2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aslında olay memlekette değilde kışıde değişkenlık gösterıyo

ben bunları hamilelikten önce de biliyodum :)

senin değil canım kozetin kayınvalidesi bozkırlı doğru biliyorsamm

Bende hamileliğim süresince hiç ama hiç bir şey yaptırmıyorum ne boya, ne cilt bakımı ne ıvır zıvır başka bi şey
Tek kullandığım şey ; çatlak kremim o kadar, bebeğim daha önemli riske atamam
Aslına bakarsanız hamileyken saçlarını boyatanlarda çok, ben cesaret edemem..

Son düzenleme:

aynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....

Son düzenleme:

bence de kimyasallardan olabildiğince uzak durmak lazım...

aynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....

ayy canım yaa... ben eşimden de ailesinden de razıyım valla.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

ay bende cesaret edemem en fazla 9 ay yanı ay hem bıraz saclarımda dınlensın zavallılar platınde cok yıpranıyolar 4 saat suruyoo zaten doğum sonrası acıl duz renge gecmem lazım okadar vaktom olamaıcak sanırım yenıdoğan tecrubesı yaşamış bı anne olarak

canım benimkide kayserili var birşeyler iç anadoludaa

bizz çok iyiyiz bin şükür cinsiyetlerimiz belli bi kızçem bide paşam olucak hayırlısıyla

ay canım maşAllah hayırlı olsun çok sevindimmm darısı ablacıgımın basına ikizlerin hayrlısıylaaa senin dogal yolla mı oldu tüp bebek mi

her cuma 2-3 annişin dua günü olacak canım..bu cuma lavinyamın allahın izniyle...ayetül kürsi ve inşirah suresi okunacak..sonraki haftalardan hepimiz için dönecek bu dua listesi inşallah....

canım ben sezeryan olduğum için doğum tarıhım 10-15 gun önceye alınacak....kurban bayramına gelebilir....inşallah kuzum erkenden gelmezde gelişimini hayırla tamamlar....doktorla konuşucaz bakalım....ekim sonu sanırım doğumum listede adım yok...ama aranıza katılmak isterim..

kızlar ben çıkayım yemek yapıcam...hepinizi çok öpüyorum....sakin olmaya sinirlenmemey çalışın...bebekleriniz için az iş yapın fazla yorulmayın..

hoşçakalın...

canım eşim hiç bir şey demediği halde sen adammısın karının sözünü dinliyorsun bizi atıyorsun , senin karın bana bağırdı ama sen bana sus dedin demişler düşün ...... eşimde bana karşı çok mahçup ama ben istemem ailesine kızıp küsmesini o onun ailsi naparlarsa yapsın aralarında bir gün beni anlayacak neler hissettiğimi o hep iyi olsun güzel olsun ister hala diyor annemler gelse sen onlara bir çay demlemezmisin diye .... bende hayır kapıyı bile açmam sen açar alırsan senin evin ben odamda otururum dedim..... nasıl gelip hastanede torunlarına benim yüzüme bakacaklar mevlüt yapacağım nasıl gelecekler ben çağırmam ama eşim çağırır bunlar hep içimde sıkıntı şuan....
eşime kalsa onlar bei seviyorlar hep yanında istiyorlr ondanmışşşş

yok canım iznimiz olsa gidecegizde iznimiz yok ki

Gününüz güzel geçsin kızlarr.ben gebercem sıcaklardan opüyorum herkesi görüşürüz yine bi size ceee yapim dedim unutmayın beni diye:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…