canım allah yardımcın olsun...inşalahh sonuçlarınız iyi çıkar bacım...gönlünü ferah tut..bol bol dua et...testte riskli çıkıptaa sapasağlam doğan bi çok bebek oldgunu unutmaa...rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahh bizler için:26:
ahhh kuzucum geçmiş olsun..neyse hayırlısıylaa geldinyaa hepimiz rahat bi nefes aldık elhamdülillahhhh:26:
kızlar hepinize günaydın...ben bugun pek iyi değilim...gece ağlayarak uyudum..sabaha karşı ağlayarak uyandım...bi daha uyuyamadım...ve şuanda iş yerindeyim ne yazıkki...eşimle tartıştık akşam..tahmin edeceğiniz üzere kızımızın isim mevzusu yüzünden...çok gaddarlaşıyor kendi istediği olmadıgı zaman..bu adam niyee böylee oldu yaaa:44:dışardan geldik tam kapıyı açıyordum elimde anahtarlık vardı...yolda tartıştık tartıştık...kapıyı açarken demezmii " annemin adı olacak diyeee" beynimden vurulmuşa döndüm...kaldırdım fırlattım anahtarıı kapıya doğru...sonrada bağır çağır..ağla zırla gece geçti...kafam kazan gibi..ve çok kırgınım eşime...bi anlık kızgınlıklaa söyledğine inandırmak istiyorum kendimi...
allahımm bana yardım et...:26:
Sen de emir yerine emin yapabilirsin ya da mete veya metin de olabilir metin soyadına da uygun
hoşbuldum kızlarrrr ne olsun canım kız üçülüyoruz ya problem orda sanki elleriyle koyuyor millet istediği cinsiyeti cumartesi günü komsum geldi sordu söyledim bana kız olmasaydı iyiydi diye baya bir konferans verdi
neyse efendim ben buna üzüldüm baya eşime söyledim fatma ben sana hamile kalma çocuk falan istemiyorum demedimmi istedin çocuk şimdi üzülüyorsun diye kızdı
ben oğlan olsun diye çocuk istemedim ki dedim ona
fazla konusmadık bu konunun üzerine eşimin kuzenleri ankaradan gelmişler onların yanına gittik zaten ayrı yatıyoruz sadece gece yatmadan istemediğin çocuğu sevmiyecekmiisn dedim eşime şaçmalama dedi sustum ama babasının dediği bu sözden sonra kıpır kıpır olan sıpam hareketi kesti
sabahda kayınvalimlere gittik önce düğüne gittik ordan bahçeye gittik kayınvalime cumartesi günü büşra söylemiş babanne kızımız olacak diye oda eltime fatmanın kızı olacakmış demiş neden oğlan olmadı ki demiş oğlan olmalıydı demiş
eltimde sen neden 3 oğlan doğurdun arka arkaya demiş elindemi insanın demiş
dün bahçede bana direk bişey söylemedi hiç ben bahçedeyim eşimin yanındayım kaynanam eltim eşimin yengesi kulubedeler ve benim kızı konusuyorlar kaynanam hala oğlan olmalıydı diyor o erkek torun istiyormuş
bunları geçtim esraya gün vermediler çocuk toprakla oynuyor neden toprakla oynuyormuş büşrayala esranın arasını açmaya çalışıyor ufffffffffff... daha neler neler ...
