2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bende yarın gideceğim dr a kalp atısı için ben 5+5 de gittiğimde vajinalden baktıgında bebişi görememişti sadece keseyi görmüştü ya dr şimdide içimde bir korku var yarın bi aksilik olur diye çok korkuyorum...:18::18::18::18::18::18:

Hoşgeldiniz kasım annneleri. sayımız hızla artıyor. Anlaşılan Kasım ayında Ülke nüfusuna ciddi bi katkıda bulunacağız

evett yaa ne güsel:) sağlıklıı sıhhatli, vatana millete faydalı, Rabbimin rızasını kazanan, hayırlı evlatlarrla ülkemize katkı sağlayacağız inşallah allahın izniyle...

seni en iyi bu topikteki bayanlar anlar sanırım esra :) korkman endişe duyman çok normal bende sinirden, endişeden ağlamıştım ilk gittiğimde. inşallah güzel haberler getireceksin bize. yalnız bu kadar endişelenipte o güzel anın tadını çıkarmayı unutma. ayrıca şu an çok mutlu olmalısın çünkü yarın bebeğinle tanışacaksın

ayni endise hepimizde var ama gonlunu ferah tut dua et.yarin guzel haberlerini bekliyoruz

tsk ederim canım çok endişelenmekte iyi değil...ister istemez bi stres oluyor sabah 9:30 randevum

bebeğimm hiç korkma.seninlee doktor kontrollerimiz aynı dönemlere denk geliyor...bende 5+5de vajinal olarak kesemizi gördüm. 7+4de vajinal olarak kalp atışımızı duyduk çok şükür bizim bebiş 6+4müş ultrasona göreee:44:

sende hayırlısıylaa duyacaksın canım yarın merak etmee

ayni endise hepimizde var ama gonlunu ferah tut dua et.yarin guzel haberlerini bekliyoruz

tskler canım..anne olmak gerçekten çok farklı hiç tanımadıgın bilmediğin bi varlık için endişelenip üzülebiliyorsun..sanırım hamilileğin vermiş olduğu bi hassasiyet var üzerimde

arkadaşlar,ben çok hızla kilo alıyorum gerilmeye başladım.beslenme listesi olan var mı?sigarayı bıraktım sanırım ondan sürekli yemek istiyorum.

bende bugun aynı şeyi düşündüm
öğrendiğimden beri 2 kilo almısım
arkadasım sabah bana ben 35 kılo almıstım demesinmi
ya varya dünyam şaştı
artık frene basmam lazım yoksa durum çok fenaaaaaa :18:

canım Allah razı olsun sizlerden içimi ferahlattınız tamam üzerimden stresi atıyorum şuan...olumlu düşünüyorum...sanırım benimkide geç döllenme aslında 28 günde bir adet oluyordum 14 günü yumurtladıgımı biliyorum (akıntıdan farkettm ) adetimi 1 gün geçince b hcg 65 çıkmıştı dr da geç döllenme demişti...ondan sonra düzenli artmıştı ama b hcg çok şükür

tsk ederim canım çok endişelenmekte iyi değil...ister istemez bi stres oluyor sabah 9:30 randevum

madem iyi olmadığını biliyorsun o kadar endişelenme. sen ne yaparsan yap onun kaderi belli, sadece kendine dikkat et. ne güzel ya bebeğini göreceksin işte. ben daha cumaya gitcem. ne kadar büyüdü acaba :44:

sen gorduysen şeker, bende cmt görürüm inşallah ya ..annem diyorki kese neymiş,amma çok şey biliyorsunuz.ben kese filan bilmedim çok takıyorsun kafana diyor.Öyle galiba ama napalım teknoloji+heyecan+sevinç= kasım ayı anneleri

yok canım ben cuma günü göreceğim kesemi. ' annesininbirtanesi' nickli arkadaşımızın eklediği ultrasonu görüntüsnü kastettim.

eskiden bu kadar zor hamile kalınıp bu kadar zor doğumlar zor 9 ay geçmiyormuş. şimdi hepsi çok zor. çok bebek kaybı yaşandığı için pimpirikliyiz.

annemde aynı tepkiyi vermişti. bu hafta kesemizi görmeye gideceğiz deyinceee bu son cümle bizi çok güzel özetlemişş bacımmm yaaa

kızlar acayip uykum geldi eve gitsemde bi uyusam diyorum..mesaiinn bitmesine yarım saat kalmış gözlerimden uyku akıyor neredeyse

Kızlarrrr ben geldimmmmm...

Sabahki moral bozukluğunun ardından anladım ki hamile psikolojisindeyim. E bir de tabi eşimin yanında olmamak ta var.:26::26:

Oturdum ağladım ağladımmm. Bebeğin de bu durumdan etkileneceğini düşünerek "bebeğim, yok bişey. sen üzülme sakın" diye diye ağladım :26:

Sabahtan beri hiç bir şey yememiştim. Midem sanki koca bir kuzu yemişim gibi doluydu. Bir çikolata bir de sahlep içebildim şu saate kadar.

Kızlar iyi hissedin kendinizi, ben eminim ki bebişler de çok etkileniyorlar bu durumdan. Bugün uzun zamandır olmayan kramplarım başlayınca bunu çok iyi anladım :44::44:

Dikkat edin bebişlerinize de kendinize de. Her şey olacağına varıyor sonuçta.

Bir de... İyi ki varsınız

aaaaaaaaaaaaaaaa aşkolsun sana bak kızıcam sana olurmu öyle şeey..herşey yolunda olucak merak etme
doktorda bulucaksın herşey tereyagdan kıl ceker gibi olucak..
ama sana sölüyorum bende hep panikim..olmamalıyız sende artık sakın aglamaaaa... o cok mutlu orda.
şunu düşünelim hadi konu değişsin bebişler yay olucak muhtemelen yay nasıl bir burç kızlar bilenler yazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…