2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım eşinin yaptığı gerçekten hoş olmamış.benim eşim de erkek bebeğimiz olursa abisinin ismini koymamızı istiyor.abisinin ismini koyarsan çok mutlu olacağını biliyorum ama mümkün değil bunu yapmam.annemin baskısı galip gelecek ve onun istediği ismi koyacağım sanırım.isim araştırmam için bana hiç vakit vermediler bile...
sen de ılımlı yaklaş istersen annesinin ismini ikinci isim olarak ya da göbek adı olarak düşünebilirsiniz belki...

ya kızlar bişey sorcam, ben son 1 haftadır çok ağlıyorum sizede oluyomu acaba, ağlamaya başladımmı duramıyorum resmen dün gece 12den 2:30a kadar ağladım, bi yandan bebeğime bişey olcak diye korkuyorum ama resmen içim coşuyo derler ya öyle durduramıyorumda kendimi, çok vicdan azabı çekiyorum kızıma zarar verdiğimi düşünüp aranızda bu kadar çok ağlayan varmı acaba merak ettim ;(

ayy canım yaaa kötü geçmiş haftasonun... seninkiler bi acayip bacım. normal değiller gerçekten... tedavi olmaları gerekiyor.

bebek doğsun bi kaç ay sonra gelsinler canım onlar da... hiç sormasaydın keşke gelmiyor musunuz diye.. boşver gelmesinler hiç...

yıl 2012 hala kız erkek muhabbeti devam ediyor pes yani, bir de utanmadan oğlan olmalıydı diyorlar, afedersin ama erkek spermini kaynanan yolluyor herhalde, terbiyesizlik ettim özür dilerim ama çok sinirlendim inanki, türbe yaptırcak oğlan sanki, kim ne derse desin, kız evlat has evlat oluyor bu böyle, damatlar muhakkak kız tarafına dönüyor çevremde çoğunluk hep böyle gördüm ben, senin de ileride birbirinden iyi seni seven 3 tane damadın olacak fena mı :) biz de 3 kızız, annem şu an eşim için ben doğursam bu kadar severdim diyor, eşimde öyle aynı şekilde, Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin (amin)

canımm olanlara değilde senin üzülmene yıpranmana üzüldüm Allah aydınlıgına cıkarsın bizim elimizde değil Allah ne yaazdıysa onu yasıyoruz ya sen desene hamd olsun cocugunuz oluyor y hiç olmasaydı ya yıllarca özlemle beklemek zorunda kalsaydınız ne kadar zor yasayan bilir cahillik işte... Geçen dün yani pazar sürprizini izliyordk bir sanatcı hamileyken oglum olsun cokk istiyrum vs demişşş kızı olmuş çok agladım diyor eşimde snirlendi ne farkı vr anlamıyorum hyırlı evlat olsun demiyorlr diyor bunlar kadın değil mi ki kız istemiyorlar dedi

dün de kayınvalidemle eşim konusurken
eşim " anne kızımız oluyor bizde kız istiyorduk daha yakın candan evcimen bize baglı olur inşAllah dedi"
kvalide" orası hiç belli olmz dedi" kesti attı lafı hiç inşAllah oglum filan demedi insan deği bunlarrr

ayy çok tatlı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... ben de yapayım bunu süpersin kuzum çok çok saol....

ha bu arada ne ne umdum bilmiyorum ama göğsüm şişti çok feci acıyor

ay kıyamam kuzum benim...

kızlar bu arada çok yoğunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıldıricimmmmmmmmmmm

ha bu arada ne ne umdum bilmiyorum ama göğsüm şişti çok feci acıyor

canım cok uzuldum ya nekadar sorunlu bı kaynanan var ama ondan zıyade kocanın lafı senı uzmus tahmın edebılıyorum bebegı sen ıstemıssın gıbı konusması senı yaralamıstır sen sev hep kızını hep böle ıtılen kakılan cocuklar buyuduklerı zaman o itip kakanlara en guzel cevabı verırler terbıyelerıyle davranıslarıyla vıcdanlarıyla hepsı utanır gun gelır yaptıklarına

canım ben biliyorum bunlar paraya kıyamazlar işte şimdi gelirlerse doguma gelmezlerr inşAllah gelmezlerdee sinirlerimi bozar yoksa neden istemimki...