eşim benim çocuklarıma karışma dedi annesine hatta dün karısırmış o eşime neler sayıyor ama eltim bana kızıyor büşrayı yanında oturtsana diye ses etmedim gene adım zaten yavuz
börek yapılıyor içini çok koydu kaynanam anne az koy dedim 2 yada 3 defa yetmiyecek kalabalığız dedim
bana ne dese beğenirsiniz tamam kayınvalidecim demez mi
onun dediği laf başında durduğum ocaktan daha çok yaktı beni
daha yakın zamanda evime kavgaya gelmiş kızlarımın yanında bana neler ne küfürler etmişdi aynı cümleyi o günde kullanmıştı ve ben o anı yeniden yaşadım ve ben sana kaynanalık yapmıyorum yardımcı olmaya çalısıyorum bu sana ağır geliyorsa konusmam artık dedim
aa neden alınıyorsunda şaka yaptım şaka diyor birde bana
eşimle geçen pazar atışmışdık her erkek annesinin babasının yanında erkeklik gösteri yapar ya eşimde öyle davrandı aldı cevabını oturdu
kaynanam ohhh çekmiş biz atışıyormuşuz eviniyormuş hasbam
eşim bunu duydu yapma yavs biz atışırız ama o anlıkdır dedi bundan ne çıkarmış dedi bende sen ne sandın ver sen kozları ellerine dedim
amannnn işte falan filann filannnnn
velhasıl kelam işin özü benim ilk aylardan beri hareketli olan kızım artık hareket etmiyor toplanmıyor bile gün içinde 1 yada 2 defa hissediyorum ama anlıyorum onu üzüldü yavrummm
hoşgeldin canım yoktun bayadır umarım eğlenmişsindir bebişin ve sen
ya vedüd ismi şerifini çok çek hasbinallah çek canım feraha çıkarsın emin olüzülme sen canım sen direk kaynanın yanında aç konuyu ve dediğim gibi yap ses etme bir süre bir isimde karar ver ve rüyamda gördüm de
beyaz yalan olacak yalanın çünkü diğer türlü ipi gerdiğinde karsındaki insanlar senden daha fazla ipi gerebilirler bu böyle olur ve huzursuz kalırsın bebişini ve kendini üzersin bişey yokmuş gibi davran kafanda kur kur ve bir anda patla rüyamda gördüm böyle dediler böyle olacak de
azda olsa armut dibiine düşer canımmmkayınpederde tam bir kayserili
dünde kayınvalidem aradı konustuk söyle böyle agız ucuyla hayırlısı olsun dedi bende evet sağlıklı hyırlı evlat olsun inşllh dedim gelmiyormusunuz dedim oda bakalım görumcene baglıyız dedi dogumd geliriz demesin mi bende dogumda istemiyorum o yuzden dedimki doguma cok var hem dogum kışın kasım sonunda zor olur siz şimdi gelin dedim
eşimede dedim bak lohusa dönemi zor geçiyormus psikolojık acıdan hemde kış biz bebegımızı nasıl yatırcaz diye dusunuyoruz annenler gelirse ne yaparız deidm oda merak etme gelmezler ayarlarım dedi
hoşbuldum kızlarrrr ne olsun canım kız üçülüyoruz ya problem orda sanki elleriyle koyuyor millet istediği cinsiyeti cumartesi günü komsum geldi sordu söyledim bana kız olmasaydı iyiydi diye baya bir konferans verdi
neyse efendim ben buna üzüldüm baya eşime söyledim fatma ben sana hamile kalma çocuk falan istemiyorum demedimmi istedin çocuk şimdi üzülüyorsun diye kızdı
fazla konusmadık bu konunun üzerine eşimin kuzenleri ankaradan gelmişler onların yanına gittik zaten ayrı yatıyoruz sadece gece yatmadan istemediğin çocuğu sevmiyecekmiisn dedim eşime şaçmalama dedi sustum ama babasının dediği bu sözden sonra kıpır kıpır olan sıpam hareketi kesti
sabahda kayınvalimlere gittik önce düğüne gittik ordan bahçeye gittik kayınvalime cumartesi günü büşra söylemiş babanne kızımız olacak diye oda eltime fatmanın kızı olacakmış demiş neden oğlan olmadı ki demiş oğlan olmalıydı demiş
dün bahçede bana direk bişey söylemedi hiç ben bahçedeyim eşimin yanındayım kaynanam eltim eşimin yengesi kulubedeler ve benim kızı konusuyorlar kaynanam hala oğlan olmalıydı diyor o erkek torun istiyormuş
bunları geçtim esraya gün vermediler çocuk toprakla oynuyor neden toprakla oynuyormuş büşrayala esranın arasını açmaya çalışıyor ufffffffffff... daha neler neler ...
