2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
7 ay olana kadar bekleyebilecek misin maşallah valla:)

arttıralım arttıralım:) biz ilklerden olacağız bulemsum turstımmmmmm:18::18::18:

e orası suphelı ışteee yanı 4.5 ayda bebk arabayı alan cıcısler ıcın nasıl sabrı göstercek bende duşunuyorum
bakalım artık

7 ay olana kadar bekleyebilecek misin maşallah valla:)

arttıralım arttıralım:) biz ilklerden olacağız bulemsum turstımmmmmm:18::18::18:
korkma canım ilklerden olmak iyidir bu arkadaş grubundan doğum yapanlar oldukça çabada kalacağız değilse
ben doğum yaklaşana kadar bişey yapmıyacağım canım

tatlım benım kı 16da falan başladı onun öncesınde hafıf seyırmeydı ama tam a nşlamıyla 20.haftadan ıtıbaren gum gum halıne geldı

kızlar kızlarr bilin bakalım ne oldu abim eşime biizm için bahçe ayarladığını söylemişşşşş eşim az evvel beni aradı fatma ne yapayım kabul edeyimmi dedi
kayınbabam senden başka bana yardım eden çıkmaz alma bahçe sanada yeter banada demiş
eltilerede hediye gider
aşkım al sen bahçeyi ekmeyelim bu sene seneye ekeriz dedim babana gene yardım ederiz dedim senle benden başka yardım eden yok doğru söylüyor ama bahçede bizim söz hakkımız hiç olmuyacak dedim annen bahçe bizim diyor zaten dedim
aklına yattı babasına yardım gene edeceğiz bahçeye onla beraber gidip geleceğiz
OHHHHHH BEEEE....

moonsunım gelmiş hoşgelmiş... tadı, tuzu, biberi grubumuzun

e orası suphelı ışteee yanı 4.5 ayda bebk arabayı alan cıcısler ıcın nasıl sabrı göstercek bende duşunuyorum
bakalım artık

benecede dayanamazsın..

korkma canım ilklerden olmak iyidir bu arkadaş grubundan doğum yapanlar oldukça çabada kalacağız değilse
ben doğum yaklaşana kadar bişey yapmıyacağım canım

bebek hazırlığı olarak mı?

hadi gözün aydın canım...

iyi yaptın cadın napıyor

git şurdan ya istemiyoruz facebook istesek kendimiz açardık, sana mı kaldı...

cadım çok sessiz canım yaa :44: 20.haftayı bekliyoruz tekmekler için teyzesi ayyy haziran 2012 anneleri topiğine baktımdaa çok tatlılar dogum yapanlar doguma gidenlerrr ay çok heyecanlı darısı bızlerin basınaaa

ama ama en miniğiniz benimm yaaa en son ben mi doğurucam

biz çıkıyoruz teyzoşlarr..babamız geliyor bizi almayaa dua edinn hayırlı haberlerle geleyimm:26:

inşallah canım, hayırlı haberlerle gelirsin . dualarımız senin için.

:13::13::13::13::13:başka 29 ekimde doğum yapacak var mı

bende yapabilirim 29 ekimde bir sakıncası yok. ama aynı gün doğursak ne güzel olur.

çok sevindim canım, gönlünce eker biçersin inşallah.

virüs oluyor genelde canım sen farketmiyorsun genelde onlar çözüyorlar..

hem olmasa bile biz faceten devam etmicezzz kk da devam

canım evet ya çok yorulduk akşam daha 1 saat yürüyüş yapmalıyım yaa

canım hoşgeldin, ee sen uygulayabildin mi bakim diyetini?

öğlen tatlıyı kaçırdımm onun dışında iyiydim canım sen nasılsın kızın nasıl

şimdilik erdem diye düşünüyoruz tatlım daha kesin değil bakalım ne olacak evet sigorta karşılamayabilir ama benim hem devlet hem özel sigortam var o yüzden sorun çıkmıyor:) bende alışveriş yapmadım daha erken bekliyorum bakalım sanıırım bende 7.aydan sonra başlayacam
kızlar sakın buralardan ayrılmayın hep birlikte olalımmm

virüs oluyor genelde canım sen farketmiyorsun genelde onlar çözüyorlar..

hem olmasa bile biz faceten devam etmicezzz kk da devam

canım evet ya çok yorulduk akşam daha 1 saat yürüyüş yapmalıyım yaa
canım ben de burdan devam etmek taraftarıyım sadece mübarek günde arkadaşı zan altında kalmasını istemediğim için deneme yaptım gizli grub linki virüs olarak çıkıyor hepsi bu
kıyamam kuzum sana dinlene dinlene yürü ama oldu mu şekerimm

oh cok guzel bı ısım annesı cok beyendım tanıdığım tum erdem ler beyefendı ay cnm desene aynı zamanda alışverış yapcaz artık bılgı alışverışınde bulunutuz cnm bebecıklerımız gece uyumazsa hem sallar hem gecelerı yazışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…