2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bugün yüzmeye başlıoyurm ben de... napıyım denizden umudumu kestim havuza gidicem artık... yürüyüş te pek yapamıyorum çünkü sıcaklardan...
dün ilk defa çorabım iz yapmış bileğime, uzun süre geçmedi... resmen ödem işareti ! çok moralim bozuldu

aslında eskiye nazaran çok yollarda geçmedi... nasıl diyim her hafta uçağa biniyodum, son 2 aydır ilk defa geçen hafta bindim... 2 hafta sonrada binicem o da son olucak inşallahh...

randevu olsada bekletmeyen yokki arkadasım
benımde doktorum kartalda bülent bey tavsıye edebılırım ama benımkıde bekletıo ne yazıkkı

ayy evet baktım çok hoş şeyler varmıs orada da kurabiyelere bayıldımm bebek kurabiyesini kendim yapmayı çok istiyorum tabii biraz zor o anda

çok güzeller kuzuumm

ben bebek kurabiyesi yapmıcam... onun yerine kutuda şekerler yaptırıcam... kurabiyeler görünüşte güzel ama renkli hamuru pek sevmiyorum ben, görünütüsü süper ama :)

bence iletişime geçilse daha uygun fiyatada yaparlar ..

ben sade bi halı düşünüyorum... beyaz gümüş ipek ipli halıları seviyorum mesela :) zaten odası oldukça kalabalık olucak eşyalardan oyuncaklardan :)

benim bebişimin daha giyecek donu yok ne şekeri ne çikolatası

Son düzenleme:

bende çok istiyordum kurabiyeyi dediğin gibi o şeker hamuru hem bayıcı lezzeti var hem de sağlıklı değil ben de vazgeçtim sadece şeker yaptırıcam:)

kızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? ben arada pırpırlarını hisssediyordum ama bugün birşey hissetmedim, yemediğim çikolata kalmadı. çok endişeliyim. iyidir değil mi? sizde durumlar nasıl? bu arada bugün 19+2yiz.

Sen sevmişsin tatlımm,, ben bayıldımmm pembiş pembişş çook güzeller gerçekten :103:

Ayyy kafa bir milyon olunca oluyor demek ki böyle şeyler Parrdonn şekerimmm :111:

Tatlımm polyester demek naylon karışımlı demekti sanırım? Ne kadar sağlıklıdır ki? Hem sert olmaz mı bebiş yeri gelecek çıplak dizleriyle emekleyecek üstünde, tahriş etmesin sonra :44: Çok mu fazla detaycıyım ki :44:

benimde foruma bir dert oldu yarım saattir açmıyordu yeni açtı diğer yerleri açıyor ama forumu açmıyordu
annesininbirtanesi nazmi ismi süper olur
ama bende artık lavinya gibi düşünüyorum saklayıp duruyor kendini herhalde kız diyorum kendi kendime malum erkek olsaydı yiğidin malı meydanda gerek derdi gösterirdi ne varsa gerçi esra ablasıda 16 haftada yaya yaya gösterdiydi kendini ama inat mı desem bu sıpama edeplimi karar veremedim
inşş yarın gösterir malı mülkü ne varsa bende teyzoşlarıda merakdan kurtuluruzzzz
milona hoşgeldin canım nasılsın sendemiş yarın gidiyorsun doktoraa

canım endişelenme... bazen benim de bi kaç gün hissetmediğim oluyor bazen de yerinde durmuyor..

caramelistanbul.com sitesinden bunlar canım.. gerçekten bayılınır bunlara :):)

moonsun nerde kaldı yaaaa.... ne diyetisyenmiş bırakmadı kızı bi türlü:26:

benim bebişimin daha giyecek donu yok ne şekeri ne çikolatası

all gııı alınacak çok şeyin var kuzum ne alacağıma karar verip sonra tak tak alıcam

ben sade bi halı düşünüyorum... beyaz gümüş ipek ipli halıları seviyorum mesela :) zaten odası oldukça kalabalık olucak eşyalardan oyuncaklardan :)

benim mobilyaları beyaz olacak duvar rengide beyaz, oyüzden halı ve pano mavi düşündüm, pano aldım zatende, halıyı düz toz mavi alıcam sanırsam

öylemi bilmiyorum kii zaten düz mavi alıcam fikir olsun diye paylaştım, naylonlu ise olmazzzzzzz

tutanlarda var tutmayanlarda var canım benim de tüm belirtiler erkek çin takvimi erkek ama dr kız gibi yatıyor dedi 14 . haftada bana ve sürekli saklıyor kendini

benimki kesin belli olmadığı için nedesem boş şimdi.erkeğe benziyor dedi ama kesin değil erkekse eğer takvim tutuyor
sürekli saklıyorsa enmuhtemel kızdır diyorlar ya.herkes için hayırlısı evvela ama merakdanda çatlıyorum yalan yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…