eşim benim çocuklarıma karışma dedi annesine hatta dün karısırmış o eşime neler sayıyor ama eltim bana kızıyor büşrayı yanında oturtsana diye ses etmedim gene adım zaten yavuz
börek yapılıyor içini çok koydu kaynanam anne az koy dedim 2 yada 3 defa yetmiyecek kalabalığız dedim
daha yakın zamanda evime kavgaya gelmiş kızlarımın yanında bana neler ne küfürler etmişdi aynı cümleyi o günde kullanmıştı ve ben o anı yeniden yaşadım ve ben sana kaynanalık yapmıyorum yardımcı olmaya çalısıyorum bu sana ağır geliyorsa konusmam artık dedim
eşimle geçen pazar atışmışdık her erkek annesinin babasının yanında erkeklik gösteri yapar ya eşimde öyle davrandı aldı cevabını oturdu
eşim bunu duydu yapma yavs biz atışırız ama o anlıkdır dedi bundan ne çıkarmış dedi bende sen ne sandın ver sen kozları ellerine dedim
velhasıl kelam işin özü benim ilk aylardan beri hareketli olan kızım artık hareket etmiyor toplanmıyor bile gün içinde 1 yada 2 defa hissediyorum ama anlıyorum onu üzüldü yavrummm
ya vedüd ismi şerifini çok çek hasbinallah çek canım feraha çıkarsın emin olüzülme sen canım sen direk kaynanın yanında aç konuyu ve dediğim gibi yap ses etme bir süre bir isimde karar ver ve rüyamda gördüm de
beyaz yalan olacak yalanın çünkü diğer türlü ipi gerdiğinde karsındaki insanlar senden daha fazla ipi gerebilirler bu böyle olur ve huzursuz kalırsın bebişini ve kendini üzersin bişey yokmuş gibi davran kafanda kur kur ve bir anda patla rüyamda gördüm böyle dediler böyle olacak de
şimdilik sukut durayım diyorum canım..şöylee bi iyi anımızda tekrar açıcam konuyu...biraz önce aradı eşim, sesi böylee hal hatır sorar gibi..durumumu yoklar gibiydi...annesi bizim kıza ayakkabı alıcamda kaç numara alsam yaa falan diye sordu...bende çok soğuk konuştummanlasın beni ne kaaa üzdüğünü...hemde ne için yaniiii
buarada evlilik yıl dönümü süprizi yapmak isteyen bacılar...ben bu aşağıdaki mektubu babalar günü için bişeyler araştırırken internette buldum (biraz üzerine kendimize değişiklik yaptım-bu değişmiş hali)
bu mektubu evlilik yıl dönümünüze göre uyarlayıp, kalp şeklinde bi pasta yapıp...mumlar ve hoş bi müzik eşliğinde pastayı verip mektubu babasına okuaybilirsiniz...eğer kendiniz bi mektup yazarsanız kızından babasına veya oğlundan babasına şeklindee daha hoş olurrfazlada yormayın kendinizi
Aşkım babam;
Bu mektubu sana annemin parmaklarını kullanarak yazmak zorundayım; çünkü henüz benim parmaklarım fındık kadar ve buradaki melekler bana yazı yazmasını öğretmediler…
Biliyor musun, seninle ilk merhabalaşacağımız an,aramızda yaşanılacakları çok merak ediyorum…Acaba beni kucağına aldığında ne hissedeceksin?Acaba ben kokunu duyduğumda nasıl bir tepki vereceğim sana...Aslında biliyor gibiyim,işte o an çok kötü fena bir şekilde aşık olacağım sana. Ve sen ömrün boyunca seni çok seven iki kadının arasında gidip gidip geleceksin. O 'benim'' diyecek, ben ''benim'' diyeceğim; annemle aramızda kıran kırana bir mücadele başlayacak adı ''sen'' olan...
Görüntü olarak kime benzerim sence ben baba? Ay bişi dicem, saçlarımla gözlerim anneminkilere benzesin olur mu? Gülüşümü de ondan alayım mümkünse, bir de bir de saflığım (hani anneme diyordun yaa ufo görmüş masum köylü diye) ondan aldıklarımın arasında olsun, olur mu? Aaa, ama, ama, ama neden kızıyorsun kii,evet,kendimi sipariş ediyorum babacığım Hem bir kere,ben kelimenin tek anlamıyla bir ''Aşk'' bebeği olmayacak mıyım?Yani sen ve annem birbirinizi dünyalarrr kadar çok kocaman ve sadece ''sen'' ve ''o'' olduğunuz için sevmiyormusunuz? Hıh işte, işte bu yüzden çok ama çok özel bir üretimim ben ve bu yüzden de kimden ne almak istediğimi dile getirmek gibi de bir hakkım var benim...
