tamam gitmem ya böyle bir risk olduktan sonra kuzum neden gideyim söz dinlerim ben:26:
bu arada o arkadaşın noldu esram çok merak ediyorum on...
canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:
ahhh kuzucum geçmiş olsun..neyse hayırlısıylaa geldinyaa hepimiz rahat bi nefes aldık elhamdülillahhhh:26:
kızlar hepinize günaydın...ben bugun pek iyi değilim...gece ağlayarak uyudum..sabaha karşı ağlayarak uyandım...bi daha uyuyamadım...ve şuanda iş yerindeyim ne yazıkki...eşimle tartıştık akşam..tahmin edeceğiniz üzere kızımızın isim mevzusu yüzünden...çok gaddarlaşıyor kendi istediği olmadıgı zaman..bu adam niyee böylee oldu yaaa:44:dışardan geldik tam kapıyı açıyordum elimde anahtarlık vardı...yolda tartıştık tartıştık...kapıyı açarken demezmii " annemin adı olacak diyeee" beynimden vurulmuşa döndüm...kaldırdım fırlattım anahtarıı kapıya doğru...sonrada bağır çağır..ağla zırla gece geçti...kafam kazan gibi..ve çok kırgınım eşime...bi anlık kızgınlıklaa söyledğine inandırmak istiyorum kendimi...
allahımm bana yardım et...:26:
geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine bu yalarda bende dışarı bile çıkamıyorum gün içinde sıcak okadar bunaltıyor üstelik bizim burası gündüzde eser gecede o durumda bile sıcak etkiliyor :26:
ayy çok tatlıymış güzelim rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebekimmmmm
kızlar bugün bakar kör durumundayım okuyorm ama algılayamıyorum içim uyuyor birşey sorarsanızda cevap vermessem bilinki iiçim uyuyorrrr
esracım hosgeldın kuzum sevındım ıyı oldugunuza
dun aksam esımle tartıstık bıraz 4 saat felan agladım böle ıyıce mala bagladım ben bu aralar ağlayıp zırlayıp duruyorum hem bıraz konusalım hem hava alalım dıe dısarı cıktık gece 11de 1 saat felan o konustu ben konustum ama hala aglıyorum eve dönerken sahıl kenarında bı kadınmıydı travestımıydı neydı arabanın kapısını acmıs mını etek var sıyah dedım arabası bozuldu heralde bacaklarını acmıskı dıkkat ceksın dememle ustunu görmem aman allahım kadın ustundekı badıyı cıkarmıs göğüslerını oksuyodu ne ıgrenc ya yan tarafta da aıleler oturuyo pıknık felan yapıyolar benı aldı mı bı gulme kocama dıom senın yapamadıgını kadın mı adammı o yaptı bak 2saattr gulduremıyodun benı 2 sanıye yettı yanı
tamam gitmem ya böyle bir risk olduktan sonra kuzum neden gideyim söz dinlerim ben:26:
bu arada o arkadaşın noldu esram çok merak ediyorum on...
canımmm hoşgeldin bitanem kıyamam ben sana bu erkekler neden böyle bazen yaptıklarına anlam veremiyorumsen cici annesin değer mi kuzum yaaa sonuçta 9 ay karnında taşıyorsun isim hakkını neden elinden alıyor acaba annesi mi aklına giriyor Allah akıl fikir versin kuzummm.. Aydınlıgına çıkarsın seni..
