ooohh saatler olsunnnn
sağol canım sen nasılsın??
evet canım, süte geçiyor kimyasal sonuçta...
valla benim eşimin ailesi konyalı ama hepsi melek gibi... saftırlar biraz... ben hep diyorum cadı olan kötü olan benim diye
maşş.biizm kzılarda herşeyciği biliyo..
ya 6-7 ay ben nasıl sabredecem....boyalarım bile hazır doğumu beklıyodum bende....amanın...
canım ben elimden geldiğince katılırım ama bu cuma hem ultrasona gırıcem hem yola çıkıcaz akşamada kına var.....baya yoğunum eğer yolda yapabileceğim birşeyse ...ben her hafta katılmaya çalışırım inşallahh...
yok canım benım kayınvalidem maş. annemden iyi davranır bana...sadece düşük yaptığımda çok üzüldü o içine kapandı oturdu örgü ordü ben ona neşe kattım...onu yazmıştım belki ordan aklında kalmıştır...kaynanam konyalıda değil....artniyetınden değil o yaptığıda üzüntü tamamen...sadece ben pişman oldum çağırdığımıza...
senin değil canım kozetin kayınvalidesi bozkırlı doğru biliyorsammmaşş.biizm kzılarda herşeyciği biliyo..
ya 6-7 ay ben nasıl sabredecem....boyalarım bile hazır doğumu beklıyodum bende....amanın...
canım ben elimden geldiğince katılırım ama bu cuma hem ultrasona gırıcem hem yola çıkıcaz akşamada kına var.....baya yoğunum eğer yolda yapabileceğim birşeyse ...ben her hafta katılmaya çalışırım inşallahh...
yok canım benım kayınvalidem maş. annemden iyi davranır bana...sadece düşük yaptığımda çok üzüldü o içine kapandı oturdu örgü ordü ben ona neşe kattım...onu yazmıştım belki ordan aklında kalmıştır...kaynanam konyalıda değil....artniyetınden değil o yaptığıda üzüntü tamamen...sadece ben pişman oldum çağırdığımıza...
onlar bozkırlılar senin kaynana akşehirli torpak farkı var
aslında olay memlekette değilde kışıde değişkenlık gösterıyo
ooohh saatler olsunnnn
sağol canım sen nasılsın??
evet canım, süte geçiyor kimyasal sonuçta...
valla benim eşimin ailesi konyalı ama hepsi melek gibi... saftırlar biraz... ben hep diyorum cadı olan kötü olan benim diye
tatlım ben kızmda doğum sonrası boyadım drumujn ızm-nıyle hamılelıkte oksıjenden bebeğe gecer dıe ızın vermemıştı ama doğum sonrası onaylaıştı ay bende bı 2.gebelığım planlı oldugu halde neden duz renge dönmedım dıe kızıyorum resmen platın saclıyım ve dıpler bayagı cıktı
bak bak laflara bak sen kendini ne sanıyormuşş yerinde olsam eşşimi bir güzel haşlarrr konusmazdımmm bu kadar çok seviyorsaa anasıgiller yaşasınnn bu mübarek gunler hurmetine bu vicdansızları benimkileri ve diğer adileri Allaha havale ediyorummmmm bu kadar olmaz yaa kendini ne sanıyormuşşş ne yapacakmışşsınnn bizi hizmetçi olarak göruyorlar sanırım avuclarını yalarlar eşin ayak altına vermiş senii tepki göstermeliydiii defol dediğinde nasıl sesini çıkarmaz yaaaaaa
çok şükür ki abin korumuş kollamış canım... inan sevindim buna. sahipsiz olmadığını görsünler onlar da... ama anladığım kadarıyla siz ne yaparsanız yapın bunlar mutlu olmıcaklar... istiyolar ki onların evinin kızı, hizmetçisi, temizlikçisi ol...
sen bunları çok düşünme... bebeğini düşün. hamileliğin başından beri 4 kilo vermişsin bir de üstüne üstlük. yazık değil mi sana yıpratıyosun hemn kendini hem bebeğini... maddi durmunuz kötü değilse bi iki gün eşinle bi yerlere gidin kafanızı dağıtın canım.Rabbim yardımcın olsun. inan çok üzüldüm.
