olur tabi olmaz mı kuzum:) ben de neye büyük konuşursam hemen başıma gelir...
olsun tabi (laf aramızda gö<zler falan da benziyor) tam oldun hürrem mmoonsun sultan:)
bakıyorumda kimseler beni merak etmiyor unutulduk mu oğluşum biz bu teyzeler bizi unuttumu yoksa??
yavrumm sanayi durağı kocaman bir bölgedir arasan bile beni bulmazsın kolay kolayyyavrum apartman ve no yu da söyleseydin maşAllah herseyi söylemişsin
selçukludayım bende sanayi durağının ordayım
bakıyorumda kimseler beni merak etmiyor unutulduk mu oğluşum biz bu teyzeler bizi unuttumu yoksa??
eşim gözlerimizi benzetiyor ama ben yeşilim o mavi çok şirin aslında kızzz sevdim hürroşuubir gönüle bile inemedikten sonra ne eylerim ben sultanlıgı hemen baslyayım edebiyata saol canımm
seni merak etmeyiz balımbakıyorumda kimseler beni merak etmiyor unutulduk mu oğluşum biz bu teyzeler bizi unuttumu yoksa??
esranın evinin ordasın demek esrada realin ordayım demiştibende realin oradayım canım
Kızlar biz kaçıyoruz kızımla pazara gideceğiz bu sıcakta Allahım bize kolaylık versinçok teşekkür ederim dinlediğiniz ve beni düşündüğünüz için artık bu konuyu kapattım kalbim de Allaha havale ettim bundan sonra topikte mutlu ve huzurlu günler geçirmeyi diliyorum kendim için kızım ben eşim ve kendi ailemle sizleri seviyoruz kendinize iyi bakın öpüldünüz
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...... nasılsınız tatlılar?
hürrem olsak daha ne isteriz kuzum ya :)
seni merak etmeyiz balım
esranın evinin ordasın demek esrada realin ordayım demişti
he yaaaa bende dur diyeyim " harem ne ki dunyayı ben yöneteceğim" o ne özguven o
dünya yetmez sana tüm evren olsun kuzum....
seni merak etmeyiz balım
esranın evinin ordasın demek esrada realin ordayım demişti
canım esranın evinin orası terminal ve orası çok gelişmiş bir yer konyanın asortiklerinin yeni mekanı diyebilirim yobazlık ve kapalıkla kastı ne anlamadım :44:benim eltilerde konyada ikamet ediyorlar terminal tarafındalarmışşş izmirli hatun konyalılar çok yobazmış çok kapalılarmışşda mışş izmirlilerde çok acık konyalılara göre ona bakarsan nam yapmıslar yanii neye göre degerlendiriyor anlamıyorum
uzaylılarla venus muş marsmış aymışş meteormuşş uğraşamam kuzumm :89::89::89: dünya yeter şimdilik :94::94::94:
esrada taşınacak esra taşınmadan en kısa zamanda buluşalım bir yerde sizlere yakın realin cafesi olurdoğrudur canım yalnız ben taşınıcam burdan şuan oturduğum ev kışın çok soğuk oluyor aklında bulunsun güzel bi denk gelirse haber et bana
kız ketanhelvaaaa konyada buluşalım esrada geldiğinde su istanbullulardan önce buluşalım biz göbekleri dokuşturalımmm
ben de onlarla bir tek sen başedersin diye demiştim ama gönlünden neresi koparsa artık katlanacaz minnoşum :) hürremim benim,,,,, sülümandan alacam seni
canım esranın evinin orası terminal ve orası çok gelişmiş bir yer konyanın asortiklerinin yeni mekanı diyebilirim yobazlık ve kapalıkla kastı ne anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?