ben kıyamam sanaa... takma kuzum öfkeyle söylemiştir.. seni üzmesi yanlış ama eminim ki öfkeyle söylemiştir.. sen sessizliğini koru ve düşünmemeye çalış bizimle kal bugün
oyyyy kıyamam canım yaaaaüzme kendini bende bebek isimleri konusunda çok hassasım bence bebeğin ismi anne ve babanın ortak kararıyla alınmalı inşallah ortak bir isimde buluşursunuz...Bizim ailede adet değildir aile büyüklerinin ismini koymak ama yaşadığım yerde gelenek haline gelmiş koymayanı ayıplıyorlar çok tuhafıma gitmişti bu durum benim üzülme cnm rabbim bir çıkış yol kolaylık gösterir elbet
dun aksam esımle tartıstık bıraz 4 saat felan agladım böle ıyıce mala bagladım ben bu aralar ağlayıp zırlayıp duruyorum hem bıraz konusalım hem hava alalım dıe dısarı cıktık gece 11de 1 saat felan o konustu ben konustum ama hala aglıyorum eve dönerken sahıl kenarında bı kadınmıydı travestımıydı neydı arabanın kapısını acmıs mını etek var sıyah dedım arabası bozuldu heralde bacaklarını acmıskı dıkkat ceksın dememle ustunu görmem aman allahım kadın ustundekı badıyı cıkarmıs göğüslerını oksuyodu ne ıgrenc ya yan tarafta da aıleler oturuyo pıknık felan yapıyolar benı aldı mı bı gulme kocama dıom senın yapamadıgını kadın mı adammı o yaptı bak 2saattr gulduremıyodun benı 2 sanıye yettı yanı
lavinyam sende burdayken soralım mıı kızlar bizim 21 Temmuzda yıl dönümümüz değişik birşeyler yapmak istiyoruzz lavinyamında yıl dönumu yaklaşıyor ne yapabiliriz önerileriniz var mı
sağol canımmm... evet burası da sıcak ama Allahtan işyeri fena değil :)
bebeiş mi uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canımm...
ayyy canımm yaaaa inanmıyorummm... burda da bazı semtlerde vardır onlardan, ama uzağız Allahtannn...
bu ara herkes duygusala bağlamış anlaşılan :)
ay canım o kız hala hastanede... yan odada bi hamile intihar etmiş, doktor da tüm hastalara telefon görüşmesini yasaklamış.. eşinden haber alıyorum iyi, yatıyo bekliyo diyo...
canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:
ahhh kuzucum geçmiş olsun..neyse hayırlısıylaa geldinyaa hepimiz rahat bi nefes aldık elhamdülillahhhh:26:
kızlar hepinize günaydın...ben bugun pek iyi değilim...gece ağlayarak uyudum..sabaha karşı ağlayarak uyandım...bi daha uyuyamadım...ve şuanda iş yerindeyim ne yazıkki...eşimle tartıştık akşam..tahmin edeceğiniz üzere kızımızın isim mevzusu yüzünden...çok gaddarlaşıyor kendi istediği olmadıgı zaman..bu adam niyee böylee oldu yaaa:44:dışardan geldik tam kapıyı açıyordum elimde anahtarlık vardı...yolda tartıştık tartıştık...kapıyı açarken demezmii " annemin adı olacak diyeee" beynimden vurulmuşa döndüm...kaldırdım fırlattım anahtarıı kapıya doğru...sonrada bağır çağır..ağla zırla gece geçti...kafam kazan gibi..ve çok kırgınım eşime...bi anlık kızgınlıklaa söyledğine inandırmak istiyorum kendimi...
günaydınnnn şekerrrrrcanım ben hiç bir testi yaptırmayı düşünmüyorum ama detaylı ultrasonu yaptırabilirim 1-2 haftaya kadar kontrole gidicem doktoruma danışıcam bu konuyu önceki testleri çokta gerekli bulmadı ama detaylıyı önerebilir.. bakalım hayırlısıyla vakti gelince bi gidelim de
günaydınnn kuşum, yaa bence haklı eğer soğuk suya girersen üşütürsün ishal olabilirsin ve kusma filan felaket oluyor ben birkez yaşamıştım biraz daha ılık su seç ayvalık+altınoluk+cunda
ama bak bizim ç.kalede çok güzel oldu kordonumuzz yenilendi şehitlik turlarımız boğaz turlarımız var :) ama ç.kale içindeki plaj ve denizden çok beklentin olması kuytu köşe yerler tabiki dha temiz haa istanbuldan gelen çoğu arkadaş burayı çok temiz buluyor oranın adalarına göre :) gökçeada ve asos en temiz yerler ama soğuk tercih senin canın benim,
ay hadi yaaa bence de mantıklı
sağol tatlımmevet çok gğzel bir duygu 2 kez girdikk birde halen dolayamadım kuzuma bu ne doyulmaz bir sevgiiii, popoları çok güzel evet annesii çıksınlar ısırıcaz onları
yakışıklı oğluşum yüzünü göstermedi elleri hep yumruk yapmış yüzündeydi saklıyor yüzünü ceee eee yapıcak bizemerak ettiniz değil mi beşik kertiğinizi
