2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ttalım az evvel bahsettım araba bu arkadaşımın aldığı arabanın arka koltuğundaydı ama gercekten konfor guzel ama araba olmadan bı vasıta dolmuş vb ıle kullanamaıyo malesef

iyiyiz çok şükür sen nasılsın aras bey nasıllar bende bugün tetanoz aşımı oldum kalbi 145 atıyor dedi çok güzeldi onu duymak :) ben ayrıntılıyı Altınovada yaptıracam canım muhtemelende para veermeyecem çünkü %100 anlaşmalı şirketle hastane doğuma bile para vermiyorum ondada para olacağını sanmıyorum
arasın arabası hayırlı olsun bu arada kuzuum ben çift yönlü istiyorum bakalım daha erken dedi annem daha almayacam bekleyecem

ay evet cnm bende cok takılmıştım dedım daha fazla kafam karışmadan alalım ama komıl olan bebemoın bı corabı bıle yok ılk araba aldık demek cok kafaya taktımm

onlarda olur kuzum ben kıyafetleri tamamladım annaannesi halletti. teyzesi ana kucağını aldı. arabayı da anneanne alacak, oda takımını babaaannesi halledecek.. bitiyor sonra:)

hımm buna da bakayım o zaman:)

biz çıkıyoruz teyzoşlarr..babamız geliyor bizi almayaa dua edinn hayırlı haberlerle geleyimm:26:

hadi hayırlı haberlerle gel kuzum :)

eğer doktorun ultrasonu detaylı değil ise o seni başka doktorlara yönlendiriyor tatlım

saol tatlişimmm doktorumuz 3 boyutlu bakıyordu bebişime heralde detaylıdır diye düşünüyorum ama gidince bi danışırım

anladım şeker ben 2'li ve 3'lü testleri yaptırmadım eşimle öyle karar verdik 20. haftamdayım nasipse

ohhhh maşallla cnm benım bı bebeşimiz kalmış benımde annem cok heveslı bıde 5 kız torundan ve 3 kızdan sonra ılk erkek olunca mavılerde gözu ama ben ondan heveslı 7 ay bı dolsun kım tutar bızı

bu aralar uygun canım detaylıyı yaptır ama Allah korusun bunda bir rahatsızlık varsa ortaya çıkıyor ve doğumdan sonra hemen önlem alınabiliyor..

aras beyımız gum gum vuruyo pazardan berı daha hareketlendı maşalla ee arasın arkadaşının bı ısmı varmı bakalım annesı bende haftaya gıtcem bakalım aşı ıcın cnm yanlış bıl ıyosam onu sıgorta karşılamıyo ama yınede zaten cok super doğum ve benzerı karşılaması araba ıcın daha erkekn cnm baksan hıcbışey almaan onu aldık bende alışverış ıcın 7 yı beklıcwm

bu aralar uygun canım detaylıyı yaptır ama Allah korusun bunda bir rahatsızlık varsa ortaya çıkıyor ve doğumdan sonra hemen önlem alınabiliyor..

anladım canım saol güzelim temmuz da nasipse gidicem doktoruma söyleyeyim inşallah iyilerdir kuzucuklar

Herkese hayırlı akşamlar Allah'a emanet olun canlar kuzucuklarınızla birlikte

ohhhh maşallla cnm benım bı bebeşimiz kalmış benımde annem cok heveslı bıde 5 kız torundan ve 3 kızdan sonra ılk erkek olunca mavılerde gözu ama ben ondan heveslı 7 ay bı dolsun kım tutar bızı

7 ay olana kadar bekleyebilecek misin maşallah valla:)

:13::13::13::13::13:başka 29 ekimde doğum yapacak var mı

arttıralım arttıralım:) biz ilklerden olacağız bulemsum turstımmmmmm:18::18::18:

mrb kızlar herkesin bebeişi hareketlimi benimki günde bir yada iki kere hissediyorum ne zaman artış gösteriyor

moonsun88 cnm sen bursadaydın sanırım o kadar sayfa ilerlemişki bakamadım hangi hastane ve dr.a gidiyorsun onu merak ettim cnm cvplarsan sevinirim

canım merhaba

ben yazmıştım dha önce gerilerde kaldı ben medical park ahmet yılmaz beye gidiyorum bursada populer bir doktor efendi bilgili sakin biri sen sormazsan söyleyecekleri dısında konusmaz cıvvık değil kısa öz konusur

sen nereye gidiyorsun nerde oturuyorsun

7 ay olana kadar bekleyebilecek misin maşallah valla:)

arttıralım arttıralım:) biz ilklerden olacağız bulemsum turstımmmmmm:18::18::18:

e orası suphelı ışteee yanı 4.5 ayda bebk arabayı alan cıcısler ıcın nasıl sabrı göstercek bende duşunuyorum
bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…