cnm ben sana özelden yazamadım okudum ama haftaya sanıyodum bende gebelık alıklıgı varda kusura bakma tatlım
genelleme yapmıyorum hilalim alınma bak
cimrilik bunlarda uc kagıt kurnazlık bunlarda neden kayserili olucam dicekmişşim kiii ya kızlar size ne anlatıcam nişan alısverişine cıktıkk kayınpederim 100 liralık esyaya 40 lira veriyor dusun pazarlıgı oyle yapıyorrrradamlarrrla 2 saat pazarlık yapılır mı yapıyor tamam pazarlık helaldir ama 100 liradan 40 lira vermek istenmezkiiii adamlar diyor abi nerelisin bu demez mi antepliyim ben şoookkkkk abi yok ya antepli dğilsindr sen kayseriye benziyorsun demesin miiii vallahi nereye gitse anntepliyim derrr terbiyesiz
ben ehliyet ıcın evrakları hazırlıyordum fotokopıde adam dediki " abla sende bizi ordansın dedi" adamın şivesi benzemiyor bızımm oraya birtanede bayanvar bebekli bızı dınlıyor bende dedimki " anteplimisiniz" adam yok ablaa kayseri dedi kadında bana dedıkı sen kabullenememşsin kayseriyi dedi bende evet ben anteplıyım dedim
benim kocam hanım köylüüü arkadaşları soruyor nerelisin diye hanım köyluyum antepliyim diyorrr
önemli degıl canım bende sana yazdım cevap ama arada kaynamıssteşekkür ederim canım saol
ayy kayınbabaya bak yaaaaaa yuhhh
benim eşim de çok güzel pazarlık yapar "abi sen kayserilimisin" dediklerinde "evet kayseriliyim" der kendinden emin bir şekilde
hürrem kılıklı demiyorum ben sana boşuna
sayfalar hızla ılerlıyo ne zman balşlancak cn yarınmı tedavıye ay ınşalla bı dahakı ayada sukur duası okuruz
her yerin iyisi de var kötüsü de işte... Sen iyilerle karşılaşmışsın hep ne güzel :)
anaaaaa bir konyalı daha merkezdemisin canım sencanlarım çok geç yazıyorum çünkü netim yavaşşşşşşş hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürlerdua listesine benim doğum tarihim 11 kasım ama sezeryan olacağım için 15 gün önce olur. bu arada bende konyalıyım ve gayet modern iyi biriyim eşimde öyle esracım bence bu durum senin kaynanın kişiliğiyle alakalı bi durum ama takma sen kafana bebişini düşünnnn
hadi yaaaa kimse kayseriliiyim demek istemez kız seninki diyor hayret
evet yaaa adamlar dogrudan kayserilisin diyorr birde demez mi kayseri şivesiyle antepliyikkkk antepliler antepliyim ağam yorum der
azcık ruhumda var o zamankeşke fesatlıklardada hurreme benzesen hiç yapamıyorum ama şu gercekki bana kvalide peder bişi desin hemen kocişe anında uuygun dille söylerim azcık duygu sömuruusu yeri geldğinde de bak işte bilerek yapıyor derim kocişimi enınde sonunda haklısın lafını agzından alırım aman nazar degmesin baana
allah korkusu olmayanlar diye genelleyelim bu memleket meselesini biz en iyisi
kayınbabanın kuzenine gittik bana nerelisin dediler köyümü söyledim amannn düşman başına o köy demezler mi kayınvalidem kırık mırık ama benim ne gelinimden ne köyünden zorum yok dedi kayınbabada tastikledi sen kötüye denk gelmişsin dediler merak ettim sordum kim diye adını ve soy adını söylediler bana ikinci şook öz teyzem ve oğlundan bahsediyorlar
güldüm teyzem onlar benim dedimkadının yüzü attı ciddimisin sen dedi bana
meğer teyzemin oğlu kayın babanın amca kızıyla nişanlanmış teyzemlerden duymuştum ben olanları ve ayrılma sebebleri kızı başka erkekler yatakda basmasıydı teyzemin oğlunun güldüm geçtim olanlara
ama su var annemle teyzem aynı anneden doğmalarına rağmen teyzem gelinlerini döver söver çok eziyet eder aksine benim anneciğimde aman oğlum 2 kız da bizde var sütümü haram ederim eşlerinize doknursanız der
kızkardeşimle bana da sütünü haram eder eşlerimize saygısızlık yaparsak diye
hürrem kılıklı sevdim bunu :) moonsunım sana da yakışmış esramı tebrik ediyorum
nefret ediyorum böyle insanlardan bir laf var ya beş parmağın beşi de bir mi diye? kardeşler arasında bile iyisi kötüsü oluyor, memeleketlide mi olmayacak... aman ya...
eşinin de beynini biz onu seviyoruz ondan yapıyoruz diye yıkamışlardır kuzum boşver... onlar utansın sen dimdik dur...
hadi ya ben neden bu çarşamba diye hatırlıyorum acaba:26::26:
kızlar ben size anlatmışmıydımmmm ne olursa olsun dilek kapımız açık olabilir konusurken dikkatli olmalıyız
kampuste bir kız arkadasımla memleketleri ınsanları konusuyoruzz arkadaşım dediki " moonsun kayserililer çok iyi zengin çalışkan akıllı oluyorlarmış " dedi
bizde geyik yapıyrzda bende durdum yolun ortasında açtım ellerimi göğe baktım gülerekkk " Allahım yok mu bir kayserili gönder yarabbi göndeeeerrrrr" aminn dedimm çok degıl eşimle tanıstık 3 ay sonra ve şuan kayseriliyle evliyim
anaaaaa bir konyalı daha merkezdemisin canım sen
ayyy canım ya bomba olmuş , aynen dualarımızın ne zamn kabul olacağı belli olmaz , ağzımızdan çıkan her söz kabul olabilir.
selçukludayım bende sanayi durağının ordayımewet tatlım merkezdeyiz
kızlar ben size anlatmışmıydımmmm ne olursa olsun dilek kapımız açık olabilir konusurken dikkatli olmalıyız
kampuste bir kız arkadasımla memleketleri ınsanları konusuyoruzz arkadaşım dediki " moonsun kayserililer çok iyi zengin çalışkan akıllı oluyorlarmış " dedi
bizde geyik yapıyrzda bende durdum yolun ortasında açtım ellerimi göğe baktım gülerekkk " Allahım yok mu bir kayserili gönder yarabbi göndeeeerrrrr" aminn dedimm çok degıl eşimle tanıstık 3 ay sonra ve şuan kayseriliyle evliyim
ne ikinci adım hürrem mi olsun hayırrrsaol canımm
selçukludayım bende sanayi durağının ordayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?