Dr iyiydi ama servet ünsalı temiz bulmadım bence dr öncelikle gözlerine bakıyor elmas gibi parlayan 2 adet bişey görüyorsun diyorki göz lensleri iyi katarakt olmayacak sonra göz kapaklarına bakıyor onlarda iyi göz kapakları düşük değil gözü tam kaplıyor
Buruna iniyor burnunun boyu çukuru güzel delikleri muntazam kulaklarına bakalım kulak kepçesi gayet güzel yüz ile orantılı beyin beyineki sıvılar gayet iyi oranda
Dudaklar kıvrımı çok muntazam çocuğun tavşan dudak olmayacak
Gögüz kafesi kaburgalar tam istenen boyutta kalbi sağlıklı atıyor damarları iyi durumda böbrekleri iyi midesinde istenilen sıvı miktarı mevcut değil soruyorum hemen benim su içmemle veya şimdiki durumla mı alakalı yok diyor ama midesini yeni boşaltmış olabilir mesane dolu bağrısak boyu iyi mesane dolu kesin erkek tüm hazırlıklarınızı erkek diye yapabilirsiniz.
Ellerine bakalım tüm parmakları yerinde ayaklarına da bakalım sağ ayak sağlıklı 5 parmağıda yerinde sol ayağına bakalım ayağın içe doğru katlamış göremiyorum. Bağdaş kurmuş dr karnımı sallıyo salıyo bastırıyo bizimkisi açmıyor bana yan dön dedi yan döndü bizimkisinin rahatı kaçtı açtı bacağını ayaklarını gördük şükür ama dr na sor ya da bana gel sıvıyı tutturmamız lazım ama bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü aminiyo sıvın çok iyi durumda bebeğin 380 gr gayet iyi dedi boyunu söylemedi
kızlar
kızımın ismi Zehra Lina düşünüyoruz nasıl sizcee
zehra: Yüzü pek beyaz ve parlak olan.
Hz. Fatma'nın lakabı.
çok beyaz ve parlak yüzlü. hz. muhammed'in kızı hz. fatıma'nın lakabı
Lina: sevecen, merhametli ve yumuşak hurma fidanı demek
kızlar
Hz. Fatma'nın lakabı.
kızlar
Hz. Fatma'nın lakabı.
esracım hosgeldın kuzum sevındım ıyı oldugunuza
dun aksam esımle tartıstık bıraz 4 saat felan agladım böle ıyıce mala bagladım ben bu aralar ağlayıp zırlayıp duruyorum hem bıraz konusalım hem hava alalım dıe dısarı cıktık gece 11de 1 saat felan o konustu ben konustum ama hala aglıyorum eve dönerken sahıl kenarında bı kadınmıydı travestımıydı neydı arabanın kapısını acmıs mını etek var sıyah dedım arabası bozuldu heralde bacaklarını acmıskı dıkkat ceksın dememle ustunu görmem aman allahım kadın ustundekı badıyı cıkarmıs göğüslerını oksuyodu ne ıgrenc ya yan tarafta da aıleler oturuyo pıknık felan yapıyolar benı aldı mı bı gulme kocama dıom senın yapamadıgını kadın mı adammı o yaptı bak 2saattr gulduremıyodun benı 2 sanıye yettı yanı
anamm kadın nıe ıntıhar etmıskıı
lavınya ve aysuncum bırakın bunları kocanız dusunsun yaw ben her özel gunde kendımı yırtardım bbu yıl hıcbısı yapmıyorum hep suprız ayagıma gelıyo:)) evlılık yıldönumunde kocam cok guzel bı yere gturmustu yemege doğumgunumde annem geldı yarın hem annemın hem kocamın dogumgunu yıne bısı yapmıcam anneme cıcek yolladım kocamınkınıde cumartesı aksamı arkadasları yemege cagrmıstım bı pasta kestık yarında gercek gununde bı pasta alıp anası gılde keserız yeter zaten tek basıma dısarı cıkamadıgımdan artık:))
demem o kii bu yıl bızım naz yılımız onlar bısı dusunsun:))
slm kızlarrrr.... dün itibariylee tatilden dönmüş bulunuyorum.. cok güzel bi hafta gecirdik bodrumda. valla hiç gelesim yoktu. şimdi evimdeyim. sizi merak ettim nasılsınız??? göbüşler büyüdümü
herkese günaydın
kızlar perş ayrıntılıya giriyorum ıns saglıklıdır bebiş bi de cinsiyetimiz kesinleşecek inş cok heyecanlıyım
linaya bı yorum yapamıycam hıc duymadıgım ıcın ama zehra güzel bende düşünmüştüm bi ara ama bastan ismini belirlediğim için dönemedim tekrar
moonsun kuzum aslında bende tatil alıp sürpriz yapmak istiyorum.. illa ki o gün olmasına gerek yok maksat ona bu amaçla vermiş olmak... aklıma uygun bir şey bulamadım onun için debeleniyorum
benimki ortası kumaş kaplı canım iş yeirnde daha şık bir görüntü oluyor
Günaydın canlarım ben uyuyamadığım için gün de aymadı doğal olarak çok sinirliyim uyuyamadğım içinde bakalım bugün nasıl geçicek ben uyuyamadıkça oğlumda pıtır pıtır tekmeledi beni o da rahatsız oldu sanırım..
