2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar ben bu aşıyı 5 yıl once oldum bidaha olmasammm ((gitmicem aile hekimine telefonlarıda acmayım offf korktum yaa herkesi atlatsam kocam kulagımdan tutup götürür yıllk izin alıp memleketemi gitsem anamm ben nasıl dogurucamm canım cok tatlı gülmeyin ama doktor karnıma bakarken bile ben ay acıdı diyorum ters ters bakıyor

Belki doğumların kolay olur 3 çocuk yaparsın.. Biz 3 kardeşiz, şu hamilelik döneminde anneme hayran kaldım. 3 gebelik 3 doğum nasıl yapmış hepside normal hemde

inşallahh inşallahh valla helal anne, biz 2 kardeşizz

lansinoh olması gerek herkes ondan memnun

evettt ben aldım ondan arada sürüyorum çünkü göğüs ucum geriliyor sanırım parlaklık oluyor bazen bende gidip ondan sürüyorum iyi geliyor

beysal cım aşı vurulmuşsun geçmiş olsunn

canım ne güzel kaldırmış elini öyle yaaaa, o parmakları tek tek ısırmak istiyorummmm

ebenin eli agırmış galiba aşı yaparken acıdı şimdide ağrı yaptı bana dirsekten itibaren

geçmiş olsun canım, bazılarının kolu sızlar ağrır öyle. geçer 2 güne.

benim gögüs ucum kabuk kabuk olmuş kararmadı büyümedide işte bu emzirirken problemli olacagına delaletmiş o kremdan hemen almalıyım kuzenim 4 ay aglayarak emzirdi doktor ucu oluşmamış demiş

Ewt canım Allah veriyor ama göremiyorlar düğünümüzede çağırmadı zaten iyi ki de gelmemişler sırf en yakın akrabalarımızı ve annemlerin iş arkadaşları benim iş arkadaşlarım fln derken 500 kişi olduk daha da gönül koyanlar oldu niye bizi çağırmadınız diye herkes çok eğlendi millet pistten inmedi öğretmen milleti işte çocuklar gibi eğlendi herkes onlar bana bişey takmadıkları için hiç bir şeyimde söz sahibi değiler ama geçen hafta eşim sünnete gittikten iki gün sonra kaza yaptı arkadan yemiş arabamız eşim nazarlarına inanıyor onların hep sömürmüşler onu öyle diyor. Artık diyorum ki ona ikimizi de bir birimizden daha iyi anlayan olamazdı ondan bulduk birbirimizi diyorum. Benim bişeyim yok herşey bizim diyorum. Allah belki herşeyi sana verecekti ama beni aracı kıldı diyorum. Çünkü onı tanımadan önce ne evim vardı ne de bişeyim biz ciddi ciddi bişeyleri düşünmeye başlayınca Allah birden bire verdi resmen bu eşimin kısmeti ben elçiyim sadece

canım ne güzel kaldırmış elini öyle yaaaa, o parmakları tek tek ısırmak istiyorummmm

geçmiş olsun canım, bazılarının kolu sızlar ağrır öyle. geçer 2 güne.
esra ablasına el salladı dr bak ablası sana el sallıyor gördün mü parmaklarını dedi daha sonra bu el sallama devam ediyor ya dedidurun resmini vereyim dedi siz teyzelerine selam verdi çocuğum o kadar merak ettiniz nede olsa
sağol canım derlerdi ağrı olur diye ben hiç yaşamamıştım ama bu sıpamda görmediğimi gördüm
melikemm87 aşıyı mecbur olacaksın canım kurtuluşun yokk

Ben de çok korkuyorum canım nasıl çıkacak diye keşke girdiklerini nasıl anlamadıysak çıktıklarını da öyle anlamasak ne de kolay girmişti oysa oraya

Ben de çok korkuyorum canım nasıl çıkacak diye keşke girdiklerini nasıl anlamadıysak çıktıklarını da öyle anlamasak ne de kolay girmişti oysa oraya

canım eşin senle mutlu sen onla mutlu gerisini boşverin siz
eşim sizden gördüğü iyiliği biliyorsa dünyanın en sanslı kadınısın nice eşler var nankör elinden tutanı ayağa kalktığında tanımıyorlar bilerabbim kem gözlerden esirgesin ağız tadınızı bozmasın inşşş

bepanthene merhem sürdüm bende hep... ama çok ince göğüs uçlarımdaki deri hakkaten bir arıza olur onun için almak gerek...

sağol canım benim

benim gögüs ucum kabuk kabuk olmuş kararmadı büyümedide işte bu emzirirken problemli olacagına delaletmiş o kremdan hemen almalıyım kuzenim 4 ay aglayarak emzirdi doktor ucu oluşmamış demiş
ozaman kesinlikle ihmal etme tatlım

bulemsu bebişinin ultarason resmini mi paylaştın ben göremiyorum kuzuyuu

anamm bezinde organiğini alırsak batarız herhalde:))))yenidogan 5 6 kez altına kaka yapıyr kuzenimin cocuguna yetişemiyorlardı:)))

:))))) dimii

en azından yeni doğdudunda kullanmak için bir iki paket alsak aslında yazıkk kuzuma poposu kırmızı oluyooo ilk doğduklarında hemen tahriş oluyorlarrr

Son düzenleme:
sahinus'cum ve beysal'cım sağolun valla bende emin olamıyorum olup olmamak konusunda dr um da bana bırakmıştı aksi gibi her yaz vantilatör ya da klima yüzünden sol kolum ağrır yine başladı bugün(boyun fıtığı kaynaklı)
2 ağrıyı birden çekemem herhalde bi kaç gün daha bekleyeyim..

neyse kızlar ben kaçıyorum,dışarı çıkmam lazım,görüşürüz sonra öptüm hepiciğinizi...

:))))) dimii

en azından yeni doğdudunda kullanmak için bir iki paket alsak aslında yazıkk kuzuma poposu kırmızı oluyooo ilk doğduklarında hemen tahriş oluyorlarrr
devamlı kullanmak gerek canım bu seferde ama bez değiştirmek bebeğin poposu için iyi olmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…