2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ahhh teyzesii inşallahh..sağolasın güzel duaaların için:26: rabbim tüm evlatlarımızı hayırlı insanlarla eş etsin...oğluşları bıdışları hepsini inşallahh...:26:
biz iyiyiz teyzesi...sizinde oğluşlaa keyfiniz yerindedirr umarım..tatilinizide ayarlamışınızzz ohhhhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrrrr kuzumm bence sorun olmaz arabayla hatta daha iyi olur..dinlene dinlene gidersiniz...2 saatte bir mola verirsiniz..bi ferahlarsın...ayaklarını dinlendirirsin...hayırlısıylaa gider gelirsinizz inşallahh

arcak81 kız diye biliyorum ama eminde değilimm:44: bulemsununkini bilsemm kına yakıcaamm elimeeeeeeeee

kızlar bu ÇİN TAKVİMi TUTAN varmı içinizde..ona göre bu yıl tam bir erkek yılı:) benim bebiş ona bakılırsa erkek ama henüz net sonuc alamadık.kızdan ümidimi kesicem artık:)
tutanlarda var tutmayanlarda var canım benim de tüm belirtiler erkek çin takvimi erkek ama dr kız gibi yatıyor dedi 14 . haftada bana ve sürekli saklıyor kendini

Ben bu listeyi pc me kaydettim.Peki bize özel mesaj falan mı atacaksınız şuna hediye alıp şu adrese göndereceksiniz gibilerinden?
Ben ilk defa katılıcam da :))

emeki ve nilt hoşgeldiniz canlarımmm nasılsınız
evet burcu doğru söylüyorrrrr benim sıpamın cinsiyetini bilen beri gelsinnnnnnnnnn

Hoşbulduk şekerimmm,iyiyiz şükür sen nasılsın_?

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm

hoşgeldiniz sefalar getirdin. nasılsınız efendim iyi misiniz? sıcak mı oralar :)))

bak hele çok fena kız bu kadın. ne koycan onun dediğini, kendi ananın adını koy çatlasın

bilmem ki dediğin doğru aslında , o da kararsız bişide demiyor. ama ben ona dedim senin adın güzel koymak istiyorum diye, kalktı öptü beni canım benim siz istediğini koyun, hiç önemli değil dedi. eşim buna rağmen ne gerek var diyor. bakalım bakalım :)

canım ben 15 gün geriden hesaplıyordum dr sen adetinden önce gebe kalmışın dedi :)

hııı, valla var bir durumlar, doktor bana uyumlu demişti baştan. neyse artık. bayramda doğmasın bari :)

ben bulemsuyu biliyorum olasılıkları ikiye indirdim eleye eleye elimde bir kız bir de erkek kaldı:)

kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm

hoşgeldin...

selam tatlım:) sıcakta kalmadığın sürece git canım bir problem olmaz tam zamanı:)

BULEMSU senin minişe hep pipiloş diyordum ama bu kadar nazlandığına göre bıdış bu bıdış.. adına naz ekle sen

ben bulemsuyu biliyorum olasılıkları ikiye indirdim eleye eleye elimde bir kız bir de erkek kaldı:)

sahinus teyzesinden bulemsunun bebeciğine nokta atışıı bi cinsiyet tahmini varmı telefon hakkını kullanıp bu 2 seçeneğide teke indirebilecekk olann

bulemsuu kızz bak ne hallere düşürdü senin kuzuuckk bu teyzoşları...

Aman aman iyi olun da canım benim.Evet öyle bi ayarlama yaptık,malum tam sıcaklara denk gelicez biraz o korkutuyor beni işte..
Yoksa Allahaıma şükür bi sorunum olmadı şu ana kadar bundan sonra da olmaz inşallahhhh.
Amiin canım benim,sağlıkla gidip gelelim...

Bu arada bulemsu'nun bebiş için kampanya türü bişey başlatmak lazım
Göster kendini minik kuuuşşş

ohh ne güzel yaa... bizim cuma günü gideceğimiz avşa adası planı yattı sanırım.. kardeşimin haftasonu mezuniyet töreni varmış... malesef şimdilik gidemiyoruz ama günü birlik gideriz sanırım denize... bir de asıl tatili eylülde yapıcaz inşallah :)

canım doktor sorun yok demiş... sen yine de çok güneşte kalmamaya yanmamaya dikkat et.
yolda sürekli mola verin 10-15 dakika yürü... kan pıhtılaşmasına karşı 2 saatte bir yürüyüş yapmamız gerekiyor.

daha neler neler ben diğer yaptıklarını anlatsam moonsunun kaynanasını melek ilan edersiniz sizzz

ayy ciddi misin yaaa... iyi sabır varmış sende...

