seni çok özledimm mennnnnnnnn
canım ya mikrop kaptım havuzdan ya da aşıdan oldu... iyiyim çok şükür... tatile gidince bişeyciğim kalmadı
sen napıyosunnnn nasıl geçti haftasonun?? özledim hepinizi yaaaaaaaaa
canım inş. güzeldir sonuçların sıkıntı yapma değerler kritik değerlerin aşağısında gibi görünüyor inş. öyledir merak etme sen olumlu düşün güzellik gelip bulsun seni ve bebişini
günaydın canım anormal bişey olsa radyolog bişey söylerdi kuzum takılma:) nasıldı memnun kaldın mı doktordan?
günaydın kuzu:)
günaydın balım ara sor bence...
günaydın canım benim...
günaydın tatlım... pazartesi sendromu dışında iyiyiz...
günaydın canım...
günaydın kuzucuk:)
günaydın balım karar veremedik ama bozcaadadan vazgeçtik eşim üşütürsün falan iş açma başımıza dedi
yorumlatma kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doktorunu araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
Biz iyiyiz ama yorgunuz. h.sonu 2 günlük kaçamak yaptık eşimle, çok yüzmüşüm sanırım, yorgunum şimdi. ama güzeldi değdi. çok güzel beslendim, keyfim yerine geldi.
moonsun88 canım orda yazıyor ya risk 270 ten düşük olunca başlıyor, senin üzerinde. biraz değer düşük ama sorun olacağını sanmıyorum. doktorunu arayıp sora istersen.
esra geçmiş olsun. havuz konusunda doktor beni çok ciddi uyardı, burayada yazmıştım, bundan sonra girme istersen.
hayatbangüzel gözün aydın canım, maşallah oğluşuna
bende bu sekılde bılıyorum rısklı grubun altında gorunuyo degerlerın.. doktorunda bu fıkırlermızı onaylıcaktr ıns canım gecmıs olsun hadı gozun aydınn
canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:uzun zamandır giremiyordum okulların kapanma merasimi malum.Artık tam bir oh diyecekken kötü haber geldi kızlar.4 lü tarama testimin sonuçları çok kötü çıkmış eşimle ben şok olduk tabi doktor bana riskleri anlatıyor erken doğum vs. ben ağlamaktan kendimden geçmişim tabi orda.Acilen amniyosentez olmalısın dedi.Bugün karar vermeyin ama yarın sabah gelin mutlaka dedi.20.haftamda olduğum için geç kalıyormuşuz.O gece camiye gittik eşimle dualar ettik ve en çok da eşimin istemesi ile amniyosentez oldum dün.Çok şükür ki bebeğime birşey olmadı ama yapılan işlem çok ürkütücüymüş.Rabbim kimseyi yaptırmak zorunda bırakmasın.Şimdi ikinci sancılı dönem bizleri bekliyor çok korkuyorum sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış.Bebeğim sağlıklıdır inşallah onu çok seviyorum.Bana dua edin ne olur.Geçmişe baktım baya ama bulamadım benim gibi olan var mıydı varsa sonuçlar ne oldu?
Kızlarr günaydınnn biz geldik... ŞÜkür kavuşturana
ah be kuzum meraktan öldürdün bizi resmen ama
lavinyam hoşgeldin kuzucum
Biz iyiyiz ama yorgunuz. h.sonu 2 günlük kaçamak yaptık eşimle, çok yüzmüşüm sanırım, yorgunum şimdi. ama güzeldi değdi. çok güzel beslendim, keyfim yerine geldi.
moonsun88 canım orda yazıyor ya risk 270 ten düşük olunca başlıyor, senin üzerinde. biraz değer düşük ama sorun olacağını sanmıyorum. doktorunu arayıp sora istersen.
esra geçmiş olsun. havuz konusunda doktor beni çok ciddi uyardı, burayada yazmıştım, bundan sonra girme istersen.
