cicişlerrrr eşimin arkadaşı ve eşini haftaya evimize almayı düşünüyoruzben eşime annemlere hep yemek yaptım ama dışarıdan hiç misafire yapmadım size bir menü paylaşsam olur mu olmaz mı fikirlerinizi söylermisiniz
Akşam yemeği için
---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> PİLAV ( AZCIK YAPICAM)
---> SALATA
---> İÇECEK
ÇAY İÇİN
---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ
SONRADA
MEYVE VE DONDURMAnasıl sizce beğendiniz mi yaz için uygun olur mu :44:
Acıktııııııııııııııımmmmm
neden böyle bişey yapmışlar ki insanın canı sıkılır bebeğini görmek için sabırsızlanıyorsun sonra seni sinir ediyorlarben bugün gidemiyorum salaklar yarına almışlar beni yarın 16:30 dediler sinir oldum ben
evet ablası genç kız oldu yası 10 olsada çabuk genç kız oldu bebeğim bazen bir hareket yapıyor kızıyorum bir boyuna bak birde yaptığına bak diye ama yaşı daha çok küçük ki onunn:78:Genç kız olmuş artık büşraa maşallah canım
Çabuk büyüdü gibi geliyor dimi insana ?? Bahtı açık olsun inşallah
hepsi aynı menüdeeee
hımm azar azar bol çeşitli yapayım dedim hem kalsada ben ertesi gün siler süpürürüm ortalığııı
ablam için 1 yasin okuyabilirmisiniz
lavinya27 1
bulemsu 1
moonsun88 1
kaju80 1
Eki Görüntüle 449777 Eki Görüntüle 449778
ablaları bakın büşrama ilk resim anasınıfına giderken çekildi diğeri şimdi çekildi ilk resimde babasını çok andırıyor ikincide beni andırıyor cevreden öyle duyumlar alıyoruzzz
ay kızlar saolunnn inşAllahhhhh Rabbim hayırlısıyla nasip eder keşke ikizleri olsa hayırlısıylaaadualarınızı eksik etmeyin emii
cicişlerrrr eşimin arkadaşı ve eşini haftaya evimize almayı düşünüyoruzben eşime annemlere hep yemek yaptım ama dışarıdan hiç misafire yapmadım size bir menü paylaşsam olur mu olmaz mı fikirlerinizi söylermisiniz
Akşam yemeği için
---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> PİLAV ( AZCIK YAPICAM)
---> SALATA
---> İÇECEK
ÇAY İÇİN
---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ
SONRADA
MEYVE VE DONDURMAnasıl sizce beğendiniz mi yaz için uygun olur mu :44:
hepsi aynı menüdeeee
hımm azar azar bol çeşitli yapayım dedim hem kalsada ben ertesi gün siler süpürürüm ortalığııı
ablam için 1 yasin okuyabilirmisiniz
lavinya27 1
bulemsu 1
moonsun88 1
kaju80 1
neden böyle bişey yapmışlar ki insanın canı sıkılır bebeğini görmek için sabırsızlanıyorsun sonra seni sinir ediyorlar
evet ablası genç kız oldu yası 10 olsada çabuk genç kız oldu bebeğim bazen bir hareket yapıyor kızıyorum bir boyuna bak birde yaptığına bak diye ama yaşı daha çok küçük ki onunn:78:
evet canım çabuk büyüyorlar eşim çocuklarla vakit geçirmeyi sevmez dinlenecem der çoğunlukla bende kızarım onların şimdi senin sevgine ihtiyaçları var ve sen onları bundan mahrum ediyorsun ilerde onlardan sen sevgi bekliyeceksin onlarda işlerini bahane edecekelr sevemiyeceksin diye
şimdi vakit varken doya doya sev ilerde sevmek istesen bile sevemezsin derim ben öyle deyince kızlarla azcık vakit geçirir biizm için hiç büyümeseler bile çarcabucak büyüyorlar çocuklar
aboooo senin bu esraa tam fırlamaaa yaaaa
