ebenin eli agırmış galiba aşı yaparken acıdı şimdide ağrı yaptı bana dirsekten itibaren
arkadaşım hediye etti sağolsun o yüzden bilmiyorum ben fiyatını :)
öbür olduğum aşıları hiç bilmemiştim ama bu ağrı yaptı nedense:44:canım benim kıyamam sana geçer inşallah
sağol canımoyy kıyamam geçmiş olsun kuzum.. kızların öpsün hemen geçer annesi
ooooo ne güzel olmuş güle güle kullan kuzum
Belki doğumların kolay olur 3 çocuk yaparsın.. Biz 3 kardeşiz, şu hamilelik döneminde anneme hayran kaldım. 3 gebelik 3 doğum nasıl yapmış hepside normal hemde
lansinoh olması gerek herkes ondan memnun
aşıdanmı oldu gece uyuyamadım ondanmı oldu yoksa sıcakta yol geldim ondanmı oldu bilmem acayip bir uyku geldi bana az uyudum kızlar sabahtan kahvaltı yapmayınca bebişim uyan anne dedi uyandırdı atıştırdım bişeyler işte
üzülme canım rabbim o dengesiz insanlara veriyor dert ama bilmiyorlar hala ve hala senle uğraşmaya devam ediyorlar
cinsiyeti öğrendim aşımı bile oldum burcummmevet benim kız senin kızından kilolu çıkacak galiba
eşimin bunu kesin olarak istemeyeceğini bildiğim için bu teklifi yaptım şekerimmşimdiden sonrasında rabbim isteyenlere olmayanlara arayanlara versin inşşş
usg resmine bakıyorum parmaklara bakıyorum bir tanesini bile yapamayız dr dr dolaşsak bile yaptıramayız değil mi rabbim herseyin en iyisini bilir
ilk kızımda çatlağım olmadı ikinci kızımdada olmadı canım ama kasık bölgemde olmuştu ilk kızda ikinci kızda ileri gitmedi aynı şekilde kaldı
geçmiş olsun canım sağolasın evet kızmış benim sıpam
tahminin tutmuş demek ki tatlım
eşini bekle sağlık ocağındaki ebe bana hiç iş yapma dikkat et en riskli zaman aslında bu zaman dedi
ebenin eli agırmış galiba aşı yaparken acıdı şimdide ağrı yaptı bana dirsekten itibaren
aşıdanmı oldu gece uyuyamadım ondanmı oldu yoksa sıcakta yol geldim ondanmı oldu bilmem acayip bir uyku geldi bana az uyudum kızlar sabahtan kahvaltı yapmayınca bebişim uyan anne dedi uyandırdı atıştırdım bişeyler işte
üzülme canım rabbim o dengesiz insanlara veriyor dert ama bilmiyorlar hala ve hala senle uğraşmaya devam ediyorlar
cinsiyeti öğrendim aşımı bile oldum burcummmevet benim kız senin kızından kilolu çıkacak galiba
eşimin bunu kesin olarak istemeyeceğini bildiğim için bu teklifi yaptım şekerimmşimdiden sonrasında rabbim isteyenlere olmayanlara arayanlara versin inşşş
usg resmine bakıyorum parmaklara bakıyorum bir tanesini bile yapamayız dr dr dolaşsak bile yaptıramayız değil mi rabbim herseyin en iyisini bilir
ilk kızımda çatlağım olmadı ikinci kızımdada olmadı canım ama kasık bölgemde olmuştu ilk kızda ikinci kızda ileri gitmedi aynı şekilde kaldı
geçmiş olsun canım sağolasın evet kızmış benim sıpam
tahminin tutmuş demek ki tatlım
eşini bekle sağlık ocağındaki ebe bana hiç iş yapma dikkat et en riskli zaman aslında bu zaman dedi
esra ablasına el salladı dr bak ablası sana el sallıyor gördün mü parmaklarını dedicanım ne güzel kaldırmış elini öyle yaaaa, o parmakları tek tek ısırmak istiyorummmm
geçmiş olsun canım, bazılarının kolu sızlar ağrır öyle. geçer 2 güne.
