Canım Allah ablanın yardımcısı olsun....
İnşallah sağlıkla daha fazla aramdan evladına kavuşur.... Rabbim evlat isteyenin kucağını boş koymasın inşallah....
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
sende 1 tane okurmusun canım tüp bebeğe baslıcaklar bu ay oda pko hastası
sende 1 tane okurmusun canım tüp bebeğe baslıcaklar bu ay oda pko hastası
Canım bu benim ayıbım okumayı bildiğim kuranı artık pek öyle okuyamıyorum, pratik yapmam lazım...
İçim cız ediyor böyle olunca...
Dualarıma eklerim Rabbim affetsin beni...
ah cnm benım su cuma vktı canı gönulden ablacına dua ettım inşalla tez zamanda oda tatar bu eşsiz duyguyu
bebeğim hangi güne dersen bi tanede ben okurum allahın izniyle...ablam için yasin okuyacaklar
1- LAvinya
2- Bulemsu
3- Moonsun88
4- Kaju80
5- Beysal
6- Burcuxxx
7- Family
8- Milano
kızlar şimdiden Allah razı olsun sizde tuttugunuz altın dualarınız kabul olsunnn
ev yapımı çikolata ver bakım tarifini ben kızken çok yapardım unutmuşum şimdi yapmayı istiyorum ama hatırlamıyorum:26:
evet esra çok fena çekeceğim var esradan
Kızlar rüyamda kalamadığım evimin bebek odasının camına bakıyorum dışardan camın iç tarafına perde gibi türk bayrağı asılmış ve spreyl beyaz boyayla 35 yazısı var nedir acaba ?
Moonsun canım ablan daha önce hangi tedavileri gördü?
Glukophen kullandı mı hiç? ya da soğan suyu?
Benim reglimi düzenleyen bu ikisi oldu....
canım bende türkçesinden okucam zaten onemli olan temiz kalple niyetimiz
bebeğim hangi güne dersen bi tanede ben okurum allahın izniyle...
bi devlet işiniz olacak canım...belkide uzun zamandır beklediğin bi iş, devlet kapısı yani..kpssye falan hazırlanan varmı...35 deyince izmir geldi aklıma izmir'emi atanacak acaba? yada 35 gün gün sonra devlet kapısıyla ilgili hayırlı bi haber alacaksın inşallahhçok bilmem rüya yorumunu ama bu geldi aklımaa
ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
kızlar çok teşekkürler
40 yasin mi okunmasını mı istiyorsun???
okuyanlardan ben 2 defa okurum diyen de olabilir...
Bir de Selati tefriciye okurlar dileği olanlar, ancak onu çok okumak gerekiyor, şimdi yanlış olmasın tam sayısını bilemiyorum...
Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız?
Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?
Dün kontrolüm vardı doktorum 10 gün içinde detaylı ultrasonu yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sizce gerekli mi?
selam kızlar nasılsınız
özledim sizleri tatildeyiz biz ama yarın dönücez 1 haftada evde kullanıcam ıznımı canakkaleye ıst a da gıdecektık ama ıstdakı köprü bakımından dolayı vazgectık
bulemsunun cınsıyet bellı olmus anladıgım kadarıyla bende dogru tahmın etmısım saglıkla gelsın kızın canım
benımkıde bı kesınlesseydı haftaya pers ayrıntılı ultrason bakalım
Bende okurum canım,
Benim kuzucuklarımda tüp bebek tedavisiyle oldu.
Rabbim sağlıklı sıhatli vakitlerinde doğmasını nasip eylesin inşallah.
İnşallah ablanında hayırlısıyla birbirinden güzel ve sağlıklı tosuncukları olur.
ay zaten eşim beni alacaktı aradıki beni işim çok erken alırsan al sonra da seni ordan ewe bırakıyım dedi sanki bura babamın çiftliği neyse zaten o da bugün değilmiş yoksa hastane izninin yanında mazerette alacaktım bi kaç saat zaten sabahtan aksilik vardı telefonumu arabada düşürmüşüm sabit hatta mahkumuz bugünü cuma olmasına rağmen sevmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?