2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet canım aynı gün doğum yapalım hele sen ,esra,hilal ve ben aynı gün doğum yapalım değilse strese gireriz anacım neden doğmuyor bu bebiş diye
evet seneye bebişimle beraber giderim bahçeye çocuklarıma tamamen organik ürünler yedirmenin keyfini tadarımmsen konyaya gelirsen sanada yolluk katarımm

5 kasım bebekleri hep kız dimi maşAllah sizlereeee

ahmet beye okulumdan bi arkadaşta gitti ama doğumunu memlekette yaptı. ben mkp ilçedeyim ziya çetine gidiyorum doğum hakkında henüz konuşmadık nereyle anlaşmalı bilmiyorum doğum ücretleri felan araştırma şansım yok daha var gerçi ama önceden belirlemek de ii olur sanki.. dr.umu çok seviyorum değiştirmek istemiyorum ama maddi zorlarsa die alternatif bakıyorum çok teşekkür ederim cvp için

yazarken elektirk gitti sonra sayfa arıyprum maşallah çabuk ilerliyor sayfalar

ziya çetin tamamen özel canım devlet hastanesinde doğum yaptırıyorlar mı dşardan gelip bilemiyorum medical parkta 1500 normal doğum 2000-2500 sezeryan sanırım seninkinin cinsiyeti ne

kızlar haziran ayı annelerinden alıntı yaptımm bayıldım yaaa
yaşadıklarına bakarmıınızzzz

evt helede ılk bı hafta o kadar zor gelmıstıkı bana oncesınde dogum stresı yaptım allah tan kolay dogum yaptım ama sonucta normal oldugu ıcın alttan dıkıslerın var oturamıyosun helekı dogum yaptıgım aksamı kalkamıodum annem saolsun sureklı yanıma verdı de ole emzırdım ılk bı haftasıda annem kaldı yanımda bebıs sureklı kalkıo mıklıo sorun nedır bılmıosun vss ama suan alıstım o kalkmasa ben kalkıorum burnunu sıkıp memeyı verıorum..
gazımızıda cıkarıoruz suan bılıomsunuz altını degıstıremeyen ben yıkıorum bıle bebısımı bugun altını degıstırırken bı işedı yuzune gozune heryerı cıs yaptı baktım olmucak kımseyıde cagıramıorum kendım yıkadım suandada bı guzel uyuyo maşşallah
gece uykusuzluk bas agrısı yapsada artık alıstım saatte bır kalkıorum dun aksam hep memedeydık babası geldı yeter oglum annende uyusun azcık dedı aldı onu besıgıne goturdu saat 12 ıdı saat 2 bucuk ta ben kalktım cok yorgunmusum baya uyumusum bebıste aglamadı bu sefer ben ozledım nıye uyanmadı oldum hehe:))
sonra kendım uyandırdım actı agzını bı kaptı memeyı maşşallah emdı yıne uyudu..
Allah ım yaa kızlar bı suru sıkıntı cekıosun o lohusalık psıkolojısı vss benıde vursada zaman zaman off puff desemde oglusumu cok sevıorum Allah herkese annelık duygusunu tatdırsın cok guzel bısey yaaa...

öğlen tatlıyı kaçırdımm onun dışında iyiydim canım sen nasılsın kızın nasıl

iyiyim canım, olsun o kadar tatlıda yemek lazım. ben bugün yemeği beğenmedim aç kaldım, meyve felan atıştırmalık idare etmeye çalıştım ama canım istemediği için az daha demin çıkartıyordum. açım ama iştahsızım. kızım iyi teyzesi kıpraşıyor içerde :)

evet ya hatta burda yazışırken sancılarımız başlasa ne güzel olur.

çok şanslısın canım, doğa ile iç içe olacaksın, bebişlerin doğal beslenecek. konyaya bir yolum düşsün sen benden kaçabileceğini mi sanıyorsun yakınından geçsem bile mutlaka uğrarım sana. inşallah canım belli mi olur. tanışırız ne güzel.

ayyy ne güzel ya, inşallah Allahım bizede nasip et.

nasıl canım sıkıldı şimdi ya kayınbaba geldi bahçeye gidiyor eşim bamya tohumu aldı ekmek için onu almaya gelmiş bahçeyi alıyormu dedi eşimden için evet baba sana da yardım ederiz kendimizin bahçeye bakarız dedim
arkadası bahçe istiyormuş eşim bahçeyi alacakmış ona verecekmiş sonra biz ekersek ekecekmişiz cık cık cık
eşimi aradım baban böyle böyle dedi dedim
oldu ya diyor başka derdi neymiş neden ben adıma her yükümlülüğü alacağım başka adama vereceğim diyor sonra bir sıkıntı olursa al başına belayı diyor
içim rahatladı ama benim deli aşkım hiç belli olmaz sağ gösterip sol vurabilir

bende k.fasulye yemiştim midemi bozdu yaa anlatamam bulanıyor

selam anneler...

bugün yine alışverişteydim 2 tane hamiş pantulu aldım lcw dan....

