- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
kızlar geçen kabus görmüştüm bakın cetvelimde de yazıyorr
ayy canımm yaaa, şu lafına bittim ben sana seneye yine doğururum dediğinnnn,helal kız sanaaa
kıyamammmmsenin gibi çatır çatır doğurmayı çok isterimm bakalım nasip bende 2. yi istiyorum 2 evladım olsun isterim ama nasip Allahtan ilki doğurmadığımdan bişi diyemiyorum
valla bende hep çok çocuğum olsun istiyorumm ama doğuramayabilirmm :) 2 tane olsa yetecekkkama baktım kolay çıkıyor 3. cüyüde isterimm
evet ben geldimne tahminler ne belirtiler ne çin falı ne münire hiçbiri benim bebişimi bilemedi
söyleyim mi cinsiyetimiziiiiiiii gerçi çoğu kişi artık erkek tahmininde vazgeçmişti değil mikızı üçlüyorum hamişler üç tane inci tanem olacak benim biri beyaz inci biri siyah inci bakalım bu kızım nasıl olacak sarısın mavi gözlü olabilir mi acaba
sağlığı yerinde ya kızlar içim nasıl rahat rabbime bin şükür
tatlım sen 4857 sayılı iş kanununa göre mi çalışıyorsun? bende kamu kurumunda çalışıyorum ve bizim burdada şirket elemannları var...6 ay ücretsiz izin aldı geçenlerde birisi hatta...
evet 4 bacı oldular 5 kasım bebecikleri
meraklıı seniii
meraklıyım meraklıyımmm
yalan yok 10 dakika sonra toplantıya giricem hala sizin derdinizdeyimmmm
off sıkıldım ama işten
kızlar bizde geldik aşımızı olduk tahlilimizi verdik çok şükür şimdilik iyiyiz...
bulemsu canım tebrik ederim Maşallah kızçelerinee...
esra canım çok geçmiş olsun
geçmişi tam okuyamadım varmı başka haber kızlar??
kurtuldum ama hafif hafif sızlamaya başladı sanırım ..hoşgeldin canım.. gözün aydın kurtulmuşsun aşı çilesinden de:)
kızlar bizde geldik aşımızı olduk tahlilimizi verdik çok şükür şimdilik iyiyiz...
kurtuldum ama hafif hafif sızlamaya başladı sanırım ..
ay kızlar kalp atışlarını dinledim kuzumun küt küt küt ne güzel atıyordu resmen enerji oldu bana
bu arada bir bilgi aldım dün eczacı arkadaşımdan kızlar sizinlede paylaşıyım. bir krem var göğüs ucu kremi şimdiden kullanmaya başla dedi bebek emerken yara olabiliyor ya onu şimdiden başlarsan iyi olur dedi . ilacın ismini tam hatırlamıyorum ama yazarım yine şimdiden başlamak iyi olur dedi. bende sizinle paylaşyım
lansinoh olması gerek herkes ondan memnun
üzülme canım rabbim o dengesiz insanlara veriyor dert ama bilmiyorlar hala ve hala senle uğraşmaya devam ediyorlarİnan ki bende de yok zaten annesi babası yok ablası beni istemedi o da ablasını sildi diğer kardeşleriyle de araları soğuk bana 1 tl bile geçmemşşken abisinin çocuklarının geçen hafta sünneti vardı takısını yaptım yolladım tek bir kişi bile beni sormamış bari karşımdakilerde benden üstün bişey olsalar insanları hiç ayırmam yanlış anlaşılmasın nd olur bu beni istemeyen ablanın eşi pazarcı kimi kardeşi tamirci kimisi mağzada satış elemanı eşim desen o çok iyi biri ama üvey anne elinden fazla okuyamamış hiç umrumda değil çabalıyor ya çalışıyor ya biz birbirimizi sevdik sonuçta ablasının yanında kalıyordu o söz sahibi sanıyordu evimize geldi istedi beni kocası çok kıskandı sanırım eşimi ertesi gün ablası dediğini bırakmadı bana.yok benim kardeşimi mankenlerle gezdi fln fln siz en iyisi ayrılın dedi ben de buna siz karar veremezsiniz ikimiz karar veririz dedim eşimi aradım tel de kızmış ondan sonra bizim yan evde çekyat vardı bir orda kaldı evlenene kadar. Hiç gitmedi diğer ablası benden özür diledi. Bana laf sayan ablada pişmanmış özürdilemek istemiş