canım eşim hiç bir şey demediği halde sen adammısın karının sözünü dinliyorsun bizi atıyorsun , senin karın bana bağırdı ama sen bana sus dedin demişler düşün ...... eşimde bana karşı çok mahçup ama ben istemem ailesine kızıp küsmesini o onun ailsi naparlarsa yapsın aralarında bir gün beni anlayacak neler hissettiğimi o hep iyi olsun güzel olsun ister hala diyor annemler gelse sen onlara bir çay demlemezmisin diye .... bende hayır kapıyı bile açmam sen açar alırsan senin evin ben odamda otururum dedim..... nasıl gelip hastanede torunlarına benim yüzüme bakacaklar mevlüt yapacağım nasıl gelecekler ben çağırmam ama eşim çağırır bunlar hep içimde sıkıntı şuan....
eşime kalsa onlar bei seviyorlar hep yanında istiyorlr ondanmışşşş
yok canım iznimiz olsa gidecegizde iznimiz yok ki
fatma benimki de konyalı ama benimki melek gibidir yaa... çok şaşırdım. benimki mi normal sizinki mi anlamadım.
ben sana bozkırlılar fena olurlar dediydim demiiiaynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....
senin değil canım kozetin kayınvalidesi bozkırlı doğru biliyorsamm
Bende hamileliğim süresince hiç ama hiç bir şey yaptırmıyorum ne boya, ne cilt bakımı ne ıvır zıvır başka bi şey
Tek kullandığım şey ; çatlak kremim o kadar, bebeğim daha önemli riske atamam
Aslına bakarsanız hamileyken saçlarını boyatanlarda çok, ben cesaret edemem..
aynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....
Bende hamileliğim süresince hiç ama hiç bir şey yaptırmıyorum ne boya, ne cilt bakımı ne ıvır zıvır başka bi şey
Tek kullandığım şey ; çatlak kremim o kadar, bebeğim daha önemli riske atamam
Aslına bakarsanız hamileyken saçlarını boyatanlarda çok, ben cesaret edemem..
aynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....
bizz çok iyiyiz bin şükür cinsiyetlerimiz belli bi kızçem bide paşam olucak hayırlısıyla
maşş.biizm kzılarda herşeyciği biliyo..
Ya 6-7 ay ben nasıl sabredecem....boyalarım bile hazır doğumu beklıyodum bende....amanın...
Canım ben elimden geldiğince katılırım ama bu cuma hem ultrasona gırıcem hem yola çıkıcaz akşamada kına var.....baya yoğunum eğer yolda yapabileceğim birşeyse ...ben her hafta katılmaya çalışırım inşallahh...
Yok canım benım kayınvalidem maş. Annemden iyi davranır bana...sadece düşük yaptığımda çok üzüldü o içine kapandı oturdu örgü ordü ben ona neşe kattım...onu yazmıştım belki ordan aklında kalmıştır...kaynanam konyalıda değil....artniyetınden değil o yaptığıda üzüntü tamamen...sadece ben pişman oldum çağırdığımıza...
anam sen kayınvalidesi bozkırlı sanıyordum kadınhanlıysa kaynana almış başına belayı gülüm sennnnnbozkırlımı bilemiyorum ama kadınhanindanlar ,,
evet kuzum yaaa..sabredenler kulubundeki dua listemizde çok güzeldi...ben pek gidemiyorum oraya...burdaki yoğunluğu görüyosun yaaa...wcye gitmek için arkanı dönsenn 10 sayfaa oluyorr kızz...çenesi düşük kasım annişleri yüzünden
bebeğim beklenen doğum tarıhıne göre sıraya koyucaz...dua gününe katılmak isteyenler arasında bi liste yaparız...her cuma listeye göre 2-3 kişinin dua günü olsun..yoksa ay sonuna kalacak olan annişlere sıra gelmez...ayetül kürsi ve inşirah suresını okuyalım o anniş adına diyorum...10 kişi katılsa...kendi dahil o anne ve bebeği için 10'ar tane ayetel kürsi ve inşirah suresi okunmuş olacak..ve bizlerde bu iki suresi sular seller gibi ezberleyip..doğum esnasında, sancılarımız arttgında okuyacağız...rabbim doğumlarımızı kolaylaştıracak inşallahh:26:
Gününüz güzel geçsin kızlarr.ben gebercem sıcaklardan opüyorum herkesi görüşürüz yine bi size ceee yapim dedim unutmayın beni diye:)))))))))))))))
bozkırlımı bilemiyorum ama kadınhanindanlar ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?