2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım bizde sneiiii özledik kuzum meraktan çatladık yahuuuu iyisin ya şükür iyi yapmışsın bol bol yüzseydin bende haftasonu armutlu taraflarına gittim deniz çok soğuktu yarım saat suda kalabildim ona ragmen yanmışım kreme ragmen

canım inş. güzeldir sonuçların sıkıntı yapma değerler kritik değerlerin aşağısında gibi görünüyor inş. öyledir merak etme sen olumlu düşün güzellik gelip bulsun seni ve bebişini

saol canımmm inşAllah aminnnn Allahım bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eylesin

şekercim hoşgeldin kartı evde kalmış yarın arıcam doktorumu sorucam

saol canım hoşgeldin

değerlerim altında görunuyor panikten tam kavrayamadım dı listeyi yarın arıcam canım Allah bağışlasın evlatlarımızı

canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:
Kızlarr günaydınnn biz geldik... ŞÜkür kavuşturana

ahhh kuzucum geçmiş olsun..neyse hayırlısıylaa geldinyaa hepimiz rahat bi nefes aldık elhamdülillahhhh:26:

kızlar hepinize günaydın...ben bugun pek iyi değilim...gece ağlayarak uyudum..sabaha karşı ağlayarak uyandım...bi daha uyuyamadım...ve şuanda iş yerindeyim ne yazıkki...eşimle tartıştık akşam..tahmin edeceğiniz üzere kızımızın isim mevzusu yüzünden...çok gaddarlaşıyor kendi istediği olmadıgı zaman..bu adam niyee böylee oldu yaaa:44: dışardan geldik tam kapıyı açıyordum elimde anahtarlık vardı...yolda tartıştık tartıştık...kapıyı açarken demezmii " annemin adı olacak diyeee" beynimden vurulmuşa döndüm...kaldırdım fırlattım anahtarıı kapıya doğru...sonrada bağır çağır..ağla zırla gece geçti...kafam kazan gibi..ve çok kırgınım eşime...bi anlık kızgınlıklaa söyledğine inandırmak istiyorum kendimi...

allahımm bana yardım et...:26:

ah be kuzum meraktan öldürdün bizi resmen ama

lavinyam hoşgeldin kuzucum

bi daha olmazzz, sen napıyosun ne var ne yok?? iyisim dimi ağrın oluyo mu??

sağol burcu... gittiğim havuza güveniyorum. çarşamba günü bir daha denicem.. eğer bişey olmazsa tetenoza bağlıdır rahatsızlığım ki her zaman gittiğim bir havuz zaten.

teyzesi onun minik ayaklarını minik ayak parmaklarını ısırır... ya o hareketler beni bitiriyor her hareketini yaşamak istiyor insan, özlerim herhalde diyorum bugünleri sen de öyle misin? ona dokundukça içimde canlı büyüttüğümün keyfine varıyorum ne muhteşem bi duygu ya...

geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine bu yalarda bende dışarı bile çıkamıyorum gün içinde sıcak okadar bunaltıyor üstelik bizim burası gündüzde eser gecede o durumda bile sıcak etkiliyor :26:

ayy çok tatlıymış güzelim rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebekimmmmm

canımmm hoşgeldin bitanem kıyamam ben sana bu erkekler neden böyle bazen yaptıklarına anlam veremiyorum sen cici annesin değer mi kuzum yaaa sonuçta 9 ay karnında taşıyorsun isim hakkını neden elinden alıyor acaba annesi mi aklına giriyor Allah akıl fikir versin kuzummm.. Aydınlıgına çıkarsın seni..

günaydınnnn şekerrrrr canım ben hiç bir testi yaptırmayı düşünmüyorum ama detaylı ultrasonu yaptırabilirim 1-2 haftaya kadar kontrole gidicem doktoruma danışıcam bu konuyu önceki testleri çokta gerekli bulmadı ama detaylıyı önerebilir.. bakalım hayırlısıyla vakti gelince bi gidelim de

