2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bir de Ya Vedüd çek derdi...

sıkıntı anında 21 besmele, salat-i tefriciye, ayetel kursi okunmalı bir de.

nayır doğumdan sonra boya süte geçermiş canım... kuaförlerin çoğu ilk 6 ay boya yapmıyolar zaten doğumdan sonra... benim saçlarım koyu kestane, ben de açtırıcam rengini ama bebiş 6-7 aylık olunca artık

1 kaşık yeterli bebeğim yavaş yavaş ye

ben yasin okuma programını kaçırdım malesef. bugün de okuyamam çıkışta ananeme gidicem çünkü...

bu iki sureyi de iyice ezberlemiş oluruz hem..çok iyi olur bence.

ayyy canım bacım kıyamam sana ve bebeğine...sen büyüklüğünü göstermişin gitmişin canım..bunları sana yapan adamın bi daha evine adım atılmaz Eşin nasıl tepkisz kalabildi peki? Sen daha 1 senelik evlisin yeni gelin sayılırsın ve herşeyden önce gebesin yaaa...vayyy vicdansız kadın vayyy...oğlunu kıskanıyorr olmasın bu iğrenç kişilik...
bana uyar canım ama çok fazla olmasın herkes tam okuyamaz o zaman cuma günleride muhteşem olur bencede sırayla olsun liste hazırlarız sırası gelene okuruz Anammm ben en sonumm ya bana sıra gelmezseeeee :18:

bebeğim her cuma bi kişi yaparsak yetişmez zaten...dua gününe katılacaklar belli olsun...günde 2-3 kişi şeklinde beklenen doğum tarihine göre paylaşım yapmalıyızz

yoksa anacım doğumlar olur bebekler agu der bana ancak sıra gelirrrr

tammadır balımm

bence hem kıskançlık hemde bastırma egosu var şimdiiii o kadınlardaaa benımkıde benı ablukaya almaya calısıyordu cok bekler

ayrıca kolay doğum için inşigaga süresi birebirdir şekerler ben doğumlara giderken okuduydum
rasüllülaha sormuşlar ne öneririsiniz diye oda inşigag süresini önermiş kuranda 30. cüzde 12 sayfada bildiğim kadarıyla ve secde ayeti var okuyacağınız sürenin içinde toplamda 1 sayfadır tavsiye ederimmm
sudem34 kozetenin kayınvalidesine bişey fayda vermez bildiğim kadarıyla konyalıydı

canım çok üzüldüm bu ne böyle yuhh yanşi çok sinir nasıl konuşuyorlar dengesizler, seninle böyle konuşma hakkını nerden almışlar hayret yaaa
gösterme çocuğunu torun morun görmesinler böyle şey mi olur.

bana uyar canım ama çok fazla olmasın herkes tam okuyamaz o zaman cuma günleride muhteşem olur bencede sırayla olsun liste hazırlarız sırası gelene okuruz anammm ben en sonumm ya bana sıra gelmezseeeee :18:

nasıl sıra ile ? bu cuma akşamları okunmucak mı ? kendimiz için nasıl olcak anlayamadım mı acaba ben :44:

ohh tertemiz oldum ağdadı yaptım göbüşten aşşağı mahalleyi zor gördüm ama birde duş aldım tertemiz oldummmm

bak bak laflara bak sen kendini ne sanıyormuşş yerinde olsam eşşimi bir güzel haşlarrr konusmazdımmm bu kadar çok seviyorsaa anasıgiller yaşasınnn bu mübarek gunler hurmetine bu vicdansızları benimkileri ve diğer adileri Allaha havale ediyorummmmm bu kadar olmaz yaa kendini ne sanıyormuşşş ne yapacakmışşsınnn bizi hizmetçi olarak göruyorlar sanırım avuclarını yalarlar eşin ayak altına vermiş senii tepki göstermeliydiii defol dediğinde nasıl sesini çıkarmaz yaaaaaa

elbette katılacağım canım zaten konuşmuştuk bu hafta benim olsun demiştim... iş yeri ile ilgili konuşma yapacaktım onun için isteyecektim kuzum

Öyle mi ? Bak bunu yeni duydum... Ben hamilelik süresince boyatmıyorum nolur nolmaz diye korkumdan..
ama doğumdan sonra bi bakıma girerim die düşünüodumm

