- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
evet ben geldimne tahminler ne belirtiler ne çin falı ne münire hiçbiri benim bebişimi bilemedi
söyleyim mi cinsiyetimiziiiiiiii gerçi çoğu kişi artık erkek tahmininde vazgeçmişti değil mikızı üçlüyorum hamişler üç tane inci tanem olacak benim biri beyaz inci biri siyah inci bakalım bu kızım nasıl olacak sarısın mavi gözlü olabilir mi acaba
sağlığı yerinde ya kızlar içim nasıl rahat rabbime bin şükür
ben de öyle düşünüyorum evde 2 elbisem 2 pantolonum var bunlardan sadece 1 i hamilelik için aldığım diğerleri eski kıyafetlerim oluyor. 2-3 de tişört var idare ediyorum ama 1 elbide 1 pantolon daha lazım... benim doktorum Prof. Dr. Ahmet ERDEM gazinin hocalarından.. Koru hastanesinin arkasında gazinin hocaları bina tutmuş hepsinin muayenehanesi orda muayeneme orda gidiyorum. doğum da koruda olacak, geçen hafta gittim gezdim gayet güzeldi ekipde donanımlı zaten. sen nerde yapacaksın doğumu, doktorun kim canım?
bu dediğin hareket bebek dönerken oluyormuş dün okuduğum kitapta vardı kuzum.. ben aniden kalkarsam yazşıyorum bunu...
hoşbuldum canımmmhoşgeldin kuzum ne güzel maşallah diyelim eee sonuç?????:18::18::18:
oğlum olmuyor canım hakkımda olan herseyi tepe teklak ettim ayrıca su el sallamada ki asalete bakarmısın teyzesi kızım ben kızım ben diyorrrOğlun mu oluyo gece üçten beri uyumuyorum seni bekliyorum hadi söle
evet ben geldimne tahminler ne belirtiler ne çin falı ne münire hiçbiri benim bebişimi bilemedi
söyleyim mi cinsiyetimiziiiiiiii gerçi çoğu kişi artık erkek tahmininde vazgeçmişti değil mikızı üçlüyorum hamişler üç tane inci tanem olacak benim biri beyaz inci biri siyah inci bakalım bu kızım nasıl olacak sarısın mavi gözlü olabilir mi acaba
söyledim ya şekerim 5 kasım bebelerine yamuk yapmadık biz anca beraber kanca beraber 4 kız oldularrrbulemsum maşallahh kuzucugunaa...eee sonuçç? söylee bacım hadii yaaaaaaaaa
sağol canımAyy çok sevindim... Sağlıklı olması daha bir güzel
Çok utangaç ama bu.. birde çok oyuncuGözün aydın tatlım yaa
Canım bende sabah 09:30 da Akrapol Hastanesi Derya Hanımda olcam, bende ilk kez görcem bakalım yorum yaparım sizede. Memnunmusun doktordan?
Valla tokerden bişeyler aldık daha çok giysi,bide mothercaredenbol bol çıtçıtlı body. Araba hala aklımda karar vermedim, oda için biraz gezincem . Bir ara resimler atarım herkese:)
Bende Akrapol Hastanesi Bülent Alp Aydın'a gidiyorum normal doğum istediğim için tecih ettim ama bakalım internette hemolumlu hemolumsuz yorumlar var, daha gezmedim ben odalarını, gezince bilgi veririm sizede.
Bende Akrapol Hastanesi Bülent Alp Aydın'a gidiyorum normal doğum istediğim için tecih ettim ama bakalım internette hemolumlu hemolumsuz yorumlar var, daha gezmedim ben odalarını, gezince bilgi veririm sizede.
inş şekerim inşş keşke cennet o kadar kolay elde edilseydimaşallahh maşallahhhhkızçeyi 3ledin şekerim..cenneti garantiledin allahın izniyleee gözün aydın bebeğin gelişimi gayet iyi fatmammm
amin canımmm3 kız ne şanslısın valla maşallah, Allahım bahtlarını kaderlerini açık etsin...
hoşbuldum canımmmsonuç muuu
oğlum olmuyor canım hakkımda olan herseyi tepe teklak ettim ayrıca su el sallamada ki asalete bakarmısın teyzesi kızım ben kızım ben diyorrr
sağlıklı olması bana yetti canım rabbime bin şükürDilara naz mı geliyor sağlıklı olsun da 4. De oğlan olur belki :))
sağlıklı olması bana yetti canım rabbime bin şükürbilemiyorum artık eşimi buna zor razı ettiydim 4. onay vermez korunanda o zaten 4 . çocuk yalan olur gibime geliyor
bana bakmamaşallah eşin istemedi de sen mi istedin süper cesaret seni kutluyorum valla.. hatunların şahısın ben cesaret edemezim maşallahhhhhhhhhhh
bulemsummmmm kızın oluyor hayırlı olsun tatlımmmm çok sevindimAllah anneli babalı büyütsün aminnnn tahminimde yanılmadım yineee ay kurban olsunlar o minişlerrreeeee
kız bulmesu senin merakından iki arada giriyorumm
maşallah eşin istemedi de sen mi istedin süper cesaret seni kutluyorum valla.. hatunların şahısın ben cesaret edemezim maşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?