çok yorgunum bacağımı uzattım kk da takılıyorum...

bugün kasıklarımda özellikle sağ tarafta bi ağrı oldu...

nilt in eklediğinde şu yazıyo

21.HAFTA
Karnınızın alt tarafında oluşmaya başlayan sancı ve sızılar konusunda endişe etmeyin. Bu ağrılar doğum ile ilgili değil karın bağlarınızın çekilmesinden oluşuyor.

inşallah normaldir...

benzer şeyler yaşayan var mı?

bebek arabası bakım ürünü felan araştırmaya başladım fikir olsun diye...arabada chicco lite way,bakım ürünü sebamede öneriliyo...sizlerden araştırma yapan var mı?

neyi ne alıcaz? araştırmadan almayalımn zaten evim küçük kullanmayacağım bi sürü eşya istemiyorum evimde....az ve öz olsun....çok kullanışlı ,pratik az yer kaplayan...çok mu şey istedim...

yatağı konusunda da çok kararsızım...park beşik mi tahta beşik mi?

hepinizi kocaman öpüyoruz oğluşumla teyzeleri...

sen gene aç mı kaldın yemek isteyebileceğin bir yer yok mu hiççsıcaklardanda yiyemezsin ama canım yemen lazım zorla olsada bak benim kızımla aralarında var yetişmesi lazım bir 5 kasım bebesi olaraktan
evet açılma olmuş ama biz fark etmemişiz hastaneye gidince hoppp doğum masası birde bakmışsın boncuk boncuk bakan bir bebişşşahh ahhhhh rabbim göstersin o günleri inşş
evet doğal yoldan besliyeceğim çocuklarımı ben biizm semtin pazarına bile gitmiyorum organik satan annemlerin orda kurulan pazara gidiyorum inşş umutlarım boşa çıkmaz
gel canım gelmezsen küserim zatennn

ziya çetin tamamen özel canım devlet hastanesinde doğum yaptırıyorlar mı dşardan gelip bilemiyorum medical parkta 1500 normal doğum 2000-2500 sezeryan sanırım seninkinin cinsiyeti ne

devlette yaptıramıyor da özel hastanelerle anlaşmaları oluyor ziya beyin de anlaşmalı olduğu yer var sanırım. bu üçüncü hamileliğim eğer allah nasip ederse ilk bebeğim olacak özel hastanelere karşı jimerde karşılaştığım bi durumdan dolayı sıcak bakmadım devlet hastanesini de göze alamam zaten rabbim kimseye acı yaşatmasın ama ister istemez koku duyuyor insan cinsiyetimiz erkek senin kız galiba değil mi cadı yazmıştın sanırım ilk bebeğin mi

evet öyle olacak kuzum en son sen galiba ama belli olmaz senin minik annesi gibi meraklı olursa ay ben çıkayımda bakayım dış dünya nasılmış deyip hoppp erkenden geliveririmiş :)

güle güle kullan canım benim evimde küçük ama bebek için bir odam var ufak bir oda takımı alacağım ben boyasız ladin odalardan alacağım kuzum...

kızlarrr benim oğlan yine çok acıktıı

akşama misafirim var arkadaşım gelecek eşiyle, hemen yemek yiyip etrafı bir gözden geçireceğiz wii oynuycazz evdee

lavinyacımm oğlan çocuğu altını bağlarken pipisinden sağsola çok işiyormuşşş yandıkkk

Allah hayırla sağlıkla evlarlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah aminnn evet canım kız senin oğluş hayırlı olsunnnn

bana çekerse durmaz zaten

burcuuuu esraaaa dün annemee sordumm 2 yaşına kadar aynı odada kalmışızzzzz

hamileyken misafir almak zor olmuyor mu kuzum afiyet olsun

can bebe reklamına bayıluyorum bebişler çok tatlııııı sizinkide onun gibi olur

fıstıklar herkese hayırlı akşamlar yarın görüşürüz kendinize meleklerinize dikkat edin sizi seviyoruzzz

öyleymiş canım kocaman naylon yaptırız bizde alt açma bzeinin altına da onu sereriz napalım pipiloşlara:)

durmaz durmaz emin ol :)

o zaman çocuğu hemen ayırıyorum ben....

fıstıklar herkese hayırlı akşamlar yarın görüşürüz kendinize meleklerinize dikkat edin sizi seviyoruzzz

sanada canım görüşüzü

onlar yabancı değiller çok sevdiğim bir arkadaşım yaklaşık 1 yıllık evliler, wi oynuycaz valla teniste hepsini yenicemm koca göbüşümle puhah

dimi afacan olur valla bir ablanın erkek bebişi vardı ne zaman altını almaya çalırsa üstüne doru işerdii

ay ben ne alacam kararsızım yatak konusunda...

arkadaşın oğlu annesinin ,teyzesiniz başından aşağı perdeye felan işiyodu...

onlar yabancı değiller çok sevdiğim bir arkadaşım yaklaşık 1 yıllık evliler, wi oynuycaz valla teniste hepsini yenicemm koca göbüşümle puhah

dimi afacan olur valla bir ablanın erkek bebişi vardı ne zaman altını almaya çalırsa üstüne doru işerdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…