eşimin hatırı var ondan gelin diyorum yoksa hiç görmesem arzulamam

hemde nasıl kötü geçti canım
ama işin iyi yanı var esracım senin haberin yok çok istediğim hobi bahçesini aldık dün etrafını çevirdik çit yaptı eşim kendi elleriyle bahçe komsuları hayran kaldılar çaba makinesi ile çabalattıkdaaa hafta içide fidanları ekeceğiz inşşş

canım hoşgeldin arada bendede oluyor hormonlardan sanırsam birde yapı olarak cok alıngan oluyoruz senin canını ne sıktı söyle bakim

amin canım benim eşimde anneme çok düşkündür ben üzülmüyorum ki ama hala uğraşmasına anlama veremiyorum ben ne oğluna ne bana tek kelime etmedi çocukla alakalı arkamdan konusuyor kızdığım nokta o zaten

eltim dün söyledi canım ablamın 18 senedir çocuğu yok sakat bile olsa çocuğu razı ama rabbim vermiyor anne bir kılını yapamıyoruz sağlıklı olsun varsın kız olsun dedi
eşim kız olduğu için istemiyor değil canım o benim üzülmeme kızdığı için öyle söyledi insanlar konusurlar dedi
ben ona üzüldünmü diye sorduğumda bana fatma ben hayırlısından olsun dedim hep hakkımızda hayırlısı bu demek ki sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil dedi
onun istemediği çocukdu eşim 2 çocuk yeter diyordu sonra miyon çıktı rahimde doğumla kurtulunur dendi korunmayı bu yüzden kesti eşim değilse onun için iki kız yeterliydi

canım hoşgeldin arada bendede oluyor hormonlardan sanırsam birde yapı olarak cok alıngan oluyoruz senin canını ne sıktı söyle bakim

ya eşimle şakalaşıyoduk daha doğrusu ben şakalaşıyodum göbeğini mıncıkladım falan sonra bana bi kızdı "bilmiyomusun ben böyle yapmandan hoşlanmıyorum" diye, zaten musluk bi açıldı duramadım sonra çok özür diledi ama içime söz geçiremiyorum resmen, çocuklarımıza bişey olmasında en büyük endişem o

canım ben biliyorum bunlar paraya kıyamazlar işte şimdi gelirlerse doguma gelmezlerr inşAllah gelmezlerdee sinirlerimi bozar yoksa neden istemimki...

eşimin hatırı var ondan gelin diyorum yoksa hiç görmesem arzulamam

lohusayken zor olur canım... gelceklerse gelsinler dediğin gibi şimdiden...

ayy canımmm çok sevindimmm... ne güzel kafanızı dağıtırsınız bahçenizde.. değişiklik olur size de... bu arada mesaj kutun dolu senin yaa bişey sorcaktım konyada :)

teşekkürler taze anneler :)

adı üstünde tahmin tatlım sağlıklısı sıhhatlisi bizim olsun inşallah :))

biz 2 hafta sonra tatile çıkıyoruz doktorum solanteyi onayladı yeni çıktı deneyebilirsin dedi yalnız bu solante yüze de sürülebiliyor vcutla birlikte değil mi??

boşalttım canım
evet kafamızı dağıtırızda bahçe komsusu sayılırım kaynanamlarla

ayy çok tatlı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... ben de yapayım bunu süpersin kuzum çok çok saol....

ay kıyamam kuzum benim...

kızlar bu arada çok yoğunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıldıricimmmmmmmmmmm

ayy canım benim yaaa kıyamammm... yorma kendiniii...

merwecik 10 dakika snra yazıcam canım :)

tarcin canım nasılsın? hep sorucam göremiyorum seni, blog yapabildin mi linkini paylaş bizimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…