kızlar bu arada haftasonu chicco mağaasına gittim arkadaşlarımın büyük tavsiyesi üzerine chicconun anne göğsüne benzer biberonundan aldım ilk biberonumuzz
ay zamanda üzerinde bir deliği var oradan hava alıyormuş bbek daha rahat emiyomuş filan elledim cidden meme gibi bakın şu :
Chicco | Chicco Step Up 1 Biberon 0 m+ 150 ml Silikon | 29,35 TL
Eki Görüntüle 451356
canımm hayırlı olsunnnn :) inşallah bol bol sütümüz olur da biberona gerek kalmaz :)
ay iyi hadii çok sevindim iyi olduğuna kuzubizde seni özledikk
canımm benimmm çok sağol bitanem... perşembe günü kötyüdüm... mide bulantısı tansiyon 7-4... bişey yiyemedim öğlene kadar... eve gidip kahvaltı yaptım uzandım dinlendim kendime geldim öyle... bebiş te çok iyi teyzesiiii.... o kadar hareketlendi kiiii yerinde durmuyoooo hiçç
kızlar tatile gidecekseniz adaya falan gitmeyi düşünmeyin sakın.... geçen bizim bi akraba 7-8 aylıkken fenalaşmış, helikopterle sevketmişler... Allah korusun.. ben bi daha gitmem sanırım adaya bebiş doğana kadar
kızlar bu arada haftasonu chicco mağaasına gittim arkadaşlarımın büyük tavsiyesi üzerine chicconun anne göğsüne benzer biberonundan aldım ilk biberonumuzz
ay zamanda üzerinde bir deliği var oradan hava alıyormuş bbek daha rahat emiyomuş filan elledim cidden meme gibi bakın şu :
Eki Görüntüle 451356
canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:
ahhh kuzucum geçmiş olsun..neyse hayırlısıylaa geldinyaa hepimiz rahat bi nefes aldık elhamdülillahhhh:26:
kızlar hepinize günaydın...ben bugun pek iyi değilim...gece ağlayarak uyudum..sabaha karşı ağlayarak uyandım...bi daha uyuyamadım...ve şuanda iş yerindeyim ne yazıkki...eşimle tartıştık akşam..tahmin edeceğiniz üzere kızımızın isim mevzusu yüzünden...çok gaddarlaşıyor kendi istediği olmadıgı zaman..bu adam niyee böylee oldu yaaa:44:dışardan geldik tam kapıyı açıyordum elimde anahtarlık vardı...yolda tartıştık tartıştık...kapıyı açarken demezmii " annemin adı olacak diyeee" beynimden vurulmuşa döndüm...kaldırdım fırlattım anahtarıı kapıya doğru...sonrada bağır çağır..ağla zırla gece geçti...kafam kazan gibi..ve çok kırgınım eşime...bi anlık kızgınlıklaa söyledğine inandırmak istiyorum kendimi...
