2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
walla bak haftada bir bir kaç kişi belirleyelim hepimiz 2 şer 3 er tane okuyalım hamilelerin duası kabul oluyor madem heleki başkasına edilen dualar daha makbul değil mi cumaları dua günümüz olsun mesela :)

süper canım her cuma bir hamişimiz için okuyabiliriz çok ağır olmadan kısa ve anlamlı dualar edebiliriz ismen

ayy hadi inşallahh allah gönlüne göre versin bebeğim...kuzugunun kısmetine allah en hayırlısını nasip etsin inşallahhh canımm:26:
rüyaya hayra yoralım hayır çıksın inşallahh...35. haftadan doğurmak varsa kısmetimizde elbette öyle olur ama biz daha iyisene yoralım gördüğün rüyayıı
ayyy ağzınızdan bal damlıyor kızlar benim için de bir dua günü hazırlayalım ama fatiha ya da ayetel kürsü olsun öbürü çok uzun

okuruz canımm..birlikten kuvvet doğar..dağ taş dua ile ayakta duruyor derler:26:

tatlım yanında yokmu hiç biişey ağzına 2 parça bişey atsan.. Bisküvi kraker felan..

sağol bi tanemm yemeğe gittim geldim paşam doydu son 2-3 gündür yediklerim yetmiyor keretaya

sen şimdiden oku canımm ben cuma saatinde okuyacağım

moonsunun ablasının adına okuyacağız canım okuudn zaman önemli değil moonsun çarsamba yada persembeye duasını yaptırır ablasına

tamam kızlar bende en geç salı ya okurum

Kızlar rüyamda kalamadığım evimin bebek odasının camına bakıyorum dışardan camın iç tarafına perde gibi türk bayrağı asılmış ve spreyl beyaz boyayla 35 yazısı var nedir acaba ?

hayır olsun canım yaa, inş evine kavurşursun çok ilginçmş ama

meyra güzel tatlım

tatlımmm ne mafiyetli kadınsınnnn

bende deniyeceğm.
aklına gelen kolay pratik tatlılar varsa onlarıda not alabiliriz çeşitlilik olsunnn

ayy sağolsun, inş. olacak bu iş

süper canım her cuma bir hamişimiz için okuyabiliriz çok ağır olmadan kısa ve anlamlı dualar edebiliriz ismen

bulemsu adımıza kura çeksin hiç olmazsa bir fatiha veya ayetel kürsü okuyalım kısa olduğundan bir kaç defa bile okuyabiliriz:) bulemsu topice hakim diye ona diyorum o planlama uzmanı bizim ne dersiniz kızlar ?

canım yasine daldım çikolata keklerini yerim senin ama ama diyette olan insana hatta hamişe bu yapılmazkiii

tatlımmm ne mafiyetli kadınsınnnn

bende deniyeceğm.
aklına gelen kolay pratik tatlılar varsa onlarıda not alabiliriz çeşitlilik olsunnn

sağol canım...dene bence beğenirsiniz..teyzemin kızına vermiştim bu tarifi...evdekiler bayılmışlar...1 ölçüden 32-34 tane çıkıyor buarada bunu söylemeyi unutmuşum...2 ölçü yapıyormuşş ablamm...evdeki canavarlar misafire bırakmıyormuşş yoksaaa
tabii canım yaptıklarımı yollarım inşallahh...benim bide huyumdur (hobi gibi yani fotograf çekerim yaptıgım pasta böreğin...feyste paylaşıyorum arkadaşlarımlaa

okurum ben 2 tane canım hatta şimdi okuyacağım , okuyunca okudum diye msj atarım sana aşımı vuruldum sanki kolumu ateşle yakıyorlar kolumun altı bile ağrıyor :44:

ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım

1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues
24- kozete
25- cevre_en
26- emeki
27- roister

canlarım sayı bu şekilde kimler 2 tane okuyabilir çarşamba gününe kadar :26:

yerim ben senin bebekini..

bulemsu adımıza kura çeksin hiç olmazsa bir fatiha veya ayetel kürsü okuyalım kısa olduğundan bir kaç defa bile okuyabiliriz:) bulemsu topice hakim diye ona diyorum o planlama uzmanı bizim ne dersiniz kızlar ?
canım 2012 sabredenler kulubunden arkadaşlarla yapmıştık biz...onlar adet tarihine göre dua günü belirlemişlerdi..bizde beklenen doğum tarihine göre yapabiliriz...doğum tarihi aynı olanlar için aynı gün okunur...diyelik 5 kasımda bildiğim 4 kişiyiz...ayetül kürsi 4ümüz için ayrı ayrı okunur...eğer tamam derseniz böylede olabilir
canım yasine daldım çikolata keklerini yerim senin ama ama diyette olan insana hatta hamişe bu yapılmazkiii

bebeğim sen dene 1-2 tane yersin fazlaya kaçmazsınn misafirlerin için görsel şölen olur..insanlar inanmıyorlar ev yapımı oldugunaa

aynen canım nem olmaması süper küfür küfür rüzgaresıyor hıc bunaltmıyor normalde yürüme ımkanım yoktu o da cok ıyı oldu yanı tatılden bekledıklerımı aldım ben
darısı gıdemeyen tum arkadaslra ıyı dılegın ıcın saol canım yolumuz uzun 700 km:18:

okurum ben 2 tane canım hatta şimdi okuyacağım , okuyunca okudum diye msj atarım sana aşımı vuruldum sanki kolumu ateşle yakıyorlar kolumun altı bile ağrıyor :44:

canım çok teşekkür ederim özelime bekliyorum msjını

geçmiş olsun tatlım acıtır yakar tetenoz bende 3 hafta sonra vurunucam :18:

bebeğim bende 2 tane okurum allahın izniylee

yapan beceriklide ondan anlamıyorlardır ben yapsam öyle mi olur

ne güzel canım yaaa bi kuzun yanında bi kuzun içindee...tatilinide yaptın maşallahh sana..bende tatil istiyorum canım yaaaa...eşimin aldıgı şişmee havuzla idare edicezz sanırım bu yazzz

o zamamn lavinya ben ilk sıradayız:))))))

süper ya valla benimde ihtiyacım var güzel bir duaya kızlar... nolur yapalım....

kıyamam kuzum çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer...

ben de okurum 2 tane kuzum....

hoş geldin ayrıntılın nasıldı senin ne kadar sürdü dr nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…