2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tamam o zaman takılacak bişey yok rahat ol :)

güzel beğendim:)

moonsun kuzum aslında bende tatil alıp sürpriz yapmak istiyorum.. illa ki o gün olmasına gerek yok maksat ona bu amaçla vermiş olmak... aklıma uygun bir şey bulamadım onun için debeleniyorum

linaya bı yorum yapamıycam hıc duymadıgım ıcın ama zehra güzel bende düşünmüştüm bi ara ama bastan ismini belirlediğim için dönemedim tekrar

ben ufak ufak kacıyorum annısler.. ogle sıcagına kalmadan su saglık ocagına gdıp geleyım bakalım
sonra da ısım cok bgun anneannemıze gıdıyoruz yarın kızımla valız hazrlamam lazım..
teyzosumuz yanı kızkardesım nısanlanıyo bız bı yuzuklerı takıp gelıcez ıns
ıslerım btınce yazmaya calıscam hepınız kendıze cok ıyı bakın optum hepınızı tek tek aeo......

Lina yı bizde düşündük canım ben çok beğeniyorum ama sonra eşim vazgeçti e malum ortak paydada buluşmak gerek biricik eşim çok kahrımızı çekti hala çekiyor kuzucum ama zehrada lina da harika isimler birde Liva var oda çok güzel adıyla uzun ömür sağlıklı yaşasınlar inşallah

herkese günaydın

kızlar perş ayrıntılıya giriyorum ıns saglıklıdır bebiş bi de cinsiyetimiz kesinleşecek inş cok heyecanlıyım

üfff çok iğrenç ya, başka yer mi bulamamış :)

bizde de eşim yapar bu tarz günlerde organizasyonları, hatta günler öncesinden endişelenir, memnun olmazsam diye, hediye telaşına girer.

doğum gününde süpriz olurda evlilik yıldönümü için beraber karar verilebilinir, süprizi yok bunun sonuçta erkeğinde özel günü çünkü.

slm kızlarrrr.... dün itibariylee tatilden dönmüş bulunuyorum.. cok güzel bi hafta gecirdik bodrumda. valla hiç gelesim yoktu. şimdi evimdeyim. sizi merak ettim nasılsınız??? göbüşler büyüdümü

iyiyiz canım, güzel bir tatil geçirmene sevindim. bide sonrasında yorgunluk olmasa, ama sen çalışmıyordun dimi, ohhh tadını çıkar valla. :)

linaya bı yorum yapamıycam hıc duymadıgım ıcın ama zehra güzel bende düşünmüştüm bi ara ama bastan ismini belirlediğim için dönemedim tekrar

canım saol kulğa güzel geliyo mu zehra lina

sen ne koymayı düşünüyorsun belkim çalarız

moonsun kuzum aslında bende tatil alıp sürpriz yapmak istiyorum.. illa ki o gün olmasına gerek yok maksat ona bu amaçla vermiş olmak... aklıma uygun bir şey bulamadım onun için debeleniyorum

canım neresi olabilir sen nereeyi düşündün söyle bakimmm

teşekkür ederim canım :)

ayy canım bak ilk kez duyuyorum aklımızda bulunsun bizlerde okuyalık fetih suresini saol tatlım

dün akşam Dikkat Bebek Var 2012 e gittik eşimle koca salonda 4 kişiydik zaten oturdum ağladım sonra güldüm amanın dedim hamilelik böyle bişi sanırım duygularım karıştı

ben de çok aglıyorum arkadaşlrar normal mi :)herşeye gözlerim doluyor hemen aglamaya başlıyorum.çok huysuzum bu ara Allah eşimin yardımcısı olsun

ikisinin anlamıda çok güzel bence

bakalım babamızla beğendik ama fikir değiştirmezsek tabi

güzel cnaım Zehra ismini severimm Lina ya pek alışık değilim seninle alışırım :)

canım saol kulğa güzel geliyo mu zehra lina

sen ne koymayı düşünüyorsun belkim çalarız

canım neresi olabilir sen nereeyi düşündün söyle bakimmm

işte yer bulamadım otelimi o kadar isteyerek aldım ki iptal edemiyorum nereye baksam gözüme kötü görünüyor. bugün aklıma kıbrıs turları ya da cruise gemi ile yunan adaları turları geldi. kıbrıs daha mantıklı gemi turuna belki doktor izin vermez... araştırıyorum senin bir fikrin var mı?

canım dualarımızdasın Allah kocanı kuzu etsinde sözunden bir adım çıkmasın inşAllahhhh seni çok seviyoruz canım arkadaşım üzülme tamam mı dertler paylaşıldıkça azalır eminim oda pişman olmuştur seni üzdüğüne benimkide birşey kafasına yatmasın hemen ters cevap verir tartışırız sonradan pişman olur özür diler dediğim olur bak göreceksin seninde olacak

canım merak ettim kayınvalidenin ismi ne

iyiyiz canım, güzel bir tatil geçirmene sevindim. bide sonrasında yorgunluk olmasa, ama sen çalışmıyordun dimi, ohhh tadını çıkar valla. :)

sorma canım yaa tatilin en kötü yanına gelmiş durumdayım zaten çalşımıyorum canım. yorgunlugumu atmaya çalşıyorum şu an. sen gittin mi tatile??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…