2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tamam gitmem ya böyle bir risk olduktan sonra kuzum neden gideyim söz dinlerim ben:26:

bu arada o arkadaşın noldu esram çok merak ediyorum on...

lavinyam sende burdayken soralım mıı kızlar bizim 21 Temmuzda yıl dönümümüz değişik birşeyler yapmak istiyoruzz lavinyamında yıl dönumu yaklaşıyor ne yapabiliriz önerileriniz var mı

canım benim ya, valla içime oturdu, eşin böyle yapmış üzmüş ya seni. kaynanan konuşmuştur belki kafasına girmiştir, sanki daha ılımlıydı ne oldu da birden böyle

bekleyeceksin canım, zaten tavrını koymuşsun, inşallah aklı başına gelir pişman olur yaptığına. Aklına giren varsa Allahından bulsun ne diyim.

lüften ağlama üzme bebişini canım. bol bol dua edelim.

sağol canımmm... evet burası da sıcak ama Allahtan işyeri fena değil :)

kızlar bugün bakar kör durumundayım okuyorm ama algılayamıyorum içim uyuyor birşey sorarsanızda cevap vermessem bilinki iiçim uyuyorrrr

bebeiş mi uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşbulduk canımm...

ayyy canımm yaaaa inanmıyorummm... burda da bazı semtlerde vardır onlardan, ama uzağız Allahtannn...

bu ara herkes duygusala bağlamış anlaşılan :)

tamam gitmem ya böyle bir risk olduktan sonra kuzum neden gideyim söz dinlerim ben:26:

bu arada o arkadaşın noldu esram çok merak ediyorum on...

ay canım o kız hala hastanede... yan odada bi hamile intihar etmiş, doktor da tüm hastalara telefon görüşmesini yasaklamış.. eşinden haber alıyorum iyi, yatıyo bekliyo diyo...

ben kıyamam sanaa... takma kuzum öfkeyle söylemiştir.. seni üzmesi yanlış ama eminim ki öfkeyle söylemiştir.. sen sessizliğini koru ve düşünmemeye çalış bizimle kal bugün

sağolun canlarım...kızımı üzdüm diye daha çok üzüldüm..aslında bu bir kısır döngü...ağla zırla sonraaaa bebeğimee bişey olduysa diyee kork daha çok ağla...:26:
umuyorum eşim sinir anında söylemiştir...:26: bana sözler verdi...bebeğimiizn erkek oldgunu sandıgımız günlerde bu babamın adı olsun tek olsun ek isim koyma bundan sonrakileri sen koy diye..şimdide yan çiziyor..nasıl güvencem ben bu adama...nasıl affetcem...kimseyede bişey diyemem..ne annemlere ne annesigile...
iyiki siz varsınız...kızım içimde kıpır kıprr allahıma şükür..o da bana huzur veriyorr:26:

ay ne iğrençlik ya ama seni güldürmüş ya boşver :)

lavinyam sende burdayken soralım mıı kızlar bizim 21 Temmuzda yıl dönümümüz değişik birşeyler yapmak istiyoruzz lavinyamında yıl dönumu yaklaşıyor ne yapabiliriz önerileriniz var mı

evet evet soralım.. hadi kızlar fikir verin bizlereeeee...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neden yapmış ki yaaa off....

Canımm kıyamam ben sana, eşlerimiz bazen böyle olabiliyor malesef, hele ki aileleri, anneleri söz konusuysa. Sadece kendi aileleri varmış, her şeyde sadece kendilerinin hakları varmış gibi düşünebiliyorlar. Özellikle anadoluda yaşayan aileler Ama umudunu kaybetme kuzum benim, olmadı iki isim koyun sonuçta bir annenin hakkı her zaman çocuğunun üstünde daha çoktur

Canımmm kesin yaptır derim ben ayrıntılıyı. bu arada 18-22. haftalar arası yapılıyor ayrıntılı haberin olsun kuzumm ve eğer doktorun kendi bakmayıp başka yere gönderiyorsa randevuyu hemen alman gerekiyor çünkü yakın zamanlara bulamama gibi durumla karşılaşabiliyorsun