Esra hala gelmemiş Allahım bütün hafta sonu onu merak ettim rabbim sağlıkla yanımıza dönmeyi nasip etsin inşallah bugün
şok oldum resmen... bi adam 180 derece nasıl döner diye düşünmekten ağlamaktan kendimi alamadım...ama yine kendime ve bebeğimee ettim...
bol bol edicem inşallahh...sizde beni dualarınızda unutmayın canlarım...ben hep alttan aldıkça, ben hep tamam dedikçee tepeme çıkıyor...şimdide yine kendi istediği şeyi empoze etmeye çalışıyor..ve ben karşı çıktıgım sorun oluyor...çok kırgınım eşime... dilerim o hatayı yapmıyorlardır burcum gerçektenn...umarım kimse aklına girmiyordurr benim gıcık kocamın
ahh canım dün aynı saatlerde aynı haledeymişiz nerdeyse..benimde ağla ağla gözüm çıktı..daha çokda eşimin duygusuzluğu ve acımasızlıgı üzdü beni...ama şimdi sizinlee paylaşınca daha iyiyim hamdolsun..sende daha iyisindir umarımm kuzumm?:26:
ayy yazık yaaa....allah yardımcısı olsun arkadaşının esramm...
buarada kızlar eltim doğum yaptı...normal doğum oldu..ve çok kolay doğurmuş maşallahhh7 pirinç tanesine fetih süresi okumuş...hatim yapmış kızı için 3 kez sanırım doktor demişkii bu kadar az açılmayla nasıl bu kadar kolay doğudun ne yaptıysan söyelde bende hastalarıma söyleyimm
sorun şu ki emziremiyor...dün gördüm halini yazık..bebe aç..gögüsler dolu ama süt gelemiyor...nasıl yapsakta pratik yapsak bizler yaaa? oyuncak bebekle falan bebek tutma alıştırmalarımı yapsak? :44:
dün akşam Dikkat Bebek Var 2012 e gittik eşimle koca salonda 4 kişiydik zaten oturdum ağladım sonra güldüm amanın dedim hamilelik böyle bişi sanırım duygularım karıştı
Kızlarr günaydınnn biz geldik... ŞÜkür kavuşturana
Lina yı bizde düşündük canım ben çok beğeniyorum ama sonra eşim vazgeçti e malum ortak paydada buluşmak gerekbiricik eşim çok kahrımızı çekti hala çekiyor kuzucum ama zehrada lina da harika isimler birde Liva var oda çok güzel adıyla uzun ömür sağlıklı yaşasınlar inşallah
kızlar
Hz. Fatma'nın lakabı.
canım saol kulğa güzel geliyo mu zehra lina
sen ne koymayı düşünüyorsun belkim çalarız
canım neresi olabilir sen nereeyi düşündünsöyle bakimmm
şok oldum resmen... bi adam 180 derece nasıl döner diye düşünmekten ağlamaktan kendimi alamadım...ama yine kendime ve bebeğimee ettim...
bol bol edicem inşallahh...sizde beni dualarınızda unutmayın canlarım...ben hep alttan aldıkça, ben hep tamam dedikçee tepeme çıkıyor...şimdide yine kendi istediği şeyi empoze etmeye çalışıyor..ve ben karşı çıktıgım sorun oluyor...çok kırgınım eşime... dilerim o hatayı yapmıyorlardır burcum gerçektenn...umarım kimse aklına girmiyordurr benim gıcık kocamın
ahh canım dün aynı saatlerde aynı haledeymişiz nerdeyse..benimde ağla ağla gözüm çıktı..daha çokda eşimin duygusuzluğu ve acımasızlıgı üzdü beni...ama şimdi sizinlee paylaşınca daha iyiyim hamdolsun..sende daha iyisindir umarımm kuzumm?:26:
ayy yazık yaaa....allah yardımcısı olsun arkadaşının esramm...
buarada kızlar eltim doğum yaptı...normal doğum oldu..ve çok kolay doğurmuş maşallahhh7 pirinç tanesine fetih süresi okumuş...hatim yapmış kızı için 3 kez sanırım doktor demişkii bu kadar az açılmayla nasıl bu kadar kolay doğudun ne yaptıysan söyelde bende hastalarıma söyleyimm
sorun şu ki emziremiyor...dün gördüm halini yazık..bebe aç..gögüsler dolu ama süt gelemiyor...nasıl yapsakta pratik yapsak bizler yaaa? oyuncak bebekle falan bebek tutma alıştırmalarımı yapsak? :44:
iyiyiz canım, güzel bir tatil geçirmene sevindim. bide sonrasında yorgunluk olmasa, ama sen çalışmıyordun dimi, ohhh tadını çıkar valla. :)
kızlar dün akşamdan beri bebeğimin hareketleri güçlendi, güçlü tekmeler savuruyor sizinkide öyle mi ?
şuanda da kıpır kıpır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?