- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
aminnn canım ne güzel dua öyle evet rabbim iyi damatlar versin inşşş
sağolasın canımmhakkında hayırlsı demekki kız çocugu rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almak nasip etsin
aminnn canım ...evet 3 inci tanesi benim için çok değerli 3 inci tanesi:))bulemsu ne güzel ögrenmişsin 3 kız 3 pırlanta:)))ayy Allah bizlerede hayırlı saglıklı kız evlatlar nasip etsin
eşimin ailesinin bizde çöpü yok canım her esya benim çeyiizm eşim masrafdan yırttık diyemem kii
fıkra var ya bir tane boşanma davasında çocuğun velayeti konusuluyor kadın ben doğurdum diyor
adamda hakim bey kola makinesine kola için 1 lira attınız ve kolayı aldınız şimdi o kola parayı atanın mı oluyor yoksa kola makinesin mi oluyor diyor ya
eşimde ondan öğrendi durmadan para benim diyor
bende mothercaredan aldım çıtçıtlıları, bebeğim mağazasından, C&A'dan ve internetten aldım. hemen hemen tamamladım ben kıyafetleri.. Türk Malı pamuklu almaya çalışıyorum yeni doğanlarıda organik alacağım bir de FB'li babmız fanatik olunca... Arabada çift yönlü almaya karar verdim. ana kucağını kraft aldım. bak bu ama kampanyadaydı bir de tanıdık vardı 200Den 160'a adlım:
Kraft Diadem Taşıma Koltuğu - e-bebek.com
3 kız ne şanslısın valla maşallah, Allahım bahtlarını kaderlerini açık etsin...
iyi bir doktor bzim burdan bir arkadaşta ona gidiyor. hastanede yeni doğan ünitesi yok diye duydum ben o kadar.. onun dışında olumsuz bişey yok kuzum
Doğum fiyatları hakkında bilgin var mı bir de yenidoğan ünitesi var mı onlar hakkında da bilgi verirsen sevinirim
bende mothercaredan aldım çıtçıtlıları, bebeğim mağazasından, C&A'dan ve internetten aldım. hemen hemen tamamladım ben kıyafetleri.. Türk Malı pamuklu almaya çalışıyorum yeni doğanlarıda organik alacağım bir de FB'li babmız fanatik olunca... Arabada çift yönlü almaya karar verdim. ana kucağını kraft aldım. bak bu ama kampanyadaydı bir de tanıdık vardı 200Den 160'a adlım:
Kraft Diadem Taşıma Koltuğu - e-bebek.com
3 kız ne şanslısın valla maşallah, Allahım bahtlarını kaderlerini açık etsin...
iyi bir doktor bzim burdan bir arkadaşta ona gidiyor. hastanede yeni doğan ünitesi yok diye duydum ben o kadar.. onun dışında olumsuz bişey yok kuzum
Canım sanırım 1750-2000 arası bişey olacak, yenidoğan ünitesibasit işlemler için varsın ama yoğum bakım gerektiren durumlarda ilgili hastaneye sevk ediyorlarmış, inşallah ihtiyaç olmaz,sağlıkla gelir bebişlerimiz.Sizin doğum fiyatları nasıl?
Canım sanırım 1750-2000 arası bişey olacak, yenidoğan ünitesibasit işlemler için varsın ama yoğum bakım gerektiren durumlarda ilgili hastaneye sevk ediyorlarmış, inşallah ihtiyaç olmaz,sağlıkla gelir bebişlerimiz.Sizin doğum fiyatları nasıl?