allahımm bana yardım et...:26:
Teşekkür ederiz teyzesii melek gibiler değil miiiAllahım bi an önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Evet tatlımm ayrıntılı ultrasondan bir kaç kare :) Hepimiz inşallah sağlıkla büyütelim tatlımm
Tatlımm hadi gözün aydın sen de oğluşunu görmüşsünne güzel bi duygu değil miii, günlerce sürüyor bebeğini görmenin etkisi Poposunu sen de mi gördün annesiii hi hi Ben de gördüm bizim minnoşun poposunu, sanki emekliyor gibiydi karnımda ne kadar tatlılar değil mi küçücük
Eeee peki ya hani foto? Yakışıklı oğluşunun fotoğrafları varsa biz de görmek isteriiiiiiiizz
Canım ben sadece ikiliyi yaptırdım, sonuç iyi çıktı. bir de ayrıntılı ultrasona girdim o kadar. 3lü ya da 4lü teste doktorum ihtiyaç duymadı benim yaptırdıklarımın yeterli olduğunu söyledi
Bu arada Günaydınnn kızlarrrr yeni bir haftaya daha başlıyoruz ve hepimiz için innşallah çoook güzel geçsin
canım bizde sneiiii özledik kuzum meraktan çatladık yahuuuuiyisin ya şükür iyi yapmışsın bol bol yüzseydin bende haftasonu armutlu taraflarına gittim deniz çok soğuktu yarım saat suda kalabildim ona ragmen yanmışım kreme ragmen
ahhh kuzucum geçmiş olsun..neyse hayırlısıylaa geldinyaa hepimiz rahat bi nefes aldık elhamdülillahhhh:26:
kızlar hepinize günaydın...ben bugun pek iyi değilim...gece ağlayarak uyudum..sabaha karşı ağlayarak uyandım...bi daha uyuyamadım...ve şuanda iş yerindeyim ne yazıkki...eşimle tartıştık akşam..tahmin edeceğiniz üzere kızımızın isim mevzusu yüzünden...çok gaddarlaşıyor kendi istediği olmadıgı zaman..bu adam niyee böylee oldu yaaa:44:dışardan geldik tam kapıyı açıyordum elimde anahtarlık vardı...yolda tartıştık tartıştık...kapıyı açarken demezmii " annemin adı olacak diyeee" beynimden vurulmuşa döndüm...kaldırdım fırlattım anahtarıı kapıya doğru...sonrada bağır çağır..ağla zırla gece geçti...kafam kazan gibi..ve çok kırgınım eşime...bi anlık kızgınlıklaa söyledğine inandırmak istiyorum kendimi...
teyzesi onun minik ayaklarını minik ayak parmaklarını ısırır... ya o hareketler beni bitiriyor her hareketini yaşamak istiyor insan, özlerim herhalde diyorum bugünleri sen de öyle misin? ona dokundukça içimde canlı büyüttüğümün keyfine varıyorum ne muhteşem bi duygu ya...
Eki Görüntüle 451349
kızlar sonuçlarım çıkmış bilen yorumlasın Allah için çok gerildim yaaa siyah koyu olanlar mı benim sonuçlarım panikledim :18: Allahım sen büyüksün
saol canım bnde ıyıym cok sukur.. haftasonum streslı gectı bıraz yaramazlık yapıp uyuyunca btun gun kızım bende neden hıc kıpırdamadı dıye endıselendım ve solugu hastanede aldık uzun bı maceradan sonra herseyın yolunda oldugunu ogrenınce nasıl bı ohh cektım anlatamam ultrasonda pıt pıt kalbını gorunce rahatladık ve evımıze donduk kızım ılla kendısını bı gorelım ıstedı haftasonu sanırım
bgun de asıya gıtcem saglık ocagına bendekı gelısmeler boyle fıstıklar sız hepnız de tek tek ıyısınzdr ıns...
günaydın canım anormal bişey olsa radyolog bişey söylerdi kuzum takılma:) nasıldı memnun kaldın mı doktordan?
günaydın kuzu:)
günaydın balım ara sor bence...
günaydın canım benim...
günaydın tatlım... pazartesi sendromu dışında iyiyiz...
günaydın canım...
