2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız?
Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?
Dün kontrolüm vardı doktorum 10 gün içinde detaylı ultrasonu yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sizce gerekli mi?

Son düzenleme:
ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım

1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee

kızlar çok teşekkürler

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız
özledim sizleri tatildeyiz biz ama yarın dönücez 1 haftada evde kullanıcam ıznımı canakkaleye ıst a da gıdecektık ama ıstdakı köprü bakımından dolayı vazgectık

bulemsunun cınsıyet bellı olmus anladıgım kadarıyla bende dogru tahmın etmısım saglıkla gelsın kızın canım
benımkıde bı kesınlesseydı haftaya pers ayrıntılı ultrason bakalım

sende 1 tane okurmusun canım tüp bebeğe baslıcaklar bu ay oda pko hastası

Canım bu benim ayıbım okumayı bildiğim kuranı artık pek öyle okuyamıyorum, pratik yapmam lazım...
İçim cız ediyor böyle olunca...
Dualarıma eklerim Rabbim affetsin beni...

Bugün cuma hep birlikte amin diyelim...
Birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah...

Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....

Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...

Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...

Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...

Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....

Allah'ım sen eşlerimizin ailelerini koru, onlara sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk nasip et, hayırlı uzun ömür nasip et, sen onlara hayırlı rızıklar nasip eyle Ya Rabbim, acılarını yaşatma, elden ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme Rabbim...

AMİN.....

Moonsun canım ablan daha önce hangi tedavileri gördü?
Glukophen kullandı mı hiç? ya da soğan suyu?
Benim reglimi düzenleyen bu ikisi oldu....

ablam için yasin okuyacaklar

1- LAvinya
2- Bulemsu
3- Moonsun88
4- Kaju80
5- Beysal
6- Burcuxxx
7- Family
8- Milano

kızlar şimdiden Allah razı olsun sizde tuttugunuz altın dualarınız kabul olsunnn
bebeğim hangi güne dersen bi tanede ben okurum allahın izniyle...

ev yapımı çikolata ver bakım tarifini ben kızken çok yapardım unutmuşum şimdi yapmayı istiyorum ama hatırlamıyorum:26:
evet esra çok fena çekeceğim var esradan

tarif:
malzemeler:
bir paket kakaolu kek (rondo'da çekilecek) (ben bimden halkın kekini alıyorum-1 TL)
bir paket küçük hazır krema (ben pınarın kremasını kullandım)
200 gr bitter çikolata ( 2 paket 80n grlıkda olabilir)

yapılışı:
kremayı küçük bir tencereye koy. kaynayınca içine çikolataları at. iyice erisin.karıştır ve soğumaya bırak.
soğumaya yakın içine çektiğin keki at..ve buzdolabına koy...iyice soğusun...şöyle kaşıkla alınabilir kıvama gelince küçük tatlı kaşığıyla alıp elinde hafifçe şekil verip hindistan cevizi-antep fıstığı-fındık- süs boncuğu gibi malzemelere batır ve çikolata kalıplarına koy:)))

aysunum bak yazdım bebeğim çikolata tarifini..denemek istersenn diyee

işte bunlarda fotoları:

Kızlar rüyamda kalamadığım evimin bebek odasının camına bakıyorum dışardan camın iç tarafına perde gibi türk bayrağı asılmış ve spreyl beyaz boyayla 35 yazısı var nedir acaba ?

bi devlet işiniz olacak canım...belkide uzun zamandır beklediğin bi iş, devlet kapısı yani..kpssye falan hazırlanan varmı...35 deyince izmir geldi aklıma izmir'emi atanacak acaba? yada 35 gün gün sonra devlet kapısıyla ilgili hayırlı bi haber alacaksın inşallahh çok bilmem rüya yorumunu ama bu geldi aklımaa

canım bende türkçesinden okucam zaten onemli olan temiz kalple niyetimiz

40 yasin mi okunmasını mı istiyorsun???
okuyanlardan ben 2 defa okurum diyen de olabilir...
Bir de Selati tefriciye okurlar dileği olanlar, ancak onu çok okumak gerekiyor, şimdi yanlış olmasın tam sayısını bilemiyorum...

canım ALLAH razı olsun çarsambaya kadar 1 tane okucaz

Bende okurum canım,
Benim kuzucuklarımda tüp bebek tedavisiyle oldu.
Rabbim sağlıklı sıhatli vakitlerinde doğmasını nasip eylesin inşallah.
İnşallah ablanında hayırlısıyla birbirinden güzel ve sağlıklı tosuncukları olur.

41 yasine tamamlamaya çalısıyoruz canım herkese 1 tane okutucaz inşAllah sayı kalırsa kabul eden arkadaşlarla bölüşürüz mecburen

Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız?
Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?
Dün kontrolüm vardı doktorum 10 gün içinde detaylı ultrasonu yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sizce gerekli mi?

Evet canım yavaş yavaş giriyoruz topik olarak bende girdim,mutlaka girmelisin...Organlarını,kemiklerini,ağzını,burnunu her şeyini net olarak göreceksin

Selam canım nasıl geçiyor hamileyken tatil,neler yapıyorsun?
Kısmetse bende 1 ay sonra çıkacağım,güneşle denizle aran nasıl?Tatile giden hamilelerden bilgi alıyorum :)))

Son düzenleme:

ay canım Allah razı olsun senden inşAlllahhh senin güzel bebeklerinide sana bağışlasın inşAllah ablacımında kaderi aynı seninle inşAllah sonuda güzel olur

ismi arzu canım senide listeye ekliyorum okuduktan sonra bana özel msj atarsan tatlım okundu olarak yazarım listeye çok saolll

vardır her işte bir hayır canım sıkma canını napalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…