2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım

1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues

kızlar çok teşekkürler ablamla konustum şimdi çok duygulandı " Allah bebeklerini bağışlasın hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inşAllah" dedi aminnn

1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
17- ozlemix
18- emaya
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues
24- kozete
kızlar çok teşekkürler ablamla konustum şimdi çok duygulandı " Allah bebeklerini bağışlasın hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inşAllah" dedi aminnn

canlarım çarşamba gününe kadar okursanız sevinirim okuyanlar bana özel mesaj atarsa takip etmesi daha kolay olur Allah razı olsun hepinizden

Son düzenleme:

canım bende okurum 1 tane beni de ekleyebilirsin ,

Amiinn

esradan hala haber yok dimi kızlar

selam canım bı sen cvp yazmıssın bana
ılk basta oglumla bı rahatsızlandık bursada sıcak ve yoldan sanırım ama burda cok ıyıyız ayvalıktayız denız soguk bı kere gırdım benım cok aram yok zaten 1 kerede havuza gırdım kafa dınleme modundayım anlıycagın aksamları yürüyüş felan yapıyoruz güzel gecıyor oglumlada babası ılgılenıyor genelde ben onları seyredıyorum

ama büyük sehirin stersınden uzaklasmak bıle yetıyor ınsana

Kızlar rüyamda kalamadığım evimin bebek odasının camına bakıyorum dışardan camın iç tarafına perde gibi türk bayrağı asılmış ve spreyl beyaz boyayla 35 yazısı var nedir acaba ?

türk bayrağı devlet kapısı kuzum, devletle ilgili bir işin hayırlı sonuçlanacak belki evine kavuşacaksın 35 gün sonra...

canım bebeğin ilk sütü onu sıkma...

Ya ilk defa duydum ben bunu ama o süt değildir tatlım.. bence sıkma. Bebeğin içmesi gereken ilk süt olmasın sakın ?

kajum doğru söylemiş...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canım ben ömss ye girdim puan vasat ama yine de var işte çok istiyorum deniz kıyısına gitmeyi iş yeri kotalı giremiyorum sitelere cebimde yanımda değil ben de 35 i 35 . haftada mı doğuracağım acaba dedim :)

1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
17- ozlemix
18- emaya
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues
24- kozete
25- cevre_en
26- emeki

Allah hepinizden razı olsun inşAllah ablamla konustum şimdi çok duygulandı " Allah bebeklerini bağışlasın hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inşAllah" dedi aminnn
[/QUOTE]

Son düzenleme:

ayyy ağzınızdan bal damlıyor kızlar benim için de bir dua günü hazırlayalım ama fatiha ya da ayetel kürsü olsun öbürü çok uzun

aman geçmiş olsun canım malum sıcak ama en azından oralarda nem yoktur.İstanbul yapış yapış ediyor maalesef..
Ayvalık'ı severim denizi her daim soğuk oranın zaten.
kısmetse bende tatile gideyim yürüyüşümü asla aksatmiicam,zaten burda da artık akşamları çıkıyorum yürümeye..

Oh oh iyi gelmiştir valla,sağlıkla dönün..

emekim canım çok saol okuduktan sonra ban özelden mesaj atabilirsen sevinirim

kızlar maşAllah 26 kişi olduk 15 tane hamiş bulun baannnaaa

ya bende çok merak ettimm gerçektenn evde internete giremediği için yazamadı herhalde bizee:44: inşallah herşey yolundadırr:26:

evet ya esracık naptı acaba inşallah zehirli ishal falan değildir

ayyy ağzınızdan bal damlıyor kızlar benim için de bir dua günü hazırlayalım ama fatiha ya da ayetel kürsü olsun öbürü çok uzun

okuruz kuzum ne istersennnnn :)

Canım msj attım ama beni de yaz kaça tamamlayacaksın bide oda var kaç tane okuyalım?

canım Allah nasip ederse okuruz ayetel kursi fatiha vs hepimiz içinde dua ederiz neden olmasın ki Allah buyuk

evet ya esracık naptı acaba inşallah zehirli ishal falan değildir

okuruz kuzum ne istersennnnn :)

walla bak haftada bir bir kaç kişi belirleyelim hepimiz 2 şer 3 er tane okuyalım hamilelerin duası kabul oluyor madem heleki başkasına edilen dualar daha makbul değil mi cumaları dua günümüz olsun mesela :)

Canım msj attım ama beni de yaz kaça tamamlayacaksın bide oda var kaç tane okuyalım?

canım 41 hamileyle 41 yasine tamamlıcaz ama sanırım daha fazla kişi bulamam gibi diğer topiklere yazdım sadece 5 kişi cevapladı

2 tane kimler okuyabilir ?

2 tane okuyanları yazarım canım kalanıda ben tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…