sağol canımmm
sorma canım benım ya bu kadar mı nazlı olunurTatlımm negatif down risk yazıyor bu sonucun temiz olduğunu gösteriyor bence, grafikte de o sütünlar yükseldikçe riskin arttığını gösteriyor, hatta lacivert çizgiler var ya, onun üstü riskli ama seninkiler çok aşağıda çıkmış. Bence panikleyecek bir durum yok tatlımmm, ama kesin ve doğru sonucu doktorun söyleyecektir sana tatlımmm
Oyyy nazlı kızçe annesini mi görmek istemiişş yeyim onu bennBenim kuzum da iki gündür pek hareket etmiyor ama ben baya yoruluyorum ona bağlıyorum, bir de bebişlerimiz daha çok biz uyurken harekete geçermiş tatlımm. Ama ne kadar güzel değil mi hareketlerini hissedebilmek, biraz onlarla konuşunca, karnımızı okşayınca ya da acıkınca hareketleniyorlar ya "annecimm ben burdayımm,,karnım acıktıııı" diyorlar sanki
ayyy ben soz veremıcem esra bız dusunuyoruz cunku gıtmeyı sozkunusu olan yer ayvalık bde cunda adası olunca azıcık torpıl gec sen bıze olmaz mımilonammmm canım arkadaşım benimmmmm.... ben de sizi çok ama çok özledim yaaaaaaa...
Rabbim bizleri hiç birbirimizde ayırmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adaya gitmeyi tüm kasım hamişlerine yasaklıyorummmmm
sağolun canlarım...kızımı üzdüm diye daha çok üzüldüm..aslında bu bir kısır döngü...ağla zırla sonraaaa bebeğimee bişey olduysa diyee kork daha çok ağla...:26:
umuyorum eşim sinir anında söylemiştir...:26: bana sözler verdi...bebeğimiizn erkek oldgunu sandıgımız günlerde bu babamın adı olsun tek olsun ek isim koyma bundan sonrakileri sen koy diye..şimdide yan çiziyor..nasıl güvencem ben bu adama...nasıl affetcem...kimseyede bişey diyemem..ne annemlere ne annesigile...
iyiki siz varsınız...kızım içimde kıpır kıprr allahıma şükür..o da bana huzur veriyorr:26:
lavinyam sende burdayken soralım mıı kızlar bizim 21 Temmuzda yıl dönümümüz değişik birşeyler yapmak istiyoruzz lavinyamında yıl dönumu yaklaşıyor ne yapabiliriz önerileriniz var mı
25 Temmuzda da bizim yıldönümümüzeskiden olsa bir yığın fikir çıkardı tatlım bende ama şimcik düşünme kabiliyetimi kaybettim beynim hamilelikle beraber uyuştu tüm enerjim söndü konuşurken bile içimden konuşuyorum valla espiriler yapıp katıla katıla eşimle gülmeyi özledik napalım şeker inşallah bunlar da hayırlısıyla geçer inş. güzel bir şekilde kutlama yaparsınız cnm
günaydın canım anormal bişey olsa radyolog bişey söylerdi kuzum takılma:) nasıldı memnun kaldın mı doktordan?
günaydın kuzu:)
günaydın balım ara sor bence...
günaydın canım benim...
günaydın tatlım... pazartesi sendromu dışında iyiyiz...
günaydın canım...
günaydın kuzucuk:)
günaydın balım karar veremedik ama bozcaadadan vazgeçtik eşim üşütürsün falan iş açma başımıza dedi
yorumlatma kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doktorunu araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
anamm kadın nıe ıntıhar etmıskıı
lavınya ve aysuncum bırakın bunları kocanız dusunsun yaw ben her özel gunde kendımı yırtardım bbu yıl hıcbısı yapmıyorum hep suprız ayagıma gelıyo:)) evlılık yıldönumunde kocam cok guzel bı yere gturmustu yemege doğumgunumde annem geldı yarın hem annemın hem kocamın dogumgunu yıne bısı yapmıcam anneme cıcek yolladım kocamınkınıde cumartesı aksamı arkadasları yemege cagrmıstım bı pasta kestık yarında gercek gununde bı pasta alıp anası gılde keserız yeter zaten tek basıma dısarı cıkamadıgımdan artık:))
demem o kii bu yıl bızım naz yılımız onlar bısı dusunsun:))
geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine bu yalarda bende dışarı bile çıkamıyorum gün içinde sıcak okadar bunaltıyor üstelik bizim burası gündüzde eser gecede o durumda bile sıcak etkiliyor :26:
ayy çok tatlıymış güzelim rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebekimmmmm
teyzesi onun minik ayaklarını minik ayak parmaklarını ısırır... ya o hareketler beni bitiriyor her hareketini yaşamak istiyor insan, özlerim herhalde diyorum bugünleri sen de öyle misin? ona dokundukça içimde canlı büyüttüğümün keyfine varıyorum ne muhteşem bi duygu ya...
