2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlarr günaydınnn biz geldik... ŞÜkür kavuşturana

hoş geldin nasılsın ?

lavinya27 kullanıcısından alıntı

hayatbanagüzel kutun dolmuş yine tatlım burdan yazıyorum :)

cunda adasına 10 yıl önce gitmiştim çok güzel.. ben 5 yıldız tatili tercih ediyorum 3 yıldır malum iş hayatı 15 gün tatilimiz oluyor bol bol nerde uyuyacaksam onu seviyorum kuzum yoksa ben de sen gibi hep butik otellerde kalırım evlenmeden önce öyle yapıyorduk şimdi malesef... sen bana öğrenebilirsen yarın mesaj atar mısın eşimle karar vereceğiz. geldiğimizde mutlaka buluşmak isterim kuzum, 2 haftaya kadar geleceğiz inşallah... :) öpüyorum seniiiii de minişide....

lavinyacım bu msjı görmedim ben

karar verdinz mi ?

benimde daha ne zaman yapılacağım belli değil kuzu benim doktor 24. haftadan sonra demişti ayrıntılı için bekliyoruz o yüzden hala muhtemelen senden sonra yaptıracaz biz

canım senin neden okadar geçki :44:

kızlar bu dörtlü testte 2'li 3'lü testler gibi mi?? eğer öyleyse bende yaptırmam heralde :44::44::44:

canım aynı onlar gibi ama biraz daha gelişmişi :26:

esram nerdesin sennn öldük meraktannn iyimisinizzz anlat rahatsızlıgın neymiş nasıl hissediyorsun kendinii :18:

günaydın canım hamd olsun iyiiyz sen nasılsın [/B]
saol canım bnde ıyıym cok sukur.. haftasonum streslı gectı bıraz yaramazlık yapıp uyuyunca btun gun kızım bende neden hıc kıpırdamadı dıye endıselendım ve solugu hastanede aldık uzun bı maceradan sonra herseyın yolunda oldugunu ogrenınce nasıl bı ohh cektım anlatamam ultrasonda pıt pıt kalbını gorunce rahatladık ve evımıze donduk kızım ılla kendısını bı gorelım ıstedı haftasonu sanırım
bgun de asıya gıtcem saglık ocagına bendekı gelısmeler boyle fıstıklar sız hepnız de tek tek ıyısınzdr ıns...

bilmiyorum kuzu doktorum öyle istedi

kızlar sonuçlarım çıkmış bilen yorumlasın Allah için çok gerildim yaaa siyah koyu olanlar mı benim sonuçlarım panikledim :18: Allahım sen büyüksün

canım meraktan çatlayacaktım artık nasılsın

hoş geldin nasılsın?

canlarım benim yaaa merakta bıraktım sizi biliyorum ama hiç fırsatım olmadı nete girmeye... ama hep aklımdaydınız...

perşembe sabah rapor aldım, kötüydüm heralde tetenoz çarptı diye düşünüyorum... bi de suya değdirilmemesi gerekmiş ben akşamında yüzmeye gittim...:26: neyse ki geçti.

perşembe eve geldim annemlere dedim hadi avşa adasına gidelim... o da hadi gidelim dedi :) babamla erkek kardeşim gelmedi, eşyaları topladık, vapur biletini aldık, tekirdağdan bindik vapura avşaya geldik :)

2 gün denize girdim bol bol yüzdüm, yürüdük eğlendik kızlarla... (2 kız kardeşimde geldi) çok güzel geçti, dün de döndük :)

yani benim rapor bana tatil oldu :)

Eki Görüntüle 451349

kızlar sonuçlarım çıkmış bilen yorumlasın Allah için çok gerildim yaaa siyah koyu olanlar mı benim sonuçlarım panikledim :18: Allahım sen büyüksün

benim grafikten anladığım o koyu lacivert çizgilerin üstü riskli tatlım... seninkiler aşağıda baya... geçmiş olsunnn :)

esram nerdesin sennn öldük meraktannn iyimisinizzz anlat rahatsızlıgın neymiş nasıl hissediyorsun kendinii :18:

seni çok özledimm mennnnnnnnn

canım ya mikrop kaptım havuzdan ya da aşıdan oldu... iyiyim çok şükür... tatile gidince bişeyciğim kalmadı

sen napıyosunnnn nasıl geçti haftasonun?? özledim hepinizi yaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 451349

canım inş. güzeldir sonuçların sıkıntı yapma değerler kritik değerlerin aşağısında gibi görünüyor inş. öyledir merak etme sen olumlu düşün güzellik gelip bulsun seni ve bebişini

günaydın bebişimizle ayrıntılıya gittik ama bebeğimin midesindeki sıvı azmış nedenini ve sonucunu bilen varmı ama genel durumu iyi bebeğimin

günaydın canım anormal bişey olsa radyolog bişey söylerdi kuzum takılma:) nasıldı memnun kaldın mı doktordan?

günaydın kuzu:)

günaydın balım ara sor bence...

günaydın canım benim...

gunaydın kızlar... nasılsınız bakalım gorusmeyelı....

günaydın tatlım... pazartesi sendromu dışında iyiyiz...

