kızlarrr benim oğlan yine çok acıktıı
akşama misafirim var arkadaşım gelecek eşiyle, hemen yemek yiyip etrafı bir gözden geçireceğiz wii oynuycazz evdee
lavinyacımm oğlan çocuğu altını bağlarken pipisinden sağsola çok işiyormuşşşyandıkkk
Allah hayırla sağlıkla evlarlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah aminnnevet canım kız senin oğluş hayırlı olsunnnn
bana çekerse durmaz zaten
burcuuuu esraaaa dün annemee sordumm 2 yaşına kadar aynı odada kalmışızzzzz
fıstıklar herkese hayırlı akşamlar yarın görüşürüz kendinize meleklerinize dikkat edin sizi seviyoruzzz
öyleymiş canım kocaman naylon yaptırız bizde alt açma bzeinin altına da onu sereriz napalım pipiloşlara:)
durmaz durmaz emin ol :)
o zaman çocuğu hemen ayırıyorum ben....
sanada canım görüşüzü
öyleymiş canım kocaman naylon yaptırız bizde alt açma bzeinin altına da onu sereriz napalım pipiloşlara:)
durmaz durmaz emin ol :)
o zaman çocuğu hemen ayırıyorum ben....
sanada canım görüşüzü
ay ben ne alacam kararsızım yatak konusunda...
arkadaşın oğlu annesinin ,teyzesiniz başından aşağı perdeye felan işiyodu...
lavinyam sende miiiibende 1 yasına kadar aynı odada yatrcam sonra bye byeee
nasıl canım sıkıldı şimdi ya kayınbaba geldi bahçeye gidiyor eşim bamya tohumu aldı ekmek için onu almaya gelmiş bahçeyi alıyormu dedi eşimden için evet baba sana da yardım ederiz kendimizin bahçeye bakarız dedim
arkadası bahçe istiyormuş eşim bahçeyi alacakmış ona verecekmiş sonra biz ekersek ekecekmişiz cık cık cık
eşimi aradım baban böyle böyle dedi dedim
oldu ya diyor başka derdi neymiş neden ben adıma her yükümlülüğü alacağım başka adama vereceğim diyor sonra bir sıkıntı olursa al başına belayı diyor
içim rahatladı ama benim deli aşkım hiç belli olmaz sağ gösterip sol vurabilir
bende k.fasulye yemiştim midemi bozdu yaa anlatamam bulanıyor
sen gene aç mı kaldın yemek isteyebileceğin bir yer yok mu hiççsıcaklardanda yiyemezsin ama canım yemen lazım zorla olsada bak benim kızımla aralarında var yetişmesi lazım bir 5 kasım bebesi olaraktan
evet açılma olmuş ama biz fark etmemişiz hastaneye gidince hoppp doğum masası birde bakmışsın boncuk boncuk bakan bir bebişşşahh ahhhhh rabbim göstersin o günleri inşş
evet doğal yoldan besliyeceğim çocuklarımı ben biizm semtin pazarına bile gitmiyorum organik satan annemlerin orda kurulan pazara gidiyorum inşş umutlarım boşa çıkmaz
gel canım gelmezsen küserim zatennn
Allah hayırla sağlıkla evlarlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah aminnnevet canım kız senin oğluş hayırlı olsunnnn
bana çekerse durmaz zaten
burcuuuu esraaaa dün annemee sordumm 2 yaşına kadar aynı odada kalmışızzzzz
ay ben ne alacam kararsızım yatak konusunda...
arkadaşın oğlu annesinin ,teyzesiniz başından aşağı perdeye felan işiyodu...
lavinyam sende miiiibende 1 yasına kadar aynı odada yatrcam sonra bye byeee
yaa altı o şekilde sızdırmaz görmüştüm ben, altı naylon gibi öyle onlardan denk gelirse öyle alalım barii pipiloşş bunlar napıcağı belli olmazz
ayyy o kadarda sidikli olmasın gııı
yok yok merak etme, kaçırmaz eşin bu fırsatı. hem kendinize ait olması çok güzel.
canım geçmiş olsun. bende çok fenayım. o kadar kötü oldum ki hayret ettim nasıl çıkmadı. torbada hzırdı.(
canım bişiler bulurum yicek ama midem çok kötü, zorlamaya gelmiyor, akşam oldu evde daha rahat yerim. kızımda anası gibi olacak, çok karşı kiloya :))
tamam bunu dediğin iyi oldu, karar verdim ilk aydan ayırıyorum ben :))))))))
ben çalışacağım onu çok küçük bırakacağım sanırım geceleride yanıma alacağım, özlemiyle baş edemem. her gözümü açtığımda göreyim yavrumu, biraz serpilsin ayırırım.
