2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım arkadaşlara katılıyorum, pek dengeli olmamış, ben olsam etli bir sulu yemek, zeytinyağlı dolma yanına bulgur pilavı domatesli biberli yapardım. cacık iyi fikir, salata ekstra olabilir.

pideye hiç gerek yok. sigara böreği ağır olur evet tramisu yeter bencede.

bende okurum. Allah dualarımızı kabul etsin.

sinir olmaaaaa, her işte bir hayır vardır.

iyiyim canım, başım kazan gibi (( sen nasılsın?[/QUOTE]

geçmiş olsun kuzum uykusuz falan mısın? kolonya koy havlu kağıda bolca ıslatır gibi yap onu da alnına koy hemen alır...

Acıktııııııııııııııımmmmm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

moonsun88 kullanıcısından alıntı

ay kızlar saolunnn inşAllahhhhh Rabbim hayırlısıyla nasip eder keşke ikizleri olsa hayırlısıylaaa dualarınızı eksik etmeyin emii

cicişlerrrr eşimin arkadaşı ve eşini haftaya evimize almayı düşünüyoruz ben eşime annemlere hep yemek yaptım ama dışarıdan hiç misafire yapmadım size bir menü paylaşsam olur mu olmaz mı fikirlerinizi söylermisiniz

Akşam yemeği için

---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> PİLAV ( AZCIK YAPICAM)
---> SALATA
---> İÇECEK

ÇAY İÇİN

---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ

SONRADA

MEYVE VE DONDURMA nasıl sizce beğendiniz mi yaz için uygun olur mu :44:

kuşum bir et yemeği ana yemek fırında tavuklu patatesli olabilir yada köfteli patatesli bişiler olabilir fırın poşedi ile çok güzel ve sağlıklı bir yemek oluyor hemde hızlı pişiyor.
yanına hem pilav- hemde dolma olmaz bence hangisinde iddialı isen onu yap ilk kez gelenler için genelde öyle yaparım :)
mercimek çorbası hem senin içinde protein süper,
salata zaten vazgeçilmez
içecek etli yemeklerde vazgeçilmez yada karpuz kesebilirsin buz gibi

birde semi otun yada biberin varsa yoğurtlu meze bişiler yapabilirsin sıcaklarda çok iyi oluyor.

akşam için tramisu iyi olur ama bence çayın yanında çerez ikram et, sonra tatlı niyetine dondurma sıcaklarda daha iyi sankimsi

benim önerimde bunlar

ben bugün gidemiyorum salaklar yarına almışlar beni yarın 16:30 dediler sinir oldum ben
neden böyle bişey yapmışlar ki insanın canı sıkılır bebeğini görmek için sabırsızlanıyorsun sonra seni sinir ediyorlar

Genç kız olmuş artık büşraa maşallah canım
Çabuk büyüdü gibi geliyor dimi insana ?? Bahtı açık olsun inşallah
evet ablası genç kız oldu yası 10 olsada çabuk genç kız oldu bebeğim bazen bir hareket yapıyor kızıyorum bir boyuna bak birde yaptığına bak diye ama yaşı daha çok küçük ki onunn:78:
evet canım çabuk büyüyorlar eşim çocuklarla vakit geçirmeyi sevmez dinlenecem der çoğunlukla bende kızarım onların şimdi senin sevgine ihtiyaçları var ve sen onları bundan mahrum ediyorsun ilerde onlardan sen sevgi bekliyeceksin onlarda işlerini bahane edecekelr sevemiyeceksin diye
şimdi vakit varken doya doya sev ilerde sevmek istesen bile sevemezsin derim ben öyle deyince kızlarla azcık vakit geçirir biizm için hiç büyümeseler bile çarcabucak büyüyorlar çocuklar

Maşallah canım kızına çok canlar yakacak

Tatlımm pide ile pilav olmaz bence,, sıcakta çorba içilmez diyorsan severler mi bilmiyorum ama ayran aşı çok güzel oluyor hem de serinletiyor,, et yemeği olarak da izmir köfte ya da orman kebabı önerebilirim,, fırında sebzeli tavuk da benim favori yemeklerimdendir yanına bol salata yapabilirsin kuzumm. Bu arada çok çeşit görünsün istiyorsan çok sevdiğim ve pratik bir aperatif tarzı tavuklu salatam var onu önerebilirim sana. Tarifini de yazabilirim istersenn

