2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bu isim mevzusu baya önemliymiş, zira bana da çevremde "ee annesi babası kendi isimlerini koymak istemez mi" diye soruyorlar demekki baya bir sorun oluyormuş bu konularda, valla bu konuda eşimden yana çok şanslıyım çünkü taaa bekarken bile ağızlarını kapamış, koymam ben sizin isimlerinizi diye, oğullarının kuyunu bildikleri için yeltenmiyorlar bile tabi şimdilik, gerçi birşeyi değiştirmez eşimi biliyorum ben zaten ismi hazır şimdiden, şu an bile ismi ile bahsediyoruz bebeğimizden :)

a-a hiç hissetmiyormusunuz :26: ya ben sabahları özellikle çok hissediyorum otutur pozisyonda hissediliyor genelde zaten ?
lavinya ile biz hissediyoruz bizimkiler yaramz mı olacak acep ultrasonda pek hareketli değildi sıcaktan heralde demştim

hayırlı günler dilerimmm kasım anneleri nasılsınız bakalım biz çok iyiz kıpır kıpırırz hiç durmuyo bebem maşalllahh resmen uyudunu uyandını takip edebiliyorum :))) afacan olcak benim aliimm

hayırlı günler sizede tatlımm

ayneeennn bende bir güzel takip ediyorum ay aacan olacaklar heralde yandık

Canım üzme kendini diyeceğim ama zor olur tahmin edebiliyorum...Bide bu dönemde 2 katı zırlıyoruz acık anlayışlı olsalar sanki ne olur değil mi.Ama bir anlık demiştir sen üzme tatlı canını ve bebişini..

moonsun kuzum aslında bende tatil alıp sürpriz yapmak istiyorum.. illa ki o gün olmasına gerek yok maksat ona bu amaçla vermiş olmak... aklıma uygun bir şey bulamadım onun için debeleniyorum

Benimkide Cumartesi günü hadi bakalım fikirlerinizi yazın bende feyz alayım :)

öyle valla gaz hareketim bile yok yani, ultrasonda gördüğümüzde kıpırdıyor ama ben de tık yok, gerçi sen benden 2 hafta öndesin ama 2 hafta öncede hissediyorsundur, böyle olunca insan hiç hamile gibi hissedemiyor haliyle, bir de benim göbeğimde hala yumuşak pek belli değil, amma iç karnım varmış diyorum

bu nasıl bir ego anlamıyorum yani koyunca ne oluyor başları göge mi yükseliyor millete hava basacaklar adım dıyeeee

bencede uymasınlar saçmalık resmen bizde anlaştık kim ne derse desin adlarını biz koyuca
z

son 1 haftadır daha net hissediyorum bende bence 1-2 hafta sonra hissedersin :)
göbeğin pek belli değil mii aa ne güzel benim baya belli canım yaa bildiğin hamiş göbüşü karşıdan belli

inşallah bebeğin çok ama çok sağlıklıdır.doktorlar bizleri korkutabiliyor bazen.arkadaşıma da doktoru bebeğin başı çok büyük, özürlü olma ihtimali var demiş.arkadaşım bebeğini aldırmadı.oğlunun başı gerçekten büyüktü ama zekasında hiçbir problem yok.şimdi kocaman oldu yaramaz.sen de içini ferah tut.şimdi sadece ihtimaller var.sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

bence habersiz alma cnım ya ortak düşünün begenmez filan nasıl iptal olucak sonra

iptal edilebişlen sigortalı tatillerden alacağım canım :)

ben de hep öyle istedim ama benim ki zor gibi sen tutturmuşsun canım...

Hamiş teyzeleri ogluşuma Tuna ismini düşündük sizce nasıl??

gayet güzel adıyla büyüsün :)

ben 11inci haftada zıplarken gördükten sonra dedim bunun ne olacağı belli diye

sen de ver fikir

bu isim koyup koymama davası çok kötü oluyor birincide yaşadım içimde öyle bi ukde kaldıkii cnm çok yandııı birinci oglumada hamileyken babamın çok iyiliğini gördüm bundada ve çok isteidm vurmak ama izin vermediler tepkimi koydumm en sefil kaygana şeytan oldu çıktıı neymiş kocasının ismini vurmuyosam babamın isminide koymicakmışım sananeee günlerce küstümm kendi çıktı geri özür diledi istedi vur dedi ama bundada ailem izin vermedi tepki verdiklerini duyunca abimm ben vuracam babamın ismini başka kimseye izin vermem dedi cnm çok yandı sustum abimin kızı olduu annemin ismini vurdu :)) şimdi yine oglum olcak ve kesin koycam eşimde izin veriyo saolsunn yanımda ailesi karışmıyo küsler zaten dünya varmışş insanın eşinin arkasında olması kara güzel bişi yokmuş meger kapı gibi arkamda

kara bağlantısı olsun da canım.... avşa istanbula vapurla 6 saat uzaklıkta bir ada düşün artık

valla bilmiyorum canım niye intihar ettiğini.. soramam da kıza şimdi...

Günaydın Esracım seni çok merak ettik iyisindir inşallah :)

günaydın canımm... iyiyim çok şükür iyileştim :)

ay canımm saol alıştırcam sizi uyumlu gibi Zehram Linam

esra hadi bunuda çal Zehrayı

zehra dayımın eşinin adı ve pek sevmem kendilerini

benim eşim lina deyince dalga geçti bi de lamalar var biliyosun dimi diyo delüm Bi de iki isim koymıcam ben yaaa.... evlenince eski soyadını da kullanmak isterse tekerleme gibi olmasın

canımmmm günaydınnnnn... kız olacağıı kesinleşti demekkkkk!!! Rabbim hayırlı uzun ömür versinnn inşallahhhhh.. Küzmesin hiç bişeye yaaa...zaten çok utangaç bi de nazlı olmasınnn

sağol canım iyiyimm çok şükür...3 gün kız kıza tatil yaptık iyi geldi bana :)

Hamiş teyzeleri ogluşuma Tuna ismini düşündük sizce nasıl??

bence çok güzelll

lama mı aşk olsun eşine selam söyleee ay yirim ben Linamı bende Sare dedim bizimkide Sarelle mi nee diyor delüü bunlarr

bakalım fikir değiştirmezsek böyle eşime bakarsan daha 5 ay var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…