ahhh teyzesii inşallahh..sağolasın güzel duaaların için:26: rabbim tüm evlatlarımızı hayırlı insanlarla eş etsin...oğluşları bıdışları hepsini inşallahh...:26:ahhh canım benim, neyse senden geçti tabi artık Allah kızına böyle kayınvalide versin. tüm kız bebişler için diliyorum bunu. benim kızımada böyle kayınvalide, kayınpeder, görümce ve tabi babası gibi bir eş versin
.
biz iyiyiz teyzesi...sizinde oğluşlaa keyfiniz yerindedirr umarım..tatilinizide ayarlamışınızzz ohhhhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrrrrSelam kızlaaarrr nabersiniz?
Hava yine beter yanıyooo..Bebişim sabah beni hareketleriyle uyandırdı yaa inanamıyorum
Kociş te yakalamaya çalışıyo ama rastlaşamadılar bi türlü
Bu arada tatil işimizi ayarladık çok şükür
Allah izin verirse 1 ay sonra Çeşme Alaçatı tarafına geçicez 7 geceliğine..
Ama 6 aylık olacağım,büyük ihtimal arabayla gideceğiz,sizce sorun olur mu?malum 7-8 saat sürer..Sürekli gölge de mi kalmalıyım?
Dr gidebilirsin dedi ama sizlere de sorayım dedim,gerçi daha 1 ay var..
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. KoZeTe : kız
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek
20. Sahinus : erkek
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
arcak81 in cinsiyeti bilen varsa söyleyebilir mi? bide bulemsunun kini bilen varsa söylesin
tutanlarda var tutmayanlarda var canımkızlar bu ÇİN TAKVİMi TUTAN varmı içinizde..ona göre bu yıl tam bir erkek yılı:) benim bebiş ona bakılırsa erkek ama henüz net sonuc alamadık.kızdan ümidimi kesicem artık:)
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. KoZeTe : kız
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek
20. Sahinus : erkek
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
arcak81 in cinsiyeti bilen varsa söyleyebilir mi? bide bulemsunun kini bilen varsa söylesin
emeki ve nilt hoşgeldiniz canlarımmm nasılsınız
evet burcu doğru söylüyorrrrr benim sıpamın cinsiyetini bilen beri gelsinnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm
dün yoktum ya şekerim ben ondan kaçırmışımdır
yok anam bizim kaynanalar su içmeyle falan adam olmazlar allahümme ya vedüd elini bağla dilini tut diye tesbih çeksen bile kar etmez biizm kaynanalara
evet sen gidiyon gidiyon adamın eski kız arkadaşının adını diyonnn
adını eşin istemediyse bile annesine teklif edebilirsiniz vermek istediği bir isim var mı diye
benim kaynanada cumartesi bana laf çarpıyor hiç karışmadım çocuk onların çocuğu diye (YALANNNNNNNNNN) kız olursa tutupda nahide koymam ben zaten
benim büşrada düşük tehlikem vardı düşsün gavur sıpası demişti taa o zamn dedim eşime annen müslüman gavura müslüman ismi koyulmaz diye
yaptıklarını unutmuş isim bekliyor benden
canım ben 15 gün geriden hesaplıyordum dr sen adetinden önce gebe kalmışın dedi :)
ahhh teyzesii inşallahh..sağolasın güzel duaaların için:26: rabbim tüm evlatlarımızı hayırlı insanlarla eş etsin...oğluşları bıdışları hepsini inşallahh...:26:
biz iyiyiz teyzesi...sizinde oğluşlaa keyfiniz yerindedirr umarım..tatilinizide ayarlamışınızzz ohhhhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrrrrkuzumm bence sorun olmaz arabayla hatta daha iyi olur..dinlene dinlene gidersiniz...2 saatte bir mola verirsiniz..bi ferahlarsın...ayaklarını dinlendirirsin...hayırlısıylaa gider gelirsinizz inşallahh
arcak81 kız diye biliyorum ama eminde değilimm:44: bulemsununkini bilsemm kına yakıcaamm elimeeeeeeeee
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm
Selam kızlaaarrr nabersiniz?
