2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
görüştün demek kızcenle canım benim nasıl tatlanmışlar değil mi
bu arada 5 kasım bebelerinin içinde rekor kızımın elinde kilo olaraktannndemek elinin biri ensesinde biri yumrukdu ee nede olsa gayserili olacak bebe eli kapalı olacak tabiii
sağlığı yerinde olsunda gerisi boş canım o da son derece güzelmiş şükür rabbime sağlıklıca doğsun inşşş
bu arada hilalcim benim doğuma 29 ekim olabilir diyor lavinya,burcu,yaren 29 ekimde doğum yapmaya karar verdiler toptan doğum yapacağız sende bize katılsana

Hahaha benimki de 29 Ekim olabilir,dr öyle demişti...:))))

oyyy teyzesii sorma hemde nasıl tatlanmışş benim kuzum....kafa yapısı ve dudaklarının inceliği bana benziyordu sankii.kimbilir belki benim kızımda 29 ekimde gelerek sizin bebişlere eşlik eder hani senin kuzun dedi yaa anca beraber kanca beraber diyee

aboo yok yok eli sıkı olmasın gıı....anası gibi olsun

Allah izin verirse inşallah canım yaa,bende o zamanlar düşünüyorum tabi eğer normal olmazsa,çünkü normale taktım kafayı...
rabbim kolay doğumlar versin tatlım benim radyoloji uzmanı 29 ekim diye yazmış doğum tarihine bende büyükleri normal doğum yaptım inş buda normal doğum olur

benzesin annesi tabiii güzel ve tatlı bir kız olsun annesi gibii
sana bişey demedimi dr 5 kasım mutemelen doğum tarihi olarak kaldı mı:44:senin benim raporda 2 tarih var biri 29 ekim olarak yazıyor
evet anca beraber kanca beraber ayrılmak yokkkk:118:
benim kızımın elleri açıktı anasınında eli açık babasınında eli açık başka alternatifi yoktu sende kızınla bol bol konuş bak kıızm ben eli açık bir anneyim sende bana yakışan kız ol pintilik cimrilik bize yakışmaz bizi bozar deee

Döverim hee , ben 2 tane sezeryan doğumu yaptım biri de çıkıp derse normal doğuracaksın döverim

Aynen yaa,bırakmıyorlar ki insanlar tercihlerini yapsınlar..Ama umarım bir mucize olur da sorunsuz normal yaparım.Ama senin zor olur galiba 2 sezaryenden sonra değil mi:26:

rabbim kolay doğumlar versin tatlım benim radyoloji uzmanı 29 ekim diye yazmış doğum tarihine bende büyükleri normal doğum yaptım inş buda normal doğum olur

Amin canım benim.Benimkinde de 29 ekim yazmıştı.Bende şundan korktum 25-26-27-28 ekim kurban,29 ekim Cumhuriyet bayramı ya dr larımız tatile falan çıkarlarsa korkusu başladı şimdi de:18:

Nasıl oldu doğumların canım,rahat mıydı?,öneriyor musun?Kaç cm açıklıkla gittin?
Ay ne çok sordum

Son düzenleme:
ay evet tatilde olabilirler ama nöbetçi olan bir dr vardır herhalde :44:önemli olan dr değil ki güzelim doğum kendiliğinden oluyor ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor
büşrada bir gece önce lekem geldi doğum nişanıymış ertesi akşam saat 7 de suyum geldi ebe tembihlemişti suyun gelir gelmez gel ilk doğum diye
sonrasında doğum yaptığım yerde ebe kontrol etti 3 cm açık dedi ama açılmam çok güzel ilerledi ve saat 9 da 7 cm olmuştu 1 saatte doğumum oldu bitti bile ebe kızın oldu dedi ben hadi canım dedim
anlayacağın kolay bir doğumdu
doğumu yapan biizi ne ebe ne dr kimsenin bize faydası yok sakin olursak nefes alışverişlerimiz güzel olursa yıpranmadan doğum oluyor bitiyor bile
rabbim kolaylık versin inşş hepimize

dogru söylüyosun canım normal dogum kendi elimizde ebenin yada doktorun yapabilecegi bişey yok Allah korusun dogumda problem olursa o zaman işte müdahele ediyolr yoksa kendimiz doguruyoruz ıkınmak kendi elimizde benimde şükür iyiydi dogumum oglum günüm geçtikten sonra suni sancıyla artık zorla dogurtmuşlardı paşam keyfi iyiymiş çıkmak istemedi suni sancıdanda korkmayın abartıyolar bazen yoksa bişey yok sadece biraz sancılarınız artıyo o kadar sakin olun yeter

