walla bak haftada bir bir kaç kişi belirleyelim hepimiz 2 şer 3 er tane okuyalım hamilelerin duası kabul oluyor madem heleki başkasına edilen dualar daha makbul değil mi cumaları dua günümüz olsun mesela :)
ayy hadi inşallahh allah gönlüne göre versin bebeğim...kuzugunun kısmetine allah en hayırlısını nasip etsin inşallahhh canımm:26:canım ben ömss ye girdim puan vasat ama yine de var işte çok istiyorum deniz kıyısına gitmeyi iş yeri kotalı giremiyorum sitelere cebimde yanımda değil ben de 35 i 35 . haftada mı doğuracağım acaba dedim :)
ayyy ağzınızdan bal damlıyor kızlar benim için de bir dua günü hazırlayalım ama fatiha ya da ayetel kürsü olsun öbürü çok uzun
tatlım yanında yokmu hiç biişey ağzına 2 parça bişey atsan.. Bisküvi kraker felan..
sen şimdiden oku canımm ben cuma saatinde okuyacağım
moonsunun ablasının adına okuyacağız canım okuudn zaman önemli değil moonsun çarsamba yada persembeye duasını yaptırır ablasına
Kızlar rüyamda kalamadığım evimin bebek odasının camına bakıyorum dışardan camın iç tarafına perde gibi türk bayrağı asılmış ve spreyl beyaz boyayla 35 yazısı var nedir acaba ?
Esila İsminin Anlamı Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Burada geçen "bukra" Arapçada sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, öğle namazı ile ikindi namazını kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadır. Yani gurûbtan başlayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da akşam ve yatsı namazını kapsar. Hemen peşinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmiştir. Bundan da teheccüt namazına atıfta bulunulmuştur. (İnsan suresi 25. ayet)
Köken : Arapça
Ceylin İsminin Anlamı
Cennetin kapısı , cennete açılan kapı
Köken : Farsça
Lena İsminin Anlamı
Bizim için , bizden biri ve insan anlamlarina geliyor.
Meyra İsminin Anlamı 1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar: Altı hayır sahibi, Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin.
Elvin İsminin Anlamı : Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak
Alya İsminin Anlamı
1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.
Kayra İsminin Anlamı
Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet.
Köken : Türkçe
Hanne İsminin Anlamı
Hz. Meryemin annesinin ismidir.
Köken : Bilinmiyor
Ezra İsminin Anlamı
1. Pek fasih, sözü düzgün adam. 2. Beyaz kulaklı siyah at.
Azra İsminin Anlamı1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık"'ın sevgilisi.
bebeğim hangi güne dersen bi tanede ben okurum allahın izniyle...
tarif:
malzemeler:
bir paket kakaolu kek (rondo'da çekilecek) (ben bimden halkın kekini alıyorum-1 TL)
bir paket küçük hazır krema (ben pınarın kremasını kullandım)
200 gr bitter çikolata ( 2 paket 80n grlıkda olabilir)
yapılışı:
kremayı küçük bir tencereye koy. kaynayınca içine çikolataları at. iyice erisin.karıştır ve soğumaya bırak.
soğumaya yakın içine çektiğin keki at..ve buzdolabına koy...iyice soğusun...şöyle kaşıkla alınabilir kıvama gelince küçük tatlı kaşığıyla alıp elinde hafifçe şekil verip hindistan cevizi-antep fıstığı-fındık- süs boncuğu gibi malzemelere batır ve çikolata kalıplarına koy:)))
aysunum bak yazdım bebeğim çikolata tarifini..denemek istersenn diyee
işte bunlarda fotoları:
Eki Görüntüle 449914 Eki Görüntüle 449915
bi devlet işiniz olacak canım...belkide uzun zamandır beklediğin bi iş, devlet kapısı yani..kpssye falan hazırlanan varmı...35 deyince izmir geldi aklıma izmir'emi atanacak acaba? yada 35 gün gün sonra devlet kapısıyla ilgili hayırlı bi haber alacaksın inşallahhçok bilmem rüya yorumunu ama bu geldi aklımaa
ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues
24- kozete
kızlar çok teşekkürlerablamla konustum şimdi çok duygulandı " Allah bebeklerini bağışlasın hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inşAllah" dedi aminnn
canlarım çarşamba gününe kadar okursanız sevinirim okuyanlar bana özel mesaj atarsa takip etmesi daha kolay olur Allah razı olsun hepinizden
walla bak haftada bir bir kaç kişi belirleyelim hepimiz 2 şer 3 er tane okuyalım hamilelerin duası kabul oluyor madem heleki başkasına edilen dualar daha makbul değil mi cumaları dua günümüz olsun mesela :)
süper canım her cuma bir hamişimiz için okuyabiliriz çok ağır olmadan kısa ve anlamlı dualar edebiliriz ismen
ayy hadi inşallahh allah gönlüne göre versin bebeğim...kuzugunun kısmetine allah en hayırlısını nasip etsin inşallahhh canımm:26:
rüyaya hayra yoralım hayır çıksın inşallahh...35. haftadan doğurmak varsa kısmetimizde elbette öyle olur ama biz daha iyisene yoralım gördüğün rüyayıı
okuruz canımm..birlikten kuvvet doğar..dağ taş dua ile ayakta duruyor derler:26:
tatlımmm ne mafiyetli kadınsınnnn
bende deniyeceğm.
aklına gelen kolay pratik tatlılar varsa onlarıda not alabiliriz çeşitlilik olsunnn
canım 41 hamileyle 41 yasine tamamlıcaz ama sanırım daha fazla kişi bulamam gibi diğer topiklere yazdım sadece 5 kişi cevapladı
2 tane kimler okuyabilir ?
