evet teyzesii...sabırsızlıklaa akşam üstü olmasını bekliyoruzz kızımlaaa
ahhh ahh hemde nasıll var...bugun doktor ne diyecek bakalım:26::44:
aldım şekerim bilgisayara kaydettim hemen...aslında yediğime içtiğime çok benziyor bunlar ama ben dondurma falan yiyorum ekstradann
deneme turları attırıyorr pipiloşun sana şekerim..bakalım annemm sabah erken kalkabiliyormu diyee deniyorr seni kuzucum
Sabah ezanı okunurken bir parca ekmek kaşar ve domates yedim ilkkez böyle bişey yaptım
Eki Görüntüle 448834
selam teyzoşlar sizlere el sallıyorum bakın ben çok sağlıklıyım 424 gr olmuşum 24 cm boyum olmuş ben baya olmuşum artık değil mi:103:
esra ablama dr abla her yerimi gösterdi hiç problem yok dedi
evet ben geldimne tahminler ne belirtiler ne çin falı ne münire hiçbiri benim bebişimi bilemedi
söyleyim mi cinsiyetimiziiiiiiii gerçi çoğu kişi artık erkek tahmininde vazgeçmişti değil mikızı üçlüyorum hamişler üç tane inci tanem olacak benim biri beyaz inci biri siyah inci bakalım bu kızım nasıl olacak sarısın mavi gözlü olabilir mi acaba
sağlığı yerinde ya kızlar içim nasıl rahat rabbime bin şükür
bana bakmacanım ben çocukları çok severim eşimde severde o gelecek verebilecekmiyiz diyor değilse ben seneye bir daha yaparımmm
sağolasın canım benimm
aminn... evet küçük münire senii
Beni de etse etse şu karnımdakş bebiş ikna eder gibime geliyor anne niye ben yalnızım fln detse yoksa beni kimse razı edemez bir de şey soracağım şu kordan kanı bankaları hakkında ne düşünüyorsunuz ben biraz düşünüyorum da
ilk dr çıktığımda aradım işi vardı sadece kızmış dedim tamam dedi kapattı sonra tekrar aradı sağlığını sordu cinsiyeti kesinmi dedi evet dedim hayırlısı dedi üzülmüş olabilir çok istiyordu çünkü ama sağlıklı olamsını daha çok istiyordu dengelemiştir kendini herhaldeAy evet annaesini deniyor
sende miiii senin kuzuda acıkıyor demekki
oy maşallahh kuzunaa büyümüşşşşşşş çok sevindim herşeyciği sağlıklıııı
hadi yaaa, 3 lüyorsun kızları Allah sağlıkla almanı nasip etsin kucağınaa sonunda gösterdii :) utangaç kız olacak nazlı koy sen onun adını :)
eşin ne dedii kuzum
ikinci kızı ben istedim bunuda ben istedim hamileliğim zor olunca hep sıkıntım olduğunda eşim hak eden sennnn diyorvalla sana hayran kaldım kuzum maşallahın var :) ben de çok seviyorum çocukları ama 2.ye bile cesaretim yok
valla daha araştırmadım kuzum ben de düşünüyorum da doktorumla konuşacağım...
ikinci kızı ben istedim bunuda ben istedim hamileliğim zor olunca hep sıkıntım olduğunda eşim hak eden sennnn diyorbana kendin kasındın diyorr
ilk dr çıktığımda aradım işi vardı sadece kızmış dedim tamam dedi kapattı sonra tekrar aradı sağlığını sordu cinsiyeti kesinmi dedi evet dedim hayırlısı dedi üzülmüş olabilir çok istiyordu çünkü ama sağlıklı olamsını daha çok istiyordu dengelemiştir kendini herhalde
amin canım ...evet gösterdi kendini her yerini gördük ama o istediği kadar utansın
Günaydın anneler... Nasılsınız bakalım???
evet ben geldimne tahminler ne belirtiler ne çin falı ne münire hiçbiri benim bebişimi bilemedi
söyleyim mi cinsiyetimiziiiiiiii gerçi çoğu kişi artık erkek tahmininde vazgeçmişti değil mikızı üçlüyorum hamişler üç tane inci tanem olacak benim biri beyaz inci biri siyah inci bakalım bu kızım nasıl olacak sarısın mavi gözlü olabilir mi acaba
burukluk yaşadı elbeltte aradım az evvel aşkım ben sana seneye bir daha doğurayım sen üzülme dedimiyi hadii tatlımm, herşey Allahtan, babaya tabikii merak etmiştir, biraz burukluk olsa da alışırkızçelere dayanamaz babalar
sabahtan bir yoğunluk oldu, adapte olamadım daha güne(
selam canım, valla listeyi bende beğendim, keşke uygulayabilsem de imkansız maalesef(
canım ya ne eziyet çekiyormuşsun öyle hergün(( Allah yardımcın olsun, karnın büyüyünce çok daha zorlanacaksın. kıyamam ben sana, tabiki dinlenmen lazım. bu aralar bende kendimi yorgun hissediyorum ((
yesinler senin oğluşunu ama işte sabaha kadar acıkıyorlar, bir gece benimkide beni uyutmamıştı. :))
koca popişliymiş, ay iki kere okudum valla, pipiloşla karıştırdımbaya bir izin kullanacaksın sanırım, bende doğumdan sonraya saklıyorum bakalım, kısmet.
selam canım, bebişin titriyor mu? hımmm seri halindeki pıt pıtlardan mı bahsediyorsun? çok uzun sürmüyor benim ki.
bulemsu için hayırlısını diliyorum tekrardan, bakalım sonuç ne çıkacak.
geçmiş olsun canım, benimde uyku problemim var, eşim hayret ediyor nasıl durabiliyorsun bide hamilesin diyor, uyumak lazımda nasıl?
geçmiş olsun. daha neler çıkacak, neler yaşayacağız acababekle canım gümbürtüler gelecek az kaldı :)
ilk dr çıktığımda aradım işi vardı sadece kızmış dedim tamam dedi kapattı sonra tekrar aradı sağlığını sordu cinsiyeti kesinmi dedi evet dedim hayırlısı dedi üzülmüş olabilir çok istiyordu çünkü ama sağlıklı olamsını daha çok istiyordu dengelemiştir kendini herhalde
amin canım ...evet gösterdi kendini her yerini gördük ama o istediği kadar utansın
sevme o zaman diyorum eşimde bana diyor ki çocuk benim ki zaten diyor parayı ben attım kola kutusuna diyor
sağol canım münire baya şaştı be güzelimmCanımm gözün aydın Allah ona da sağlık versin ablaları gibi, münire yine şaştı :) bizde 4 kız kardeşiz bulemsu öyle güzel ki canım...senin sırtın yere gelmez kuzum :)
eşimin ailesinin bizde çöpü yok canım her esya benim çeyiizm eşim masrafdan yırttık diyemem kiiEşine de ki düğün masraflarından yırttık işte de rahatlar
fıkra var ya bir tane boşanma davasında çocuğun velayeti konusuluyor kadın ben doğurdum diyorsevdim bu lafı kola kutusuna para haa????
ikinci kızı ben istedim bunuda ben istedim hamileliğim zor olunca hep sıkıntım olduğunda eşim hak eden sennnn diyorbana kendin kasındın diyorr
aminnn canım ne güzel dua öyle evet rabbim iyi damatlar versin inşşşoyyy oyy çok sevindim.:) prensesler 3lendi:) Allah sağlık sıhhat versin. sağlıkla büyüsün. kucağınıza alın güzel kaderli bir evlat olsunlar inşallah:)
Allah evladı aratmayacak 3 de damat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?