günaydın kuzucuk:)
günaydın balım karar veremedik ama bozcaadadan vazgeçtik eşim üşütürsün falan iş açma başımıza dedi
yorumlatma kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doktorunu araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
kızlar tatile gidecekseniz adaya falan gitmeyi düşünmeyin sakın.... geçen bizim bi akraba 7-8 aylıkken fenalaşmış, helikopterle sevketmişler... Allah korusun.. ben bi daha gitmem sanırım adaya bebiş doğana kadar
Teşekkür ederiz teyzesii melek gibiler değil miiiAllahım bi an önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Evet tatlımm ayrıntılı ultrasondan bir kaç kare :) Hepimiz inşallah sağlıkla büyütelim tatlımm
Tatlımm hadi gözün aydın sen de oğluşunu görmüşsünne güzel bi duygu değil miii, günlerce sürüyor bebeğini görmenin etkisi Poposunu sen de mi gördün annesiii hi hi Ben de gördüm bizim minnoşun poposunu, sanki emekliyor gibiydi karnımda ne kadar tatlılar değil mi küçücük
Eeee peki ya hani foto? Yakışıklı oğluşunun fotoğrafları varsa biz de görmek isteriiiiiiiizz
Canım ben sadece ikiliyi yaptırdım, sonuç iyi çıktı. bir de ayrıntılı ultrasona girdim o kadar. 3lü ya da 4lü teste doktorum ihtiyaç duymadı benim yaptırdıklarımın yeterli olduğunu söyledi
canım bizde sneiiii özledik kuzum meraktan çatladık yahuuuuiyisin ya şükür iyi yapmışsın bol bol yüzseydin bende haftasonu armutlu taraflarına gittim deniz çok soğuktu yarım saat suda kalabildim ona ragmen yanmışım kreme ragmen
saol canımmm inşAllah aminnnn Allahım bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eylesin
şekercim hoşgeldin kartı evde kalmışyarın arıcam doktorumu sorucam
saol canım hoşgeldin
değerlerim altında görunuyor panikten tam kavrayamadım dı listeyi yarın arıcam canım Allah bağışlasın evlatlarımızı
ah be kuzum meraktan öldürdün bizi resmen ama
lavinyam hoşgeldin kuzucum
Bu arada Günaydınnn kızlarrrr yeni bir haftaya daha başlıyoruz ve hepimiz için innşallah çoook güzel geçsin
Eki Görüntüle 451356
canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:
Esrammm hoşgeldin tatlımmm, ne güzel geçmiş hafta sonunn düzelmene ve yine bizimle olmana çoook sevindimmm, gözlerimiz hep seni aradı kuzum benim yaa
amanınnnnn gitmem o zaman
canım benım kıyamam sana ya uzme bu kadar kendını bebgın de etkılenır bak sonra..sen sımdılık hıc uzerıne gıtme bence bu konunun esın cok haksız davranmıs annesının adını vermek ıstese bıle bunu dha dogru sekılde senın de gonlunu alarak dıle getırebılırdı uslubu cok yanlıs olmus anladıgım kadaryla..erkekler boyle ıste bızım en ufacık bı mımıkten bıle kırılabılecegımızı hıc hesaba katmıyolar..dedgım gıbı kendını yıprtma unut sımdılık bence bu konuyu ıkınızınde daha sakınlestgı bı anda madem esın bu konuda oldukca ısrarlı sende ıkı ısım koymayı teklıf edersın umarım onu anlaysla karsılar ve sorununz hallolur canım .....canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:
çok şükür ben de prenses te iyiyiz canımmmçok güzel yüzdüm yaa çok iyi gledi bana... yüzerken karnım kasılıyor acaba sorun mu bu bilemedim...
biz de eylül de armutluya gelicez inşallahhhh:)
avşada da deniz buzzzz gibiydiiiii :18: :18:
ben hep şemsiyenin altında durdum. giderken sebamedin 20 faktörlük koruyucusunu aldım, baya rahat ettim... annemler baya yandı ama ben hiç yanmadım. sabah erken saatlerde girdim bide...
canım yaaa niye böyle yapıyor eşin, annesi mi dolduruşa getiriyor acaba?
ay canım sıkma canını, bebeğine yazık canım. hani senin dediğine tamam dicekti? bence dolduruşa geliyor...öyle tahmin ediyorum.bi anda bu kadar değişmez bi adam yoksa...
ay sorma canım, hep karnımda olsa, hiç çıkarmasalar istiyorum, ölene kadar o hareketlerle yaşamak isterim sanırım... hani diyolar ya doğum anında bi daha asla dermiş insan, doğunca da yine istiyorum dermiş... sanırım ben öyle olucam :):)
milonammmm canım arkadaşım benimmmmm.... ben de sizi çok ama çok özledim yaaaaaaa...
Rabbim bizleri hiç birbirimizde ayırmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adaya gitmeyi tüm kasım hamişlerine yasaklıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?