doktorunun ultrasonuna bağlı canım benim doktorum kendisi yaptı. bazıları dışarı gönderiyor ultrasonu yeterli değilse...
bu benim istediğim canım bende bebeğim mağazasında 319 tlye gördüm ve çok beğendim eşim ısrarla çift yönlü olsun istiyor bebek bizi görmek istediğinde bize dönsün diyor karar veremedik off zor şeyler...
ayy inşallahh anasına çektiyseee güler yüzlü bi bebek olurr vee gülücükler saçarr teyzoşlarına ve arkadaşlarına
umarım video verir burcum dediğin gibi...dönüp dönüp izlerim kızçemii özledikçeee
sağol canımm aminn aminn...ilk gebeliğimiz oldugu için tanıyamıyoruz canım..allah izin verirse 2.lerde daha iyi biliriz bebeğimizin hareketlerini
sen kaç haftalık oldun canım? çizelgen yok göremedim:44:
bu benim istediğim canım bende bebeğim mağazasında 319 tlye gördüm ve çok beğendim eşim ısrarla çift yönlü olsun istiyor bebek bizi görmek istediğinde bize dönsün diyor karar veremedik off zor şeyler...
evet canım karın yapısı insanları yanıltıyor benim karnıma bakanda erkek gibi bu diyor belirtilerime bakan erkek diyor beni çok gaza getirdiler çook:))) doğru senin kız hep aynı rüyayı görüyordu dimi canım. oyy çok şaşıracak. gerçekten cinsiyet tahminleri, gerçekler ne farklı olabiliyormuş. ben kızının rüyasına çok inanmıştım. çocuk saf temiz hisseder böyle şeyleri. kendime yapılan tahminleri düşünüyorumda hala erkek olduğunu iddaa edenler var :)))) çok gülüyorum. tabi karnımın şekli insanları yanıltıyor. inşallah kız karnına döner, böyle sivri sivri nereye kadar gidecek, önden kalkıyor eteklerim yahu
canım ben daha önce araştırmıştım başka bir markaydı ama onda bez gibi olanları vardı eski usul annelerin kullandığından onun da ara bezi vardı bu şekilde kullan at olanlarda vardı kuzum.. ben işleri yoluna koyayım bez araştırmasına gireceğim sizlerle de paylaşırım artık...
yeni doğduğunda neyle başlarsan öyle devam et pişik oluyor dediler...
evet ya öyleymiş...
ben ufak bir şeker ve bol su içiyorum kuzum sen de öyle yap :) iyi haberler getir bize...
bence bizzat deneyin benim bir arkadşım diger yönünü cevirdiğinde yürümek zor oluyor diyordu magazada heriki yönüylede bebek varmış gibi yürüyelim:)))
kızlar bu ayrıntılı ultrason ne oluyor yaws kafam karıştı :44::44::44: her ay zaten ultrasondan takip ediyor doktorumuz ayrıntılı olanda ne takip ediliyor acaba
aslında evet cıft yön ılk zamanlar ıcın daha mantıklı ama gercekten taşıması bagaj sorunu falan oluyo kızımda cok konforlu aldık 6 ay kullandık sonrasında bastona gectık eşimle dedık bu sefer henm yenıdogan hemde ilerıdede kullanablıceği olsun öle KAKAR VERDIK eşinde deki bikaç zaman sonra baston alcaksak cıft yön alaım haha senın dediğine dönebılır
aynen öyle oluyor bebeğin yüzü bize baktığında daha zor gidiyor arababence bizzat deneyin benim bir arkadşım diger yönünü cevirdiğinde yürümek zor oluyor diyordu magazada heriki yönüylede bebek varmış gibi yürüyelim:)))
kızlarr radyoloji dr verdiği rapora bakıyordum da ben 29 ekimde doğum yapabilirmişim
canım detaylı ultrasonda bebeğin tüm kemik yapısı, beyni, iç organ yapısı, göz çukurları, burun kemiği vs bakılıyor, ölçülüyor ve bebekte bir anormallik olup olmadığı tespit ediliyor..
bende hep bu yönde okudum yorumları travel sistem isterken buna döndüm... bakalım iyice araştıracağım aklım hala chicco litewayde...
kızlar büşra ile konuştum çocuğum anne erkek olacak diyor halabana erkek demişler kız oldum ya erkek olacak kardeşim diyor
canım detaylı ultrasonda bebeğin tüm kemik yapısı, beyni, iç organ yapısı, göz çukurları, burun kemiği vs bakılıyor, ölçülüyor ve bebekte bir anormallik olup olmadığı tespit ediliyor..
bende hep bu yönde okudum yorumları travel sistem isterken buna döndüm... bakalım iyice araştıracağım aklım hala chicco litewayde...
canım peki bunu doktordan bizimmi talep etmemiz gerekiyor yoksa onlar zaten söylüyormu?? şimdi merak ettim bende acaba bizim doktorun ultrosonu detaylı inceliyormu 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyoruz kontrole gidince bir sorayım
bence bizzat deneyin benim bir arkadşım diger yönünü cevirdiğinde yürümek zor oluyor diyordu magazada heriki yönüylede bebek varmış gibi yürüyelim:)))
süpersinn zuzu seninde araştırmalarını bekliyorumm
aynen tatlım ya bı denge sorunu oluyo bencede araba alınacagı zaman bi akraba bebği falan gıdılıp koyulup bı test suruşu yapılmalı benım arkadaşımmın kızı 3.5 yaşında hala kullanıyo cok memnun ona guvenerek aldık bakalım
kızlarr radyoloji dr verdiği rapora bakıyordum da ben 29 ekimde doğum yapabilirmişim
canım peki bunu doktordan bizimmi talep etmemiz gerekiyor yoksa onlar zaten söylüyormu?? şimdi merak ettim bende acaba bizim doktorun ultrosonu detaylı inceliyormu 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyoruz kontrole gidince bir sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?