kızlar ben bu aşıyı 5 yıl once oldum bidaha olmasammm((gitmicem aile hekimine telefonlarıda acmayım offf korktum yaa herkesi atlatsam kocam kulagımdan tutup götürür yıllk izin alıp memleketemi gitsem anamm ben nasıl dogurucamm canım cok tatlı gülmeyin ama doktor karnıma bakarken bile ben ay acıdı diyorum ters ters bakıyor
kızlar ben bu aşıyı 5 yıl once oldum bidaha olmasammm((gitmicem aile hekimine telefonlarıda acmayım offf korktum yaa herkesi atlatsam kocam kulagımdan tutup götürür yıllk izin alıp memleketemi gitsem anamm ben nasıl dogurucamm canım cok tatlı gülmeyin ama doktor karnıma bakarken bile ben ay acıdı diyorum ters ters bakıyor
canım eşin senle mutlu sen onla mutlu gerisini boşverin sizEwt canım Allah veriyor ama göremiyorlar düğünümüzede çağırmadı zaten iyi ki de gelmemişler sırf en yakın akrabalarımızı ve annemlerin iş arkadaşları benim iş arkadaşlarım fln derken 500 kişi olduk daha da gönül koyanlar oldu niye bizi çağırmadınız diye herkes çok eğlendi millet pistten inmedi öğretmen milleti işte çocuklar gibi eğlendi herkes onlar bana bişey takmadıkları için hiç bir şeyimde söz sahibi değiler ama geçen hafta eşim sünnete gittikten iki gün sonra kaza yaptı arkadan yemiş arabamız eşim nazarlarına inanıyor onların hep sömürmüşler onu öyle diyor. Artık diyorum ki ona ikimizi de bir birimizden daha iyi anlayan olamazdı ondan bulduk birbirimizi diyorum. Benim bişeyim yok herşey bizim diyorum. Allah belki herşeyi sana verecekti ama beni aracı kıldı diyorum. Çünkü onı tanımadan önce ne evim vardı ne de bişeyim biz ciddi ciddi bişeyleri düşünmeye başlayınca Allah birden bire verdi resmen bu eşimin kısmeti ben elçiyim sadece
inşallahh inşallahhvalla helal anne, biz 2 kardeşizz
evettt ben aldım ondan arada sürüyorum çünkü göğüs ucum geriliyor sanırım parlaklık oluyor bazen bende gidip ondan sürüyorum iyi geliyor
beysal cım aşı vurulmuşsun geçmiş olsunn
bebek bezlerininde organiği varmış yeni doğan nasıl bişi acep
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=2557&urun_id=97333
inşallahh inşallahhvalla helal anne, biz 2 kardeşizz
evettt ben aldım ondan arada sürüyorum çünkü göğüs ucum geriliyor sanırım parlaklık oluyor bazen bende gidip ondan sürüyorum iyi geliyor
beysal cım aşı vurulmuşsun geçmiş olsunn
ozaman kesinlikle ihmal etme tatlımbenim gögüs ucum kabuk kabuk olmuş kararmadı büyümedide işte bu emzirirken problemli olacagına delaletmiş o kremdan hemen almalıyım kuzenim 4 ay aglayarak emzirdi doktor ucu oluşmamış demiş
anamm bezinde organiğini alırsak batarız herhalde:))))yenidogan 5 6 kez altına kaka yapıyr kuzenimin cocuguna yetişemiyorlardı:)))
Eki Görüntüle 448834
selam teyzoşlar sizlere el sallıyorum bakın ben çok sağlıklıyım 424 gr olmuşum 24 cm boyum olmuş ben baya olmuşum artık değil mi:103:
esra ablama dr abla her yerimi gösterdi hiç problem yok dedi
işte burda canımmbulemsu bebişinin ultarason resmini mi paylaştın ben göremiyorum kuzuyuu
devamlı kullanmak gerek canım bu seferde ama bez değiştirmek bebeğin poposu için iyi olmuyorr:))))) dimii
en azından yeni doğdudunda kullanmak için bir iki paket alsak aslında yazıkk kuzuma poposu kırmızı oluyooo ilk doğduklarında hemen tahriş oluyorlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?