hmm anladım canım... işin çok zor vallahi (yazarkennn derin biii offf çektimmmm senin durumuna)
gayet güzel yazmışsın canımmmm maşallahhh ne dil var sen de
amin canımm inşallahh.
hoşbuldum canımgeç olucak ama çok geçmiş olsun biraz rahatsızlık yaşamışsın sanırım uzun zamandır giremedim bazı sıkıntılardan dolayı ancak ancak kafam yerine geldi bu arada beni silmemişsindir umarım bende 69 oldum artık
canım emin değilim ama nette okumustum normalda 8 hafta once 8 hafta sonra ıznımız var ya yasal olrak eger 1 aylık izni sonraya atarsaymısım o izin parasını devlet ödemiyormuş ne kadar dgru bilemiyorum canım :26:
hmm anladım canım... işin çok zor vallahi (yazarkennn derin biii offf çektimmmm senin durumuna)
gayet güzel yazmışsın canımmmm maşallahhh ne dil var sen de
amin canımm inşallahh.
insanın sevdiğinden uzak olması ne demek iyi bilirim onsuz olduğum zamanlarda o yastığımın ıslanmadığı tek bir günüm olmadı... onun için hep dua ediyorum Allah kimseye yaşatmasın kuzum....
çok güzel yazmışsın kuzum benim... inşallah iyi olur sonu...
kahvaltılık alınıyor onlar sofraya konuluyor yemek de bu kuzum.. diğerine ölsem girmem...
ben de Allah izin verirse böyle düşünüyorum..
hoşgeldin canımmm :)
amin canımmm hepimizin inşallahh.
lavinya bunu her dediğinde çok içtenlikle söylediğini o kadar iyi hissediyorum ki.. sağol arkadaşım. çok sağol. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın.
canım hoşgeldin... mesaj atmıştın cevap yazmayı unuttum, hemen yazıyorum :)
inşallah yakında sen de hissedersin canım... acele etme.
evet yaa ben çok duygusalım çok nazlıyım alınganım... annem bazen "evin en büyük çocuğu sen misin yoksa en küçük nazlı kızı mı karıştırıyorum" der
evliyken ayrı olmak cidden çok zor. sevgiliyken ona sarılmayı, öpmeyi, elini tutmayı özlüyosun sadece. gözlerini görsem baksam doya doya diyosun bazen... evliyken tek istediğimse son nefesime kadar kokusunu içime çeke çeke göğsüne yatmak. evlilik aşkı yüceltiyor başka bir boyuta taşıyor bence.
inşallahhh kavuşuruz beblerimize canım.. benim eşim de çok çocuk istiyor.. bi de çok rahat hamilelik geçirdiğimi görünce daha da çok çocuk istiyor :) hayırlısı diyorum ben de... yaşımız, sağlığımız sıhhatimiz izin verirse neden olmasın ki...
inşallah hiç bir problem yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip olur bitanem. her zaman güçlü ol, mutlu ol ve olumlu düşün...
sağol canım benim geçti çok şükür...
sildim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihohohoooo
lutfennn aşağıdaki linke
5. ay:69 yaz bakalım bebişimmmm... bi kaç kişi birikince toplu yazıyorum... çok zormuş çizelge yapmak
aa niye ki? dmk da yazıyor bu. siz de bundan faydalanabiliyorsunuz...
biz de son 3 haftaya kadar çalışabiliyosun sonra 5 haftayıda 8 haftaya ekleyebiliyosun canım...
insanın sevdiğinden uzak olması ne demek iyi bilirim onsuz olduğum zamanlarda o yastığımın ıslanmadığı tek bir günüm olmadı... onun için hep dua ediyorum Allah kimseye yaşatmasın kuzum....
kahvaltılık alınıyor onlar sofraya konuluyor yemek de bu kuzum.. diğerine ölsem girmem...
evet ya kılodan hıssedemıyorum ıcımdekı canavarı:)) ama ıyı oldugunu bılıyorum yoğunsun dıe sıkboğaz etmek ıstemedım canım sakın bı zamanda yazarsın:)
"aşkım sanmaki ben sana hak vermiyorumm ben ne sıkıntılarla kazanıyorum o parayı ama inan zorda olmasalar bu kadar düşünmezdim o kadar üzülüyorum ki biz bebeğimizin her heyecanını yasarken onlar bir umut ugruna bu kadar zorluk içerisinde para toplamaya calısıyorlar..