eşimde siz uzak durunda ben bişey istemiyorum demiş kabul etmemiş. Yahu kadın anne yok baba yok başınızda kardeşine aile eğtimli işi gücü yerinde kız bulmuş daha ne istiyon benim 70 yaşında halam bile yüksek okul mezunu hemşire okumayan kimse yok sen kardeşibe 30 yaşına kadar ne gelecek hazırlamışın bak düzgün ailesi oldu sen ona alsan alsan kimi alacaksın oturduğun mahalle belli hem kardeşine bak sırt sırta verip çalışıyorum de mi ama.... Yani insanları aşağlamak değil ne olur yanlış anlamayın insanlar aşağılayor ya beni kendilerine bakmadn ona sinirleniyor Allah kimi sınav yapmak isterse beni karşılarına çıkarıyor ona göre not veriyor benim yaradılma sebebimde o galiba ama 1 ay önce bir abisinin kızında da timör çıkmış beyninde işte Allah Alır da verir de ama abisini düşüncesi ne bilmiyorum ama o kadına belki bu olay dank etmiştir
cinsiyeti öğrendim aşımı bile oldum burcummmamanınnnnnnn bulemsum gelmiş, hoşgelmiş. canım senin için çok dua ettim , kendime nasıl ettiysem aynen öyle ettim, hayırlısını istedim. hayırlısı buymuş
çok sevindim, şu belirsizlik bitti nihayet, valla Allah biliyor içimi bir kızım daha olsun çok isterim, 3. ye yaşım yetmez maalesefdün eşimde dedi burcu 2. çocuğumuzda kız olsun. çok duygulandım canım benim. Allah gönlümüze göre versin.
maşallah bebişin boyu kilosu çok iyimiş, bende benimkide tombiş diyom
seni tekrar çok tebrik ediyorum, iki kızından belli nasıl bir anne olduğun, 3. pırlantada yetişecek belli oldu.
eşimin bunu kesin olarak istemeyeceğini bildiğim için bu teklifi yaptım şekerimmayy canımm yaaa, şu lafına bittim ben sana seneye yine doğururum dediğinnnn,helal kız sanaaa
kıyamammmmsenin gibi çatır çatır doğurmayı çok isterimm bakalım nasip bende 2. yi istiyorum 2 evladım olsun isterim ama nasip Allahtan ilki doğurmadığımdan bişi diyemiyorum
ilk kızımda çatlağım olmadı ikinci kızımdada olmadı canım ama kasık bölgemde olmuştu ilk kızda ikinci kızda ileri gitmedi aynı şekilde kaldıbulemsu bi sorum olcak sanaaaaa birinci gebeliginde çatlak oluştumu ve ikincidede oluştumu ben 1 rinci gebeligimde bayagı çatladım bundada korkuyom ya daha fazla olursa çatlak die çok kötüü görüntü ya
geçmiş olsun canım sağolasın evet kızmış benim sıpamkızlar bizde geldik aşımızı olduk tahlilimizi verdik çok şükür şimdilik iyiyiz...
tahminin tutmuş demek ki tatlımSelaaam biz geldik,bulemsu'cum sonunda göstermiş senin bıdış,bak ben de kız tahmin etmiştim.
Bizde 2 kız kardeşiz valla annem ablam ben biraraya geldiğimizde veriyoruz dedikodunun gözüne.
Allah izin verirse ilerde sende kızlarınla öyle olacaksın.Sağlıklı ya oh bundan güzeli var mı çok şükür..
Benim de evi süpüresim var ama belim ağrıyo hemen yaa,kocişi mi beklesem..:26:
evet oymuş canım baktımda kesinlikle tavsiye ediyorum dedi
nilcim aşı yaparken hiç acımadı bile ama şimdi hafif sızlıyor
ebenin eli agırmış galiba aşı yaparken acıdı şimdide ağrı yaptı bana dirsekten itibarenevet oymuş canım baktımda kesinlikle tavsiye ediyorum dedi
nilcim aşı yaparken hiç acımadı bile ama şimdi hafif sızlıyor
ben herşeyi araştırdığımdan artık ezbere biliyorum bende bugün alacaktım netten isabet oldu :) 25 tl dermoeczanemde ben ordan alacağım...
ebenin eli agırmış galiba aşı yaparken acıdı şimdide ağrı yaptı bana dirsekten itibaren
Ayy aşı nasıldı,ağrıttı mı onu çok merak ediyorum...Bende bugün ya da yarın olayım diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?