Annem duymasın ama geri kalan herşeyi senden almak istiyorum baba; yani dibine kadar senin kızın olmak istiyorum ben... Herşeyim ama herşeyim sana benzesin olur mu? Annemi deli ettiğimde''ayy aynı babanın kızısın sen!'' dediğinde gurur duyarak ''evet, mahsurumu var, beğenmiyorsan ver babamı benim olsun'' demek istiyorum. İnsanları senin gibi sevmek, senin kadar dürüst olmak, senin kadar ciddi ve aynı zamanda da komik olmak istiyorum. Et yemeğini, bağı bahçeyi toprağı bi de acıyı sevmek istiyorum. Aslında nargileyi de sevsem mi diyorum ama sonrada bana da kızarsan diye korkuyorum be baba! Erdemlerim olsun, prensiplerim olsun, kocaman tertemiz bi yüreğim olsun istiyorum baba; bir de çok doğru çalışan bir beynim olsun...
Ben seni çok sevmek istiyorum biliyor musun? Harflerle tanıştığımda, ilk ''baba'' demek istiyorum, ayakta durmayı başarabildiğim an, paytak paytak ilk adımlarımı sana doğru atmak istiyorum, hatta ilk kez sana koşmak istiyorum. Karanlıktan korktuğum da, daha ben doğmadan benim için aldığınız ayımın elimden tutup sana gelmek, seninle, göğsünde, kalbinde uyumak istiyorum. Sahi baba, benim oyuncak ayımın adı ne? Ay bir dakika, ayımın adını bırakalım bir kenara şimdilik, sahi benim adım ne baba?
Annemin bulduğu isimleri beğenmemişsin,''benim kızım o,çok narin, çok özel bir isim lazım '' demişsin. Evet, senin kızınım ben; ama adımı da bırak annem bulsun çünkü çok heyecanlanıyor bunları düşündükçe… Rüyasında bile gördü beni biliyormusun bu gece, ‘ben annemin memesini şapurr şupur emiyordum güzel güzel, annem bana ‘bebeğim’ diyebiliyordu sadece… Ve o an hatırladı benim halen bir adım olmadığını… Rüyasında bile üzüldü biliyormusun… Merak etme sen babaaammmmmm ''Adını kim koydu'' diye sordukların da,''babamm'' diyeceğim ;''herşeyimi babamdan aldım, adım da buna dâhil.'' diyeceğim… Adımı annemin bulduğunu söylemeyeceğim kimseye Yok yok, küsmez annem, sana çok feci âşık o böyle dedim diye banada kızmaz annem çünkü beni de dünyalar kadar çok seviyor… Hem sen gönlünü alırsın anneminn… Aman baba ya, nasılı mı var? Kocaman bir sarılırsın, saçlarını okşarsın, seni çok seviyorum bir tanem dersin,''tamam'' der işte. Baktın olmuyor,''gıdıklarım bak seni'' de, o da korkar, tamam der, her şeyi de ben mi öğreteceğim canım sana
Seni, annemi, sizi, beni, bizi yaşamak istiyorum ben babam...Oyuncak ayımı kucağıma alıp sizi,sevginizi,neşenizi seyretmek istiyorum.Sizin masalınızı dinlemek,sizin filminizi izlemek istiyorum.Ben aşka,ben sevgiye,ben huzura,ben mutluluğa doymak istiyorum baba...Evimizde,seninle,annemle,kucağımdaki ayıcığımla eğlenmek,sorunsuz büyümek istiyorum.