çok şükür ben de prenses te iyiyiz canımmm çok güzel yüzdüm yaa çok iyi gledi bana... yüzerken karnım kasılıyor acaba sorun mu bu bilemedim...
biz de eylül de armutluya gelicez inşallahhhh:)

avşada da deniz buzzzz gibiydiiiii :18: :18:
ben hep şemsiyenin altında durdum. giderken sebamedin 20 faktörlük koruyucusunu aldım, baya rahat ettim... annemler baya yandı ama ben hiç yanmadım. sabah erken saatlerde girdim bide...

canım yaaa niye böyle yapıyor eşin, annesi mi dolduruşa getiriyor acaba?
ay canım sıkma canını, bebeğine yazık canım. hani senin dediğine tamam dicekti? bence dolduruşa geliyor...öyle tahmin ediyorum.bi anda bu kadar değişmez bi adam yoksa...

ay sorma canım, hep karnımda olsa, hiç çıkarmasalar istiyorum, ölene kadar o hareketlerle yaşamak isterim sanırım... hani diyolar ya doğum anında bi daha asla dermiş insan, doğunca da yine istiyorum dermiş... sanırım ben öyle olucam :):)

Eki Görüntüle 451349

kızlar sonuçlarım çıkmış bilen yorumlasın Allah için çok gerildim yaaa siyah koyu olanlar mı benim sonuçlarım panikledim :18: Allahım sen büyüksün

Tatlımm negatif down risk yazıyor bu sonucun temiz olduğunu gösteriyor bence, grafikte de o sütünlar yükseldikçe riskin arttığını gösteriyor, hatta lacivert çizgiler var ya, onun üstü riskli ama seninkiler çok aşağıda çıkmış. Bence panikleyecek bir durum yok tatlımmm, ama kesin ve doğru sonucu doktorun söyleyecektir sana tatlımmm

Oyyy nazlı kızçe annesini mi görmek istemiişş yeyim onu benn Benim kuzum da iki gündür pek hareket etmiyor ama ben baya yoruluyorum ona bağlıyorum, bir de bebişlerimiz daha çok biz uyurken harekete geçermiş tatlımm. Ama ne kadar güzel değil mi hareketlerini hissedebilmek, biraz onlarla konuşunca, karnımızı okşayınca ya da acıkınca hareketleniyorlar ya "annecimm ben burdayımm,,karnım acıktıııı" diyorlar sanki

Esrammm hoşgeldin tatlımmm, ne güzel geçmiş hafta sonunn düzelmene ve yine bizimle olmana çoook sevindimmm, gözlerimiz hep seni aradı kuzum benim yaa

Son düzenleme:

günaydınnn kuşum, yaa bence haklı eğer soğuk suya girersen üşütürsün ishal olabilirsin ve kusma filan felaket oluyor ben birkez yaşamıştım biraz daha ılık su seç ayvalık+altınoluk+cunda
ama bak bizim ç.kalede çok güzel oldu kordonumuzz yenilendi şehitlik turlarımız boğaz turlarımız var :) ama ç.kale içindeki plaj ve denizden çok beklentin olması kuytu köşe yerler tabiki dha temiz haa istanbuldan gelen çoğu arkadaş burayı çok temiz buluyor oranın adalarına göre :) gökçeada ve asos en temiz yerler ama soğuk tercih senin canın benim,

ay hadi yaaa bence de mantıklı

sağol tatlımm evet çok gğzel bir duygu 2 kez girdikk birde halen dolayamadım kuzuma bu ne doyulmaz bir sevgiiii, popoları çok güzel evet annesii çıksınlar ısırıcaz onları
yakışıklı oğluşum yüzünü göstermedi elleri hep yumruk yapmış yüzündeydi saklıyor yüzünü ceee eee yapıcak bize merak ettiniz değil mi beşik kertiğinizi

sağol canımmm

aferin kafanı bulandırma...