geçen bende okudum dedim biz de geliyoruz bugünlere... çok duygulandım ya büyüdük ve anne oluyoruz şaka gibi

dimiii kuşum yaa günden güne değişiyoruz büyüyoruzz, eskiden gözümüzde annemiz babamız ne kada büyüktü şimdi onlar kadar büyüdükk

ne gzelll tatill açatı süper bol bol dinlen 50 faktör güneş kremi kullan biraz kendini kolla kuşum, yolculukta araba ile giderken 2 buçuk saatte bir 15 dk yürüyüş yap

kızlar bu ÇİN TAKVİMi TUTAN varmı içinizde..ona göre bu yıl tam bir erkek yılı:) benim bebiş ona bakılırsa erkek ama henüz net sonuc alamadık.kızdan ümidimi kesicem artık:)

benim tuttu erkek

ben bebeğimi 10 ekim de doğurmak isterdim hem annemin hem benim doğumgünümüz çünkü... ha bi de benim nikah tarihim :)

Evet canım yaa bi sorun çıkmasın da yeter ki,acaba şeker yükleme testini tatil öncesi mi sonrası mı yaptırsam?
24-28 haftalar arası dedi çünkü dr.
ben de 26-27.haftalar burda oluyorum kısmetse...

arcak81 kız diye biliyorum ama eminde değilimm:44: bulemsununkini bilsemm kına yakıcaamm elimeeeeeeeee
bende esranın eline kına yakacağım eşim kınayı sevmiyordaaa

herkes kendi kurasını kendi çekecek canım sonra özel mesajla sectiği numarada kim var onu bildireceğiz ve daha sonra adres bilgilerini isteyeceğiz ve kurada çıkan kişinin adres bilgilerini vereceğiz hayırlı olsun diyeceğiz

annem adını istemez canım o karısmaz isim bile zikretmedi daha sadece kayınbabanın adını koy dedi baska bişey demedi
eşin genede anne istediğin isim var mı diye teklif etsin canım sevinir kadıncaz
benim kaynana zaten fenaaaaama dünyada yaptığı en iyi işde kocacığımı doğurmak onun hatırına yasıyoruz işte

evet aynen öyle iki olasılığımız var

evet ya komacannnnn olduk

kızsa eğer: nevranaz
pipiloşsa: tuğra nazmi olsun bari bu kuzucugun adı

süper isimler

Evet canım yaa bi sorun çıkmasın da yeter ki,acaba şeker yükleme testini tatil öncesi mi sonrası mı yaptırsam?
24-28 haftalar arası dedi çünkü dr.
ben de 26-27.haftalar burda oluyorum kısmetse...

dönünce yaptır bence ama doktoruna da sor tabi...

daha neler neler ben diğer yaptıklarını anlatsam moonsunun kaynanasını melek ilan edersiniz sizzz

:)))))

aminnnn inşallah. :))) az kaldı arkadaşım yarın dananın kuyruğu kopuyor, o bana doktordan sonra haber vercek ama size söylemicem, gelsin kendi açıklasın

bu ne açıklarsan belki bende katılırım:)

bebeklerimize hediye almak için çekiliş yapıyoruz canım. bu ay isimler belli olacak. bayramdan sonra hediyeleri göndercez.

tutmadı canım ya, valla tutacak diye de korktum bir an :))) erkek çıkıyordu bende.

Ben bu listeyi pc me kaydettim.Peki bize özel mesaj falan mı atacaksınız şuna hediye alıp şu adrese göndereceksiniz gibilerinden?
Ben ilk defa katılıcam da :))

]

evet canım aynen öyle olacak.

hoşgeldin bu arada. ohhh tatilde bu taraftasınız. güzel ayarlamışsınız. iyi eğlenceler şimdiden.

:)))))) var canım listemiz ama kampanya değil tabi hemen bakalım :

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş

Aslında bende bu tarihlerde istiyordum ama eşimin dayıları,kuzenleri falan geçen yıl ki ekibimizle gideceğiz allah izin verirse.
Herkes o tarihe uydu e mecburen bana da uymak düştü

Aslında Avşa adasını bende istiyordum da hani ada ya korktum bu sene,eşimle bekarken 3 gün kaçamak yapmıştık orda hiç unutmam ve en unutamadığım tatilimdir aaah aah

Bu arada kardeşini de tebrik ederim canım mezun olmuş..
Eylül'de güzel bi tarih bence daha bi püfür püfür olur sanki,rahat edersin...

ne gzelll tatill açatı süper bol bol dinlen 50 faktör güneş kremi kullan biraz kendini kolla kuşum, yolculukta araba ile giderken 2 buçuk saatte bir 15 dk yürüyüş yap

benim tuttu erkek
Evet canım yaa,zaten akşam serinliğinde bol bol yürüyüş amacım,sen güzel bi tarihte kaçtın valla,evet söyledim valla arabayla gideceksek 2-3 saatte bir duracaksınız malum benim durumum zırt pırt küçük wc gelmesi de ayrı zaten
50 faktör krem alayım o zaman

Bu arada çin takvimi benim de tuttu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…