2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Tek tek isim yerine bu topikteki herkes için okunsa listeye gerek yok bence....
Cuma günü okuyabilenler topiğe kaç tane okuduysa onu yazsın...
İşte bugün topikteki tüm anneler için şu kadar ayetelkürsi şu kadar inşirah suresi okudum desin....

vaowww çok çabuk oflu olmuşsun sen

ben ölürüm de konyalıyım demem.. urfalıyım ezelden

bende demem kayseriye gitmiştik akrabalar filan geldi eşimgilinn herkes otuuryor biri bana dediki gelin hanım artık kayserili oldun diye bende dedimki ben antepliyim neden kayserili olucakmısım adam bir bozuldu kaynvalidelerin rengi attı benim bebeğimde antepli olucak inşAllah

eşinin de beynini biz onu seviyoruz ondan yapıyoruz diye yıkamışlardır kuzum boşver... onlar utansın sen dimdik dur...

hadi ya ben neden bu çarşamba diye hatırlıyorum acaba:26::26:

haha banada pek guvenme cnm bana hamılelık bıraz alıklık yapıyo yanlışta anlamış olabılırım

Örneğin ben haftaya gideceğim tatile ve internete giremeyeceğim bir ortamda olucam...
Oyüzden okusam da okuduğumu yazamayacağım ama dua okurken buradaki herkes aklımda olacak....

kesinlikle canım dunya dua üzerine Allah buyuk mazlumun ahı elbet cıkar onlardan

sen eksik kal

kalmam niye kalıyım ki

ayy annem iki teyzem ananem bugün eminönüne gittiler, acaba bebişe bişeyler almışlar mıdırrrr çok merak ediyorummmmm

eşim sedef hastası oldu onların yüzünden sıkıntıdan adam her ay doktor kontrolünde , kalp krizi riski var 2 kat ben nasıl diyim hep senin suçun diye bir de beni suçluyorlar sen hasta ettin oğlumuzu diye

yuhh yaaaaa Allah akıl fikir versin, Allah ıslah etsin bunları.

benim eşim çok milliyetçidir hayatta Konyalılıktan hatta Akşehirli olmaktan taviz vermez... kızımı da kendine benzeticek kesin

şekerim akşehirliler yeri gelir konyalı olmayı bile kabul etmezler akşehirliyiz biz derler

vaowww çok çabuk oflu olmuşsun sen

ben ölürüm de konyalıyım demem.. urfalıyım ezelden

Evettt yaa aşkım hep der bana oflusun sen başka bi şey duymıım die
Belki de çok sevdim çok benimsedim ondandır

Urfalı komşularımız vardı bizim çoook severim urfalıları

genelleme yapmıyorum hilalim alınma bak

cimrilik bunlarda uc kagıt kurnazlık bunlarda neden kayserili olucam dicekmişşim kiii ya kızlar size ne anlatıcam nişan alısverişine cıktıkk kayınpederim 100 liralık esyaya 40 lira veriyor dusun pazarlıgı oyle yapıyorrrr adamlarrrla 2 saat pazarlık yapılır mı yapıyor tamam pazarlık helaldir ama 100 liradan 40 lira vermek istenmezkiiii adamlar diyor abi nerelisin bu demez mi antepliyim ben şoookkkkk abi yok ya antepli dğilsindr sen kayseriye benziyorsun demesin miiii vallahi nereye gitse anntepliyim derrr terbiyesiz

ben ehliyet ıcın evrakları hazırlıyordum fotokopıde adam dediki " abla sende bizi ordansın dedi" adamın şivesi benzemiyor bızımm oraya birtanede bayanvar bebekli bızı dınlıyor bende dedimki " anteplimisiniz" adam yok ablaa kayseri dedi kadında bana dedıkı sen kabullenememşsin kayseriyi dedi bende evet ben anteplıyım dedim

Evettt yaa aşkım hep der bana oflusun sen başka bi şey duymıım die
Belki de çok sevdim çok benimsedim ondandır

Urfalı komşularımız vardı bizim çoook severim urfalıları

her yerin iyisi de var kötüsü de işte... Sen iyilerle karşılaşmışsın hep ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…