amanınnnnn gitmem o zaman

ah be kuzum meraktan öldürdün bizi resmen ama

lavinyam hoşgeldin kuzucum

hoşbulduk bitanem

evet melek gibiler... günaydın ..

evet bu çok güzel bir biberon ben de bunu ya da aventinkini alacağım dursun yedek olarak kullanmayı çok istemiyorum ama belki lazım olur...

ben kıyamam sanaa... takma kuzum öfkeyle söylemiştir.. seni üzmesi yanlış ama eminim ki öfkeyle söylemiştir.. sen sessizliğini koru ve düşünmemeye çalış bizimle kal bugün

oyyyy kıyamam canım yaaaa üzme kendini bende bebek isimleri konusunda çok hassasım bence bebeğin ismi anne ve babanın ortak kararıyla alınmalı inşallah ortak bir isimde buluşursunuz...Bizim ailede adet değildir aile büyüklerinin ismini koymak ama yaşadığım yerde gelenek haline gelmiş koymayanı ayıplıyorlar çok tuhafıma gitmişti bu durum benim üzülme cnm rabbim bir çıkış yol kolaylık gösterir elbet

Moonson 88 canim ozelden de mesaj attim belki becerememisimdir diye buraya da yazayim dedim ablan icin okudun bir yasin.insallah allah dualarimizi kabul eder

Esrammm hoşgeldin tatlımmm, ne güzel geçmiş hafta sonunn düzelmene ve yine bizimle olmana çoook sevindimmm, gözlerimiz hep seni aradı kuzum benim yaa

milonammmm canım arkadaşım benimmmmm.... ben de sizi çok ama çok özledim yaaaaaaa...
Rabbim bizleri hiç birbirimizde ayırmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amanınnnnn gitmem o zaman

adaya gitmeyi tüm kasım hamişlerine yasaklıyorummmmm

canım benım kıyamam sana ya uzme bu kadar kendını bebgın de etkılenır bak sonra..sen sımdılık hıc uzerıne gıtme bence bu konunun esın cok haksız davranmıs annesının adını vermek ıstese bıle bunu dha dogru sekılde senın de gonlunu alarak dıle getırebılırdı uslubu cok yanlıs olmus anladıgım kadaryla..erkekler boyle ıste bızım en ufacık bı mımıkten bıle kırılabılecegımızı hıc hesaba katmıyolar..dedgım gıbı kendını yıprtma unut sımdılık bence bu konuyu ıkınızınde daha sakınlestgı bı anda madem esın bu konuda oldukca ısrarlı sende ıkı ısım koymayı teklıf edersın umarım onu anlaysla karsılar ve sorununz hallolur canım .....

aynen ya ben de öyle diyorum....

kızlar bugün bakar kör durumundayım okuyorm ama algılayamıyorum içim uyuyor birşey sorarsanızda cevap vermessem bilinki iiçim uyuyorrrr

esracım hosgeldın kuzum sevındım ıyı oldugunuza

dun aksam esımle tartıstık bıraz 4 saat felan agladım böle ıyıce mala bagladım ben bu aralar ağlayıp zırlayıp duruyorum hem bıraz konusalım hem hava alalım dıe dısarı cıktık gece 11de 1 saat felan o konustu ben konustum ama hala aglıyorum eve dönerken sahıl kenarında bı kadınmıydı travestımıydı neydı arabanın kapısını acmıs mını etek var sıyah dedım arabası bozuldu heralde bacaklarını acmıskı dıkkat ceksın dememle ustunu görmem aman allahım kadın ustundekı badıyı cıkarmıs göğüslerını oksuyodu ne ıgrenc ya yan tarafta da aıleler oturuyo pıknık felan yapıyolar benı aldı mı bı gulme kocama dıom senın yapamadıgını kadın mı adammı o yaptı bak 2saattr gulduremıyodun benı 2 sanıye yettı yanı

tamam gitmem ya böyle bir risk olduktan sonra kuzum neden gideyim söz dinlerim ben:26:

bu arada o arkadaşın noldu esram çok merak ediyorum on...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…