Ayy yeyim ben onun ellerinii, pipimi gösterdim ya daha ne istiyorsunuz diyordur Allah bilir Valla çook merak ediyoruz kızımla ben yakışıklı paşanızı efenimm

sorma canım benım ya bu kadar mı nazlı olunur dogru soluyosun bende okumustum bunu bı yerde ama bebısı sozkonusu olunca ınsan evham yapıyo ıste elımzde olsa ..harıka duygular hakıkaten benım kızımın ole cok belırgın hareketlerı yok ama boyle bı kıpırdanmalar ıcımde sankı sureklı yer degstren bı kus varmıs gıbı ama bu kadarı bıle cok guzel onun ıcımde oldugunu bılerek gune baslamak bgune kadar yasadgım en guzel duygu Allahım esırgesın hepımız evlatlarını ıns...

ayyy ben soz veremıcem esra bız dusunuyoruz cunku gıtmeyı sozkunusu olan yer ayvalık bde cunda adası olunca azıcık torpıl gec sen bıze olmaz mı
hem cunda adası karayla doldurma bı yolla baglantısı olan bı yer ole dort tarafı tam denızlerle cevrılı sayılmaz

canım yaa aklına girmişlerdir baskı vardır ondan böyle yapıyordur Allah dogruyu göstersin inşAllah hemencecik anlarda seni üzmez daha fazla ağlama tatlım kıyamam yazık bebeğine bu senin hakkın kimse elinden alamaz

25 Temmuzda da bizim yıldönümümüz eskiden olsa bir yığın fikir çıkardı tatlım bende ama şimcik düşünme kabiliyetimi kaybettim beynim hamilelikle beraber uyuştu tüm enerjim söndü konuşurken bile içimden konuşuyorum valla espiriler yapıp katıla katıla eşimle gülmeyi özledik napalım şeker inşallah bunlar da hayırlısıyla geçer inş. güzel bir şekilde kutlama yaparsınız cnm

anamm kadın nıe ıntıhar etmıskıı

lavınya ve aysuncum bırakın bunları kocanız dusunsun yaw ben her özel gunde kendımı yırtardım bbu yıl hıcbısı yapmıyorum hep suprız ayagıma gelıyo:)) evlılık yıldönumunde kocam cok guzel bı yere gturmustu yemege doğumgunumde annem geldı yarın hem annemın hem kocamın dogumgunu yıne bısı yapmıcam anneme cıcek yolladım kocamınkınıde cumartesı aksamı arkadasları yemege cagrmıstım bı pasta kestık yarında gercek gununde bı pasta alıp anası gılde keserız yeter zaten tek basıma dısarı cıkamadıgımdan artık:))

demem o kii bu yıl bızım naz yılımız onlar bısı dusunsun:))

slm kızlarrrr.... dün itibariylee tatilden dönmüş bulunuyorum.. cok güzel bi hafta gecirdik bodrumda. valla hiç gelesim yoktu. şimdi evimdeyim. sizi merak ettim nasılsınız??? göbüşler büyüdümü

ay canım evet yaa geçecek inşAllah bu dönemlerde

seninde benden 4 gün sonra aslında ben armutlu ihlas tatil köyünde 2 gun tatil ayarlıcaktım ama 20 21 temmuz için ramazan geliyormus kızlarrr unuttum

Dr iyiydi ama servet ünsalı temiz bulmadım bence dr öncelikle gözlerine bakıyor elmas gibi parlayan 2 adet bişey görüyorsun diyorki göz lensleri iyi katarakt olmayacak sonra göz kapaklarına bakıyor onlarda iyi göz kapakları düşük değil gözü tam kaplıyor
Buruna iniyor burnunun boyu çukuru güzel delikleri muntazam kulaklarına bakalım kulak kepçesi gayet güzel yüz ile orantılı beyin beyineki sıvılar gayet iyi oranda
Dudaklar kıvrımı çok muntazam çocuğun tavşan dudak olmayacak
Gögüz kafesi kaburgalar tam istenen boyutta kalbi sağlıklı atıyor damarları iyi durumda böbrekleri iyi midesinde istenilen sıvı miktarı mevcut değil soruyorum hemen benim su içmemle veya şimdiki durumla mı alakalı yok diyor ama midesini yeni boşaltmış olabilir mesane dolu bağrısak boyu iyi mesane dolu kesin erkek tüm hazırlıklarınızı erkek diye yapabilirsiniz.
Ellerine bakalım tüm parmakları yerinde ayaklarına da bakalım sağ ayak sağlıklı 5 parmağıda yerinde sol ayağına bakalım ayağın içe doğru katlamış göremiyorum. Bağdaş kurmuş dr karnımı sallıyo salıyo bastırıyo bizimkisi açmıyor bana yan dön dedi yan döndü bizimkisinin rahatı kaçtı açtı bacağını ayaklarını gördük şükür ama dr na sor ya da bana gel sıvıyı tutturmamız lazım ama bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü aminiyo sıvın çok iyi durumda bebeğin 380 gr gayet iyi dedi boyunu söylemedi

