Hamiş teyzeleri ogluşuma Tuna ismini düşündük sizce nasıl??
erkek olursa bbaabasının adını koyacaktık anasının adını degil bir keree semraymış anlamı esmer bide çok saçma senin bulduklarının yanında hiçbişiii hiç konusma canımm ve deki ben 9 ay karnımd tasıyorum sıkıntılarını ben yasıyorum o yuzden isim hakkı benimm deee ve kapasın çenesinii
kızlar bende hiç hareket yok dahaacaba sevinmeli miyimm, bu oğluşumun sakin olacagı anlamına gelebilir mi??? inşşşş öyledir, ablamın oglu kıpır kıpırmış bu haftalar, şu anda da hiç durmuyo yerinde valla
bende de hiç ama hiç hareket yok, benimkinin de cinsiyeti erkek, inşallah dediğin gibi sakin bebek olduklarındadır, özellikle sabahları kalkmadan yoğunlaşıp hissetmeye çalışıyorum, çikolata falan yediğimde de hiç hareket yok, kilolu da değilim kilolular daha az hissederlermiş, şu ana kadar bir kere bile hissetmedim ben hareketlerini
hayırlı günler dilerimmm kasım anneleri nasılsınız bakalım biz çok iyiz kıpır kıpırırz hiç durmuyo bebem maşalllahh resmen uyudunu uyandını takip edebiliyorum :))) afacan olcak benim aliimm
canım tunayı bayanlarda kullanıyor oyüzden bence baska isim düşünün kualağa çok hoş gelmiyor ama bu benim düşüncem tabi yinede siz bilirsiniz
canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:
ahhh kuzucum geçmiş olsun..neyse hayırlısıylaa geldinyaa hepimiz rahat bi nefes aldık elhamdülillahhhh:26:
kızlar hepinize günaydın...ben bugun pek iyi değilim...gece ağlayarak uyudum..sabaha karşı ağlayarak uyandım...bi daha uyuyamadım...ve şuanda iş yerindeyim ne yazıkki...eşimle tartıştık akşam..tahmin edeceğiniz üzere kızımızın isim mevzusu yüzünden...çok gaddarlaşıyor kendi istediği olmadıgı zaman..bu adam niyee böylee oldu yaaa:44:dışardan geldik tam kapıyı açıyordum elimde anahtarlık vardı...yolda tartıştık tartıştık...kapıyı açarken demezmii " annemin adı olacak diyeee" beynimden vurulmuşa döndüm...kaldırdım fırlattım anahtarıı kapıya doğru...sonrada bağır çağır..ağla zırla gece geçti...kafam kazan gibi..ve çok kırgınım eşime...bi anlık kızgınlıklaa söyledğine inandırmak istiyorum kendimi...
allahımm bana yardım et...:26:
moonsun kuzum aslında bende tatil alıp sürpriz yapmak istiyorum.. illa ki o gün olmasına gerek yok maksat ona bu amaçla vermiş olmak... aklıma uygun bir şey bulamadım onun için debeleniyorum
a-a hiç hissetmiyormusunuz :26: ya ben sabahları özellikle çok hissediyorum otutur pozisyonda hissediliyor genelde zaten ?
lavinya ile biz hissediyoruz bizimkiler yaramz mı olacak acep ultrasonda pek hareketli değildi sıcaktan heralde demştim
bu isim mevzusu baya önemliymiş, zira bana da çevremde "ee annesi babası kendi isimlerini koymak istemez mi" diye soruyorlar demekki baya bir sorun oluyormuş bu konularda, valla bu konuda eşimden yana çok şanslıyım çünkü taaa bekarken bile ağızlarını kapamış, koymam ben sizin isimlerinizi diye, oğullarının kuyunu bildikleri için yeltenmiyorlar bile tabi şimdilik, gerçi birşeyi değiştirmez eşimi biliyorum ben zaten ismi hazır şimdiden, şu an bile ismi ile bahsediyoruz bebeğimizden :)
öyle valla gaz hareketim bile yok yani, ultrasonda gördüğümüzde kıpırdıyor ama ben de tık yok, gerçi sen benden 2 hafta öndesin ama 2 hafta öncede hissediyorsundur, böyle olunca insan hiç hamile gibi hissedemiyor haliyle, bir de benim göbeğimde hala yumuşak pek belli değil, amma iç karnım varmış diyorum
çok zormuş isim bulmak :) 2 isim bulabildik digeri de taylan karar veremiyoruz bir türlü..