''Ama ama ama'' diye başlayan ve sonu kahkahalarla biten saçma sapan kavgalar edin istiyorum. Annemle ''babaya kapıyı önce kim açacak'' yarışları yapmak, senin terliklerini vermek için kavga etmek istiyorum. Annem sen gelmeden önce telaş içinde senin için hazırlanırken, ben onu seyretmek istiyorum. Patlamış mısır ya da yastık savaşları yaparken seninle bir olup annemi delirtmek, ciyak ciyak bağırmasına kahkahalarla gülmek istiyorum. Sen bana çuçulata getirdiğin zaman,''yaa, ama hani banaaa'' diye kıskançlıkla homurdanmasını duymak istiyorum. Sen aradığın zaman telefonları ondan önce açmak, senin doğum gününü ondan önce ben kutlamak, annemi ekip seninle beraber dışarıda gezmek istiyorum. Sizden önce uyanıp siz uyurken sizi seyretmek istiyorum. Tabii bunu en fazla 1 dakika yapabilirim, sonrasında hopppp diye yatağa atlayacak ve aranıza gireceğim; birazda bana sarıl yaa, yeter ona sarıldığın! Off, off, çok bencil bu annem, anneannem de az çekmemiş elinden, bir bir onun intikamını alacam annemden, söz verdim ananeme, görür o gününü annem anneannemin ilk çocuğu ilk kızıysa bende sizin KIZINIZIM işteee
Büyüyeceğim baba, seninle, senin ışığınla, pusulam sen olarak büyüyeceğim. Sevgin, ilgin, şefkatin, varlığınla büyüyeceğim. Hayatımın imzası sen olacaksın, geleceğimi senin kaleminle yazacağım. Sen çok özelsin benim için, çok önemlisin ve ben ölene kadar da öyle kalacaksın. Acelem bu yüzden işte, bir an evvel doğmak, bir an evvel sana kavuşmak istemem bu yüzden; seni bir gün daha fazla yaşamak, seninle bir gün daha fazla bir arada olmak tüm derdim...
BABAMM... Beni kötü rüyalardan uyandıran, yolunu gözlediğim, SEVDİĞİM İLK ADAM…
Seninle ve annemle beraber yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam sana... Hadi artık, yeter bu kadar ayrı kaldığımız...
Ben artık doğmak istiyorum...
Ben senin kızın, prensesin, bir tanen olmak istiyorum...
Ben seni yaşamak istiyorum...
Ben seni çok seviyorum baba, eğer sende beni seviyorsan takvimlere söyle hızla geçsin şu günler, gelsin kavuşma günümüz, bizim masalımız yazılmaya başlasın artık olur mu?
Seni çok ama çok seven kızın, minik kelebeğin…
ha bu arada ne ne umdum bilmiyorum ama göğsüm şişti çok feci acıyor
ha bu arada ne ne umdum bilmiyorum ama göğsüm şişti çok feci acıyor
ayy canım yaaa kötü geçmiş haftasonun... seninkiler bi acayip bacım. normal değiller gerçekten... tedavi olmaları gerekiyor.
bebek doğsun bi kaç ay sonra gelsinler canım onlar da... hiç sormasaydın keşke gelmiyor musunuz diye.. boşver gelmesinler hiç...
hemde nasıl kötü geçti canımayy canım yaaa kötü geçmiş haftasonun... seninkiler bi acayip bacım. normal değiller gerçekten... tedavi olmaları gerekiyor.
bebek doğsun bi kaç ay sonra gelsinler canım onlar da... hiç sormasaydın keşke gelmiyor musunuz diye.. boşver gelmesinler hiç...
