Kızlarr günaydınnn biz geldik... ŞÜkür kavuşturana
benimde daha ne zaman yapılacağım belli değil kuzu benim doktor 24. haftadan sonra demişti ayrıntılı için bekliyoruz o yüzden hala muhtemelen senden sonra yaptıracaz biz
kızlar bu dörtlü testte 2'li 3'lü testler gibi mi?? eğer öyleyse bende yaptırmam heralde :44::44::44:
saol canım bnde ıyıym cok sukur.. haftasonum streslı gectı bıraz yaramazlık yapıp uyuyunca btun gun kızım bende neden hıc kıpırdamadı dıye endıselendım ve solugu hastanede aldık uzun bı maceradan sonra herseyın yolunda oldugunu ogrenınce nasıl bı ohh cektım anlatamam ultrasonda pıt pıt kalbını gorunce rahatladık ve evımıze donduk kızım ılla kendısını bı gorelım ıstedı haftasonu sanırımgünaydın canım hamd olsun iyiiyzsen nasılsın [/B]
canım senin neden okadar geçki :44:
Canım aynı onlar gibi ama biraz daha gelişmişi :26:
Esram nerdesin sennnöldük meraktannn iyimisinizzz anlat rahatsızlıgın neymiş nasıl hissediyorsun kendinii :18:
canım meraktan çatlayacaktım artık nasılsın
hoş geldinnasılsın?
Eki Görüntüle 451349
kızlar sonuçlarım çıkmış bilen yorumlasın Allah için çok gerildim yaaa siyah koyu olanlar mı benim sonuçlarım panikledim :18: Allahım sen büyüksün
esram nerdesin sennnöldük meraktannn iyimisinizzz anlat rahatsızlıgın neymiş nasıl hissediyorsun kendinii :18:
Eki Görüntüle 451349
kızlar sonuçlarım çıkmış bilen yorumlasın Allah için çok gerildim yaaa siyah koyu olanlar mı benim sonuçlarım panikledim :18: Allahım sen büyüksün
günaydın bebişimizle ayrıntılıya gittik ama bebeğimin midesindeki sıvı azmış nedenini ve sonucunu bilen varmı ama genel durumu iyi bebeğimin
kızlar herkese gunaydın sahınus nedenı hakkında bı bılgım yok cnm ya ama arkadasıma da böbregıyle ılgılı bısı söledı böbregındekı sıvıyla alakalı ama cok önemlı degıl dogduktan sonra bı usg cektırrsınız dedı
canlarım günaydın nasılsınız günümüz hayırlı güzel su gibi geçsin inşAllahnasıl gidiyor hamilelik sıcaklar
kızlar benim 4lü tarama testim çıkmış fakat doktorum bugün konferansta 2 temmuza kadarda yıllık izindeymiş cep teli var ama nasıl yapsam bilemedim arasam mı sizce sonuçlarımı merak ediyorum birtek doktor hastaneden sonuçları görebiliyormuş:26:
Allah yar ve yardımcın olsun canımm Rabbim evladını sana bağışlasın evlatlarımızı sağlıklı hayırlı imanlı uysal sevecen eylesin sn yüreğini ferah tut olur mu iyi olucak Allahın izniyle..
canım oğluşunu yerim senin maşAllah pipiloşumuzaaaşirin şey o ısır poposunu ısırrrr
canım merhaba ben medical parkta 90 liraya yapılıyor diye biliyorum istersen ara bir görüş 0224 270 60 00
canım Allah razı olun dualarımız kabul olsun inşAllah
şekerim sende saol okumuşsun Allah razı olsunnn... ay canımm ne kadar pahalıymış 225 TLof of
selam canımmm hamd olsun sen nasılsınAllah razı olsun canımmm çok çok saol
benimki ortası kumaş kaplı canım iş yeirnde daha şık bir görüntü oluyor
Günaydın canlarım ben uyuyamadığım için gün de aymadı doğal olarak çok sinirliyim uyuyamadğım içinde bakalım bugün nasıl geçicek ben uyuyamadıkça oğlumda pıtır pıtır tekmeledi beni o da rahatsız oldu sanırım..
Esra hala gelmemiş Allahım bütün hafta sonu onu merak ettim rabbim sağlıkla yanımıza dönmeyi nasip etsin inşallah bugün
gunaydın kızlar... nasılsınız bakalım gorusmeyelı....
Günaydın şekerlerrrr
Moonsun88 canım haftasonu giremedim cnm sana msj atamadım yasin okumuştum cumadan rabbim kabul ettsin
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn,iyi haftalar olsun kızlarrr...
Bugün günlerden bebişimi görme günü :)
Aysun canım okudum dün gece çok geçti yazamadım sana Allah kabul etsin inşallah..
hoş geldinnasılsın ?
lavinya27 kullanıcısından alıntı
hayatbanagüzel kutun dolmuş yine tatlım burdan yazıyorum :)
cunda adasına 10 yıl önce gitmiştim çok güzel.. ben 5 yıldız tatili tercih ediyorum 3 yıldır malum iş hayatı 15 gün tatilimiz oluyor bol bol nerde uyuyacaksam onu seviyorum kuzum yoksa ben de sen gibi hep butik otellerde kalırım evlenmeden önce öyle yapıyorduk şimdi malesef... sen bana öğrenebilirsen yarın mesaj atar mısın eşimle karar vereceğiz. geldiğimizde mutlaka buluşmak isterim kuzum, 2 haftaya kadar geleceğiz inşallah... :) öpüyorum seniiiii de minişide....
lavinyacım bu msjı görmedim ben
karar verdinz mi ?
