bugünde moonsunımın ablası için okunacak yasinin son günü okumayanlar unutmasın ben de buna dahil elime de yadım
anam sen kayınvalidesi bozkırlı sanıyordum kadınhanlıysa kaynana almış başına belayı gülüm sennnnn
kadınhanlılar öyle böyle olmazlarrr
aynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....
anam sen kayınvalidesi bozkırlı sanıyordum kadınhanlıysa kaynana almış başına belayı gülüm sennnnn
bugünde moonsunımın ablası için okunacak yasinin son günü okumayanlar unutmasın ben de buna dahil elime de yadım
ohh tertemiz oldum ağdadı yaptım göbüşten aşşağı mahalleyi zor gördümama birde duş aldım tertemiz oldummmm
evet kuzum yaaa..sabredenler kulubundeki dua listemizde çok güzeldi...ben pek gidemiyorum oraya...burdaki yoğunluğu görüyosun yaaa...wcye gitmek için arkanı dönsenn 10 sayfaa oluyorr kızz...çenesi düşük kasım annişleri yüzünden
bebeğim beklenen doğum tarıhıne göre sıraya koyucaz...dua gününe katılmak isteyenler arasında bi liste yaparız...her cuma listeye göre 2-3 kişinin dua günü olsun..yoksa ay sonuna kalacak olan annişlere sıra gelmez...ayetül kürsi ve inşirah suresını okuyalım o anniş adına diyorum...10 kişi katılsa...kendi dahil o anne ve bebeği için 10'ar tane ayetel kürsi ve inşirah suresi okunmuş olacak..ve bizlerde bu iki suresi sular seller gibi ezberleyip..doğum esnasında, sancılarımız arttgında okuyacağız...rabbim doğumlarımızı kolaylaştıracak inşallahh:26:
bizz çok iyiyiz bin şükür cinsiyetlerimiz belli bi kızçem bide paşam olucak hayırlısıyla
he he heaaa bak kadınhanı cihanbeyli.... bu ikisinden de uzak durucaksın...
arastırsaydın keşke kadınhanlılara sepetçi derler konyada kimse alınmasın çingene yaniivalla mı ? keşke evlenmeden diyeydin bunu
aynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....
saol bebeğim dua listesini kim oluşturabilir ben yapmayı bilemiyorum katılmak isteyenler yazsınlarrr
lavinya
moonsun
esra86
annesinibirtanesi başka??
Biz karadenizliyiz hemde oflu
her cuma okunacak olan ayetel kürsi ve inşirah suresi için dua günümüze katılmak isteyenler:
1-annesininbirtanesi
2-moonson88
3-kestaneşekeri
4-lavinya
5-bulemsu
bana özelden mesaj atarsanız perşembe akşam iş çıkışına kadar netleştiririz inşallahh...bu hafta lavinyamla beraber beklenen doğum tarihi kasım başı (1-2kasım gibi) olan bi iki annişimizin daha dua günü olabilir...
he he he
arastırsaydın keşke kadınhanlılara sepetçi derler konyada kimse alınmasın çingene yanii
aaaa benim annem de ofliiiiiiakraba bile olabiliriz
hani ben hani bennnn
he he he
arastırsaydın keşke kadınhanlılara sepetçi derler konyada kimse alınmasın çingene yanii
canım eşim hiç bir şey demediği halde sen adammısın karının sözünü dinliyorsun bizi atıyorsun , senin karın bana bağırdı ama sen bana sus dedin demişler düşün ...... eşimde bana karşı çok mahçup ama ben istemem ailesine kızıp küsmesini o onun ailsi naparlarsa yapsın aralarında bir gün beni anlayacak neler hissettiğimi o hep iyi olsun güzel olsun ister hala diyor annemler gelse sen onlara bir çay demlemezmisin diye .... bende hayır kapıyı bile açmam sen açar alırsan senin evin ben odamda otururum dedim..... nasıl gelip hastanede torunlarına benim yüzüme bakacaklar mevlüt yapacağım nasıl gelecekler ben çağırmam ama eşim çağırır bunlar hep içimde sıkıntı şuan....
eşime kalsa onlar bei seviyorlar hep yanında istiyorlr ondanmışşşş
yok canım iznimiz olsa gidecegizde iznimiz yok ki
bende okudum tatlım da özel doluydu ınşalla buradan yazdımı görmuştur bıde haftaya carşmba dıe hatırlıyoruum
he he he
Hiç konyalı tanıdğım olmadı ama kişiden kişiye değişir sanırım her yerin iyisi de var kötüsü de..
Olabilirrrrrrrrr
Biz derken eşim ve ailesi bende karnımda bi ofli taşıorum amanınnn
bende benim bol bol ihtiyacım var hem eşime iş, hem yeni bi ev ,,, hemde kötü kişilerin ben den uzak olması için
aaaa benim annem de ofliiiiiiakraba bile olabiliriz
hani ben hani bennnn
moonsun dua için yarın mı son, haftaya çarşamba mı ben bu hafta diye biliyorum karıştırdım mı kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?