ben de şehir dışındaydım (evim hala şehir dışında) ama bi kaç aya annemin yanında bi yere taşınıyoruz ... gurbet çok zor gerçekten de...
ayy canım benim yaa.. inşallah iyi bakar oğluna. bir de seninki büyümüş, eğer rahatsız olursa sevmezse bakıcıyı sana söyler... daha küçük olduğunu bebek olduğunu düşünsene.. içini ferah tut...
evet canım var... arabayla 5-10 dakikada gidebileceğim kadar yakın ve trafiksiz bir yol hem de... evin nerde olacağı belli... annemin oturduğu semtte... zaten bizim orası hep site, 1.etap,2.etap diye ayrılmış... en fazla farklı etaplarda oturucaz...
istediğim yer olursa annemlere yürüme mesafesinde olucaz. eşim de öyle istiyor zaten... bir de yürüyüş parkurları, spor tesisleri, otobüs durağı, hastane, alışveriş merkezleri hep yürüme mesafesinde olucak :)
haklısın anne olacagız herseyden önce ...kendimize ve cocugumuza yetecek gücü versin rabbim inşallah
Haziran ayı annelerini okudum da.. Emmeyen bebekler.. Doğum tarihi geçmiş ama hala bekleyen anneler ayy o günlerde zor ama çok keyifliiii
dün yoktum ya şekerim ben ondan kaçırmışımdırhe he dün ögrendim kaçırmışsın bulemsuu
yok anam bizim kaynanalar su içmeyle falan adam olmazlar allahümme ya vedüd elini bağla dilini tut diye tesbih çeksen bile kar etmez biizm kaynanalaraçok iyi canım...allah gönlüne göre versin...
bizz hepimiz biliyoruzz..o bizim örnek kayınvalidemizzbizimkilereee ellerinden su içirecezzz vuslat hanımın ben bunu düşünüyorummm
evet sen gidiyon gidiyon adamın eski kız arkadaşının adını diyonnn:)))) evet valla sıkı takipçiymişsin. senin kaynananı da öğrenmiş olduk :))) benimki melektir, yazlığa gittiler, her gün arıyor nasılım diye :))
kızım bende kafa kalmadı. bazen 2 bazen 3 bzen 4 kere sorabilirim. beni en iyi siz anlarsınız. o kadar çekeceksiniz napayım
dün kaynattık canım. ben kayınvalidemin adını koyayım istedim eşim istemedi. onu konuşmuştuk. bulsun o zaman güzel isim. eşime bıraktım benç zaten kız istiyordu isminide koysun madem :))) malum benim tahminler kız arkadaşlarının ismine denk geliyor :)))))
sahinus hediyen çok güzelmiş. güle güle kullansın arkadaş. canım senin bebiş ki kız mıydı erkek mi? demin dedim ya aklımda hiç bişi kalmıyor valla
erkek di canımmmsahinus hediyen çok güzelmiş. güle güle kullansın arkadaş. canım senin bebiş ki kız mıydı erkek mi? demin dedim ya aklımda hiç bişi kalmıyor valla
çok iyi canım...allah gönlüne göre versin...
bizz hepimiz biliyoruzz..o bizim örnek kayınvalidemizzbizimkilereee ellerinden su içirecezzz vuslat hanımın ben bunu düşünüyorummm
yok canım önde gitmiyor ama sezaryanla olursa doktorlar erken alıyorlar günün gelmeden ondan dedim :)
ayy çok önde gitmesin şeker yok dmi kuzum sende ?
iyi birine benziyor kadın umarım benzediği gibi çıkar gerçektende:) benim ki büyük ve inanın çok akıllı yalanda söylemez.biyeri acıdığında soruyoruz okuldamı oldu die ya evet diyor eğer değilse kimin yaptını yada nerde oldunu söylüyor.sevmedim yada sevdim diyede söylüyor. yani kadın bişi dese yada yapsa söyler o yönden rahatım.saklamaz:)
benim büşrada düşük tehlikem vardı düşsün gavur sıpası demişti taa o zamn dedim eşime annen müslüman gavura müslüman ismi koyulmaz diye
yaptıklarını unutmuş isim bekliyor benden
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm
ahhh canım benim, neyse senden geçti tabi artık Allah kızına böyle kayınvalide versin. tüm kız bebişler için diliyorum bunu. benim kızımada böyle kayınvalide, kayınpeder, görümce ve tabi babası gibi bir eş versin
şekerim yok, ailemde de yok. benim erken yumurtlama oldu bence. sağlıklı olsunda erken gelsin önemli değil aslında, ama insan doktorun ağzından duyunca bir tedirgin oluyor.
bu ne açıklarsan belki bende katılırım:)[sıze=3]
bebişlerimize hediye çekilişine katılmak isteyenler :
1. Bulemsu : ???
2. Burcuxxx : kız
3. Esraa86 : kız
4. Moonsun88 : kız
5. Lavinya27 : erkek
6. Merwecik_20 : erkek
7. Arcak81 : ???
8. Hulyasevval : erkek
9. Ensarnaz : kız
10. Güzelkızms : erkek
11. Annesininbirtanesi : kız
12. Hayatbanagüzell : erkek
13. Emeki : kız
14. Dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. Kozete : kız
17. Niltt : erkek
18. Kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek
20. Sahinus : erkek
son katılım : Haziran sonu
hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
[/sıze]
arcak81 in cinsiyeti bilen varsa söyleyebilir mi? Bide bulemsunun kini bilen varsa söylesin
daha neler neler ben diğer yaptıklarını anlatsam moonsunun kaynanasını melek ilan edersiniz sizzzİyi işte ne güzel.. en azondan kadının ona nasıl davrandığını bilirsin...
ay ben küçükken kimseye hiç bişey söylemezdim yaaa çok içine kapanık bi çocuktum... inşalalh benim bçocuğum da içine kapanık olmaz.
inanmıyorum yaaaa nasıl bi kadın bu... ben olsam o günden sonra bi daha yüzüne bakmazdım. sen iyi dayanıyosun...
hoşgeldin canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?