valla eltim o aylarda da bebeğin de bağısıklığı olsun o zaman yapalım dedi ben onlara güveniyorum saolsun kendisi herşeyimle ilgilendi...
tünaydın canımcım... nasılsın?
bende de yeni başladı off
hoşgeldin kuzum..
yok kuzum seri pıtptlardan değil bu bildiğin titreme.. azer bülbül gibi diyorum ben
süper ya ben de bugün gidecektim mangoya... sen ne zaman aldın kalmışmıdır ki?:26:
Evet ilk bebeğim....günaydın canım..senin ilk bebegin mi ? erken hissetmissin..benim 19 hafta oldu hala hissedemedim.bende çok sabırsızım elim göbişte oturuyorum tekme bekliyorum :)) uçuk ta fena çok geçmiş olsun...
canım hoşgeldin
hadi ya bende bugun 6.30 da kalktım garipten alarm sesi duydum meğer rüyamda calıyormusss
ah o sinekler yok mu vız vızzz konuyorlar hepp
hayırlısı olsun hakkımızda kuzum..
günaydın canım yatarken süt iç o tok tutuyor ben de 2 hfta kadar önce öyleydim süt içerek oturttum o düzeni şimdi de geçti zaten:)
hadi kolay gelsin kuzum..
bugün ben de çok yoğunum kızlar ya...
Oğluşunun karnı acıkıyor annesii, annecim kalk doyur beni diyooorrdoğdukları zaman asıl yandık tatlımmm her an meme isteyen doymayan canavarlarımız olacaklarr
Canımm Allah kolaylık versinn çok yorma kendini
sabahtan bir yoğunluk oldu, adapte olamadım daha güne(
selam canım, valla listeyi bende beğendim, keşke uygulayabilsem de imkansız maalesef(
canım ya ne eziyet çekiyormuşsun öyle hergün(( Allah yardımcın olsun, karnın büyüyünce çok daha zorlanacaksın. kıyamam ben sana, tabiki dinlenmen lazım. bu aralar bende kendimi yorgun hissediyorum ((
yesinler senin oğluşunu ama işte sabaha kadar acıkıyorlar, bir gece benimkide beni uyutmamıştı. :))
koca popişliymiş, ay iki kere okudum valla, pipiloşla karıştırdımbaya bir izin kullanacaksın sanırım, bende doğumdan sonraya saklıyorum bakalım, kısmet.
selam canım, bebişin titriyor mu? hımmm seri halindeki pıt pıtlardan mı bahsediyorsun? çok uzun sürmüyor benim ki.
bulemsu için hayırlısını diliyorum tekrardan, bakalım sonuç ne çıkacak.
geçmiş olsun canım, benimde uyku problemim var, eşim hayret ediyor nasıl durabiliyorsun bide hamilesin diyor, uyumak lazımda nasıl?
geçmiş olsun. daha neler çıkacak, neler yaşayacağız acababekle canım gümbürtüler gelecek az kaldı :)
günaydın canım inşallah değildir dediğin gibi henüz çok erken onlar için...
gecmıs olsun tatlımm tendonlarında bı gerılme olmustur onun agrısıdır bence 2-3 gune gecer
Canım geçen hafta cumartesi aldım, beyaz krem,kahve ve siyahı vardı oldukçada çoktu. Amamango outlete git orda alt kata in, numara bulursa rahat sandaletlerde var işte, ben hamile alışverişiniabartmak istemiyorum, sonra giyemem diye sende abartma:) bebeklere harcıyacağız o paraları biliyorsun masraflarıçok. Bu arada doktor işini ne yaptın kime gidiyorsun sen?
evet teyzesii...sabırsızlıklaa akşam üstü olmasını bekliyoruzz kızımlaaacanlarım net gitti
boy kilo ölçümü yaptı not etti 1800 kalorilik diyet verdi eşim tarayabilirse yarın paylaşırım sizinle
sizler neler yapıyorsunuzzz
yarın buyuk gün hilalim ve fatmam içinn heyecanla bekliyoruzzzzz
aaa gidicem seni bekliyorum kuzummmm...
