2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Yememekten degil yiyemiyorum canım istemioo
yoksa soluğu safranbolu lokumcusunda alırım hemen

canım arcakla ben o topikteydik ama ben geçen sene ramazan bayramından sonra bıraktım...ideal kıloma ulaşıp...sen ne zamanalr aktiftin orda...?

KIZLAR SİZE BİR KONU DANIŞMIŞTIM YA O KONUYLA İLGİLİ SON DURUMLARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE

bu arad normal doğumda epidural düşünen var mı ?:26:

arkadaşında çok mutevaziymişşşşş kızım ne ukalalıgımı gördun kendime bir sarkı paylastım geyik yaptım

canım haberlerden hamişler haberleri olsun da ona göre beslensinler 1 kaşıgında 100 kalori varmışşş

KIZLAR SİZE BİR KONU DANIŞMIŞTIM YA O KONUYLA İLGİLİ SON DURUMLARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE

bu arad normal doğumda epidural düşünen var mı ?:26:

ben düşünüyordum canımda epiduralden sonra rahatsızlananlar olmuş haberlerde kadının belden aşagısı felç olmustu korktum hiç birşeysiz dogurucam inşAllah

Şişko göbişimi biraz daha şişirttirmeyin bana lokumlar nutellalar aman allahhhhh

Buarada göbişimin fotosunu ekledimde linki buraya nası atıomm...?

Sabah-akşam-duşa girerken vs. vs. farklı durumlarda tartılıom ben hep bende takıntı oldu galibaa

sabah wc den sonraki kilon gerçek kilondur tatlım.. aç karnına

zayıflama topicleri nasıl oluyo yaa? mezun mu oluyosun bide

canım ne danışmıştın unuttum...anlat hatırlarım hemen...

1 kaşık 100 kalorii

bende geçen sene mayıstan itibaren ordaydım 4 ay kadar sonra bıraktım aynen..

kız sen fazla uğramıyormuydun yoksa....

biz ramazanda sabahlara kadar oturuyoduk...bensuzi,trendy,ayşebahar felan sahuru felan beraber yapıyoduk...hatta ben ramazanda dukan la 6 kılo verdiydim...bı ara trendy tavuğun kelebek diye bölümü varmış...onu anlatıyordu...gunlerce kasap market aradık bulamadıydık....

sen kimlerle yazışıyodun...aktifmiydin yaf..

trendy bensuzi erginsena belenay filn vardı akiftim ama çok çok değil normal yani

evet canım karne bile alıyorsun....

14 tane takım var...cuma takımalrı diye geçiyor....her cuma kilo bildirimi yapıyırsun...hedeflediğin kılonun yuzde 80 ını verdıkten sonra karne alıp mezun olabılıyorsun..

orasıda çok keyifli oluyo takımındakılerle aran ıyıyse....ordada böyle saatlerce muhabbet dönüyo...yediklerini sporlarını felan paylaşıyorsun....ben dukan diyetı grubuna da arada takılıyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…