uzun zamandır giremiyordum okulların kapanma merasimi malum.Artık tam bir oh diyecekken kötü haber geldi kızlar.4 lü tarama testimin sonuçları çok kötü çıkmış eşimle ben şok olduk tabi doktor bana riskleri anlatıyor erken doğum vs. ben ağlamaktan kendimden geçmişim tabi orda.Acilen amniyosentez olmalısın dedi.Bugün karar vermeyin ama yarın sabah gelin mutlaka dedi.20.haftamda olduğum için geç kalıyormuşuz.O gece camiye gittik eşimle dualar ettik ve en çok da eşimin istemesi ile amniyosentez oldum dün.Çok şükür ki bebeğime birşey olmadı ama yapılan işlem çok ürkütücüymüş.Rabbim kimseyi yaptırmak zorunda bırakmasın.Şimdi ikinci sancılı dönem bizleri bekliyor çok korkuyorum sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış.Bebeğim sağlıklıdır inşallah onu çok seviyorum.Bana dua edin ne olur.Geçmişe baktım baya ama bulamadım benim gibi olan var mıydı varsa sonuçlar ne oldu?
taylan ne demek kuzum bu olabilir
uzun boylu demekmiş :))
bence habersiz alma cnım ya ortak düşününbegenmez filan nasıl iptal olucak sonra
ayyy inşAllahh yaaa sakin sakin olsun bebişim böyle her tarafını sıkıp öpüyüm gıkı bile cıkmasın bi severimki öyle
aynen canım. ben de kilolu deilim ama bende de tık yok. cokk cokk hafif gaz hareketleri gibi bişiler hissediyorum ama sıradışı bişi değil yani işte bu bebeğim diyemiyorum. bi de sırt üstü yatınca sanki göbeğimin içinde kalp atışı hissediyo gibi oluyorum. hadi bakalım böyle sakin olsun kuzularımız
ben varım ben merveee:) iyiyiz canım. senin kızın oluyor hee????? valla merak ettim durdum. kesin mi? valla kızlarını kıskandım ben şimdi ne güzel 3 kız kardeş onlardan iyisi yok.
a-a hiç hissetmiyormusunuz :26: ya ben sabahları özellikle çok hissediyorum otutur pozisyonda hissediliyor genelde zaten ?
lavinya ile biz hissediyoruz bizimkiler yaramz mı olacak acep ultrasonda pek hareketli değildi sıcaktan heralde demştim
Canım üzme kendini diyeceğim ama zor olur tahmin edebiliyorum...Bide bu dönemde 2 katı zırlıyoruz acık anlayışlı olsalar sanki ne olur değil mi.Ama bir anlık demiştir sen üzme tatlı canını ve bebişini..