çok şükür ki abin korumuş kollamış canım... inan sevindim buna. sahipsiz olmadığını görsünler onlar da... ama anladığım kadarıyla siz ne yaparsanız yapın bunlar mutlu olmıcaklar... istiyolar ki onların evinin kızı, hizmetçisi, temizlikçisi ol...

sen bunları çok düşünme... bebeğini düşün. hamileliğin başından beri 4 kilo vermişsin bir de üstüne üstlük. yazık değil mi sana yıpratıyosun hemn kendini hem bebeğini... maddi durmunuz kötü değilse bi iki gün eşinle bi yerlere gidin kafanızı dağıtın canım.Rabbim yardımcın olsun. inan çok üzüldüm.

fatma benimki de konyalı ama benimki melek gibidir yaa... çok şaşırdım. benimki mi normal sizinki mi anlamadım.

her cuma 2-3 kişinin niyetine okuncak canımm

benım eltım annesı falan konyalılar ama melek gıbı ınsanlar ay bennım kv de melek gıbıdır

maşş.biizm kzılarda herşeyciği biliyo..
ya 6-7 ay ben nasıl sabredecem....boyalarım bile hazır doğumu beklıyodum bende....amanın...

canım ben elimden geldiğince katılırım ama bu cuma hem ultrasona gırıcem hem yola çıkıcaz akşamada kına var.....baya yoğunum eğer yolda yapabileceğim birşeyse ...ben her hafta katılmaya çalışırım inşallahh...

yok canım benım kayınvalidem maş. annemden iyi davranır bana...sadece düşük yaptığımda çok üzüldü o içine kapandı oturdu örgü ordü ben ona neşe kattım...onu yazmıştım belki ordan aklında kalmıştır...kaynanam konyalıda değil....artniyetınden değil o yaptığıda üzüntü tamamen...sadece ben pişman oldum çağırdığımıza...

ohh tertemiz oldum ağdadı yaptım göbüşten aşşağı mahalleyi zor gördüm ama birde duş aldım tertemiz oldummmm

ooohh saatler olsunnnn

bizz geldik herkes nasıl

sağol canım sen nasılsın??

Öyle mi ? Bak bunu yeni duydum... Ben hamilelik süresince boyatmıyorum nolur nolmaz diye korkumdan..

evet canım, süte geçiyor kimyasal sonuçta...

benım eltım annesı falan konyalılar ama melek gıbı ınsanlar ay bennım kv de melek gıbıdır

valla benim eşimin ailesi konyalı ama hepsi melek gibi... saftırlar biraz... ben hep diyorum cadı olan kötü olan benim diye

tatlım ben kızmda doğum sonrası boyadım drumujn ızm-nıyle hamılelıkte oksıjenden bebeğe gecer dıe ızın vermemıştı ama doğum sonrası onaylaıştı ay bende bı 2.gebelığım planlı oldugu halde neden duz renge dönmedım dıe kızıyorum resmen platın saclıyım ve dıpler bayagı cıktı

onlar bozkırlılar senin kaynana akşehirli torpak farkı var

canımm biliyorsun sabredenler kulübündede dua listemiz vardı duaların gücü gerçekten inanılmaz listeyi sen hazırla canım ozaman zahmet olmazsa yer almak isterim bu listede nasipse
evet kuzum yaaa..sabredenler kulubundeki dua listemizde çok güzeldi...ben pek gidemiyorum oraya...burdaki yoğunluğu görüyosun yaaa...wcye gitmek için arkanı dönsenn 10 sayfaa oluyorr kızz...çenesi düşük kasım annişleri yüzünden

bebeğim beklenen doğum tarıhıne göre sıraya koyucaz...dua gününe katılmak isteyenler arasında bi liste yaparız...her cuma listeye göre 2-3 kişinin dua günü olsun..yoksa ay sonuna kalacak olan annişlere sıra gelmez...ayetül kürsi ve inşirah suresını okuyalım o anniş adına diyorum...10 kişi katılsa...kendi dahil o anne ve bebeği için 10'ar tane ayetel kürsi ve inşirah suresi okunmuş olacak..ve bizlerde bu iki suresi sular seller gibi ezberleyip..doğum esnasında, sancılarımız arttgında okuyacağız...rabbim doğumlarımızı kolaylaştıracak inşallahh:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…