bebeğim bende bulemsuya katılıyorum...soğuk çorba/ayran aşı denilen bi çorba var yaa hani ondan yap...yemekteki kıymalı pide yerine sigara böreğini koy, pilavın yanına köfte yada tavuk gibi bi fırın yemeği olsun...çayla birlikte tiramisu ve çerez süper fikir...eee bide kahve yaaprsın yemeğin üstüne, kahveyle birliktee draje çikolata al ondan tut yada ben sana ev yapımı çikolata tarifi vereyim onun yap bebeğim salatayıda bol yeşillikli yaz salatası yaparsın ohh yemede yanında yat valla
ablam için yasin okuyacaklar
1- LAvinya
2- Bulemsu
3- Moonsun88
4- Kaju80
5- Beysal
6- Burcuxxx
7- Family
8- Milano
kızlar şimdiden Allah razı olsun sizde tuttugunuz altın dualarınız kabul olsunnn
ne biliyim güya 1 ay önceden randavu aldık üst üste iki kişiye aynı koltuğu satmışlar galiba öbür kadın cazgırsa ben pasif kaldım zaar
babasının canını daha yakacak gibime geliyorrMaşallah canım kızına çok canlar yakacak
ne biliyim güya 1 ay önceden randavu aldık üst üste iki kişiye aynı koltuğu satmışlar galiba öbür kadın cazgırsa ben pasif kaldım zaar
ablam için yasin okuyacaklar
1- LAvinya
2- Bulemsu
3- Moonsun88
4- Kaju80
5- Beysal
6- Burcuxxx
7- Family
8- Milano
kızlar şimdiden Allah razı olsun sizde tuttugunuz altın dualarınız kabul olsunnn
hepimizden kuzum ne zaman dersen okuruz ne demek, herşeyi paylaşıyoruz burda ne güzel
aaaaaa çok saçma olmuş ben olsam ortalığı katar karıştırırdım... biraz cırlasaydın ya
ayyyy canım kıyamam, acayip severim ben kedileriieşimde çok sever bizim yan bahseçede 3 yavru 2 sarı bir kara anneleride yanında bizde onlara yiyecek bırakıyoruz çok tatlılar,
bazıları cani helen dün müydü miiliyette bir haber okudum kedinin gözlerini oymuş bacaklarını kkırmış((((((( sonrada klozete atmış bir canii polis arıyordu böyle caniler kol geziyor sokaklarda
heee aştım ne pozlar var bendeevet canım morel oluyor doğruya doğru
günaydın cannm hoşgeldinn
günaydın canımmm
devam etmezmi ölüyorum hergün ilaç kullandığım halde çıkarmaya meyilli geziniyorum ortalıklardaayy canım, Allah razı olsun sizden. bizimde bahçemizde çok kedimiz var, bize ait değil ama mahallemizin kedileri, eşimde bende çok severiz hayvanları. eşim hiç öşenmiyor tencerede yemek pirişip götürüp veriyor, görümcem kedi maması gönderiyor, elimizden geldiğince bakıyoruz.
canım çok sağol, ben hamilelikteki boyun çocuğun doğruktan sonra ki boyuyla alakası olduğunu düşünmüyorum. kuzenim 57 cm doğmuş şimdi boyu 160 yok. zaten baktık çocuklar uzamıyor veririz baskete hemen fırlıyor boylar öyle. ben kusana kadar yiyorum zaten, gerisi Allahın takdiri.
:))) ayyy ben tombiş bebek istiyorum, doğsun şişircem onu :)))
iyiyiz sağol canım. mide bulantısı hala devam mı ediyor, geçmiş olsun.
amin canım inşallah, fark eder mi kime benzediği ikinizde güzelsiniz. :)
şanslı kızlar seninkiler annesi, senin gibi anaları var ne güzel.
haklı olabilirsin. zaten taşikardim var, neyse sorarım doktora . sağol canım.
allah allah neden böyle yapıyorlar ki acaba öbür kadın birinin halası teyzesimi yoksa yeğenimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?