Hoşgeldiniz kasım annneleri. sayımız hızla artıyor. Anlaşılan Kasım ayında Ülke nüfusuna ciddi bi katkıda bulunacağız
kızlar bende yarın gideceğim dr a kalp atısı için ben 5+5 de gittiğimde vajinalden baktıgında bebişi görememişti sadece keseyi görmüştü ya dr şimdide içimde bir korku var yarın bi aksilik olur diye çok korkuyorum...:18::18::18::18::18::18:
hayırlı olsuuun
kızlar bende yarın gideceğim dr a kalp atısı için ben 5+5 de gittiğimde vajinalden baktıgında bebişi görememişti sadece keseyi görmüştü ya dr şimdide içimde bir korku var yarın bi aksilik olur diye çok korkuyorum...:18::18::18::18::18::18:
seni en iyi bu topikteki bayanlar anlar sanırım esra :) korkman endişe duyman çok normal bende sinirden, endişeden ağlamıştım ilk gittiğimde. inşallah güzel haberler getireceksin bize. yalnız bu kadar endişelenipte o güzel anın tadını çıkarmayı unutma. ayrıca şu an çok mutlu olmalısın çünkü yarın bebeğinle tanışacaksın
hayırlı olsunn canımmm Rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsinn inş:))
ayni endise hepimizde var ama gonlunu ferah tut dua et.yarin guzel haberlerini bekliyoruz
arkadaşlar,ben çok hızla kilo alıyorum gerilmeye başladım.beslenme listesi olan var mı?sigarayı bıraktım sanırım ondan sürekli yemek istiyorum.
bebeğimm hiç korkma.seninlee doktor kontrollerimiz aynı dönemlere denk geliyor...bende 5+5de vajinal olarak kesemizi gördüm. 7+4de vajinal olarak kalp atışımızı duyduk çok şükürbizim bebiş 6+4müş ultrasona göreee:44:
sende hayırlısıylaa duyacaksın canım yarın merak etmee
tsk ederim canım çok endişelenmekte iyi değil...ister istemez bi stres oluyor sabah 9:30 randevum
merhaba kızlar günaydın ben anca uyandım.
kesesini göresnleri,kalp atışlarını duyanları tebriiik ederim.. ilk ultrason resmimiz bile eklendi :))) Allah fire vermeden kucağıma aldım demeyi nasip etsin hepimize...
sabah sabah topikte çok güzel haberler var.
canım geçmiş olsun benim de bir düşüğümvar. 14 ay öncesinden. seninle tahmini doğumlarımızda aynı.. sanırım burada birkaç kişi aynı günlerdeyiz. bizim için ne güzel bu :)
ben cuma günü gidicem göremeye ilk ultrasona.. git bence 2 kere kötü oldu diye bu da kötü olacak değil.
:) evet iyi ki varsınız kasım anneleri..
seninle de SAtlarımız aynı gibi .. ne gğzel kendime yakın anneleri takip ediyorum. acaba ne durumdalar. diye..Rabbim güzel bir gebelik geçirmeyi nasip etsin canım.
benim sat da 19 şubat. aynı gibiyiz. yerleşme kanaması da olabiliyormuş. stres yapma canım. inşallah 9 ayın sonunda kucağımıza alacağız onları.
sen gorduysen şeker, bende cmt görürüm inşallah ya ..annem diyorki kese neymiş,amma çok şey biliyorsunuz.ben kese filan bilmedim çok takıyorsun kafana diyor.Öyle galiba ama napalım teknoloji+heyecan+sevinç= kasım ayı anneleri
sen gorduysen şeker, bende cmt görürüm inşallah ya ..annem diyorki kese neymiş,amma çok şey biliyorsunuz.ben kese filan bilmedim çok takıyorsun kafana diyor.Öyle galiba ama napalım teknoloji+heyecan+sevinç= kasım ayı anneleri
Kızlarrrr ben geldimmmmm...
Sabahki moral bozukluğunun ardından anladım ki hamile psikolojisindeyim. E bir de tabi eşimin yanında olmamak ta var.:26::26:
Oturdum ağladım ağladımmm. Bebeğin de bu durumdan etkileneceğini düşünerek "bebeğim, yok bişey. sen üzülme sakın" diye diye ağladım :26:
Sabahtan beri hiç bir şey yememiştim. Midem sanki koca bir kuzu yemişim gibi doluydu. Bir çikolata bir de sahlep içebildim şu saate kadar.
Kızlar iyi hissedin kendinizi, ben eminim ki bebişler de çok etkileniyorlar bu durumdan. Bugün uzun zamandır olmayan kramplarım başlayınca bunu çok iyi anladım :44::44:
Dikkat edin bebişlerinize de kendinize de. Her şey olacağına varıyor sonuçta.
Bir de... İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?