Benimkide Cumartesi günü hadi bakalım fikirlerinizi yazın bende feyz alayım :)
ayyy ben soz veremıcem esra bız dusunuyoruz cunku gıtmeyı sozkunusu olan yer ayvalık bde cunda adası olunca azıcık torpıl gec sen bıze olmaz mı
hem cunda adası karayla doldurma bı yolla baglantısı olan bı yer ole dort tarafı tam denızlerle cevrılı sayılmaz
anamm kadın nıe ıntıhar etmıskıı
lavınya ve aysuncum bırakın bunları kocanız dusunsun yaw ben her özel gunde kendımı yırtardım bbu yıl hıcbısı yapmıyorum hep suprız ayagıma gelıyo:)) evlılık yıldönumunde kocam cok guzel bı yere gturmustu yemege doğumgunumde annem geldı yarın hem annemın hem kocamın dogumgunu yıne bısı yapmıcam anneme cıcek yolladım kocamınkınıde cumartesı aksamı arkadasları yemege cagrmıstım bı pasta kestık yarında gercek gununde bı pasta alıp anası gılde keserız yeter zaten tek basıma dısarı cıkamadıgımdan artık:))
demem o kii bu yıl bızım naz yılımız onlar bısı dusunsun:))
Günaydın Esracım seni çok merak ettik iyisindir inşallah :)
ay canımm saol alıştırcam sizi uyumlu gibiZehram Linam
esra hadi bunuda çal Zehrayı
günaydın güzel hafta bir hafta geçirin inşş arkadaşlar hafta sonum benim çok kötü geçti sonra anlatırım artık ama sunu söyleyim kızım olanlara çok üzüldü 2 gündür tık vermiyor küstü yavrum benim
annesininbirtanesi eşinden ben bu hareketi bekliyordum aslında kaynanın bu kadar iyi olması hayra alemat değildi zaten yaptıklarıyla eşine psikoljik baskıyı başlatmıştı zaten şimdide ufak ufak dokunduruyor lafları eşinde bu yüzden sana baskı yapmaya başladı ama üzülme sıkma canını ses etme eşine ve kendi aklında isim hazırla beğendiğin bir isim ve rüyamda böyle böyle gördüm de kayınvalidene kızımın adını bunu koymamı söylediler bana de bende bunu koyacam kızıma isim olarak de eşine değil direk kayınvalidene duyur bu ismi emin ol karışamayacaklar
sahinus sağlığı yerinde paşanın kafana takma canım bebişler sıvıyı yutuyorlar ve çişlerini yapıyorlar bunda anormal olan bişey yok
hayatbanagüzell oğlusununla hasret gidermişsin ne güzell
esra86 geçmiş olsun balım tetonoz banada dokandı kendimi toplayamadım kaç gün şimdi nasılsın nasıl oldunn
kızlar söyle üstün körü okudum geçmişi kaçırdıklarım kusuruma bakmasınlar ne olur hem kahvaltı hazırlıyorum hem sizlere laf yetiştiriyorum
burcuxxx,lavinya,beysal, moonsun arcak ,milona,kaju daha aklıma ismi aklıma gelmeyen hamişler sizler nasılsınız bakalımmm
Allah iyiliğini versin kızzz :)))))) karar sizin canım anlamı güzel hoş birşeyler bakabilirsniz
mert, yiğit gibi erkek olsaydı ben muhammed yiğit koyucaktım birdahakine inşAllah
çok zormuş isim bulmak :) 2 isim bulabildik digeri de taylan karar veremiyoruz bir türlü..
uzun boylu demekmiş :))
kara bağlantısı olsun da canım.... avşa istanbula vapurla 6 saat uzaklıkta bir ada düşün artık
valla bilmiyorum canım niye intihar ettiğini.. soramam da kıza şimdi...
günaydın canımm... iyiyim çok şükür iyileştim :)
zehra dayımın eşinin adı ve pek sevmem kendilerini
benim eşim lina deyince dalga geçti bi de lamalar var biliyosun dimi diyo delümBi de iki isim koymıcam ben yaaa.... evlenince eski soyadını da kullanmak isterse tekerleme gibi olmasın
canımmmm günaydınnnnn... kız olacağıı kesinleşti demekkkkk!!! Rabbim hayırlı uzun ömür versinnn inşallahhhhh.. Küzmesin hiç bişeye yaaa...zaten çok utangaç bi de nazlı olmasınnn
sağol canım iyiyimm çok şükür...3 gün kız kıza tatil yaptık iyi geldi bana :)
bence çok güzelll
ama bizim uzun boylu çocugumuz olma ihtimalimiz düşük belki isimden yakalarız dedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?