Ayyy ne diyorsn yapıştı mı şinciii yaaa akşamada pikniğe gidicezzz az yiyim bari nasıl olacaksa
bendeaynen birde kabızlık varsa oda etkiler :)
lokummda severim hatta ilk tatlı krizm tuttuğumda kıstırma derlerya lokumu biskuviye kıstırırsın ondan canım istemişti, iş yerinden bir ablada hemen aldırdı stajerlere hep birlikte yedikk
lokum hiç yemedin mi arada bişi olmaz kızz :) ama kahve hiç içmedim zararlı diye, kola da içmem, çay açık sadece kahvaltıda bir bardakk :)
canım arcakla ben o topikteydik ama ben geçen sene ramazan bayramından sonra bıraktım...ideal kıloma ulaşıp...sen ne zamanalr aktiftin orda...?şişko resimlerimizide eklerizzz göbekleri içeri çekmedenherseyi yaparız biz anacım hastane müdürü üst komusumuz samimiyizde yapar bize bir amcalık artık doktorlarla baya samimi
hürrem kılıklıyım ama o kadar kurnaz değilim kız sadece duygularımı söylerken yazarken öyleyimdirr
saol canımmm
ay kız ben snei ordan mı tanıyorum acep bende 70-79 kilo topiğindeydimm
76 dan 68 dusmustum sonra aldım bayaaa tabisi sende gel kuzummmmmm
ukala seni
ev arkadaşım bi şarkı söylerdi nasıl hem de : "BENZEMEZ KİMSE BANAAAAAA, TAVRIMA KURBAN OLAYIMMM, BAKIŞIMDAN SÜZÜLENN İŞVEME HAYRANNN OLAYIMMMM
ne barışığı ayol, egosunu tatmin ediyor burda sadece
evett kavuşuyoruzzz bi daha da hiç ayrılmıcaz sevgilimleeennnn
heyyy napıyon sennnnnnnnnnnn?
kız yazık yaa hamişlerin canı isterr
KIZLAR SİZE BİR KONU DANIŞMIŞTIM YA O KONUYLA İLGİLİ SON DURUMLARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE
bu arad normal doğumda epidural düşünen var mı ?:26:
canım arcakla ben o topikteydik ama ben geçen sene ramazan bayramından sonra bıraktım...ideal kıloma ulaşıp...sen ne zamanalr aktiftin orda...?
Ayyy ne diyorsn yapıştı mı şinciii yaaa akşamada pikniğe gidicezzz az yiyim bari nasıl olacaksa
bendeaynen birde kabızlık varsa oda etkiler :)
lokummda severim hatta ilk tatlı krizm tuttuğumda kıstırma derlerya lokumu biskuviye kıstırırsın ondan canım istemişti, iş yerinden bir ablada hemen aldırdı stajerlere hep birlikte yedikk
lokum hiç yemedin mi arada bişi olmaz kızz :) ama kahve hiç içmedim zararlı diye, kola da içmem, çay açık sadece kahvaltıda bir bardakk :)
ukala seni
ev arkadaşım bi şarkı söylerdi nasıl hem de : "BENZEMEZ KİMSE BANAAAAAA, TAVRIMA KURBAN OLAYIMMM, BAKIŞIMDAN SÜZÜLENN İŞVEME HAYRANNN OLAYIMMMM
ne barışığı ayol, egosunu tatmin ediyor burda sadece
evett kavuşuyoruzzz bi daha da hiç ayrılmıcaz sevgilimleeennnn
heyyy napıyon sennnnnnnnnnnn?
kız yazık yaa hamişlerin canı isterr
ben düşünüyordum canımda epiduralden sonra rahatsızlananlar olmuş haberlerde kadının belden aşagısı felç olmustu korktum hiç birşeysiz dogurucam inşAllah
ben düşünüyordum canımda epiduralden sonra rahatsızlananlar olmuş haberlerde kadının belden aşagısı felç olmustu korktum hiç birşeysiz dogurucam inşAllah
Şişko göbişimi biraz daha şişirttirmeyin bana lokumlar nutellalar aman allahhhhh
Buarada göbişimin fotosunu ekledimde linki buraya nası atıomm...?
Sabah-akşam-duşa girerken vs. vs. farklı durumlarda tartılıom ben hep bende takıntı oldu galibaa
şişko resimlerimizide eklerizzz göbekleri içeri çekmedenherseyi yaparız biz anacım hastane müdürü üst komusumuz samimiyizde yapar bize bir amcalık artık doktorlarla baya samimi
hürrem kılıklıyım ama o kadar kurnaz değilim kız sadece duygularımı söylerken yazarken öyleyimdirr
maş. ın var senin
beni de alın bende şişkoyum...daha önce zayıflama topıklerınde 11 kılo verdim ben....hem 1. takımdaydım hem 70-79 kılo arasındakilerdeydim...geçen yaz 66,7 kıloyla mezun oldum...
2012 hamişlerine ayrı bi topik açıp zayıflayalım...
aynen beni de 2 numara diye yazabilirsiniz
kızlar normal doğumda epidural düşünen var mı ?:26:
KIZLAR BU ARADA BİR ŞEY DANIŞMIŞTIM YA SİZE O KANUYLA İLGİLİ BAŞIMA GELENLERİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE
arkadaşında çok mutevaziymişşşşşkızım ne ukalalıgımı gördun kendime bir sarkı paylastım geyik yaptım
canım haberlerden hamişler haberleri olsun da ona göre beslensinler 1 kaşıgında 100 kalori varmışşş
sabah wc den sonraki kilon gerçek kilondur tatlım.. aç karnına
zayıflama topicleri nasıl oluyo yaa? mezun mu oluyosun bide
canım ne danışmıştın unuttum...anlat hatırlarım hemen...
1 kaşık 100 kalorii
biz yine kapatalım şu tatlı konularını kendimi fena hissetmeye basladım yineeeee
yapıştı kızımm löp löp yağ ay cezerye olduu
bende geçen sene mayıstan itibaren ordaydım 4 ay kadar sonra bıraktım aynen..
Şişko göbişimi biraz daha şişirttirmeyin bana lokumlar nutellalar aman allahhhhh
Buarada göbişimin fotosunu ekledimde linki buraya nası atıomm...?
kız sen fazla uğramıyormuydun yoksa....
biz ramazanda sabahlara kadar oturuyoduk...bensuzi,trendy,ayşebahar felan sahuru felan beraber yapıyoduk...hatta ben ramazanda dukan la 6 kılo verdiydim...bı ara trendy tavuğun kelebek diye bölümü varmış...onu anlatıyordu...gunlerce kasap market aradık bulamadıydık....
sen kimlerle yazışıyodun...aktifmiydin yaf..
evet canım karne bile alıyorsun....sabah wc den sonraki kilon gerçek kilondur tatlım.. aç karnına
zayıflama topicleri nasıl oluyo yaa? mezun mu oluyosun bide
canım ne danışmıştın unuttum...anlat hatırlarım hemen...
1 kaşık 100 kalorii
KIZLAR SİZE BİR KONU DANIŞMIŞTIM YA O KONUYLA İLGİLİ SON DURUMLARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE
bu arad normal doğumda epidural düşünen var mı ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?