kaktıracağım mısen yaparsın anacımmm
bu arada travesitiyede bittim yaniii töbeeee
ya kızlar bişey sorcam, ben son 1 haftadır çok ağlıyorum sizede oluyomu acaba, ağlamaya başladımmı duramıyorum resmen dün gece 12den 2:30a kadar ağladım, bi yandan bebeğime bişey olcak diye korkuyorum ama resmen içim coşuyo derler ya öyle durduramıyorumda kendimi, çok vicdan azabı çekiyorum kızıma zarar verdiğimi düşünüp aranızda bu kadar çok ağlayan varmı acaba merak ettim ;(
kaktırcam kuzucum:)) anamla aynı gun doğumu ıkısıde 26 hazıran :)) anneme cıcek yollamıstım gtmıs ama annem evde yokmus komsuya bırakmıslar:))
amin canım benim eşimde anneme çok düşkündür ben üzülmüyorum ki ama hala uğraşmasına anlama veremiyorum ben ne oğluna ne bana tek kelime etmedi çocukla alakalı arkamdan konusuyor kızdığım nokta o zatenyıl 2012 hala kız erkek muhabbeti devam ediyor pes yani, bir de utanmadan oğlan olmalıydı diyorlar, afedersin ama erkek spermini kaynanan yolluyor herhalde, terbiyesizlik ettim özür dilerim ama çok sinirlendim inanki, türbe yaptırcak oğlan sanki, kim ne derse desin, kız evlat has evlat oluyor bu böyle, damatlar muhakkak kız tarafına dönüyor çevremde çoğunluk hep böyle gördüm ben, senin de ileride birbirinden iyi seni seven 3 tane damadın olacak fena mı :) biz de 3 kızız, annem şu an eşim için ben doğursam bu kadar severdim diyor, eşimde öyle aynı şekilde, Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin (amin)
eltim dün söyledi canım ablamın 18 senedir çocuğu yok sakat bile olsa çocuğu razı ama rabbim vermiyor anne bir kılını yapamıyoruz sağlıklı olsun varsın kız olsun dedicanımm olanlara değilde senin üzülmene yıpranmana üzüldüm Allah aydınlıgına cıkarsın bizim elimizde değil Allah ne yaazdıysa onu yasıyoruz ya sen desene hamd olsun cocugunuz oluyor y hiç olmasaydı ya yıllarca özlemle beklemek zorunda kalsaydınız ne kadar zor yasayan bilir cahillik işte... Geçen dün yani pazar sürprizini izliyordk bir sanatcı hamileyken oglum olsun cokk istiyrum vs demişşş kızı olmuş çok agladım diyor eşimde snirlendi ne farkı vr anlamıyorum hyırlı evlat olsun demiyorlr diyor bunlar kadın değil mi ki kız istemiyorlar dedi
dün de kayınvalidemle eşim konusurken
eşim " anne kızımız oluyor bizde kız istiyorduk daha yakın candan evcimen bize baglı olur inşAllah dedi"
kvalide" orası hiç belli olmz dedi" kesti attı lafı hiç inşAllah oglum filan demedi insan deği bunlarrr
eşim kız olduğu için istemiyor değil canım o benim üzülmeme kızdığı için öyle söyledi insanlar konusurlar dedicanım cok uzuldum ya nekadar sorunlu bı kaynanan var ama ondan zıyade kocanın lafı senı uzmus tahmın edebılıyorum bebegı sen ıstemıssın gıbı konusması senı yaralamıstır sen sev hep kızını hep böle ıtılen kakılan cocuklar buyuduklerı zaman o itip kakanlara en guzel cevabı verırler terbıyelerıyle davranıslarıyla vıcdanlarıyla hepsı utanır gun gelır yaptıklarına
canım hoşgeldinarada bendede oluyor hormonlardan sanırsam birde yapı olarak cok alıngan oluyoruz senin canını ne sıktı söyle bakim
canım ben biliyorum bunlar paraya kıyamazlar işte şimdi gelirlerse doguma gelmezlerr inşAllah gelmezlerdee sinirlerimi bozar yoksa neden istemimki...