Çayla tiramisu çok güzel olur börek de yapabilirsin ama sen yeme hepsinden tatlımm, sığınamazsın sonra

Benn de okuyabilirim kuzummm

Son düzenleme:
ablam için yasin okuyacaklar

1- LAvinya
2- Bulemsu
3- Moonsun88
4- Kaju80
5- Beysal
6- Burcuxxx
7- Family
8- Milano

kızlar şimdiden Allah razı olsun sizde tuttugunuz altın dualarınız kabul olsunnn

Son düzenleme:

ne biliyim güya 1 ay önceden randavu aldık üst üste iki kişiye aynı koltuğu satmışlar galiba öbür kadın cazgırsa ben pasif kaldım zaar

ev yapımı çikolata ver bakım tarifini ben kızken çok yapardım unutmuşum şimdi yapmayı istiyorum ama hatırlamıyorum:26:
evet esra çok fena çekeceğim var esradan

ablam için yasin okuyacaklar

1- LAvinya
2- Bulemsu
3- Moonsun88
4- Kaju80
5- Beysal
6- Burcuxxx
7- Family
8- Milano

kızlar şimdiden Allah razı olsun sizde tuttugunuz altın dualarınız kabul olsunnn

hepimizden kuzum ne zaman dersen okuruz ne demek, herşeyi paylaşıyoruz burda ne güzel

ne biliyim güya 1 ay önceden randavu aldık üst üste iki kişiye aynı koltuğu satmışlar galiba öbür kadın cazgırsa ben pasif kaldım zaar

aaaaaa çok saçma olmuş ben olsam ortalığı katar karıştırırdım... biraz cırlasaydın ya

Maşallah canım kızına çok canlar yakacak
babasının canını daha yakacak gibime geliyorr
büşra küçükdü 3 yasında falan mahalleden erkek çocuğun biri yüzünü ıssırmış neden yaptın dedik çok tatlı geldi gözüme ondan ısırdım demez mi
sonra o çocuğu eşim dövmeye gitmişdi zor geçmiştim önüne çocuk o aklı ermez diye eşimi oturdum amcası ben döveyim o zamn dedisokakda oynadığı erkek çocukları amcası kovuyor hala büşranın yanında durmayın diye

Son düzenleme:
allah allah neden böyle yapıyorlar ki acaba öbür kadın birinin halası teyzesimi yoksa yeğenimi:26:

moonsun canım benide yaz bende okurum 1 tane.

Ablanı çok iyi anlıyorum bende o yollarda uğraşırken rabbim verdi bize çok şükür ve meleğim kendisi sürpriz yaptı biz tedavi planı yaparken. İnşAllah rabbim onada tattırır bu güzel duyguyu. ona ve isteyen herkese.

hepimizden kuzum ne zaman dersen okuruz ne demek, herşeyi paylaşıyoruz burda ne güzel

aaaaaa çok saçma olmuş ben olsam ortalığı katar karıştırırdım... biraz cırlasaydın ya

ay zaten eşim beni alacaktı aradıki beni işim çok erken alırsan al sonra da seni ordan ewe bırakıyım dedi sanki bura babamın çiftliği neyse zaten o da bugün değilmiş yoksa hastane izninin yanında mazerette alacaktım bi kaç saat zaten sabahtan aksilik vardı telefonumu arabada düşürmüşüm sabit hatta mahkumuz bugünü cuma olmasına rağmen sevmedim ben

mersiiii canımmm

10 kişi toplandık bile bir kaç hamile topiğine yazdım Allah razı olsun canlarım şuan psikolojik savaş veriyor benim güzel ablam okadar zorki Rabbim onada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllahhhh büyük ihtimalle haftaya çarsambaya kadar kişi toplarız hayatım sonra 1 gun belirler okuruz

devam etmezmi ölüyorum hergün ilaç kullandığım halde çıkarmaya meyilli geziniyorum ortalıklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…