allah hayırlara çıkarsın canım evini özlediğin için görmüşsündür belkide rüyayı kolay değil insanın evinden uzak kalması her ne kadar kaldığı yerde çok rahat olsadaKızlar rüyamda kalamadığım evimin bebek odasının camına bakıyorum dışardan camın iç tarafına perde gibi türk bayrağı asılmış ve spreyl beyaz boyayla 35 yazısı var nedir acaba ?
tamam o halde 1 tane benden ekleyebilirsiniz, allah şimdiden kabul etsin
afiyet olsun canımmbiz birazdan yemeğe çıkacaz kızlar görüşmek üzereee
nesi var ablanın eğer okunacak gün henüz belli değilse bende okuyabilirim tabi kabul edersen.
şartı yok canım okudugunuz zaman bana özel mesaj atarsanız bende listede okundu olarak yazarım Allah razı olsun canımmm
Bu arada ablamın adı ARZU
okudukdan snra ne diycez.bana tam olarak söyle bende okuycam .hem bişe ayarmış olurum .sanada okuyunca mesaj atarım
"Rabbim Arzu kuluna hakkına hayırlısıyla sağlıklı imanlı güzel evlatlar nasip eyle bu ayki tedavilerini boşa çıkarma Rabbim diyebilirisn canım saolll
hayırlı cumalar guzel anneler nezamandır yazamıyrm gecen hafta ıstanbuldaydık yazamadım vakıt bulupta kımler neler yapıyor okuyamadımda sanırım cekılıs yapıyorsunuz ne cekılısıyse bende grmek ısterım yalnız bızım cınsıyet hala bellı degıl ınsallah pazartesı ayrıntılıda bellı olur ozaman yazarım kızlar bu arada sıze bısey sorucam gogsumu sıkınca sut gıbı bısey gelıyr ama bır ıkı damla falan sut ıcın erken degılmı nedır acba bu varmı aranızda aynı durumu yasayan merak ettım
"Rabbim Arzu kuluna hakkına hayırlısıyla sağlıklı imanlı güzel evlatlar nasip eyle bu ayki tedavilerini boşa çıkarma Rabbim diyebilirisn canım saolll
Aysun kaç kişi oldu canım ? bak nasıl toplanacak onca kişi diyordun yarısı toplandı bile sanırsam
17 kişi olduk canım kaldı 24
cnm benıde katarmısın bı yasın okuyup sana haber verıcez dımı ne zamana kadar ve ıstedımız sayıda olurmu
canım merhaba
ablam zor imkanlar arasında tüp bebek yaptırıcak bu ay hayırlısıyyla bu ay hamile kalması içinsende okumak istermisin haftaya salı yada çarsamba günü okucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?