2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ay evet annaesini deniyor

Sabah ezanı okunurken bir parca ekmek kaşar ve domates yedim ilkkez böyle bişey yaptım

sende miiii senin kuzuda acıkıyor demekki

oy maşallahh kuzunaa büyümüşşşşşşş çok sevindim herşeyciği sağlıklıııı

hadi yaaa, 3 lüyorsun kızları Allah sağlıkla almanı nasip etsin kucağınaa sonunda gösterdii :) utangaç kız olacak nazlı koy sen onun adını :)

eşin ne dedii kuzum

bana bakma canım ben çocukları çok severim eşimde severde o gelecek verebilecekmiyiz diyor değilse ben seneye bir daha yaparımmm

sağolasın canım benimm
aminn... evet küçük münire senii

valla sana hayran kaldım kuzum maşallahın var :) ben de çok seviyorum çocukları ama 2.ye bile cesaretim yok

valla daha araştırmadım kuzum ben de düşünüyorum da doktorumla konuşacağım...

ilk dr çıktığımda aradım işi vardı sadece kızmış dedim tamam dedi kapattı sonra tekrar aradı sağlığını sordu cinsiyeti kesinmi dedi evet dedim hayırlısı dedi üzülmüş olabilir çok istiyordu çünkü ama sağlıklı olamsını daha çok istiyordu dengelemiştir kendini herhalde
amin canım ...evet gösterdi kendini her yerini gördük ama o istediği kadar utansın

valla sana hayran kaldım kuzum maşallahın var :) ben de çok seviyorum çocukları ama 2.ye bile cesaretim yok

valla daha araştırmadım kuzum ben de düşünüyorum da doktorumla konuşacağım...
ikinci kızı ben istedim bunuda ben istedim hamileliğim zor olunca hep sıkıntım olduğunda eşim hak eden sennnn diyor bana kendin kasındın diyorr

iyi hadii tatlımm, herşey Allahtan, babaya tabikii merak etmiştir, biraz burukluk olsa da alışır kızçelere dayanamaz babalar

sevme o zaman diyorum eşimde bana diyor ki çocuk benim ki zaten diyor parayı ben attım kola kutusuna diyor

Canımm gözün aydın Allah ona da sağlık versin ablaları gibi, münire yine şaştı :) bizde 4 kız kardeşiz bulemsu öyle güzel ki canım...senin sırtın yere gelmez kuzum :)

iyi hadii tatlımm, herşey Allahtan, babaya tabikii merak etmiştir, biraz burukluk olsa da alışır kızçelere dayanamaz babalar
burukluk yaşadı elbeltte aradım az evvel aşkım ben sana seneye bir daha doğurayım sen üzülme dedim
oldu fatma koleksiyon yapalım dedi banaherseyin hayırlısı dedi

burcuu o lıste sana katmer katmer fazla gelır zaten yıyemıyosun ya bız tontişler deneyelım:)

Eşine de ki düğün masraflarından yırttık işte de rahatlar

Canımm gözün aydın Allah ona da sağlık versin ablaları gibi, münire yine şaştı :) bizde 4 kız kardeşiz bulemsu öyle güzel ki canım...senin sırtın yere gelmez kuzum :)
sağol canım münire baya şaştı be güzelimm evet canım sırtım yere gelmez benimm

Eşine de ki düğün masraflarından yırttık işte de rahatlar
eşimin ailesinin bizde çöpü yok canım her esya benim çeyiizm eşim masrafdan yırttık diyemem kii

sevdim bu lafı kola kutusuna para haa????
fıkra var ya bir tane boşanma davasında çocuğun velayeti konusuluyor kadın ben doğurdum diyor
adamda hakim bey kola makinesine kola için 1 lira attınız ve kolayı aldınız şimdi o kola parayı atanın mı oluyor yoksa kola makinesin mi oluyor diyor ya
eşimde ondan öğrendi durmadan para benim diyor

ikinci kızı ben istedim bunuda ben istedim hamileliğim zor olunca hep sıkıntım olduğunda eşim hak eden sennnn diyor bana kendin kasındın diyorr

Valla yaşım müsait olursa,bünyem izin verirse bende istiyorum 2. 3. çocuk yalan yok yani

oyyy oyy çok sevindim.:) prensesler 3lendi:) Allah sağlık sıhhat versin. sağlıkla büyüsün. kucağınıza alın güzel kaderli bir evlat olsunlar inşallah:)
Allah evladı aratmayacak 3 de damat versin.

oyyy oyy çok sevindim.:) prensesler 3lendi:) Allah sağlık sıhhat versin. sağlıkla büyüsün. kucağınıza alın güzel kaderli bir evlat olsunlar inşallah:)
Allah evladı aratmayacak 3 de damat versin.
aminnn canım ne güzel dua öyle evet rabbim iyi damatlar versin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…