2 tane okuyanları yazarım canım kalanıda ben tamamlarım
okurum ben 2 tane canım hatta şimdi okuyacağım , okuyunca okudum diye msj atarım sanaaşımı vuruldum sanki kolumu ateşle yakıyorlar kolumun altı bile ağrıyor :44:
hosbuldm canım gecen hafta dr.a gıttıgımde buyuk ıhtımalle erkek dedı zaten ılk cocugumda erkek oda hemen bellı olmustu. bu ay sonuna dogru kesınlesır dedı bakalım ıste:) bendede ıste dha oynama felan yok yada ben hıssetmıorum heralde elımı felan koyuyorum hep yatınca ama tık yok:)
canım 2012 sabredenler kulubunden arkadaşlarla yapmıştık biz...onlar adet tarihine göre dua günü belirlemişlerdi..bizde beklenen doğum tarihine göre yapabiliriz...doğum tarihi aynı olanlar için aynı gün okunur...diyelik 5 kasımda bildiğim 4 kişiyiz...ayetül kürsi 4ümüz için ayrı ayrı okunur...eğer tamam derseniz böylede olabilirbulemsu adımıza kura çeksin hiç olmazsa bir fatiha veya ayetel kürsü okuyalım kısa olduğundan bir kaç defa bile okuyabiliriz:) bulemsu topice hakim diye ona diyorum o planlama uzmanı bizim ne dersiniz kızlar ?
canım yasine daldım çikolata keklerini yerim senin ama ama diyette olan insana hatta hamişe bu yapılmazkiii
aman geçmiş olsun canım malum sıcak ama en azından oralarda nem yoktur.İstanbul yapış yapış ediyor maalesef..
Ayvalık'ı severim denizi her daim soğuk oranın zaten.
kısmetse bende tatile gideyim yürüyüşümü asla aksatmiicam,zaten burda da artık akşamları çıkıyorum yürümeye..
Oh oh iyi gelmiştir valla,sağlıkla dönün..
okurum ben 2 tane canım hatta şimdi okuyacağım , okuyunca okudum diye msj atarım sanaaşımı vuruldum sanki kolumu ateşle yakıyorlar kolumun altı bile ağrıyor :44:
1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
17- ozlemix
18- emaya
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues
24- kozete
25- cevre_en
26- emeki
27- roister
canlarım sayı bu şekilde kimler 2 tane okuyabilir çarşamba gününe kadar :26:
canım 2012 sabredenler kulubunden arkadaşlarla yapmıştık biz...onlar adet tarihine göre dua günü belirlemişlerdi..bizde beklenen doğum tarihine göre yapabiliriz...doğum tarihi aynı olanlar için aynı gün okunur...diyelik 5 kasımda bildiğim 4 kişiyiz...ayetül kürsi 4ümüz için ayrı ayrı okunur...eğer tamam derseniz böylede olabilir
bebeğim sen dene 1-2 tane yersin fazlaya kaçmazsınnmisafirlerin için görsel şölen olur..insanlar inanmıyorlar ev yapımı oldugunaa
aynen canım nem olmaması süper küfür küfür rüzgaresıyor hıc bunaltmıyor normalde yürüme ımkanım yoktu o da cok ıyı oldu yanı tatılden bekledıklerımı aldım ben
darısı gıdemeyen tum arkadaslra ıyı dılegın ıcın saol canım yolumuz uzun 700 km:18:
canım 2012 sabredenler kulubunden arkadaşlarla yapmıştık biz...onlar adet tarihine göre dua günü belirlemişlerdi..bizde beklenen doğum tarihine göre yapabiliriz...doğum tarihi aynı olanlar için aynı gün okunur...diyelik 5 kasımda bildiğim 4 kişiyiz...ayetül kürsi 4ümüz için ayrı ayrı okunur...eğer tamam derseniz böylede olabilir
bebeğim sen dene 1-2 tane yersin fazlaya kaçmazsınnmisafirlerin için görsel şölen olur..insanlar inanmıyorlar ev yapımı oldugunaa
bulemsu adımıza kura çeksin hiç olmazsa bir fatiha veya ayetel kürsü okuyalım kısa olduğundan bir kaç defa bile okuyabiliriz:) bulemsu topice hakim diye ona diyorum o planlama uzmanı bizim ne dersiniz kızlar ?
1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
17- ozlemix
18- emaya
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues
24- kozete
25- cevre_en
26- emeki
27- roister
canlarım sayı bu şekilde kimler 2 tane okuyabilir çarşamba gününe kadar :26:
aynen canım nem olmaması süper küfür küfür rüzgaresıyor hıc bunaltmıyor normalde yürüme ımkanım yoktu o da cok ıyı oldu yanı tatılden bekledıklerımı aldım ben
darısı gıdemeyen tum arkadaslra ıyı dılegın ıcın saol canım yolumuz uzun 700 km:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?