Ne bileyim dr um ben gireceğim kısmetse doğumuna dedi de..
Ay anam maaşallah darısı başımıza olsun inşallah yaaaa,sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım minişlerimizi analı babalı sağlıkla büyütelim de daha ne isteriz ki..

kızlarrrrrrrrrrrrr;
bugün sizlere ses veremedim özür dilerim çokkk ama çok yoğundum ve hala işteyim eğitimdeyiz..ara verdiler oyüzden yazıyorum ama ne yazdıklarınızıda merak etmiyo değilim hani.akşamda olsa bir selam verem dedim hepicinize:)
bu arada dün bakıcıyla oğlum çok iyi anlaşmış kadın bize üç tencere yemek yapmış.diyoki ütüyü bulsaydım ütüde yapacaktım .içim biraz daha rahat etti.şimdilik memnunum umarım oğlumda çok memnun kalır.haydenn özlem kaçar hepicinizi ve bebişlerinizi öperrrr.İYİ AKŞAMLAR GÜZEL RÜYALAR.

daha önce sezeryan olmuşlar için geçerli değil o kural galiba canım

YA SANA BİŞİ SORcam .iki tane sezeryan yaptın üçüncüye hamişsin mi? eğer öyleyse ikinci sezeryanda kesiği önceki kesiğin olduğu yerden mi yaptılar yoksa altındanmı üstündemi. sevgiyle kal:)

canım 2 sezeryan en sonuncunun üstünden 7 sene geçti devlet hastanesine gitmiştim orada yapabilirsin normal doğum dedi dr.un yüzüne baktım böyle manalı manalı... organlarım parçalanırsa seninkileri alırım dedim sezeryanı yasaklasalar epidurali var bunun yani isteyene engel olamazlar allah herkese normal doğum yapabilme gücü versin

YA SANA BİŞİ SORcam .iki tane sezeryan yaptın üçüncüye hamişsin mi? eğer öyleyse ikinci sezeryanda kesiği önceki kesiğin olduğu yerden mi yaptılar yoksa altındanmı üstündemi. sevgiyle kal:)

cnm ben RAŞTIRDIM benımde kızımda sezeryan cunku alttan kesıp eskı kesıge yapıştırma dedı arkadaşım

inş. canım çok şanslısın...ben sezeryanlıyımne yazık ki...isterdim normal doğurmayı....

ayy ebnde aynı telaşı yaşıyorum doktor ameliyatı ekimin son haftaları yapacak 1 hafta ful tatil zaten....dr izinde olursa kim doğurtacak gelirmi bayramda aceba

ayy ebnde aynı telaşı yaşıyorum doktor ameliyatı ekimin son haftaları yapacak 1 hafta ful tatil zaten....dr izinde olursa kim doğurtacak gelirmi bayramda aceba
Hakkaten yaa,bende ona tedirgin oldum ama inşallah şanslı oluruz da istediğimiz gibi yaparız doğumlarımızı hayırlısıyla...

ay evet yaa iyi demişsin valla,ama sana tolerans tanırlar herhalde 2 sezaryenden sonra normal zor olur ama 7 yıl geçmiş gerçi..
amin allah hepimize sağlık,güç,kuvvet versin,eskilerin dediği gibi bi avazda doğuralım inşallah..

oğlumu gördüm bize el sallıyordu doktor selam veriyor size bakın dedi, oturur vaziyetteydi, 300 gr. 20 cm olmuş meleğim hareketlerini sordu doktorum, -hissediyorum dedim , düzenli hareket bekleme daha okadar büyümedi dedi arada uzun süre duymazsan telaşa kapılma dedi yani.eleviti gün aşırı al çok ihtiyacın yok dedi, ama kan hapını bırakma dedi.

haftaya şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıntılı usg için gün verdi yani 1 hafta sonra kısmetse meleğimi tekrar görücem , bu yüzden ayrıca çok mutluyum
doktorum sonuçların çıkınca getir göreyim dedi.bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra

bulemsu kızları üçledin demek canım gözünaydın iyi geçmiş usg ,sağlıklı olsun bebeğin yeterki.3 kız annesi olmak da çok güzel , onlar büyüyüp , senin en sıkı dostalrın olacak .

annesininbirtanesi; canım seninde gözün aydın güzel geçmiş ayrıntılı usg darısı başımıza inşallah , ne güzel değilmi insanın hiç o usg nin başından ayrılası gelmiyorr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…