Hava yine beter yanıyooo..Bebişim sabah beni hareketleriyle uyandırdı yaa inanamıyorum
Ama 6 aylık olacağım,büyük ihtimal arabayla gideceğiz,sizce sorun olur mu?malum 7-8 saat sürer..Sürekli gölge de mi kalmalıyım?
ben bulemsuyu biliyorum olasılıkları ikiye indirdim eleye eleye elimde bir kız bir de erkek kaldı:)
biz iyiyiz teyzesi...sizinde oğluşlaa keyfiniz yerindedirr umarım..tatilinizide ayarlamışınızzz ohhhhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrrrrkuzumm bence sorun olmaz arabayla hatta daha iyi olur..dinlene dinlene gidersiniz...2 saatte bir mola verirsiniz..bi ferahlarsın...ayaklarını dinlendirirsin...hayırlısıylaa gider gelirsinizz inşallahh
arcak81 kız diye biliyorum ama eminde değilimm:44: bulemsununkini bilsemm kına yakıcaamm elimeeeeeeeee
daha neler neler ben diğer yaptıklarını anlatsam moonsunun kaynanasını melek ilan edersiniz sizzz
sahinus teyzesinden bulemsunun bebeciğine nokta atışıı bi cinsiyet tahmini varmı telefon hakkını kullanıp bu 2 seçeneğide teke indirebilecekk olann
bulemsuu kızz bak ne hallere düşürdü senin kuzuuckk bu teyzoşları...
geçen bende okudum dedim biz de geliyoruz bugünlere... çok duygulandım ya büyüdük ve anne oluyoruz şaka gibi
kızlar bu ÇİN TAKVİMi TUTAN varmı içinizde..ona göre bu yıl tam bir erkek yılı:) benim bebiş ona bakılırsa erkek ama henüz net sonuc alamadık.kızdan ümidimi kesicem artık:)
BULEMSU senin minişe hep pipiloş diyordum ama bu kadar nazlandığına göre bıdış bu bıdış.. adına naz ekle sen
selam tatlım:) sıcakta kalmadığın sürece git canım bir problem olmaz tam zamanı:)
BULEMSU senin minişe hep pipiloş diyordum ama bu kadar nazlandığına göre bıdış bu bıdış.. adına naz ekle sen
bende esranın eline kına yakacağım eşim kınayı sevmiyordaaaarcak81 kız diye biliyorum ama eminde değilimm:44: bulemsununkini bilsemm kına yakıcaamm elimeeeeeeeee
herkes kendi kurasını kendi çekecek canım sonra özel mesajla sectiği numarada kim var onu bildireceğiz ve daha sonra adres bilgilerini isteyeceğiz ve kurada çıkan kişinin adres bilgilerini vereceğiz hayırlı olsun diyeceğiz
Ben bu listeyi pc me kaydettim.Peki bize özel mesaj falan mı atacaksınız şuna hediye alıp şu adrese göndereceksiniz gibilerinden?
Ben ilk defa katılıcam da :))
Hoşbulduk şekerimmm,iyiyiz şükür sen nasılsın_?
