7 ay olana kadar bekleyebilecek misin maşallah valla:)
arttıralım arttıralım:) biz ilklerden olacağız bulemsum turstımmmmmm:18::18::18:
korkma canım ilklerden olmak iyidir bu arkadaş grubundan doğum yapanlar oldukça çabada kalacağız değilse7 ay olana kadar bekleyebilecek misin maşallah valla:)
arttıralım arttıralım:) biz ilklerden olacağız bulemsum turstımmmmmm:18::18::18:
mrb kızlar herkesin bebeişi hareketlimi benimki günde bir yada iki kere hissediyorum ne zaman artış gösteriyor
moonsun88 cnm sen bursadaydın sanırım o kadar sayfa ilerlemişki bakamadım hangi hastane ve dr.a gidiyorsun onu merak ettim cnm cvplarsan sevinirim
canım merhaba
ben yazmıştım dha önce gerilerde kaldı ben medical park ahmet yılmaz beye gidiyorum bursada populer bir doktor efendi bilgili sakin biri sen sormazsan söyleyecekleri dısında konusmaz cıvvık değil kısa öz konusur
sen nereye gidiyorsun nerde oturuyorsun
e orası suphelı ışteee yanı 4.5 ayda bebk arabayı alan cıcısler ıcın nasıl sabrı göstercek bende duşunuyorum
bakalım artık
korkma canım ilklerden olmak iyidir bu arkadaş grubundan doğum yapanlar oldukça çabada kalacağız değilse
ben doğum yaklaşana kadar bişey yapmıyacağım canım
moonsunım gelmiş hoşgelmiş... tadı, tuzu, biberi grubumuzun
benecede dayanamazsın..
bebek hazırlığı olarak mı?
kızlar kızlarr bilin bakalım ne oldu abim eşime biizm için bahçe ayarladığını söylemişşşşş eşim az evvel beni aradı fatma ne yapayım kabul edeyimmi dedi
kayınbabam senden başka bana yardım eden çıkmaz alma bahçe sanada yeter banada demiş
eltilerede hediye gider
aşkım al sen bahçeyi ekmeyelim bu sene seneye ekeriz dedim babana gene yardım ederiz dedim senle benden başka yardım eden yok doğru söylüyor ama bahçede bizim söz hakkımız hiç olmuyacak dedim annen bahçe bizim diyor zaten dedim
aklına yattı babasına yardım gene edeceğiz bahçeye onla beraber gidip geleceğiz
OHHHHHH BEEEE....
kızlar sakın linki tıklamayın virüs bulastııryrlar ve sizin tum bilgilerinizi ögreniyorlar...
evet canım 7 . ay sonunda valiz için alırım bir kaç çeşit çünkü aldığın seyi giymeden birden büyüyorlarmoonsunım gelmiş hoşgelmiş... tadı, tuzu, biberi grubumuzun
benecede dayanamazsın..
bebek hazırlığı olarak mı?
evet canım 7 . ay sonunda valiz için alırım bir kaç çeşit çünkü aldığın seyi giymeden birden büyüyorlar
ohhhh maşallla cnm benım bı bebeşimiz kalmış benımde annem cok heveslı bıde 5 kız torundan ve 3 kızdan sonra ılk erkek olunca mavılerde gözu ama ben ondan heveslı 7 ay bı dolsun kım tutar bızı
çok şanslı desene senin tosunn
iyi yaptın cadın napıyor
git şurdan ya istemiyoruz facebook istesek kendimiz açardık, sana mı kaldı...
biz çıkıyoruz teyzoşlarr..babamız geliyor bizi almayaadua edinn hayırlı haberlerle geleyimm:26:
:13::13::13::13::13:başka 29 ekimde doğum yapacak var mı
kızlar kızlarr bilin bakalım ne oldu abim eşime biizm için bahçe ayarladığını söylemişşşşş eşim az evvel beni aradı fatma ne yapayım kabul edeyimmi dedi
kayınbabam senden başka bana yardım eden çıkmaz alma bahçe sanada yeter banada demiş
eltilerede hediye gider
aşkım al sen bahçeyi ekmeyelim bu sene seneye ekeriz dedim babana gene yardım ederiz dedim senle benden başka yardım eden yok doğru söylüyor ama bahçede bizim söz hakkımız hiç olmuyacak dedim annen bahçe bizim diyor zaten dedim
aklına yattı babasına yardım gene edeceğiz bahçeye onla beraber gidip geleceğiz
OHHHHHH BEEEE....
virüs oluyor genelde canım sen farketmiyorsun genelde onlar çözüyorlar..
hem olmasa bile biz faceten devam etmicezzz kk da devam
canım evet ya çok yorulduk akşam daha 1 saat yürüyüş yapmalıyım yaa
inşallah canım, hayırlı haberlerle gelirsin . dualarımız senin için.
bende yapabilirim 29 ekimde bir sakıncası yok. ama aynı gün doğursak ne güzel olur.
çok sevindim canım, gönlünce eker biçersin inşallah.
canım hoşgeldin, ee sen uygulayabildin mi bakim diyetini?
aras beyımız gum gum vuruyo pazardan berı daha hareketlendı maşalla ee arasın arkadaşının bı ısmı varmı bakalım annesı bende haftaya gıtcem bakalım aşı ıcın cnm yanlış bıl ıyosam onu sıgorta karşılamıyo ama yınede zaten cok super doğum ve benzerı karşılaması araba ıcın daha erkekn cnm baksan hıcbışey almaan onu aldık bende alışverış ıcın 7 yı beklıcwm
canım ben de burdan devam etmek taraftarıyım sadece mübarek günde arkadaşı zan altında kalmasını istemediğim için deneme yaptım gizli grub linki virüs olarak çıkıyor hepsi buvirüs oluyor genelde canım sen farketmiyorsun genelde onlar çözüyorlar..
hem olmasa bile biz faceten devam etmicezzz kk da devam
canım evet ya çok yorulduk akşam daha 1 saat yürüyüş yapmalıyım yaa
şimdilik erdem diye düşünüyoruz tatlım daha kesin değil bakalım ne olacak evet sigorta karşılamayabilir ama benim hem devlet hem özel sigortam var o yüzden sorun çıkmıyor:) bende alışveriş yapmadım daha erken bekliyorum bakalım sanıırım bende 7.aydan sonra başlayacam
kızlar sakın buralardan ayrılmayın hep birlikte olalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?