2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar kızlarrrr bebeklerin çekilişi için son 5 gün duymadım diyen kalmasın temmuz 1 de çekilişi yapacağız inşşş

kaçıncı oğlun??? alırım hiç hayur dimem valla:)

kızlar tatlı kızlar ben kaçıyorum öpeyrum hepiniziiiii

Şişşşşşttt napıosunuz annişlerrr
benim aşkımın bu akşam toplantısı var ve ben yalnızımmm özledim aşkımı

Aslında belki de en küçük göbekli benimdir
o elbise beni çook şişko gösterdiiiii

Şu an üstümdeki tişörtle 3-4 aylık gibi duruyorum.
He bi de o gün manyak bi gaz sancım vardı,böbreklerimde karnımda dolaşan bi sancı

ya arzu için okunacak duayı yasini yani okudum ben.moonsuna özelden mesaj attım .doğru kişiyemi attım yaws kafam karıştı.:44:
ama netice itibariyle okudum allah kabu ederse.
birde dün akşam birde bugün baya baya tekmeleri almaya başladım ben çok mutlu oldum hayat belirtisi göstermeye başladı bebişim.hiç tekme felan almıyodum normalde çok mutlu oldum .iyi akşamlar herkese...

saol bebeğim dua listesini kim oluşturabilir ben yapmayı bilemiyorum katılmak isteyenler yazsınlarrr

lavinya
moonsun
esra86
annesinibirtanesi başka??

beni de ekleyin kızlar hanginiz eklerseniz...

özel mesaj kutunuzu kontrrol edin kızlar...gönderdiklerini de gelenleride boşaltın önce tatlım...50 mesaj kapasiten var...gecen bende boş sanıyom megerse bırıkmış 50 mesaj da dolu farketmemişim....

Son düzenleme:

Sende mi anteplisin cnm?bende urfa kokenliyim antepte dogdum buyudum..ama orda oturmuyosun galiba ben gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…