işte burda canımm
kızlar merhabalar bugün pamuğumun cinsiyetini öğrendik kızmız olacakkkkkkk.
sağlıklıca doğsun inşş kızın canımmkızlar merhabalar bugün pamuğumun cinsiyetini öğrendik kızmız olacakkkkkkk.
çok merakta bıraktı ya el sallayım bari dedi ve güzel parmaklarıyla el salladı bize her bir yerini inceledik bacak kemikleri falan nasıl güzeldi omuriliği sıralanmış adam ufağı olmuş kuzumay yerim ben onun narin parmaklarını kuzum benim Maşallah Subanallahhh
Hayırlı olsun kızçen tatlım Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
devamlı kullanmak gerek canım bu seferde ama bez değiştirmek bebeğin poposu için iyi olmuyorr
kızlar merhabalar bugün pamuğumun cinsiyetini öğrendik kızmız olacakkkkkkk.
anlıyorlar canım bez sorunu çok kötü bişey yaaa değiştirince anlıyor muu keretaolmaz ozaman
ayy canım maşallahh bir oğlun bir kızın mı olacak şimdi ne güzell
çok sağolasın canım aminn inş hepimizin.ay yerim ben onun narin parmaklarını kuzum benim Maşallah Subanallahhh
Hayırlı olsun kızçen tatlım Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
aminnn çok teşekkür ederim.sağlıklıca doğsun inşş kızın canımm
aa değiştirince anlıyor muu keretaolmaz ozaman
ayy canım maşallahh bir oğlun bir kızın mı olacak şimdi ne güzell
son 1.5 saat kaldı teyzoşlar...çok merak ediyorum kuzumu..hele fatmanın kızçesini gördükten sonraaa dahada meraklandım..bizimkide açacakmı acaba ellerini?selam verecekmii anneciğinee?
bulemsumm ve diğer annişler ayrıntılyaa girerken çikolata hurma bişey yedinizmi? doktor ölçüm yaparken falan zorlandımı bebek kıpır kıpır oldugu için? bende kararsız kaldımda yesemmi yemesemmi diye:44:
yav bana hala ayrıntılı ultrason tarihi bile vermediler doktorum 24. haftadan sonra dedi bana ne güzel hepiciğiniz gördünüz yavrularınızı ayrıntılıda bende isitoyurm ama 1 ay var dahaa
verir annesi verir merak etme sen özlemiştir oda senison 1.5 saat kaldı teyzoşlar...çok merak ediyorum kuzumu..hele fatmanın kızçesini gördükten sonraaa dahada meraklandım..bizimkide açacakmı acaba ellerini?selam verecekmii anneciğinee?
bulemsumm ve diğer annişler ayrıntılyaa girerken çikolata hurma bişey yedinizmi? doktor ölçüm yaparken falan zorlandımı bebek kıpır kıpır oldugu için? bende kararsız kaldımda yesemmi yemesemmi diye:44:
çok geç değil mi ya neden o kadar bekletiyor ki canımyav bana hala ayrıntılı ultrason tarihi bile vermediler doktorum 24. haftadan sonra dedi bana ne güzel hepiciğiniz gördünüz yavrularınızı ayrıntılıda bende isitoyurm ama 1 ay var dahaa
anlıyorlar canım bez sorunu çok kötü bişey yabazı bebeklerin idrarı yakıyor cildini ve hemöen pişiyor antibiyotik verdiğin zaman bile pişik oluyor bebecik
çok sağolasın canım aminn inş hepimizin.
aminnn çok teşekkür ederim.
evet çok şükür o kadar mutlu oldum ki rabbime şükrediyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza versin evlatlarımızı.
son 1.5 saat kaldı teyzoşlar...çok merak ediyorum kuzumu..hele fatmanın kızçesini gördükten sonraaa dahada meraklandım..bizimkide açacakmı acaba ellerini?selam verecekmii anneciğinee?
her doktorun yaklaşımı farklı oluyorr beysalım demekki...bizimkide 20+ haftanda gel dedi...bende zaten 21 mayısta gitmiştim..bugun tam 1 ay olduyav bana hala ayrıntılı ultrason tarihi bile vermediler doktorum 24. haftadan sonra dedi bana ne güzel hepiciğiniz gördünüz yavrularınızı ayrıntılıda bende isitoyurm ama 1 ay var dahaa
verir annesi verir merak etme sen özlemiştir oda seniben hurma yedim tatlım çikolatada yedim durmadan dönüyordu ama dr her döndüğünde baska yerine bakıyordu banada gösterdi su kalbi böbreği diye organlarını sürekli dönüyordu ama engel olmadı yediğim hurma ve çikolata
çok geç değil mi ya neden o kadar bekletiyor ki canım
bebek bezlerininde organiği varmış yeni doğan nasıl bişi acep
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=2557&urun_id=97333
:))))) dimii
en azından yeni doğdudunda kullanmak için bir iki paket alsak aslında yazıkk kuzuma poposu kırmızı oluyooo ilk doğduklarında hemen tahriş oluyorlarrr
anlıyorlar canım bez sorunu çok kötü bişey yabazı bebeklerin idrarı yakıyor cildini ve hemöen pişiyor antibiyotik verdiğin zaman bile pişik oluyor bebecik
evet canım duyar seni tepkisinide verir bebecik özlemez mi her seyden haberi var onun içerde ama sıkıntıyı mutluluğu hepsinin farkında oluyorlarher doktorun yaklaşımı farklı oluyorr beysalım demekki...bizimkide 20+ haftanda gel dedi...bende zaten 21 mayısta gitmiştim..bugun tam 1 ay oldu
haa iyi o zaman bende yiyeyim hurmamı..her bi tarafını göstersin sıpacımm benimmözlemiştirrr o da benii demii teyzesii...hergün konuşuyorummm bebeğimleee seni çok seviyorummmmm annemmm diyorum...ordan bi pıtt atınca tam o anda nasılda mutlu oluyorumm
doktora sorcagım şeyler var onları sıraladım hatta not ettim sizede söyleyim: sizin doktorlar ne dedi bu konularla ilgili?
- havuza girebilirmiyim?
- kan hapına, elevite, balık yagına devammı?
- gögüs ucu kremini sorcam bide (kızlar biraz önce dediler aklıma geldi..ben 7.aydan itibaren başlayacaktım)
- zeytinyağı sürdüğümü söylüycem başka krem önercekmi bakalım
doktor öyle diyorsa öyledir ne diyelimmuygun olan zaman o dedi dönem dedi ne yapalım bekleyecez
geçmiş olsun canımkızlar bız yenı eve tasınalı 2 ay oluyo saglık ocagına gıdıp gebelık kaydı yaptırayım dedım hooppp aşıyı da kaktırdı bana oysa ötekı saglık ocagı 27sınde gel demıstı:)) neyse kurtuldum cok acımadı gırerken ve ılac esnasında kolumu dırsekten bukup çapraz omuzma uzattım elımı asagı sarkıtırsam acı oluyo bende hep o pozısyonda tutcam kalp atısları 138 mıs ıyı dedı tansıyon guzeldı ama ödem ve sıslık ıcın tuzu kes dedı bana hemsıre sımdıden sonra vucut suyu tutuyomus cunku sızde de varsa şişlik tuza dıkkat edın sekerlerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?