bize de ver biz de yapalım diyetiiiii :) benle hilalin de ihtiyacı var biliyosun
aldım şekerim bilgisayara kaydettim hemen...aslında yediğime içtiğime çok benziyor bunlar ama ben dondurma falan yiyorum ekstradannince bir dilim ekmek yemediğim zaman aşağıdakilerden yiyebilirmişim...
mercimek, şehriye, yayla, pirinç, tarhana, un çorbası ------> 1 kase
pirinç pilavı, makarna,bulgur pilavı, kuskus, erişte -------> 2 yemek kaşığı
patates--------> 1 küçük boy
kestane --------> 2 orta boy
patlamış mısır -----------> 1 su bardağı
kuru fasulye, nohut, kuru barbunya, bakla ------> 4 yemek kaşığı
yufka böreği ------> 2 kibrit kutusu
1 kibrit kutusu peynir yemediğiniz zaman yerine 1 köfte yada 1 adet yumurta yiyebilirsiniz...
YENİLMEMESİ GEREKENLERRRRR
KURU YEMİŞ
KIZARTMALAR
HAMURİŞLERİ
NESCAFE ÇİKOLATA KREMALI KAYMAKLI YİYECEKLER
SUCUK PASTIRMA SALAM
KAVURMALAR
ASİTLİ İÇECEKLER
ŞEKER VE ŞEKERLİ TATLILAR (BAL REÇEL MARMELAT DAHİL)
gÜNDE 1 SAAT YAVAŞ YÜRÜYÜŞ VE EN AZ 2.5 lt SU İÇİLECEK
BÖYLE ŞEKERLERİM SİZDE KOPYALAYIN BU SAYFAYI ÖZELLİKLE ESRA, BEYSAL, ANNESİNİNBİRTANESİ BİZLER BİRAZ HIZLI GİDİYORUZ VE KİLOLARIMIZ BİRBİRİNE YAKIN
kızlar kurum doktoruna gittim...tansiyon7-4. vücudumdan soğuk ter akıyo şuan..ishal oldum zehirlenmiş olabilirsin dedi. rapor verdi iki gün..birazdan babam gelip alıcak beni. girmeye çalışırım ama sanmıyorum.görüşürüz inş...
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr
bebeğim 2 gündür beni saat 6 da uyandırıyor çok acıkmış oluyorum açlıktan uyuyamıyorumm, kalkıp bir iki lokma atıyorum sonra geçiyor, çikolata vardı 2 ısırık aldım yattım, bu seferde kapıyı açmamla sinek girmiş içeri o üstüme kondu durdu uyutmadı beniii2 sabahdır 6 da kalkıyorum
Canım geçen hafta cumartesi aldım, beyaz krem,kahve ve siyahı vardı oldukçada çoktu. Amamango outlete git orda alt kata in, numara bulursa rahat sandaletlerde var işte, ben hamile alışverişiniabartmak istemiyorum, sonra giyemem diye sende abartma:) bebeklere harcıyacağız o paraları biliyorsun masraflarıçok. Bu arada doktor işini ne yaptın kime gidiyorsun sen?
