ben ufak bir şeker ve bol su içiyorum kuzum sen de öyle yap :) iyi haberler getir bize...
nazlı zaten teyzesi baya bir sakladı kendini göstermedi muallakta kaldıkbulemsu tatlım okudum haberını bı kızımız olcakmış ay cok guzel ya ben 3 kız kardeşim ve cok memnunum cok eglencelı guzel gunler senı beklıyo tatlım ben 3 numara 3 numaralar bıraz nazlı olur hee rabbım kucagına nasıp etsın cetenın en kucuk uyesı yyolda yerım onu bne
kızım arkadaşından haber bekliyor teyzesi bizi merak da bırakmabende minik bi çikolata yiycem. oda arkadaşım ikram etti çayla ye dedi...bende çikolata hakkımı bebeğimi göreceğim ana sakladımm
inşallahh teyzesii..akşama yazarım size inşallahhfoto istiycemmm bol bol inşaşllahh videoludurr yaaaaaaaaaa çok istiyorum
nazlı zaten teyzesi baya bir sakladı kendini göstermedi muallakta kaldık
kızım arkadaşından haber bekliyor teyzesi bizi merak da bırakma
yav bana hala ayrıntılı ultrason tarihi bile vermediler doktorum 24. haftadan sonra dedi bana ne güzel hepiciğiniz gördünüz yavrularınızı ayrıntılıda bende isitoyurm ama 1 ay var dahaa
kızlar bebemın hıc bışeyı yokken bugun anaı kararla bı anda araba aldım ilgilenen arkadaşlar guzel ındırıme gırmış eger bu modelı duşunuyosanız açırmayın derım derı fakat bebegın oturma yatma yerı pamukluEki Görüntüle 449019
esra zaten radyoloji doktorundan duydu ve sen iyi bak erkek o dedihiç bırakırmıyızz teyzesii...allah izin verirse eve gider gitmezz yazarızz size...kızçeni habersiz bırakmayızz arkadaşındannablaları ne dedi bulemsum? adını ne düşünüyorsun artık kızımız kesinleştiğine göree?
nevra? erva?
Herkese selamlar güzel anneler
uzun biraradan sonra bakayım herkes ne alemde dedim maşallah herkesin keyifleri yerindee Rabbim bozmasın kuzucuklarımızı bizlere sağlıklı bir şekilde bağışlasınbizimde misafirimiz bi prenses rabbim nasip ederse kızlar bebklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı yaws ?? :44:
son 1.5 saat kaldı teyzoşlar...çok merak ediyorum kuzumu..hele fatmanın kızçesini gördükten sonraaa dahada meraklandım..bizimkide açacakmı acaba ellerini?selam verecekmii anneciğinee?
bulemsumm ve diğer annişler ayrıntılyaa girerken çikolata hurma bişey yedinizmi? doktor ölçüm yaparken falan zorlandımı bebek kıpır kıpır oldugu için? bende kararsız kaldımda yesemmi yemesemmi diye:44:
bende minik bi çikolata yiycem. oda arkadaşım ikram etti çayla ye dedi...bende çikolata hakkımı bebeğimi göreceğim ana sakladımm
inşallahh teyzesii..akşama yazarım size inşallahhfoto istiycemmm bol bol inşaşllahh videoludurr yaaaaaaaaaa çok istiyorum
kızlar bebemın hıc bışeyı yokken bugun anaı kararla bı anda araba aldım ilgilenen arkadaşlar guzel ındırıme gırmış eger bu modelı duşunuyosanız açırmayın derım derı fakat bebegın oturma yatma yerı pamukluEki Görüntüle 449019
kızlar ayrıntılı için ayrı doktoramı gidiliyor ben doktoruma dedim o da 3 temmuzda gel bakarız ayrıntılı dedi
bunun markası ne, ne kadar aldın ve çift yönlü kullanılabiliyor mu canım?
ayyy keşke bende bir daha gidebilsem. valla heyecanlanmakta haklısın çok güzel oluyor kuzuyu incelemek. kalbinin odacıkları bile görünüyor.
canım ben özel bişi yemedim, uyuyordu benimki doktor rahat ölçüm yaptı, bir sıkıntı olmadı yani.
video koyar heralde canım. benim fotolardan hiçbişi anlaşılmıyor. merakla bekleyeceğiz. selam versin bize bebecik söyle. bizimki sizlere gülücük göndermişti :)))
güle güle kullan canım. markası ne bunun?
hoşgeldin kestaneşekerimkızçen hayırlı ugurlu olsun...sağlıklaa sıhhatle kucagını almayı nasip etsin rabbim...ehhh iştee ben hissetmeye başladımm canım...bazen daha yogun bazen daha tiz ama sanırım o hissettiğim şey bebeğimin hareketleri
tatlım aslında nıyetım cıft yön almaktı falkat dum ıkı arkadaşımın arka koltukta gıden arabalarından sonra vazgctım zaten ıster ıstemez 6 aydan sonra pusete gecılıyo bu em yenıdoğan tamamen yatıyo hafıf ve katlandığına az yer kkaplıyo tek yönlu e bebekten aldım chıcco liteway glam 349 tl cnm
esra zaten radyoloji doktorundan duydu ve sen iyi bak erkek o dedibana dr söylüyor bası eli kalbi diye ya kardeşimin 3 başı var değil mi demez mi baya güldürdü bizi büşranın haberi yok daha annemde kalıyor ya görüşmedim kuzumla daha arıyorum telefona çıkan yok o hep rüyasında sarıısın mavi gözlü erkek bebek görüyordu şok olacak eminim
isim konuusnda geçene eşime erkek olursa kayra kız olursa meyra diye konussmuştuk bakalım bakalım son sözü babalar söyle o ne düşünecek
ayy inşallahh anasına çektiyseee güler yüzlü bi bebek olurr vee gülücükler saçarr teyzoşlarına ve arkadaşlarınaayyy keşke bende bir daha gidebilsem. valla heyecanlanmakta haklısın çok güzel oluyor kuzuyu incelemek. kalbinin odacıkları bile görünüyor.
canım ben özel bişi yemedim, uyuyordu benimki doktor rahat ölçüm yaptı, bir sıkıntı olmadı yani.
video koyar heralde canım. benim fotolardan hiçbişi anlaşılmıyor. merakla bekleyeceğiz. selam versin bize bebecik söyle. bizimki sizlere gülücük göndermişti :)))
saol canım benim cümlemizinki hayırlı evlatlat olur inşallahbende senin gibiyim canım hissettiğim şeyin bebişimin hareketlerimi yoksa kendi vücudumun kasıntılarımı ayırt edemiyorum sanki bebişimmiş gibi geliyor çünkü için biyanda havalanıveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?