Günaydın şekerlerrrr

Moonsun88 canım haftasonu giremedim cnm sana msj atamadım yasin okumuştum cumadan rabbim kabul ettsin

günaydın canım...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn,iyi haftalar olsun kızlarrr...

Bugün günlerden bebişimi görme günü :)

Aysun canım okudum dün gece çok geçti yazamadım sana Allah kabul etsin inşallah..

günaydın kuzucuk:)

günaydın balım karar veremedik ama bozcaadadan vazgeçtik eşim üşütürsün falan iş açma başımıza dedi

Eki Görüntüle 451349

yorumlatma kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doktorunu araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

kızlar tatile gidecekseniz adaya falan gitmeyi düşünmeyin sakın.... geçen bizim bi akraba 7-8 aylıkken fenalaşmış, helikopterle sevketmişler... Allah korusun.. ben bi daha gitmem sanırım adaya bebiş doğana kadar

ah be kuzum meraktan öldürdün bizi resmen ama

lavinyam hoşgeldin kuzucum

ayyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın.. kuzum benim ne kadar tatlı ya

Teşekkür ederiz teyzesii melek gibiler değil miii Allahım bi an önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

maşallah kızına...ayrıntılı ultrason görüntüleri mi bunlar acaba?
sanki emziriyor annesi bebişini...güzel bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah...

Evet tatlımm ayrıntılı ultrasondan bir kaç kare :) Hepimiz inşallah sağlıkla büyütelim tatlımm

Tatlımm hadi gözün aydın sen de oğluşunu görmüşsün ne güzel bi duygu değil miii, günlerce sürüyor bebeğini görmenin etkisi Poposunu sen de mi gördün annesiii hi hi Ben de gördüm bizim minnoşun poposunu, sanki emekliyor gibiydi karnımda ne kadar tatlılar değil mi küçücük
Eeee peki ya hani foto? Yakışıklı oğluşunun fotoğrafları varsa biz de görmek isteriiiiiiiizz

kızlar bu dörtlü testte 2'li 3'lü testler gibi mi?? eğer öyleyse bende yaptırmam heralde :44::44::44:

Canım ben sadece ikiliyi yaptırdım, sonuç iyi çıktı. bir de ayrıntılı ultrasona girdim o kadar. 3lü ya da 4lü teste doktorum ihtiyaç duymadı benim yaptırdıklarımın yeterli olduğunu söyledi

Bu arada Günaydınnn kızlarrrr yeni bir haftaya daha başlıyoruz ve hepimiz için innşallah çoook güzel geçsin

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.

Biz iyiyiz ama yorgunuz. h.sonu 2 günlük kaçamak yaptık eşimle, çok yüzmüşüm sanırım, yorgunum şimdi. ama güzeldi değdi. çok güzel beslendim, keyfim yerine geldi.

moonsun88 canım orda yazıyor ya risk 270 ten düşük olunca başlıyor, senin üzerinde. biraz değer düşük ama sorun olacağını sanmıyorum. doktorunu arayıp sora istersen.

esra geçmiş olsun. havuz konusunda doktor beni çok ciddi uyardı, burayada yazmıştım, bundan sonra girme istersen.

hayatbangüzel gözün aydın canım, maşallah oğluşuna

kızlar bu arada haftasonu chicco mağaasına gittim arkadaşlarımın büyük tavsiyesi üzerine chicconun anne göğsüne benzer biberonundan aldım ilk biberonumuzz
ay zamanda üzerinde bir deliği var oradan hava alıyormuş bbek daha rahat emiyomuş filan elledim cidden meme gibi bakın şu :

Chicco | Chicco Step Up 1 Biberon 0 m+ 150 ml Silikon | 29,35 TL

ay iyi hadii çok sevindim iyi olduğuna kuzu bizde seni özledikk

kuzum çok geçmiş olsun bugün nasılsın? anormal bir şey oldu mu? merak ettim seni, inşallah iyisinizdir.. minişin de sen de..

kuzum çok geçmiş olsun bugün nasılsın? anormal bir şey oldu mu? merak ettim seni, inşallah iyisinizdir.. minişin de sen de..

canımm benimmm çok sağol bitanem... perşembe günü kötyüdüm... mide bulantısı tansiyon 7-4... bişey yiyemedim öğlene kadar... eve gidip kahvaltı yaptım uzandım dinlendim kendime geldim öyle... bebiş te çok iyi teyzesiiii.... o kadar hareketlendi kiiii yerinde durmuyoooo hiçç

1. [/LIST

benim grafikten anladığım o koyu lacivert çizgilerin üstü riskli tatlım... seninkiler aşağıda baya... geçmiş olsunnn :)

bende bu sekılde bılıyorum rısklı grubun altında gorunuyo degerlerın.. doktorunda bu fıkırlermızı onaylıcaktr ıns canım gecmıs olsun hadı gozun aydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…