ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
kızlar çok teşekkürler
Bugün cuma hep birlikte amin diyelim...
Birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah...
Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....
Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...
Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...
Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...
Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....
Allah'ım sen eşlerimizin ailelerini koru, onlara sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk nasip et, hayırlı uzun ömür nasip et, sen onlara hayırlı rızıklar nasip eyle Ya Rabbim, acılarını yaşatma, elden ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme Rabbim...
AMİN.....
Amiinn
esradan hala haber yok dimi kızlar
canım bende okurum 1 tane beni de ekleyebilirsin ,
Evet canım yavaş yavaş giriyoruz topik olarak bende girdim,mutlaka girmelisin...Organlarını,kemiklerini,ağzını,burnunu her şeyini net olarak göreceksin
Selam canım nasıl geçiyor hamileyken tatil,neler yapıyorsun?
Kısmetse bende 1 ay sonra çıkacağım,güneşle denizle aran nasıl?Tatile giden hamilelerden bilgi alıyorum :)))
Amiinn
esradan hala haber yok dimi kızlar
Kızlar rüyamda kalamadığım evimin bebek odasının camına bakıyorum dışardan camın iç tarafına perde gibi türk bayrağı asılmış ve spreyl beyaz boyayla 35 yazısı var nedir acaba ?
hayırlı cumalar guzel anneler nezamandır yazamıyrm gecen hafta ıstanbuldaydık yazamadım vakıt bulupta kımler neler yapıyor okuyamadımda sanırım cekılıs yapıyorsunuz ne cekılısıyse bende grmek ısterım yalnız bızım cınsıyet hala bellı degıl ınsallah pazartesı ayrıntılıda bellı olur ozaman yazarım kızlar bu arada sıze bısey sorucam gogsumu sıkınca sut gıbı bısey gelıyr ama bır ıkı damla falan sut ıcın erken degılmı nedır acba bu varmı aranızda aynı durumu yasayan merak ettım
Ya ilk defa duydum ben bunu ama o süt değildir tatlım.. bence sıkma. Bebeğin içmesi gereken ilk süt olmasın sakın ?
Bugün cuma hep birlikte amin diyelim...
Birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah...
Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....
Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...
Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...
Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...
Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....
Allah'ım sen eşlerimizin ailelerini koru, onlara sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk nasip et, hayırlı uzun ömür nasip et, sen onlara hayırlı rızıklar nasip eyle Ya Rabbim, acılarını yaşatma, elden ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme Rabbim...
AMİN.....
bebeğim hangi güne dersen bi tanede ben okurum allahın izniyle...
tarif:
malzemeler:
bir paket kakaolu kek (rondo'da çekilecek) (ben bimden halkın kekini alıyorum-1 TL)
bir paket küçük hazır krema (ben pınarın kremasını kullandım)
200 gr bitter çikolata ( 2 paket 80n grlıkda olabilir)
yapılışı:
kremayı küçük bir tencereye koy. kaynayınca içine çikolataları at. iyice erisin.karıştır ve soğumaya bırak.
soğumaya yakın içine çektiğin keki at..ve buzdolabına koy...iyice soğusun...şöyle kaşıkla alınabilir kıvama gelince küçük tatlı kaşığıyla alıp elinde hafifçe şekil verip hindistan cevizi-antep fıstığı-fındık- süs boncuğu gibi malzemelere batır ve çikolata kalıplarına koy:)))
aysunum bak yazdım bebeğim çikolata tarifini..denemek istersenn diyee
işte bunlarda fotoları:
Eki Görüntüle 449914 Eki Görüntüle 449915
bi devlet işiniz olacak canım...belkide uzun zamandır beklediğin bi iş, devlet kapısı yani..kpssye falan hazırlanan varmı...35 deyince izmir geldi aklıma izmir'emi atanacak acaba? yada 35 gün gün sonra devlet kapısıyla ilgili hayırlı bi haber alacaksın inşallahhçok bilmem rüya yorumunu ama bu geldi aklımaa
türk bayrağı devlet kapısı kuzum, devletle ilgili bir işin hayırlı sonuçlanacak belki evine kavuşacaksın 35 gün sonra...
canım bebeğin ilk sütü onu sıkma...
kajum doğru söylemiş...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ayyy ağzınızdan bal damlıyor kızlar benim için de bir dua günü hazırlayalım ama fatiha ya da ayetel kürsü olsun öbürü çok uzun
selam canım bı sen cvp yazmıssın bana
ılk basta oglumla bı rahatsızlandık bursada sıcak ve yoldan sanırım ama burda cok ıyıyız ayvalıktayız denız soguk bı kere gırdım benım cok aram yok zaten 1 kerede havuza gırdım kafa dınleme modundayım anlıycagın aksamları yürüyüş felan yapıyoruz güzel gecıyor oglumlada babası ılgılenıyor genelde ben onları seyredıyorum
ama büyük sehirin stersınden uzaklasmak bıle yetıyor ınsana
ya bende çok merak ettimm gerçektennevde internete giremediği için yazamadı herhalde bizee:44: inşallah herşey yolundadırr:26:
ayyy ağzınızdan bal damlıyor kızlar benim için de bir dua günü hazırlayalım ama fatiha ya da ayetel kürsü olsun öbürü çok uzun
Canım msj attım ama beni de yaz kaça tamamlayacaksın bide oda var kaç tane okuyalım?ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues
24- kozete
kızlar çok teşekkürlerablamla konustum şimdi çok duygulandı " Allah bebeklerini bağışlasın hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inşAllah" dedi aminnn
canlarım çarşamba gününe kadar okursanız sevinirim okuyanlar bana özel mesaj atarsa takip etmesi daha kolay olur Allah razı olsun hepinizden
canım Allah nasip ederse okuruz ayetel kursi fatiha vs hepimiz içinde dua ederiz neden olmasın ki Allah buyuk
evet ya esracık naptı acaba inşallah zehirli ishal falan değildir
okuruz kuzum ne istersennnnn :)
Canım msj attım ama beni de yaz kaça tamamlayacaksın bide oda var kaç tane okuyalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?