oğlumu verrrinn panaaa sülümaaannnn tamma şekercimm al al beniii
aman canım o sadece kendisini begenir bir hasan diyişiii var dysan zor tutarsın kendini kırılacak bana hep diyorki ben senin gibi olamam bu kadar neşeli dilbaz olamıyorum der benimle yarısıyor sankiii olamaz tabi ben içtenim o yapmacıkkk
applepayyyy o saç renki ne öyleeee, çok güzel çok severim açık sarıyı ama keşke hamilelikten önce kendi rengine dönseydin, dipleri çıkınca rahatsız olabilirsin.
ya arzu için okunacak duayı yasini yani okudum ben.moonsuna özelden mesaj attım .doğru kişiyemi attım yaws kafam karıştı.:44:
ama netice itibariyle okudum allah kabu ederse.
birde dün akşam birde bugün baya baya tekmeleri almaya başladım ben çok mutlu oldum hayat belirtisi göstermeye başladı bebişim.hiç tekme felan almıyodum normalde çok mutlu oldum .iyi akşamlar herkese...
her cuma 2-3 annişin dua günü olacak canım..bu cuma lavinyamın allahın izniyle...ayetül kürsi ve inşirah suresi okunacak..sonraki haftalardan hepimiz için dönecek bu dua listesi inşallah....
bana özelden mesaj atarsanız perşembe akşam iş çıkışına kadar netleştiririz inşallahh...bu hafta lavinyamla beraber beklenen doğum tarihi kasım başı (1-2kasım gibi) olan bi iki annişimizin daha dua günü olabilir...
özel mesaj kutunuzu kontrrol edin kızlar...gönderdiklerini de gelenleride boşaltın önce tatlım...50 mesaj kapasiten var...gecen bende boş sanıyom megerse bırıkmış 50 mesaj da dolu farketmemişim....
bende demem kayseriye gitmiştik akrabalar filan geldi eşimgilinn herkes otuuryor biri bana dediki gelin hanım artık kayserili oldun diye bende dedimki ben antepliyim neden kayserili olucakmısım adam bir bozuldu kaynvalidelerin rengi attı benim bebeğimde antepli olucak inşAllah