2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sahinus hediyen çok güzelmiş. güle güle kullansın arkadaş. canım senin bebiş ki kız mıydı erkek mi? demin dedim ya aklımda hiç bişi kalmıyor valla

iyi birine benziyor kadın umarım benzediği gibi çıkar gerçektende:) benim ki büyük ve inanın çok akıllı yalanda söylemez.biyeri acıdığında soruyoruz okuldamı oldu die ya evet diyor eğer değilse kimin yaptını yada nerde oldunu söylüyor.sevmedim yada sevdim diyede söylüyor. yani kadın bişi dese yada yapsa söyler o yönden rahatım.saklamaz:)

küçükken küçük diye kıyamıyorsun büyüyünce ben baktım şimdiye kadar su saatten sonra başkasına nası bırakırım diye söyleniyorsun düşünün artık:)

he he dün ögrendim kaçırmışsın bulemsuu
dün yoktum ya şekerim ben ondan kaçırmışımdır

çok iyi canım...allah gönlüne göre versin...

bizz hepimiz biliyoruzz..o bizim örnek kayınvalidemizz bizimkilereee ellerinden su içirecezzz vuslat hanımın ben bunu düşünüyorummm
yok anam bizim kaynanalar su içmeyle falan adam olmazlar allahümme ya vedüd elini bağla dilini tut diye tesbih çeksen bile kar etmez biizm kaynanalara

evet sen gidiyon gidiyon adamın eski kız arkadaşının adını diyonnn
adını eşin istemediyse bile annesine teklif edebilirsiniz vermek istediği bir isim var mı diye
benim kaynanada cumartesi bana laf çarpıyor hiç karışmadım çocuk onların çocuğu diye (YALANNNNNNNNNN) kız olursa tutupda nahide koymam ben zaten
benim büşrada düşük tehlikem vardı düşsün gavur sıpası demişti taa o zamn dedim eşime annen müslüman gavura müslüman ismi koyulmaz diye
yaptıklarını unutmuş isim bekliyor benden

sahinus hediyen çok güzelmiş. güle güle kullansın arkadaş. canım senin bebiş ki kız mıydı erkek mi? demin dedim ya aklımda hiç bişi kalmıyor valla

erkek ama cuma ayrıntılıya gideceğim bakalım dr şüphem yok dedi ama ayrıntılıda tanışacağız yüz yüze

Selam kızlaaarrr nabersiniz?

Hava yine beter yanıyooo..Bebişim sabah beni hareketleriyle uyandırdı yaa inanamıyorum
Kociş te yakalamaya çalışıyo ama rastlaşamadılar bi türlü

Bu arada tatil işimizi ayarladık çok şükür
Allah izin verirse 1 ay sonra Çeşme Alaçatı tarafına geçicez 7 geceliğine..

Ama 6 aylık olacağım,büyük ihtimal arabayla gideceğiz,sizce sorun olur mu?malum 7-8 saat sürer..Sürekli gölge de mi kalmalıyım?
Dr gidebilirsin dedi ama sizlere de sorayım dedim,gerçi daha 1 ay var..

çok iyi canım...allah gönlüne göre versin...

bizz hepimiz biliyoruzz..o bizim örnek kayınvalidemizz bizimkilereee ellerinden su içirecezzz vuslat hanımın ben bunu düşünüyorummm

ahhh canım benim, neyse senden geçti tabi artık Allah kızına böyle kayınvalide versin. tüm kız bebişler için diliyorum bunu. benim kızımada böyle kayınvalide, kayınpeder, görümce ve tabi babası gibi bir eş versin

yok canım önde gitmiyor ama sezaryanla olursa doktorlar erken alıyorlar günün gelmeden ondan dedim :)
ayy çok önde gitmesin şeker yok dmi kuzum sende ?

şekerim yok, ailemde de yok. benim erken yumurtlama oldu bence. sağlıklı olsunda erken gelsin önemli değil aslında, ama insan doktorun ağzından duyunca bir tedirgin oluyor.

İyi işte ne güzel.. en azondan kadının ona nasıl davrandığını bilirsin...

ay ben küçükken kimseye hiç bişey söylemezdim yaaa çok içine kapanık bi çocuktum... inşalalh benim bçocuğum da içine kapanık olmaz.

benim büşrada düşük tehlikem vardı düşsün gavur sıpası demişti taa o zamn dedim eşime annen müslüman gavura müslüman ismi koyulmaz diye
yaptıklarını unutmuş isim bekliyor benden

inanmıyorum yaaaa nasıl bi kadın bu... ben olsam o günden sonra bi daha yüzüne bakmazdım. sen iyi dayanıyosun...

kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm

hoşgeldin canımm :)

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. KoZeTe : kız
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek
20. Sahinus : erkek

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

arcak81 in cinsiyeti bilen varsa söyleyebilir mi? bide bulemsunun kini bilen varsa söylesin

canım ben 15 gün geriden hesaplıyordum dr sen adetinden önce gebe kalmışın dedi :)

emeki ve nilt hoşgeldiniz canlarımmm nasılsınız
evet burcu doğru söylüyorrrrr benim sıpamın cinsiyetini bilen beri gelsinnnnnnnnnn

bu ne açıklarsan belki bende katılırım:)

daha neler neler ben diğer yaptıklarını anlatsam moonsunun kaynanasını melek ilan edersiniz sizzz

kızlar bu ÇİN TAKVİMi TUTAN varmı içinizde..ona göre bu yıl tam bir erkek yılı:) benim bebiş ona bakılırsa erkek ama henüz net sonuc alamadık.kızdan ümidimi kesicem artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…