çok zor aşkım çok zor "Allah korusun ya bizim bebegimiz olmasaydı ya bizde tüp bebek yaptırmak zorunda kalsaydık ne olucaktı o zaman bizim ihtiyacımız oldugunda onlar bize yardım etmeyeceklermiydi??
yada Allah koruusun abiinin kardeşinin böyle bir durumda olsa hayır mı dicektik hayır asla demezdik çünkü kardeş nede olsa candır.. Darda olana yardım edersek Rabbimde bizi darda bırakmaz aşkım Rabbim bu buyuk hayrımızı karsılıksız bırakmaz evladımızın zekatı olsun Rabbim evladımıızı sağlıklı hayırlı eylesin amin...
sen iyi bir eşsin iyi bir insansın anlayışla yanımda olacağını umuyorum.. Allah razı olsun senden seni seviyorum aşkım.."
kızlar eşime bunu yazdım evde hepsini söyleyemeyebilirim unnuturum iyi yazmışmıyım içimden geçeni yazdım umarım Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşAllah
Allaha havale ediyorum canım hepsini çok canım sıkıldı.. daha da ilginci bunlar sigara içiyor ben yemekten kalkınca ben de çok rahatsız etmeyeyim diye yemeği hızlı yiyorum meyve sonraya kalıyor tembihledim karpuz yerken beni de çağırında bir kaç tane alayım dedim.. ben hazırladım sofrayı ona rağmen bi geldim ki hepsi yemişler dolapta kesilmemişi var demezler mi sinir harbi yaşadımmmm...........
bende aynı senın gıbıyım aklımda bısı varsa hemen sonuclanmasım lazım tez canlıyım bıraz cok guzel yazmıssın hayır dıyecegını zannetmıyorum
can damarından vurdum hacııııvar tabi kızım kocişim sen bu dilinle kandrdın aşık ettin beni derrr
inşAllah canım saol.. İş yükünü neye göre ayarlıyorlarmışşş pardonnnsen hamilesin yahu onlar sana hizmet etsinlerr sen çok buyuk sevaba girdin canım onlarsa buyuk gunaha
yuh ayıları yaaa cinslerrr bir daha size kesmicem karpuzz beni çağırmamışınız dicektinn
lutfennn aşağıdaki linke
5. ay:69 yaz bakalım bebişimmmm... bi kaç kişi birikince toplu yazıyorum... çok zormuş çizelge yapmak
link burda :http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
yazdım canım iyi oldu sana tüm kirli kilolarımızı ortaya çıkartıyorsun
birde yazmayınca fırça ohhh silerim keserim biçerim
hacım aynıyız senle bende bekleyemedim hemen aradı yumurtladım sonrada üstüne mail attım akşamda azıcık duygu sömuurusu tamamdır Allaha şükür bu zamana kadar ne istediysem yaptı yaptırdım ama bazıları cok zor oldu bazıları çok kolay
lutfennn aşağıdaki linke
link burda :http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
Asıl ben bu ay çok korkuyorummmm:18: perşembe günü de randevum var ama kiloma bakmaz belki çünkü renkli ultrasona giricemmm
Evde her gün tartılıyorum fobi oldu bendeee..
Çok güzel ifade etmişsin kendini edebiyat kuvvetli maşallahhh
Benim aşkımda benim bir dediğimi iki etmez Allah böyle devam ettirir inşallah
lutfennn aşağıdaki linke
saol canım evet dilim kuvvetlidir insanlara kendimi hemencecik sevdiririm bağlarım kendimeesonrada burada oldugu gibi vazgeçilmez olurumm kendime bu şarkıyı armağan ediyorummm
Vay Be Ben Neymişim (Gökçe) - YouTube
tabii geyik yapıyorumm
Süpersinnnn kendiyle barışık pozitif insanlara bende bayılırımmmm
Asıl ben bu ay çok korkuyorummmm:18: perşembe günü de randevum var ama kiloma bakmaz belki çünkü renkli ultrasona giricemmm
Evde her gün tartılıyorum fobi oldu bendeee..
bence bakabilir benim ki her zman tartıyor ben en son 1 hafta önce 69 dum evde hiç tartılmıyorum yoksa bende de fobi olur , alışkanlık olur
ahh ahh çok ağladım çok zırladım burda ama artık bitiyo hasretlik ağlamak yok :)
biz de 15 aydır ayrıyız
biz evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoduk.. eşim de ben de çok severiz çocukları... keşke ilk günden olsaymış ta bu kadar ayrı kalmasaymışız... tabii kısmet herşeyin başı. vardır bunda da bir hayır.
canım bu bebek benim yüzümü güldürdü, eşime hasretken, çok çok zor günler yaşarken bebeğim geldi ve "bak annecim, babamdan bir parçayım ben sana, artık ben de varım" diye güç kaynağım oldu... nasıl şikayet ederim ki ben ondan. nasıl beni mutlu etmesin ki... e bi de şimdi babasını da yanımıza getiriyor... bebeğimin uğuru diyorum, olmayacak bir şeydi çünkü bizim kavuşmamız, mucizeydi. onun sayesinde benimde bir yuvam, benim de her gece sarılarak uyuduğum bir eşim, sabahları öpüp koklayarak uyandırdığım evlatlarım olacak... daha ne ister ki bir kadın... Rabbime şükürler olsun.
merwecikk canımmm kiloları alıyoruz şimdi sen ben lavinya esra beysal annesininbirtanesi beysalım ve diğer şişko hamişlerle zayıflama topiğimizde vericezzz
bence bakabilir benim ki her zman tartıyor ben en son 1 hafta önce 69 dum evde hiç tartılmıyorum yoksa bende de fobi olur , alışkanlık olur
1 ay önce 63,8 çıktım o tartıda
şimdiiii en az bi 65 tartar beni uyuzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?