selam kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır bakamıyordum evde artık netim yok ne zaman jeti tekrar alırız bilemiyorum bende rahatsızlandım 3 gündür şiddetli başdönmesi bulantı acillerdeydim iç kulaktan kaynaklanıyomuş şükür bebişim iyi güzel yüzünü gösterdi bize şimdiden aşık oldum kuzucuguma dilerim sizlerde iyisinizdir bir yaramazlık yoktur bulemsu cinsiyetini ögrenebildimi merak ettim bu arada aşılar kaçıncı haftada oluyodu ben tek doz olucam
İlerki hamilelik döneminde uykusuz olmaya başlıyormuş beden annelikte gece süt vermek için
benim karnım bazen taş gibi oluyor sanki bir bölümü çekiliyor 30 sn sürüyor sonra geri yumuşuyor acaba bebiş takla mı atıyo sizde de öle bişey oluyor mu
Beni de etse etse şu karnımdakş bebiş ikna eder gibime geliyor anne niye ben yalnızım fln detse yoksa beni kimse razı edemez bir de şey soracağım şu kordan kanı bankaları hakkında ne düşünüyorsunuz ben biraz düşünüyorum da
burcuu o lıste sana katmer katmer fazla gelır zaten yıyemıyosun ya bız tontişler deneyelım:)
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzz biz çok iyiz allaha şükür
söyledim ya şekerim 5 kasım bebelerine yamuk yapmadık biz anca beraber kanca beraber 4 kız oldularrr
bulemsummmmm kızın oluyor hayırlı olsun tatlımmmm çok sevindimAllah anneli babalı büyütsün aminnnn tahminimde yanılmadım yineee ay kurban olsunlar o minişlerrreeeee
kız bulmesu senin merakından iki arada giriyorumm
aminnn canım ...evet 3 inci tanesi benim için çok değerli 3 inci tanesi:))
süpersin valla :)Valla yaşım müsait olursa,bünyem izin verirse bende istiyorum 2. 3. çocuk yalan yok yani
İnan ki bende de yok zaten annesi babası yok ablası beni istemedi o da ablasını sildi diğer kardeşleriyle de araları soğuk bana 1 tl bile geçmemşşken abisinin çocuklarının geçen hafta sünneti vardı takısını yaptım yolladım tek bir kişi bile beni sormamış bari karşımdakilerde benden üstün bişey olsalar insanları hiç ayırmam yanlış anlaşılmasın nd olur bu beni istemeyen ablanın eşi pazarcı kimi kardeşi tamirci kimisi mağzada satış elemanı eşim desen o çok iyi biri ama üvey anne elinden fazla okuyamamış hiç umrumda değil çabalıyor ya çalışıyor ya biz birbirimizi sevdik sonuçta ablasının yanında kalıyordu o söz sahibi sanıyordu evimize geldi istedi beni kocası çok kıskandı sanırım eşimi ertesi gün ablası dediğini bırakmadı bana.yok benim kardeşimi mankenlerle gezdi fln fln siz en iyisi ayrılın dedi ben de buna siz karar veremezsiniz ikimiz karar veririz dedim eşimi aradım tel de kızmış ondan sonra bizim yan evde çekyat vardı bir orda kaldı evlenene kadar. Hiç gitmedi diğer ablası benden özür diledi. Bana laf sayan ablada pişmanmış özürdilemek istemiş eşimde siz uzak durunda ben bişey istemiyorum demiş kabul etmemiş. Yahu kadın anne yok baba yok başınızda kardeşine aile eğtimli işi gücü yerinde kız bulmuş daha ne istiyon benim 70 yaşında halam bile yüksek okul mezunu hemşire okumayan kimse yok sen kardeşibe 30 yaşına kadar ne gelecek hazırlamışın bak düzgün ailesi oldu sen ona alsan alsan kimi alacaksın oturduğun mahalle belli hem kardeşine bak sırt sırta verip çalışıyorum de mi ama.... Yani insanları aşağlamak değil ne olur yanlış anlamayın insanlar aşağılayor ya beni kendilerine bakmadn ona sinirleniyor Allah kimi sınav yapmak isterse beni karşılarına çıkarıyor ona göre not veriyor benim yaradılma sebebimde o galiba ama 1 ay önce bir abisinin kızında da timör çıkmış beyninde işte Allah Alır da verir de ama abisini düşüncesi ne bilmiyorum ama o kadına belki bu olay dank etmiştir
Canım bende antialerjik biryeni doğan aldım tokerden. Arabayı bende çift yönlü ve portbebeli almayı düşünüyorum, hala kararsızım. Ana kucağıda genelde benim baktığım arabaların yanında var 1 yaşına kadar kullanılıyormuş onu kullanırım diye düşünüyorum.
Canım arkadaşının doğumu bizimkinin öncesindeyse yada Bülent beyde normal doğum yapan tanıdığı varsa banayazarsan çok sevinirim. ,Ben biraz daha bilgi sahibi olmak istiyorum da.
özel hastanemi kızlar bu hastaneler ya sizin orda durumu olmayan hamileler napıyoo zor geçinilir valla allah yardımcıları olsun
burukluk yaşadı elbeltte aradım az evvel aşkım ben sana seneye bir daha doğurayım sen üzülme dedim
oldu fatma koleksiyon yapalım dedi banaherseyin hayırlısı dedi
burukluk yaşadı elbeltte aradım az evvel aşkım ben sana seneye bir daha doğurayım sen üzülme dedim
oldu fatma koleksiyon yapalım dedi banaherseyin hayırlısı dedi
Valla yaşım müsait olursa,bünyem izin verirse bende istiyorum 2. 3. çocuk yalan yok yani
özelde bir doğum rahat 6000-10000 arası güven hastanesine falan çıksan 15000-18000 oluyor canım.. bir arabası parası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?