eşinin de beynini biz onu seviyoruz ondan yapıyoruz diye yıkamışlardır kuzum boşver... onlar utansın sen dimdik dur...
eşim sedef hastası oldu onların yüzünden sıkıntıdan adam her ay doktor kontrolünde , kalp krizi riski var 2 kat ben nasıl diyim hep senin suçun diyebir de beni suçluyorlar sen hasta ettin oğlumuzu diye
her cuma okunacak olan ayetel kürsi ve inşirah suresi için dua günümüze katılmak isteyenler:
1-annesininbirtanesi
2-moonson88
3-kestaneşekeri
4-lavinya
5-bulemsu
6-esrammmmm***********
bana özelden mesaj atarsanız perşembe akşam iş çıkışına kadar netleştiririz inşallahh...bu hafta lavinyamla beraber beklenen doğum tarihi kasım başı (1-2kasım gibi) olan bi iki annişimizin daha dua günü olabilir...
vaowww çok çabuk oflu olmuşsun sen
ben ölürüm de konyalıyım demem.. urfalıyım ezelden
eşinin de beynini biz onu seviyoruz ondan yapıyoruz diye yıkamışlardır kuzum boşver... onlar utansın sen dimdik dur...
hadi ya ben neden bu çarşamba diye hatırlıyorum acaba:26::26:
eşim sedef hastası oldu onların yüzünden sıkıntıdan adam her ay doktor kontrolünde , kalp krizi riski var 2 kat ben nasıl diyim hep senin suçun diyebir de beni suçluyorlar sen hasta ettin oğlumuzu diye
Allah şifa versin canımm üzüldüm onlar evlatlarını düşünseler azıcık adam olurlar
ayy pis insanlar hastalıkla ilgili bu şekilde konuşulması en nefret ettiğim şey, pis zavallı böcek kılıklıar...
haha banada pek guvenme cnm bana hamılelık bıraz alıklık yapıyo yanlışta anlamış olabılırım
canım benim dediğim gibi bugün herkes tamamlamış olacak...
Örneğin ben haftaya gideceğim tatile ve internete giremeyeceğim bir ortamda olucam...
Oyüzden okusam da okuduğumu yazamayacağım ama dua okurken buradaki herkes aklımda olacak....
kesinlikle canım dunya dua üzerine Allah buyuk mazlumun ahı elbet cıkar onlardan
sen eksik kal
bende demem kayseriye gitmiştik akrabalar filan geldi eşimgilinn herkes otuuryor biri bana dediki gelin hanım artık kayserili oldun diye bende dedimki ben antepliyim neden kayserili olucakmısım adam bir bozuldu kaynvalidelerin rengi attıbenim bebeğimde antepli olucak inşAllah
sıkıntıdan olmuştur ablan için üzülüyorsun yaakızlar damağımda sivilceye benzer birsey cıkmıs neden olur kii :26:
bu akşam son işte canım inşAllah yarına kadar herkes okumus olucak
şekerim akşehirliler yeri gelir konyalı olmayı bile kabul etmezler akşehirliyiz biz derlerkalmam niye kalıyım ki
ayy annem iki teyzem ananem bugün eminönüne gittiler, acaba bebişe bişeyler almışlar mıdırrrr çok merak ediyorummmmm
yuhh yaaaaa Allah akıl fikir versin, Allah ıslah etsin bunları.
benim eşim çok milliyetçidir hayatta Konyalılıktan hatta Akşehirli olmaktan taviz vermez... kızımı da kendine benzeticek kesin
ama duzenli ve ismen dua etsek bence daha guzel olur canım
kızlar damağımda sivilceye benzer birsey cıkmıs neden olur kii :26:
şekerim akşehirliler yeri gelir konyalı olmayı bile kabul etmezler akşehirliyiz biz derler
vaowww çok çabuk oflu olmuşsun sen
ben ölürüm de konyalıyım demem.. urfalıyım ezelden
kalmam niye kalıyım ki
ayy annem iki teyzem ananem bugün eminönüne gittiler, acaba bebişe bişeyler almışlar mıdırrrr çok merak ediyorummmmm
yuhh yaaaaa Allah akıl fikir versin, Allah ıslah etsin bunları.
benim eşim çok milliyetçidir hayatta Konyalılıktan hatta Akşehirli olmaktan taviz vermez... kızımı da kendine benzeticek kesin
Evettt yaa aşkım hep der bana oflusun sen başka bi şey duymıım die
Belki de çok sevdim çok benimsedim ondandır
Urfalı komşularımız vardı bizim çoook severim urfalıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?