aferin kafanı bulandırma...
amanınnnnn gitmem o zaman
hoşbulduk bitanem
evet melek gibiler... günaydın ..
evet bu çok güzel bir biberon ben de bunu ya da aventinkini alacağım dursun yedek olarak kullanmayı çok istemiyorum ama belki lazım olur...
ben kıyamam sanaa... takma kuzum öfkeyle söylemiştir.. seni üzmesi yanlış ama eminim ki öfkeyle söylemiştir.. sen sessizliğini koru ve düşünmemeye çalış bizimle kal bugün
ay canım evet yaa geçecek inşAllah bu dönemlerde
seninde benden 4 gün sonraaslında ben armutlu ihlas tatil köyünde 2 gun tatil ayarlıcaktım ama 20 21 temmuz için ramazan geliyormus kızlarrr unuttum
anamm kadın nıe ıntıhar etmıskıı
lavınya ve aysuncum bırakın bunları kocanız dusunsun yaw ben her özel gunde kendımı yırtardım bbu yıl hıcbısı yapmıyorum hep suprız ayagıma gelıyo:)) evlılık yıldönumunde kocam cok guzel bı yere gturmustu yemege doğumgunumde annem geldı yarın hem annemın hem kocamın dogumgunu yıne bısı yapmıcam anneme cıcek yolladım kocamınkınıde cumartesı aksamı arkadasları yemege cagrmıstım bı pasta kestık yarında gercek gununde bı pasta alıp anası gılde keserız yeter zaten tek basıma dısarı cıkamadıgımdan artık:))
demem o kii bu yıl bızım naz yılımız onlar bısı dusunsun:))
canım benım kıyamam sana ya uzme bu kadar kendını bebgın de etkılenır bak sonra..sen sımdılık hıc uzerıne gıtme bence bu konunun esın cok haksız davranmıs annesının adını vermek ıstese bıle bunu dha dogru sekılde senın de gonlunu alarak dıle getırebılırdı uslubu cok yanlıs olmus anladıgım kadaryla..erkekler boyle ıste bızım en ufacık bı mımıkten bıle kırılabılecegımızı hıc hesaba katmıyolar..dedgım gıbı kendını yıprtma unut sımdılık bence bu konuyu ıkınızınde daha sakınlestgı bı anda madem esın bu konuda oldukca ısrarlı sende ıkı ısım koymayı teklıf edersın umarım onu anlaysla karsılar ve sorununz hallolur canım .....
canım benim ya, valla içime oturdu, eşin böyle yapmış üzmüş ya seni. kaynanan konuşmuştur belki kafasına girmiştir, sanki daha ılımlıydı ne oldu da birden böyle
bekleyeceksin canım, zaten tavrını koymuşsun, inşallah aklı başına gelir pişman olur yaptığına. Aklına giren varsa Allahından bulsun ne diyim.
lüften ağlama üzme bebişini canım. bol bol dua edelim.
sağol canımmm... evet burası da sıcak ama Allahtan işyeri fena değil :)
bebeiş mi uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canımm...
ayyy canımm yaaaa inanmıyorummm... burda da bazı semtlerde vardır onlardan, ama uzağız Allahtannn...
bu ara herkes duygusala bağlamış anlaşılan :)
ay canım o kız hala hastanede... yan odada bi hamile intihar etmiş, doktor da tüm hastalara telefon görüşmesini yasaklamış.. eşinden haber alıyorum iyi, yatıyo bekliyo diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?