2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....

anam sen kayınvalidesi bozkırlı sanıyordum kadınhanlıysa kaynana almış başına belayı gülüm sennnnn
kadınhanlılar öyle böyle olmazlarrr

valla mı ? keşke evlenmeden diyeydin bunu

ohh tertemiz oldum ağdadı yaptım göbüşten aşşağı mahalleyi zor gördüm ama birde duş aldım tertemiz oldummmm

ohhh tertemiz bende zor zar görüyorum alt tarafı :)

aa anladım tamam bende katılayım kuzum ben ayetel kürsiyi zaten ezbere biliyorum inşirahıda ezberlerim benide yazınnn aminn inş. kolay doğum verir bize,

bizz çok iyiyiz bin şükür cinsiyetlerimiz belli bi kızçem bide paşam olucak hayırlısıyla

aa ne güzel bir kız birde erkek daha ne olsunnn

her cuma okunacak olan ayetel kürsi ve inşirah suresi için dua günümüze katılmak isteyenler:

1-annesininbirtanesi
2-moonson88
3-kestaneşekeri
4-lavinya
5-bulemsu
6-esrammmmm***********

bana özelden mesaj atarsanız perşembe akşam iş çıkışına kadar netleştiririz inşallahh...bu hafta lavinyamla beraber beklenen doğum tarihi kasım başı (1-2kasım gibi) olan bi iki annişimizin daha dua günü olabilir...

Son düzenleme:
aynen konyalımı aman aman bneden uzak olsun allahım kzıma nasip etmesin inş. sözüm meclisten dışarı kızlar .....

saol bebeğim dua listesini kim oluşturabilir ben yapmayı bilemiyorum katılmak isteyenler yazsınlarrr

lavinya
moonsun
esra86
annesinibirtanesi başka??

bende benim bol bol ihtiyacım var hem eşime iş, hem yeni bi ev ,,, hemde kötü kişilerin ben den uzak olması için

Biz karadenizliyiz hemde oflu

aaaa benim annem de ofliiiiii akraba bile olabiliriz

hani ben hani bennnn

anam sen kayınvalidesi bozkırlı sanıyordum kadınhanlıysa kaynana almış başına belayı gülüm sennnnn
kadınhanlılar öyle böyle olmazlarrr

he he he

arastırsaydın keşke kadınhanlılara sepetçi derler konyada kimse alınmasın çingene yanii

Hiç konyalı tanıdğım olmadı ama kişiden kişiye değişir sanırım her yerin iyisi de var kötüsü de..

he he he

arastırsaydın keşke kadınhanlılara sepetçi derler konyada kimse alınmasın çingene yanii

kadının ruhunda var zaten çingenelikk kimse annesini babasını seçme hakkı yok maaleseff canım eşim yaaa Allah nasip ederse içinde hiçbişey bıraktırmıcam adamlar hep altlarına yığmışlar çocuklarını hiç yasatmamıslarr

eşinin de beynini biz onu seviyoruz ondan yapıyoruz diye yıkamışlardır kuzum boşver... onlar utansın sen dimdik dur...

bende okudum tatlım da özel doluydu ınşalla buradan yazdımı görmuştur bıde haftaya carşmba dıe hatırlıyoruum

hadi ya ben neden bu çarşamba diye hatırlıyorum acaba:26::26:

he he he

anlamam lazımdı ama işte nerden bileceksin , ne biliyim konyaya gitmişliğim konyalı tanıdığım bile yok ki, dışardan baksan o kadar geniş rahat aileler ki eşimin küçüğünün sevgilisi için özel kekler pastalar masalar mum ışığında hazırlayıp çıkıyor evden akşama kadar başbaşalr kızla

Hiç konyalı tanıdğım olmadı ama kişiden kişiye değişir sanırım her yerin iyisi de var kötüsü de..

Ben konyalıyım.Kadınhanılı arkadaşlarım da oldu ama hiç öyle sepetçi tipler falan değillerdi.Bilmiyorum benim çevremdeki kadınhanılılar gayet nezih insanlardı...Dedin gibi canım her yerin iyisi de var kötüsü de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…