2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım benim geçti çok şükür...

sildim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihohohoooo

lutfennn aşağıdaki linke

5. ay:69 yaz bakalım bebişimmmm... bi kaç kişi birikince toplu yazıyorum... çok zormuş çizelge yapmak

link burda :http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html

aa niye ki? dmk da yazıyor bu. siz de bundan faydalanabiliyorsunuz...

biz de son 3 haftaya kadar çalışabiliyosun sonra 5 haftayıda 8 haftaya ekleyebiliyosun canım...

Son düzenleme:
hmm anladım canım... işin çok zor vallahi (yazarkennn derin biii offf çektimmmm senin durumuna)

gayet güzel yazmışsın canımmmm maşallahhh ne dil var sen de

amin canımm inşallahh.

can damarından vurdum hacıııı var tabi kızım kocişim sen bu dilinle kandrdın aşık ettin beni derrr

inşAllah canım saol.. İş yükünü neye göre ayarlıyorlarmışşş pardonnn sen hamilesin yahu onlar sana hizmet etsinlerr sen çok buyuk sevaba girdin canım onlarsa buyuk gunaha

evet ya kılodan hıssedemıyorum ıcımdekı canavarı:)) ama ıyı oldugunu bılıyorum yoğunsun dıe sıkboğaz etmek ıstemedım canım sakın bı zamanda yazarsın:)

biliyorum canım umarım dediğin gibi atılan haftaların ücretii veriliyordur ben eşime dedimde bosver rapor alalım sigorta yatırır paranı dedi

Ben eşimden 2 sene boyunca hiç ayrı kalmadım ne zordur ; Allah kavuştursun biran önce sizlerii

evet ya kılodan hıssedemıyorum ıcımdekı canavarı:)) ama ıyı oldugunu bılıyorum yoğunsun dıe sıkboğaz etmek ıstemedım canım sakın bı zamanda yazarsın:)

kız biz şişkoyuz ya hanii ondan mı bu miniklerin tekmelerini hissedemiyoruzz ben arada kalp atısını hissediyorum okadar

bende aynı senın gıbıyım aklımda bısı varsa hemen sonuclanmasım lazım tez canlıyım bıraz cok guzel yazmıssın hayır dıyecegını zannetmıyorum

yuh ayıları yaaa cinslerrr bir daha size kesmicem karpuzz beni çağırmamışınız dicektinn

bende aynı senın gıbıyım aklımda bısı varsa hemen sonuclanmasım lazım tez canlıyım bıraz cok guzel yazmıssın hayır dıyecegını zannetmıyorum

hacım aynıyız senle bende bekleyemedim hemen aradı yumurtladım sonrada üstüne mail attım akşamda azıcık duygu sömuurusu tamamdır Allaha şükür bu zamana kadar ne istediysem yaptı yaptırdım ama bazıları cok zor oldu bazıları çok kolay

ben de öyle diyorum 2 tabak koymak beni yormaz ama onları ahirette yorar kuzum...

yuh ayıları yaaa cinslerrr bir daha size kesmicem karpuzz beni çağırmamışınız dicektinn

hayatta demem kuzum hiç mi karpuz görmedim Allah görmemiş eylemesin kimseyi.. ben buna sadece görgüsüzlük derim...

Çok güzel ifade etmişsin kendini edebiyat kuvvetli maşallahhh
Benim aşkımda benim bir dediğimi iki etmez Allah böyle devam ettirir inşallah

merwecikk canımmm kiloları alıyoruz şimdi sen ben lavinya esra beysal annesininbirtanesi beysalım ve diğer şişko hamişlerle zayıflama topiğimizde vericezzz

Çok güzel ifade etmişsin kendini edebiyat kuvvetli maşallahhh
Benim aşkımda benim bir dediğimi iki etmez Allah böyle devam ettirir inşallah

saol canım evet dilim kuvvetlidir insanlara kendimi hemencecik sevdiririm bağlarım kendimee sonrada burada oldugu gibi vazgeçilmez olurumm kendime bu şarkıyı armağan ediyorummm

Vay Be Ben Neymişim (Gökçe) - YouTube

tabii geyik yapıyorumm

lavinyammmm öylee kızgınımkii iş yerindeki o densizlere...rabbim tez zamanda ferahlıga çıkarsın seni bacım

ayy canım kıyamammm...duygulandım kız okurken..az kaldı bebeğim kavuşacaksınız inşallahh..kızınız uğurlu geldi allahın izniylee

merwecikk canımmm kiloları alıyoruz şimdi sen ben lavinya esra beysal annesininbirtanesi beysalım ve diğer şişko hamişlerle zayıflama topiğimizde vericezzz

ayyy elimdeki bisküviyi bitiripp yazayım dedim... iyi oldu bunu duydugum gönül rahatlıgıylaa yiyebilirim bisküvimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…