2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

öyleymiş canım kocaman naylon yaptırız bizde alt açma bzeinin altına da onu sereriz napalım pipiloşlara:)

durmaz durmaz emin ol :)

o zaman çocuğu hemen ayırıyorum ben....

fıstıklar herkese hayırlı akşamlar yarın görüşürüz kendinize meleklerinize dikkat edin sizi seviyoruzzz

sanada canım görüşüzü

lavinyam sende miiii bende 1 yasına kadar aynı odada yatrcam sonra bye byeee

yaa altı o şekilde sızdırmaz görmüştüm ben, altı naylon gibi öyle onlardan denk gelirse öyle alalım barii pipiloşş bunlar napıcağı belli olmazz

ay ben ne alacam kararsızım yatak konusunda...

arkadaşın oğlu annesinin ,teyzesiniz başından aşağı perdeye felan işiyodu...

ayyy o kadarda sidikli olmasın gııı

yok yok merak etme, kaçırmaz eşin bu fırsatı. hem kendinize ait olması çok güzel.

bende k.fasulye yemiştim midemi bozdu yaa anlatamam bulanıyor

canım geçmiş olsun. bende çok fenayım. o kadar kötü oldum ki hayret ettim nasıl çıkmadı. torbada hzırdı. (

canım bişiler bulurum yicek ama midem çok kötü, zorlamaya gelmiyor, akşam oldu evde daha rahat yerim. kızımda anası gibi olacak, çok karşı kiloya :))

tamam bunu dediğin iyi oldu, karar verdim ilk aydan ayırıyorum ben :))))))))

ben çalışacağım onu çok küçük bırakacağım sanırım geceleride yanıma alacağım, özlemiyle baş edemem. her gözümü açtığımda göreyim yavrumu, biraz serpilsin ayırırım.

ay ben ne alacam kararsızım yatak konusunda...

arkadaşın oğlu annesinin ,teyzesiniz başından aşağı perdeye felan işiyodu...

valla kullanım amacına uygun al bir kaç sene sonra büyük eve geçip oda alacam dersen bekle ama ben beklemek istemedim zaten bir srü eşyası olacak nereye koyacam...

lavinyam sende miiii bende 1 yasına kadar aynı odada yatrcam sonra bye byeee

evet moosunım bende kuzum:) ben hemen şutlarım minişi...

aynen öyle belli olmaz kuzum dediğin gibi pipiloş:)

saol canımm

hemen ayıracaksın haaaaa 2 yasına kadar bırakma sende 1 yasına kadar olsun ama

kızlar birde çocugu kucağında uyutup sakın uyumayın geçenlerde kadın biri bebeğinin üstüne yatmış bogulmus bebeği Allah korusun

6-9 ay gibi okudum kitaplardan ama 1 yşınıda bulabilir hiç bilemiyorum şimdidennn hep yanımıda yatarmışş

belli olmaz hiç ayrılmıyormuşşşş

canlarım biz çıkıyoruz. kendinize dikkat edin.

hayatbanagüzel
, iyi eğlenceler akşam sana, kolay gelsin.

bnde öpüyorum ciciler Allaha emanet olalım hepimizzz

"Allaha emanet ol dediğinde o kişiyi görmeden ölmezmişsin" Allaha emanet olunn

selam teyzoşlar kızımla 2-3 gündür uğrayamadık keyfimiz yok ama teyzoşların son durumlarına bakalım dedik

Bulemsu teyzoşumuzunda kızı olacakmış çok sevindim 3 kız ay ne güzel ben çok küçükken ablam evlenmişti kız kardeşim olmadı hiç evde çok güzel olacak kızlar için , hoşgeldin keçi kız

moonsuun diyet hayırlı olsun canım

bende bugün doktora gittim tahliller normal kızım çok tatlıydı usg de elin kymuş kafasının altına yatmıştı 1 kilo almışım bende bizde 23, haftamızda renkli ultrasona gireceğiz kızımla bekleyenlerdeniz , kafam çok dalgındı tetanoz ile ilgili doktoruma danışmayı unuttum yarın aramayı düşünüyorum artık , bir de sanırım sıkıntıdan elim ayağım şiş 2 gündür ama dinleniyorum Hepimize çok huzurlu bir hamilelik nasip etsin inş . ben ,eşim , kızım ve kendi ailemle yeni bir sayfa açtım artık hayatıma kızımı üzmek istemiyorum o çok masum ve masun kalmalı çok mutlu günler yakın zaman da görüşürüz