Eki Görüntüle 451349
canlarım benim yaaa merakta bıraktım sizi biliyorum ama hiç fırsatım olmadı nete girmeye... Ama hep aklımdaydınız...
Perşembe sabah rapor aldım, kötüydüm heralde tetenoz çarptı diye düşünüyorum... Bi de suya değdirilmemesi gerekmiş ben akşamında yüzmeye gittim...:26: Neyse ki geçti.
Perşembe eve geldim annemlere dedim hadi avşa adasına gidelim... O da hadi gidelim dedi :) babamla erkek kardeşim gelmedi, eşyaları topladık, vapur biletini aldık, tekirdağdan bindik vapura avşaya geldik :)
2 gün denize girdim bol bol yüzdüm, yürüdük eğlendik kızlarla... (2 kız kardeşimde geldi) çok güzel geçti, dün de döndük :)
yani benim rapor bana tatil oldu :)
ayyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın.. kuzum benim ne kadar tatlı ya
maşallah kızına...ayrıntılı ultrason görüntüleri mi bunlar acaba?
sanki emziriyor annesi bebişini...güzel bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah...
kızlarrrrrrrrrrr cumartesi günü detaylı ultrasona girdikkk 80 tl para ödedik birdekuzum iyi olsun da hiç sorun değil sağlık sigortam geçmiyormuş detaylıda nasıl oluyorsa bakalım faturasını gönderip alacağım,
neysem oğluşum çok iyimiş kızlarrr herbişisini gördükk anneanneside gördü, pipişi bile büyümüşşşsıcaktan uyuyordu kuzum doktor amcası uyandırdı onu, ama çok hareket etmemesi uyuması iyi dedi her ölçümünü rahatça yaptım dedi, kalp kapakçıklarından midesine safra kesesine kemiklerini boyuna 416 gram olmuşşş 1 gün öndeymiş tam zmanlı gidiyor meleğim, o kadar acayip oldum ki, ultrason hiç bitmesin istedim fakat bu doktor benim kendi doktorum değil, detaylı ultrasonu en iyi olduğu için kendi doktorum ona yönlendirdi sonuşları alıp kendi doktorumuza geldikk, ay doktorum da pek güsel kadın :) çok tatlı dilli muhabbet etik sonra ben dedim doyamadım o beni tekrar ultrasona aldı, her iki doktorda oğlumun elleri yüzündeydi kereta çekmedi bir türlü net görüntü yakalayamadık yüzünden, ama olsun sağlıklı yaa daha ne isterimm popoşunu gördükk ay nasl tatlı ısıracaktımmm annemmm yerim seni ben oğlum dedim, o kadr benimsedim ki Allah bebeklerimizi bize bağışlasınnnnn aminn
sonra babaanesine geldik, babaanesi ç.kale merkezdeki evi içinde hazırlık yapıyor burada kaldığı zamanlarda yatması için bir beşik sepet gibi bişi almışbirde yastık almış battaniye aladcak burada ayrı eşyaları bulnucak haftasonu için
akşamda kordona çıktıkk çok kalabalık turistlerde gelmiş, akşam sefa turları çalışmaya başlamış çok güzeldi kordon ama şuan çok sıckakk((( oğluşumla durmadan su içiyoruz karpuz yiyoruz daima suyu şeyler yiyoruzz
sizi çok öpüyoruzzzzzzzzzyarın görüşmk üzere..
canım yerin onu bennn, minnoşşş kızım benimm
kızlar bu dörtlü testte 2'li 3'lü testler gibi mi?? eğer öyleyse bende yaptırmam heralde :44::44::44:
canlarım benim yaaa merakta bıraktım sizi biliyorum ama hiç fırsatım olmadı nete girmeye... ama hep aklımdaydınız...
perşembe sabah rapor aldım, kötüydüm heralde tetenoz çarptı diye düşünüyorum... bi de suya değdirilmemesi gerekmiş ben akşamında yüzmeye gittim...:26: neyse ki geçti.
perşembe eve geldim annemlere dedim hadi avşa adasına gidelim... o da hadi gidelim dedi :) babamla erkek kardeşim gelmedi, eşyaları topladık, vapur biletini aldık, tekirdağdan bindik vapura avşaya geldik :)
2 gün denize girdim bol bol yüzdüm, yürüdük eğlendik kızlarla... (2 kız kardeşimde geldi) çok güzel geçti, dün de döndük :)
yani benim rapor bana tatil oldu :)
kuzum çok geçmiş olsun bugün nasılsın? anormal bir şey oldu mu? merak ettim seni, inşallah iyisinizdir.. minişin de sen de..
benim grafikten anladığım o koyu lacivert çizgilerin üstü riskli tatlım... seninkiler aşağıda baya... geçmiş olsunnn :)
günaydın kuzucuk:)
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?