6-9 ay gibi okudum kitaplardan ama 1 yşınıda bulabilir hiç bilemiyorum şimdidennnhep yanımıda yatarmışş
canlarım biz çıkıyoruz. kendinize dikkat edin.
hayatbanagüzel, iyi eğlenceler akşam sana, kolay gelsin.
kızlar merhabalar bugün pamuğumun cinsiyetini öğrendik kızmız olacakkkkkkk.
son 1.5 saat kaldı teyzoşlar...çok merak ediyorum kuzumu..hele fatmanın kızçesini gördükten sonraaa dahada meraklandım..bizimkide açacakmı acaba ellerini?selam verecekmii anneciğinee?
bulemsumm ve diğer annişler ayrıntılyaa girerken çikolata hurma bişey yedinizmi? doktor ölçüm yaparken falan zorlandımı bebek kıpır kıpır oldugu için? bende kararsız kaldımda yesemmi yemesemmi diye:44:
kızçemin bebeciklerinize selamı var...annesininkuzusu nasılda kıpır kıpırdı...çikolata fazlasıylaa işe yaramıştı..doktor amcamızz bi ara kalbini incelerken zorlandı bile bizim zilli cadı durmadığı için yerindeee
bebeğim 332 gr ve 23 cm olmuşhaftasına göre gayet iyi dedi doktorumuz:26: bütün organlarımız yerli yerinde ve iyiymiş...çişini bile yapmış benim meleğim, mesanesi dolu gözüküyor dedi doktor amcası...haftasıyla uyumlu çıktı ölçümleri...kimi ölçümde bi gün ileri kimisinde bi gün geri çıktı..normal dedi doktorum...
kalp atımı 145miş benim kuzumun...1-2 sn dinledik...en güzel senfoniydii benim içinn
ellerini parmaklarını ayaklarını dizlerini kaburgalarını omurgasını kulak kepçelerini çokk net olarak gördükk ama foto vermedi doktor amcamız...vee videolu değilmiş malasef..babamız kameraya aldı tüm muayeneyi...bende onunla yetincemm napayımm
bebeğimin içinde yüzdüğü havuzun suyu yeterliymiş...hatta çok iyi doktorum çok mutlu oldum...400 gr kadar fazla çıktım (yani 77.1 gibi) kendi hesabıma göre:44: gün içinde yediğim içtiğim şeye göre sanırım...kilom için bişey demedi doktor amcamız kızmadı bize...
gelişimi böyle giderse beklenen doğum tarihinde gelir dedi
bebeğimin gösterisi bitince sorularımı sıraladım doktoruma:
havuz? *****hayır
kan hapı, elevit, balık yağı? *****doğuma kadar devam
çatlak önleyici krem? ****saf zeytinyağına devam ama sabah akşam düzenli dedi:44: bunun nasıl olacagını bilemiyorum ama hayırlısı
lansinoh?*****doğumdan sonraa başlayacaksın dedi:44:
kabızlık ?*****ilaç vermem hemen kuru meyve ye, kepekli ekmek ye, bol su iç dedi
Tüh geç kalmışım öneride canım yaa,neyse oh oh çok sevindim tatlımmm,hadi gözün aydın...
sağol teyzesii yaaa aynen dediğin gibi oldu...kıpır kıpır hiç durmadı...ddoğru dürüst foto alamadık cidden...ama babası videoya çekti..keşke onu gönderebilsemm size...ellerini yumruk yapmışş...birini kafasının yanına atmış..biride ağzındaydı
kızlar chicco lite way de karar kılanları çoook tebrik ediyorum..inanın asla pişman olmayacaksınız...benim kızım 2,5 yaşında hala kullanıyoruz...şimdiki bebeğede kullanacaz... ben kızımda park yatak kullandım çoook memnun kaldım rahat ettik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?