Son düzenleme:
kızçemin bebeciklerinize selamı var...annesininkuzusu nasılda kıpır kıpırdı...çikolata fazlasıylaa işe yaramıştı..doktor amcamızz bi ara kalbini incelerken zorlandı bile bizim zilli cadı durmadığı için yerindeee
bebeğim 332 gr ve 23 cm olmuş haftasına göre gayet iyi dedi doktorumuz:26: bütün organlarımız yerli yerinde ve iyiymiş...çişini bile yapmış benim meleğim, mesanesi dolu gözüküyor dedi doktor amcası...haftasıyla uyumlu çıktı ölçümleri...kimi ölçümde bi gün ileri kimisinde bi gün geri çıktı..normal dedi doktorum...
kalp atımı 145miş benim kuzumun...1-2 sn dinledik...en güzel senfoniydii benim içinn

ellerini parmaklarını ayaklarını dizlerini kaburgalarını omurgasını kulak kepçelerini çokk net olarak gördükk ama foto vermedi doktor amcamız...vee videolu değilmiş malasef..babamız kameraya aldı tüm muayeneyi...bende onunla yetincemm napayımm

bebeğimin içinde yüzdüğü havuzun suyu yeterliymiş...hatta çok iyi doktorum çok mutlu oldum...400 gr kadar fazla çıktım (yani 77.1 gibi) kendi hesabıma göre:44: gün içinde yediğim içtiğim şeye göre sanırım...kilom için bişey demedi doktor amcamız kızmadı bize...

gelişimi böyle giderse beklenen doğum tarihinde gelir dedi

bebeğimin gösterisi bitince sorularımı sıraladım doktoruma:

havuz? *****hayır

kan hapı, elevit, balık yağı? *****doğuma kadar devam

çatlak önleyici krem? ****saf zeytinyağına devam ama sabah akşam düzenli dedi:44: bunun nasıl olacagını bilemiyorum ama hayırlısı

lansinoh?*****doğumdan sonraa başlayacaksın dedi:44:

kabızlık ?*****ilaç vermem hemen kuru meyve ye, kepekli ekmek ye, bol su iç dedi

Son düzenleme:

Canım ben çikolata yedim ayrıntılı da ve inanılmaz hareketliydi bence yeme derim neden dersen,fazla hareketlilikten doğru düzgün foto yakalayamadık,zaten ayrıntılının ses dalgalarından rahatsız oluyorlarmış,bir de üstüne çikolata eklenince doğru düzgün resim göremeyebilirsin.Dr un yaptı açıklama böyleydi tatlım...

Hadi getir de görelim resimi

Tüh geç kalmışım öneride canım yaa,neyse oh oh çok sevindim tatlımmm,hadi gözün aydın...

Tüh geç kalmışım öneride canım yaa,neyse oh oh çok sevindim tatlımmm,hadi gözün aydın...

sağol teyzesii yaaa aynen dediğin gibi oldu...kıpır kıpır hiç durmadı...ddoğru dürüst foto alamadık cidden...ama babası videoya çekti..keşke onu gönderebilsemm size...ellerini yumruk yapmışş...birini kafasının yanına atmış..biride ağzındaydı

Ah yerim ben onu yaaa,maaşallah ne güzel bi görüntü değil mi,insan bi hoş oluyor net görünce
bende 2 hafta oldu göreli,ağzını açıp kapattı sonra da eliyle yüzünü kapattı beyefendi.

Keşke gönderebilsen de görsek,canım yaa...

kızlar chicco lite way de karar kılanları çoook tebrik ediyorum..inanın asla pişman olmayacaksınız... benim kızım 2,5 yaşında hala kullanıyoruz...şimdiki bebeğede kullanacaz... ben kızımda park yatak kullandım çoook memnun kaldım rahat ettik...

Galiba biz de park yatakta karar kıldık,ablamın oğlu da 3 sene yattı o yatakta,bende park yatak alacağım sanırsam...
Zaten 3 yaştan sonra oda yapacağım o zamana kadar yeter allah izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…