annem adını istemez canım o karısmaz isim bile zikretmedi daha sadece kayınbabanın adını koy dedi baska bişey demedihoşgeldiniz sefalar getirdin. nasılsınız efendim iyi misiniz? sıcak mı oralar :)))
bak hele çok fena kız bu kadın. ne koycan onun dediğini, kendi ananın adını koy çatlasın
bilmem ki dediğin doğru aslında , o da kararsız bişide demiyor. ama ben ona dedim senin adın güzel koymak istiyorum diye, kalktı öptü beni canım benim siz istediğini koyun, hiç önemli değil dedi. eşim buna rağmen ne gerek var diyor. bakalım bakalım :)
hııı, valla var bir durumlar, doktor bana uyumlu demişti baştan. neyse artık. bayramda doğmasın bari :)
evet aynen öyle iki olasılığımız varben bulemsuyu biliyorum olasılıkları ikiye indirdim eleye eleye elimde bir kız bir de erkek kaldı:)
ben bulemsuyu biliyorum olasılıkları ikiye indirdim eleye eleye elimde bir kız bir de erkek kaldı:)
kızsa eğer: nevranaz
pipiloşsa: tuğra nazmi olsun bari bu kuzucugun adı
dimiii kuşum yaa günden güne değişiyoruz büyüyoruzz, eskiden gözümüzde annemiz babamız ne kada büyüktü şimdi onlar kadar büyüdükk
ne gzellltatill açatı süper bol bol dinlen 50 faktör güneş kremi kullan biraz kendini kolla kuşum, yolculukta araba ile giderken 2 buçuk saatte bir 15 dk yürüyüş yap
benim tuttu erkek
kızsa eğer: nevranaz
pipiloşsa: tuğra nazmi olsun bari bu kuzucugun adı
Evet canım yaa bi sorun çıkmasın da yeter ki,acaba şeker yükleme testini tatil öncesi mi sonrası mı yaptırsam?
24-28 haftalar arası dedi çünkü dr.
ben de 26-27.haftalar burda oluyorum kısmetse...
daha neler neler ben diğer yaptıklarını anlatsam moonsunun kaynanasını melek ilan edersiniz sizzz
ahhh teyzesii inşallahh..sağolasın güzel duaaların için:26: rabbim tüm evlatlarımızı hayırlı insanlarla eş etsin...oğluşları bıdışları hepsini inşallahh...:26:
bu ne açıklarsan belki bende katılırım:)
kızlar bu ÇİN TAKVİMi TUTAN varmı içinizde..ona göre bu yıl tam bir erkek yılı:) benim bebiş ona bakılırsa erkek ama henüz net sonuc alamadık.kızdan ümidimi kesicem artık:)
Ben bu listeyi pc me kaydettim.Peki bize özel mesaj falan mı atacaksınız şuna hediye alıp şu adrese göndereceksiniz gibilerinden?
Ben ilk defa katılıcam da :))
]
Aman aman iyi olun da canım benim.Evet öyle bi ayarlama yaptık,malum tam sıcaklara denk gelicez biraz o korkutuyor beni işte..
Yoksa Allahaıma şükür bi sorunum olmadı şu ana kadar bundan sonra da olmaz inşallahhhh.
Amiin canım benim,sağlıkla gidip gelelim...
Bu arada bulemsu'nun bebiş için kampanya türü bişey başlatmak lazım
Göster kendini minik kuuuşşş
ohh ne güzel yaa... bizim cuma günü gideceğimiz avşa adası planı yattı sanırım.. kardeşimin haftasonu mezuniyet töreni varmış... malesef şimdilik gidemiyoruzama günü birlik gideriz sanırım denize... bir de asıl tatili eylülde yapıcaz inşallah :)
canım doktor sorun yok demiş... sen yine de çok güneşte kalmamaya yanmamaya dikkat et.
yolda sürekli mola verin 10-15 dakika yürü... kan pıhtılaşmasına karşı 2 saatte bir yürüyüş yapmamız gerekiyor.
.
Evet canım yaa,zaten akşam serinliğinde bol bol yürüyüş amacım,sen güzel bi tarihte kaçtın valla,evet söyledim valla arabayla gideceksek 2-3 saatte bir duracaksınız malum benim durumum zırt pırt küçük wc gelmesi de ayrı zatenne gzellltatill açatı süper bol bol dinlen 50 faktör güneş kremi kullan biraz kendini kolla kuşum, yolculukta araba ile giderken 2 buçuk saatte bir 15 dk yürüyüş yap
benim tuttu erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?