kızlar bebek arabasıyla ilgilibende bi kaç mağaza gezdim..ordaki satış danışmanı bana iki yönlü arabalarda ağırlık merkezi hep arka tekerlerde oldugu için bebek sizi görecek şekilde yönünü değiştirdiğinzde önünü kaldırmak zor oluyor dedi...örneğin kaldırım falan atlatırken..geçrktende denedim ve küçük tekerler kaldıramıyor...ancak kraft twist diye bi model önerdi...bumodelde tuttugumuz yer değilde bebeğin yatagı 360 derece dönüyor ve istediğin yöne getiriyorsun...ana kucagıyla birlikte 800 küsür lira dedi ve bana mantıklı geldi..şimdilik araştırma halindeyim bende...sizinlee paylaşırım
Eki Görüntüle 449135
güle güle allah işini rast getirsin canımbiz çıkıyoruz teyzoşlarr..babamız geliyor bizi almayaadua edinn hayırlı haberlerle geleyimm:26:
biz çıkıyoruz teyzoşlarr..babamız geliyor bizi almayaadua edinn hayırlı haberlerle geleyimm:26:
:13::13:anlaştık haberleşelimmbenimdeeeeeeeeeeeeeeeeee :beraber gideriz artık doğuma :)
kuzum nbr bayagıda varmış ya ben haftaya yaptırcam aslında bugun du nıyetım ama randavu doluymuş haftaya kaldı sen nerede yaptırcan ben adatıpt yağptırcam sgk ıle anlaşma varmış resmen 40 tl gecen sene 150 den fazlaydı
:13::13:anlaştık haberleşelimm
ay evet cnm bende cok takılmıştım dedım daha fazla kafam karışmadan alalım ama komıl olan bebemoın bı corabı bıle yok ılk araba aldık demek cok kafaya taktımm
kızlar bebek arabasıyla ilgilibende bi kaç mağaza gezdim..ordaki satış danışmanı bana iki yönlü arabalarda ağırlık merkezi hep arka tekerlerde oldugu için bebek sizi görecek şekilde yönünü değiştirdiğinzde önünü kaldırmak zor oluyor dedi...örneğin kaldırım falan atlatırken..geçrktende denedim ve küçük tekerler kaldıramıyor...ancak kraft twist diye bi model önerdi...bumodelde tuttugumuz yer değilde bebeğin yatagı 360 derece dönüyor ve istediğin yöne getiriyorsun...ana kucagıyla birlikte 800 küsür lira dedi ve bana mantıklı geldi..şimdilik araştırma halindeyim bende...sizinlee paylaşırım
Eki Görüntüle 449135
biz çıkıyoruz teyzoşlarr..babamız geliyor bizi almayaadua edinn hayırlı haberlerle geleyimm:26:
eğer doktorun ultrasonu detaylı değil ise o seni başka doktorlara yönlendiriyor tatlım
bende hep aynılarını okudum eşime okutuyorum şimdi yorumları fikri değişsin diye
araştırmam mı ya benim işim bu
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeee :beraber gideriz artık doğuma :)
o söyler zaten 2'li 3'lü test gibi zorunlu yapılan bir şey kuzum 18-26 hafta arası genelde söylenen kaçıncı haftandasın sen?
onlarda olur kuzum ben kıyafetleri tamamladım annaannesi halletti. teyzesi ana kucağını aldı. arabayı da anneanne alacak, oda takımını babaaannesi halledecek.. bitiyor sonra:)
hımm buna da bakayım o zaman:)
hadi hayırlı haberlerle gel kuzum :)
saol tatlişimmm doktorumuz 3 boyutlu bakıyordu bebişime heralde detaylıdır diye düşünüyorum ama gidince bi danışırım
anladım şeker ben 2'li ve 3'lü testleri yaptırmadım eşimle öyle karar verdik 20. haftamdayım nasipse
:13::13::13::13::13:başka 29 ekimde doğum yapacak var mıaa benı unutmayım bend sezeryan olcam 6 kasım normalde amsa bı hafta öncesı falan oluyo evet karar verdım 29 ekımmmmm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın aras bey nasıllar bende bugün tetanoz aşımı oldum kalbi 145 atıyor dedi çok güzeldi onu duymak :) ben ayrıntılıyı Altınovada yaptıracam canım muhtemelende para veermeyecem çünkü %100 anlaşmalı şirketle hastane doğuma bile para vermiyorum ondada para olacağını sanmıyorum
arasın arabası hayırlı olsun bu arada kuzuum ben çift yönlü istiyorum bakalım daha erken dedi annem daha almayacam bekleyecem
:13::13::13::13::13:başka 29 ekimde doğum yapacak var mı
bu aralar uygun canım detaylıyı yaptır ama Allah korusun bunda bir rahatsızlık varsa ortaya çıkıyor ve doğumdan sonra hemen önlem alınabiliyor..
ohhhh maşallla cnm benım bı bebeşimiz kalmış benımde annem cok heveslı bıde 5 kız torundan ve 3 kızdan sonra ılk erkek olunca mavılerde gözu ama ben ondan heveslı 7 ay bı dolsun kım tutar bızı
:13::13::13::13::13:başka 29 ekimde doğum yapacak var mı
varmı arttırannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mrb kızlar herkesin bebeişi hareketlimi benimki günde bir yada iki kere hissediyorum ne zaman artış gösteriyor
moonsun88 cnm sen bursadaydın sanırım o kadar sayfa ilerlemişki bakamadım hangi hastane ve dr.a gidiyorsun onu merak ettim cnm cvplarsan sevinirim
7 ay olana kadar bekleyebilecek misin maşallah valla:)
arttıralım arttıralım:) biz ilklerden olacağız bulemsum turstımmmmmm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?