kızlar bebek şekeri sepeti veya puseti nasıl bişi düşünüyorsunuz hasır mı alsam dedim şunlarda hoş muşşş
şerbet takımları var birde :)) ay çok heyecanlıııııı
Eki Görüntüle 448307 Eki Görüntüle 448311
Heh bu sefer oldu..
Evet yaa,bizim 2.trimester dönemi için tatil,yüzme,yürüyüş daha iyiymiş aslında.
Avşa'nın havası,atmosferi ne derler ambiansıçok çok farklı,bayram da da eşimin arkadaşları kaçalım diyorlar hep beraber ama zaten kalabalık bi yer nasıl olur bilemem tabi..kısmetçç
Sende bayağı yollarda geçirdin gebeliği değil mi canım?
ben hasır alıp kendim süsleyecem boş hasır sepete tüller aksesuarlar çok güzel ya :)
çookk güzellerrr..
bak bi site var caramelistanbul.com diye... ona da bir bak :)
Eki Görüntüle 448320 Eki Görüntüle 448321 Eki Görüntüle 448322 Eki Görüntüle 448323
ben de bunları çok sevdim :)
harikasın biri cevap verdi, yuppiiii
benim ilk bebeişimde burda çok güzel arkadaşlıklarım oldu hala görüştüğüm .pes etmicem burdada arkadaşlarım olucek inanıyorum
erdem hastanesini öneriyorlar genelde.hep orayı duydum.çakmakdada birinin adını verdiler ama hatırlayamıyorum.çamlıca bana daha yakın aslında.ama randuvulu gitsende bekletiyorlar diyorlar doğrumu...
ayy evet baktım çok hoş şeyler varmıs orada da kurabiyelere bayıldımmbebek kurabiyesini kendim yapmayı çok istiyorum tabii biraz zor o anda
çok güzeller kuzuumm
nasılsınız peki senin meleğinin cinsiyeti neydi senin
Benimde oğluşum var canım çok şükür iyiyiz miniciğimle :)
ÇOCUK HALISI BEBEK ODASI %100 Mikropolyes.BBözel GittiGidiyor'da 58910004
halı da güzelmişş Eki Görüntüle 448327
% 100 Mikro polyesterden oluşmaktadır.
Sağlığa zararlı Kimyasallar barındırmaz
Alev almaz ve antisitatiktir
Özel aplik ve nakışlarla tasarlanmıştır.
HALI OLMANIN ÖTESİNDE BİR ANLAM VE İŞLEV KAZANIR
benim bebişimin daha giyecek donu yok ne şekeri ne çikolatası
ben bebek kurabiyesi yapmıcam... onun yerine kutuda şekerler yaptırıcam... kurabiyeler görünüşte güzel ama renkli hamuru pek sevmiyorum ben, görünütüsü süper ama :)
bence iletişime geçilse daha uygun fiyatada yaparlar ..
Eki Görüntüle 448320 Eki Görüntüle 448321 Eki Görüntüle 448322 Eki Görüntüle 448323
ben de bunları çok sevdim :)
yine var canım, doktor tatile çıkarsa hesabı yapıyoruz. gerçi benimki ben ayarlıcam gelcem doğumuna dedi ama kimbilir ne olacak.
selam canım. bu liste çekiliş listesi değil , bulemsunun bebişinin tahmin listesi. çekiliş listesinde sen bıdışsın :)
ÇOCUK HALISI BEBEK ODASI %100 Mikropolyes.BBözel GittiGidiyor'da 58910004
halı da güzelmişş Eki Görüntüle 448327
% 100 Mikro polyesterden oluşmaktadır.
Sağlığa zararlı Kimyasallar barındırmaz
Alev almaz ve antisitatiktir
Özel aplik ve nakışlarla tasarlanmıştır.
HALI OLMANIN ÖTESİNDE BİR ANLAM VE İŞLEV KAZANIR
benimde foruma bir dert oldu yarım saattir açmıyordu yeni açtı diğer yerleri açıyor ama forumu açmıyordukızlar benim pc de bi gariplik bi denyoluk var bugün,her sayfa değiştiğim de reklam çıkıyor,alıntı yapmaya çalışıyorum bi önceki alıntıladığım çıkıyor,zaten face de giremedim sertifika hatası diyor ay şaşırdım yaaaaaaaaa:26:
kızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? ben arada pırpırlarını hisssediyordum ama bugün birşey hissetmedim, yemediğim çikolata kalmadı. çok endişeliyim. iyidir değil mi? sizde durumlar nasıl? bu arada bugün 19+2yiz.
Sen sevmişsin tatlımm,, ben bayıldımmmpembiş pembişş çook güzeller gerçekten :103:
Ayyy kafa bir milyon olunca oluyor demek ki böyle şeylerParrdonn şekerimmm :111:
Tatlımm polyester demek naylon karışımlı demekti sanırım? Ne kadar sağlıklıdır ki? Hem sert olmaz mı bebiş yeri gelecek çıplak dizleriyle emekleyecek üstünde, tahriş etmesin sonra :44: Çok mu fazla detaycıyım ki :44:
benim bebişimin daha giyecek donu yok ne şekeri ne çikolatası
ben sade bi halı düşünüyorum... beyaz gümüş ipek ipli halıları seviyorum mesela :) zaten odası oldukça kalabalık olucak eşyalardan oyuncaklardan :)
Sen sevmişsin tatlımm,, ben bayıldımmmpembiş pembişş çook güzeller gerçekten :103:
Ayyy kafa bir milyon olunca oluyor demek ki böyle şeylerParrdonn şekerimmm :111:
Tatlımm polyester demek naylon karışımlı demekti sanırım? Ne kadar sağlıklıdır ki? Hem sert olmaz mı bebiş yeri gelecek çıplak dizleriyle emekleyecek üstünde, tahriş etmesin sonra :44: Çok mu fazla detaycıyım ki :44:
tutanlarda var tutmayanlarda var canımbenim de tüm belirtiler erkek çin takvimi erkek ama dr kız gibi yatıyor dedi 14 . haftada bana ve sürekli saklıyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?