2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Belki doğumların kolay olur 3 çocuk yaparsın.. Biz 3 kardeşiz, şu hamilelik döneminde anneme hayran kaldım. 3 gebelik 3 doğum nasıl yapmış hepside normal hemde

Tebrik ederim bulemsu..çok şanslısın bende üç kızım olsun çok isterim harika birşey bu.Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin :))

tatlım sen 4857 sayılı iş kanununa göre mi çalışıyorsun? bende kamu kurumunda çalışıyorum ve bizim burdada şirket elemannları var...6 ay ücretsiz izin aldı geçenlerde birisi hatta...

evet öyle bir hakkım var normalde ama kurum vermiyor yerine başka birini istiyormuş...kendi doktoumla daha konuşamadım ama pek rapor verebilecek biri değil

bulemsu bi sorum olcak sanaaaaa birinci gebeliginde çatlak oluştumu ve ikincidede oluştumu ben 1 rinci gebeligimde bayagı çatladım bundada korkuyom ya daha fazla olursa çatlak die çok kötüü görüntü ya

kızlar bizde geldik aşımızı olduk tahlilimizi verdik çok şükür şimdilik iyiyiz...
bulemsu canım tebrik ederim Maşallah kızçelerinee...
esra canım çok geçmiş olsun
geçmişi tam okuyamadım varmı başka haber kızlar??

hoşgeldin canım.. gözün aydın kurtulmuşsun aşı çilesinden de:)

Selaaam biz geldik,bulemsu'cum sonunda göstermiş senin bıdış,bak ben de kız tahmin etmiştim.
Bizde 2 kız kardeşiz valla annem ablam ben biraraya geldiğimizde veriyoruz dedikodunun gözüne.

Allah izin verirse ilerde sende kızlarınla öyle olacaksın.Sağlıklı ya oh bundan güzeli var mı çok şükür..

Benim de evi süpüresim var ama belim ağrıyo hemen yaa,kocişi mi beklesem..:26:

hoşgeldin canım.. gözün aydın kurtulmuşsun aşı çilesinden de:)
kurtuldum ama hafif hafif sızlamaya başladı sanırım ..
ay kızlar kalp atışlarını dinledim kuzumun küt küt küt ne güzel atıyordu resmen enerji oldu bana

bu arada bir bilgi aldım dün eczacı arkadaşımdan kızlar sizinlede paylaşıyım. bir krem var göğüs ucu kremi şimdiden kullanmaya başla dedi bebek emerken yara olabiliyor ya onu şimdiden başlarsan iyi olur dedi . ilacın ismini tam hatırlamıyorum ama yazarım yine şimdiden başlamak iyi olur dedi. bende sizinle paylaşyım

Ayy aşı nasıldı,ağrıttı mı onu çok merak ediyorum...Bende bugün ya da yarın olayım diyorum...

lansinoh olması gerek herkes ondan memnun

aşıdanmı oldu gece uyuyamadım ondanmı oldu yoksa sıcakta yol geldim ondanmı oldu bilmem acayip bir uyku geldi bana az uyudum kızlar sabahtan kahvaltı yapmayınca bebişim uyan anne dedi uyandırdı atıştırdım bişeyler işte
üzülme canım rabbim o dengesiz insanlara veriyor dert ama bilmiyorlar hala ve hala senle uğraşmaya devam ediyorlar

cinsiyeti öğrendim aşımı bile oldum burcummmevet benim kız senin kızından kilolu çıkacak galiba

eşimin bunu kesin olarak istemeyeceğini bildiğim için bu teklifi yaptım şekerimmşimdiden sonrasında rabbim isteyenlere olmayanlara arayanlara versin inşşş
usg resmine bakıyorum parmaklara bakıyorum bir tanesini bile yapamayız dr dr dolaşsak bile yaptıramayız değil mi rabbim herseyin en iyisini bilir

bulemsu bi sorum olcak sanaaaaa birinci gebeliginde çatlak oluştumu ve ikincidede oluştumu ben 1 rinci gebeligimde bayagı çatladım bundada korkuyom ya daha fazla olursa çatlak die çok kötüü görüntü ya
ilk kızımda çatlağım olmadı ikinci kızımdada olmadı canım ama kasık bölgemde olmuştu ilk kızda ikinci kızda ileri gitmedi aynı şekilde kaldı

geçmiş olsun canım sağolasın evet kızmış benim sıpam

tahminin tutmuş demek ki tatlım
eşini bekle sağlık ocağındaki ebe bana hiç iş yapma dikkat et en riskli zaman aslında bu zaman dedi

Ayy aşı nasıldı,ağrıttı mı onu çok merak ediyorum...Bende bugün ya da yarın olayım diyorum...

Nil sabah 8 30 da oldum sancı başladı kolumda hemşire bi kaç gün sürer dedi gergin gergin ağrıyo üstüne yatamıyorum bebek te sağ taraf istemiyor sancı var walla yıllar önce yaptırmıştım o zamanda olmuştu aynı sancı ondan endişelenmiyorum ama mümkünse sağ koluna ol derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…