delümm onlarda yapar bizde yaparız nolucak kii :44:

ay canım benim çok zor bir durum eşinin biraz anlayışlı olması gerek bence sen gerekiyorsa kayınvalidene söyle, böyle olmaz kuzum yaa çok zor bir durum eşin neden böyle yapıyor kayınvaliden baskı yapıyor olmalı (( ben karnımda taşıyorum de, ortak bir isim bulalım ne benim ısrarım ne senin istediğin olsun de. çokta üstüne varma sinirliyken sakinleince söyle kuşum çok üzüldüm bu baskıcı tavrına inş. koymazsınız onun adını

çalışan bir anne olarak lazım olacak sanırım :) sağol cnm

evet yaaa her anını yaşamak istiyorumm hatta karnımdayken hareketlerini kaçırmak bile istemiyorum bende özlerimm muhteşem

kullanmayı istemesekte bazen emziremediğimiz mekanlara bile gittiğimizde sütümüzü sağdığımızda iyi olacak bence, hatta bir markete gittiğimizde bebeğimizi anneanneye bırak bazen ihtiyaç duyabiliyor çok şahit oldum.

ay canım evet yaa geçecek inşAllah bu dönemlerde

seninde benden 4 gün sonra aslında ben armutlu ihlas tatil köyünde 2 gun tatil ayarlıcaktım ama 20 21 temmuz için ramazan geliyormus kızlarrr unuttum

mervecik_20 şekerciğime katılıyorum kuzum bırak bu yıl süprizi eşin düşünsün bizim enerjimizi sonraya saklamamız gerek

sürekli o yapıyor ben hiç bişy yapmıyorum bu yıl doğumgününde bir pasta bile almadım... yapacağım kuzum ya...

kızlar

kızımın ismi Zehra Lina düşünüyoruz nasıl sizcee

zehra: Yüzü pek beyaz ve parlak olan.
Hz. Fatma'nın lakabı.
çok beyaz ve parlak yüzlü. hz. muhammed'in kızı hz. fatıma'nın lakabı

Lina: sevecen, merhametli ve yumuşak hurma fidanı demek

şok oldum resmen... bi adam 180 derece nasıl döner diye düşünmekten ağlamaktan kendimi alamadım...ama yine kendime ve bebeğimee ettim...

bol bol edicem inşallahh...sizde beni dualarınızda unutmayın canlarım...ben hep alttan aldıkça, ben hep tamam dedikçee tepeme çıkıyor...şimdide yine kendi istediği şeyi empoze etmeye çalışıyor..ve ben karşı çıktıgım sorun oluyor... çok kırgınım eşime... dilerim o hatayı yapmıyorlardır burcum gerçektenn...umarım kimse aklına girmiyordurr benim gıcık kocamın

ahh canım dün aynı saatlerde aynı haledeymişiz nerdeyse..benimde ağla ağla gözüm çıktı..daha çokda eşimin duygusuzluğu ve acımasızlıgı üzdü beni...ama şimdi sizinlee paylaşınca daha iyiyim hamdolsun..sende daha iyisindir umarımm kuzumm?:26:

ayy yazık yaaa....allah yardımcısı olsun arkadaşının esramm...

buarada kızlar eltim doğum yaptı...normal doğum oldu..ve çok kolay doğurmuş maşallahhh 7 pirinç tanesine fetih süresi okumuş...hatim yapmış kızı için 3 kez sanırım doktor demişkii bu kadar az açılmayla nasıl bu kadar kolay doğudun ne yaptıysan söyelde bende hastalarıma söyleyimm

sorun şu ki emziremiyor...dün gördüm halini yazık..bebe aç..gögüsler dolu ama süt gelemiyor...nasıl yapsakta pratik yapsak bizler yaaa? oyuncak bebekle falan bebek tutma alıştırmalarımı yapsak? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…