2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

amin canım benim 3 aylar mübarek günler sadece sabırla dua ediyorum Rabbim hepimize ferahlık versin diye...

tam benim elimde de cezerye vardı kilo milo yemesem dedim yuttum

Alah sizi ne etsin ne diyim ki bennn bi su alıp bi de wc ye gittim yetişemiyorummmmmmmmmmm

insanın sevdiğinden uzak olması ne demek iyi bilirim onsuz olduğum zamanlarda o yastığımın ıslanmadığı tek bir günüm olmadı... onun için hep dua ediyorum Allah kimseye yaşatmasın kuzum....

ahh canım benim yaaaaa....

işte insan ele muhtaç olmaya görsün canım... ya sabır çekiyorum....

ya selamet çek...

can damarından vurdum hacıııı var tabi kızım kocişim sen bu dilinle kandrdın aşık ettin beni derrr

sizi hürrem kılıklılar siziiiiiiiiiiiiiiiiiii....

evet ya kılodan hıssedemıyorum ıcımdekı canavarı:)) ama ıyı oldugunu bılıyorum yoğunsun dıe sıkboğaz etmek ıstemedım canım sakın bı zamanda yazarsın:)

bak olabilir yani kilodandır heralde.
merve yine unuttum anacım hemen hemen yazıyoree

biliyorum canım umarım dediğin gibi atılan haftaların ücretii veriliyordur ben eşime dedimde bosver rapor alalım sigorta yatırır paranı dedi

rapor ayarlayabilirsen uğraşma tabiii.

yazdım canım iyi oldu sana tüm kirli kilolarımızı ortaya çıkartıyorsun
birde yazmayınca fırça ohhh silerim keserim biçerim

topic benim değil mi hayret bişe, ben ne dersem o tabiki de

kirli kilolar :

asıl doğumdan sonra dökücem ben kirli neyiniz varsa

merwecikk canımmm kiloları alıyoruz şimdi sen ben lavinya esra beysal annesininbirtanesi beysalım ve diğer şişko hamişlerle zayıflama topiğimizde vericezzz

aaa bi de spor videolarımızı ekleriz

Asıl ben bu ay çok korkuyorummmm:18: perşembe günü de randevum var ama kiloma bakmaz belki çünkü renkli ultrasona giricemmm
Evde her gün tartılıyorum fobi oldu bendeee..

ben de hergün tartılıyorum ama mesela şişkinlik varsa vücudumda o günkü kiloyu unutuyorum

maş. ın var senin
merwecikk canımmm kiloları alıyoruz şimdi sen ben lavinya esra beysal annesininbirtanesi beysalım ve diğer şişko hamişlerle zayıflama topiğimizde vericezzz

beni de alın bende şişkoyum...daha önce zayıflama topıklerınde 11 kılo verdim ben....hem 1. takımdaydım hem 70-79 kılo arasındakilerdeydim...geçen yaz 66,7 kıloyla mezun oldum...

2012 hamişlerine ayrı bi topik açıp zayıflayalım...

tam benim elimde de cezerye vardı kilo milo yemesem dedim yuttum

cezerye mi hmmmmm ben lokum delisiyimdir güllü lokum vazgeçilmezimmm
yanında da türkkahvem ve tabi ki en sevdiklerimden biri ..annem kayınvalidem aşkım arkadaşım olabilirrrrr
ama hamilelikten beri hiiiç ağzıma sürmedimmm:44:

Sabah-akşam-duşa girerken vs. vs. farklı durumlarda tartılıom ben hep bende takıntı oldu galibaa

şişko resimlerimizide eklerizzz göbekleri içeri çekmeden herseyi yaparız biz anacım hastane müdürü üst komusumuz samimiyizde yapar bize bir amcalık artık doktorlarla baya samimi

hürrem kılıklıyım ama o kadar kurnaz değilim kız sadece duygularımı söylerken yazarken öyleyimdirr

saol canımmm

ay kız ben snei ordan mı tanıyorum acep bende 70-79 kilo topiğindeydimm

76 dan 68 dusmustum sonra aldım bayaaa tabisi sende gel kuzummmmmm

ay yiirm ben seni kızz tatlım benimm yut anasını satayım şimdi o cezerye göbeğinee yapıştııı

Ayyy ne diyorsn yapıştı mı şinciii yaaa akşamada pikniğe gidicezzz az yiyim bari nasıl olacaksa

bende aynen birde kabızlık varsa oda etkiler :)

lokummda severim hatta ilk tatlı krizm tuttuğumda kıstırma derlerya lokumu biskuviye kıstırırsın ondan canım istemişti, iş yerinden bir ablada hemen aldırdı stajerlere hep birlikte yedikk
lokum hiç yemedin mi arada bişi olmaz kızz :) ama kahve hiç içmedim zararlı diye, kola da içmem, çay açık sadece kahvaltıda bir bardakk :)

ukala seni

ev arkadaşım bi şarkı söylerdi nasıl hem de : "BENZEMEZ KİMSE BANAAAAAA, TAVRIMA KURBAN OLAYIMMM, BAKIŞIMDAN SÜZÜLENN İŞVEME HAYRANNN OLAYIMMMM

Süpersinnnn kendiyle barışık pozitif insanlara bende bayılırımmmm

ne barışığı ayol, egosunu tatmin ediyor burda sadece

evett kavuşuyoruzzz bi daha da hiç ayrılmıcaz sevgilimleeennnn

heyyy napıyon sennnnnnnnnnnn?

kız yazık yaa hamişlerin canı isterr

ukala seni

ev arkadaşım bi şarkı söylerdi nasıl hem de : "BENZEMEZ KİMSE BANAAAAAA, TAVRIMA KURBAN OLAYIMMM, BAKIŞIMDAN SÜZÜLENN İŞVEME HAYRANNN OLAYIMMMM

Yememekten degil yiyemiyorum canım istemioo
yoksa soluğu safranbolu lokumcusunda alırım hemen

ukala seni

biz yine kapatalım şu tatlı konularını kendimi fena hissetmeye basladım yineeeee

yapıştı kızımm löp löp yağ ay cezerye olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…