benim karnım bazen taş gibi oluyor sanki bir bölümü çekiliyor 30 sn sürüyor sonra geri yumuşuyor acaba bebiş takla mı atıyo sizde de öle bişey oluyor mu
hoşbuldukk canımm
sende mi kalktınn erkenden :) avv eevt delirtiyor bu sinekler benii
aslında bir ara sürekli akşam yatarken içiyordum şimdi karıştırdım ne zaman içtiğim belli olmuyor en iyisis yine akşam içmeye devam edeyimm canım sağol :)
evett yaaaa doyuramıcazz oğluşuayy evet uykusuz geceler asıl o zaman başlıyacakk olsunn napalımm dayanıcazzz kız inek gibi olucazz emzirmektenn bir arkadaş öle diyordu kendi mi inek gibi hissediyorum derdi ikizleri vardı da
evet yaaa acıkıyorlar artıkk kımıl kımıl zatenn 8-9 aylıkken nasıl olacak acaba çok harekt ediyor ve şimdiden acıkıyooo
Yarın ayrıntılıya nereye gidiyorsun ben 16.30 da ali ipek te olacam servet ünsalda
selam kızlar uzun zamandır sadece yazdıklarınızı takip ediyorum çok güzel bir arkadaşlığınız varben size bir şey sormak istiyorum izinlerle alakalı ben şimdi bir kamu dairesinde şirket elemmanı olarak çalışıyorum haliyle izin almak çok zor oluyor.hatta doğumdan sonra ücretsiz izin almak stiyorum ama onuda vermiyorlar bende rapor almayı düşünüyorum ama nasıl alıcam illaki tanıdık mı bulmak lazım benim hiç bir tanıdığımda yok napıcam bilmiyorum birde laboratuvarda çalışıyorum kansarojenler var bırak beni bebeğe zararı dokunur diye korkuyorum bu sıcaklarda eğer rapor ulamazsam doğuma kadar çalışıp doğumdan sonraya atmak niyetindeyim doğum iznini ama ne kadar dayanıcam bilmiyorum.. rapor konusunu ne yapacağım hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirimm..
ben de öyle düşünüyorum evde 2 elbisem 2 pantolonum var bunlardan sadece 1 i hamilelik için aldığım diğerleri eski kıyafetlerim oluyor. 2-3 de tişört var idare ediyorum ama 1 elbide 1 pantolon daha lazım... benim doktorum Prof. Dr. Ahmet ERDEM gazinin hocalarından.. Koru hastanesinin arkasında gazinin hocaları bina tutmuş hepsinin muayenehanesi orda muayeneme orda gidiyorum. doğum da koruda olacak, geçen hafta gittim gezdim gayet güzeldi ekipde donanımlı zaten. sen nerde yapacaksın doğumu, doktorun kim canım?
bu dediğin hareket bebek dönerken oluyormuş dün okuduğum kitapta vardı kuzum.. ben aniden kalkarsam yazşıyorum bunu...
Eki Görüntüle 448834
selam teyzoşlar sizlere el sallıyorum bakın ben çok sağlıklıyım 424 gr olmuşum 24 cm boyum olmuş ben baya olmuşum artık değil mi:103:
esra ablama dr abla her yerimi gösterdi hiç problem yok dedi
selam kızlar uzun zamandır sadece yazdıklarınızı takip ediyorum çok güzel bir arkadaşlığınız varben size bir şey sormak istiyorum izinlerle alakalı ben şimdi bir kamu dairesinde şirket elemmanı olarak çalışıyorum haliyle izin almak çok zor oluyor.hatta doğumdan sonra ücretsiz izin almak stiyorum ama onuda vermiyorlar bende rapor almayı düşünüyorum ama nasıl alıcam illaki tanıdık mı bulmak lazım benim hiç bir tanıdığımda yok napıcam bilmiyorum birde laboratuvarda çalışıyorum kansarojenler var bırak beni bebeğe zararı dokunur diye korkuyorum bu sıcaklarda eğer rapor ulamazsam doğuma kadar çalışıp doğumdan sonraya atmak niyetindeyim doğum iznini ama ne kadar dayanıcam bilmiyorum.. rapor konusunu ne yapacağım hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirimm..
bu arada ben de seni ve miniciğini öpüyorum kuzum alış verişi duyunca kendimi kaybettim.. bebiş için hazırlık yapıyor musun, neler aldın?
Eki Görüntüle 448834
selam teyzoşlar sizlere el sallıyorum bakın ben çok sağlıklıyım 424 gr olmuşum 24 cm boyum olmuş ben baya olmuşum artık değil mi:103:
esra ablama dr abla her yerimi gösterdi hiç problem yok dedi
Yarın ayrıntılıya nereye gidiyorsun ben 16.30 da ali ipek te olacam servet ünsalda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?