2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar büşra ile konuştum çocuğum anne erkek olacak diyor hala bana erkek demişler kız oldum ya erkek olacak kardeşim diyor

aslında evet cıft yön ılk zamanlar ıcın daha mantıklı ama gercekten taşıması bagaj sorunu falan oluyo kızımda cok konforlu aldık 6 ay kullandık sonrasında bastona gectık eşimle dedık bu sefer henm yenıdogan hemde ilerıdede kullanablıceği olsun öle KAKAR VERDIK eşinde deki bikaç zaman sonra baston alcaksak cıft yön alaım haha senın dediğine dönebılır

seninle aynı sayılırız canım bende 20. haftadayım muhtemel doğumumuz 12/11/2012 dedi doktorumuz tabi kısmet canım inş. sağlıklı gelsinlerde

bence bizzat deneyin benim bir arkadşım diger yönünü cevirdiğinde yürümek zor oluyor diyordu magazada heriki yönüylede bebek varmış gibi yürüyelim:)))

evet canım karın yapısı insanları yanıltıyor benim karnıma bakanda erkek gibi bu diyor belirtilerime bakan erkek diyor beni çok gaza getirdiler çook
evet rüyası temiz kalbi daha hamile kalamdan erkek kardeş görüyordu rüyasında şimdi konuştum anne kız değil bu diyor kuzum

süpersinn zuzu seninde araştırmalarını bekliyorumm

bence bizzat deneyin benim bir arkadşım diger yönünü cevirdiğinde yürümek zor oluyor diyordu magazada heriki yönüylede bebek varmış gibi yürüyelim:)))

aynen tatlım ya bı denge sorunu oluyo bencede araba alınacagı zaman bi akraba bebği falan gıdılıp koyulup bı test suruşu yapılmalı benım arkadaşımmın kızı 3.5 yaşında hala kullanıyo cok memnun ona guvenerek aldık bakalım

kızlar bu ayrıntılı ultrason ne oluyor yaws kafam karıştı :44::44::44: her ay zaten ultrasondan takip ediyor doktorumuz ayrıntılı olanda ne takip ediliyor acaba

canım detaylı ultrasonda bebeğin tüm kemik yapısı, beyni, iç organ yapısı, göz çukurları, burun kemiği vs bakılıyor, ölçülüyor ve bebekte bir anormallik olup olmadığı tespit ediliyor..

bende hep bu yönde okudum yorumları travel sistem isterken buna döndüm... bakalım iyice araştıracağım aklım hala chicco litewayde...

kızlarr radyoloji dr verdiği rapora bakıyordum da ben 29 ekimde doğum yapabilirmişim

canım peki bunu doktordan bizimmi talep etmemiz gerekiyor yoksa onlar zaten söylüyormu?? şimdi merak ettim bende acaba bizim doktorun ultrosonu detaylı inceliyormu 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyoruz kontrole gidince bir sorayım

ay evet cnm bende cok takılmıştım dedım daha fazla kafam karışmadan alalım ama komıl olan bebemoın bı corabı bıle yok ılk araba aldık demek cok kafaya taktımm

valla bebek bulmak zor kocamı oturtturayım olmazsa:)))ben bunu bicok arkadastan duydum bebegi kendinize cevirdiginizde yürümek cok zor oluyormuş ben bir dondan başka bişey almadım oglusuma:)))

kızlar bebek arabasıyla ilgilibende bi kaç mağaza gezdim..ordaki satış danışmanı bana iki yönlü arabalarda ağırlık merkezi hep arka tekerlerde oldugu için bebek sizi görecek şekilde yönünü değiştirdiğinzde önünü kaldırmak zor oluyor dedi...örneğin kaldırım falan atlatırken..geçrktende denedim ve küçük tekerler kaldıramıyor...ancak kraft twist diye bi model önerdi...bumodelde tuttugumuz yer değilde bebeğin yatagı 360 derece dönüyor ve istediğin yöne getiriyorsun...ana kucagıyla birlikte 800 küsür lira dedi ve bana mantıklı geldi..şimdilik araştırma halindeyim bende...sizinlee paylaşırım

eğer doktorun ultrasonu detaylı değil ise o seni başka doktorlara yönlendiriyor tatlım

bende hep aynılarını okudum eşime okutuyorum şimdi yorumları fikri değişsin diye

süpersinn zuzu seninde araştırmalarını bekliyorumm

araştırmam mı ya benim işim bu

kızlarr radyoloji dr verdiği rapora bakıyordum da ben 29 ekimde doğum yapabilirmişim

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeee : beraber gideriz artık doğuma :)

o söyler zaten 2'li 3'lü test gibi zorunlu yapılan bir şey kuzum 18-26 hafta arası genelde söylenen kaçıncı haftandasın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…