eşimin hatırı var ondan gelin diyorum yoksa hiç görmesem arzulamam
hemde nasıl kötü geçti canım
ama işin iyi yanı var esracım senin haberin yok çok istediğim hobi bahçesini aldık dün etrafını çevirdik çit yaptı eşim kendi elleriyle bahçe komsuları hayran kaldılar çaba makinesi ile çabalattıkdaaa hafta içide fidanları ekeceğiz inşşş
Tarçın canım kızın hayırlı olsun çok sevindimben içimden hep erkek çocugun olucakmış gbi geçti ama yanlmışım sağlıcakla kucağına al inşAllah
kızlar benin midem çok bulanıyor
sabah 2 dilim tam bugday ekmeği 2 kucuk salatalık biraz peynir yedim sadece anlayamadım :120::120::120:
CANIM HAYIRLI OLSUN MELEĞİNNN
OY OY YERİM ONU BİZİMKİDE HER GİTTİĞİMİZDE AÇIYOR APIŞINIHİÇ UTANMASI YOKKK POPOSU ÇOK TATLIYDI O İKİ BACAĞININ ARASINDA MİNİŞ BİR PİPİ ÇIKINTI ÇOK GÜZEL DURUYORDU YAHUU BU ERKEKLERDE YİĞİDİN MALI MEYDANDA DURUR FELSEFESİ BEBEKLİKTEN GELİYOR DEMEKKİ
AMİN CANIM
CANIM ŞUARAYA YAZMIŞTIM KOPY YAPIYORUM SENİN İÇİN
hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim
Giriş tarihiMar 2012Mesajlar1,973
kızlarrrrrrrrrrr cumartesi günü detaylı ultrasona girdikkk 80 tl para ödedik birdekuzum iyi olsun da hiç sorun değil sağlık sigortam geçmiyormuş detaylıda nasıl oluyorsa bakalım faturasını gönderip alacağım,
neysem oğluşum çok iyimiş kızlarrr herbişisini gördükk anneanneside gördü, pipişi bile büyümüşşşsıcaktan uyuyordu kuzum doktor amcası uyandırdı onu, ama çok hareket etmemesi uyuması iyi dedi her ölçümünü rahatça yaptım dedi, kalp kapakçıklarından midesine safra kesesine kemiklerini boyuna 416 gram olmuşşş 1 gün öndeymiş tam zmanlı gidiyor meleğim, o kadar acayip oldum ki, ultrason hiç bitmesin istedim fakat bu doktor benim kendi doktorum değil, detaylı ultrasonu en iyi olduğu için kendi doktorum ona yönlendirdi sonuşları alıp kendi doktorumuza geldikk, ay doktorum da pek güsel kadın :) çok tatlı dilli muhabbet etik sonra ben dedim doyamadım o beni tekrar ultrasona aldı, her iki doktorda oğlumun elleri yüzündeydi kereta çekmedi bir türlü net görüntü yakalayamadık yüzünden, ama olsun sağlıklı yaa daha ne isterimm popoşunu gördükk ay nasl tatlı ısıracaktımmm annemmm yerim seni ben oğlum dedim, o kadr benimsedim ki Allah bebeklerimizi bize bağışlasınnnnn aminn
sonra babaanesine geldik, babaanesi ç.kale merkezdeki evi içinde hazırlık yapıyor burada kaldığı zamanlarda yatması için bir beşik sepet gibi bişi almışbirde yastık almış battaniye aladcak burada ayrı eşyaları bulnucak haftasonu için
akşamda kordona çıktıkk çok kalabalık turistlerde gelmiş, akşam sefa turları çalışmaya başlamış çok güzeldi kordon ama şuan çok sıckakk((( oğluşumla durmadan su içiyoruz karpuz yiyoruz daima suyu şeyler yiyoruzz
sizi çok öpüyoruzzzzzzzzzyarın görüşmk üzere..
ivit yaa çok şirindi canım, popoşuu iki bacağının arasından görünen pipişiiiyerim onları yer ıısırırımmm hard die
oy en tatlı senin ki gı en küçükler daima en tatlı ve en yaramaz olur
4 lü yaptırmadım cnm, sadece 2 li yaptırdım doktor diğerlerine gerek duymadı. sanırım nitt yaptırdı
boşalttım canımlohusayken zor olur canım... gelceklerse gelsinler dediğin gibi şimdiden...
ayy canımmm çok sevindimmm... ne güzel kafanızı dağıtırsınız bahçenizde.. değişiklik olur size de... bu arada mesaj kutun dolu senin yaabişey sorcaktım konyada :)
ayy çok tatlı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... ben de yapayım bunu süpersin kuzum çok çok saol....
ay kıyamam kuzum benim...
kızlar bu arada çok yoğunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıldıricimmmmmmmmmmm
boşalttım canım
evet kafamızı dağıtırızda bahçe komsusu sayılırım kaynanamlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?