Aşk olsun beni unutmuşunuz dua için dr gitmiştim
Sende mi anteplisin cnm?bende urfa kokenliyim antepte dogdum buyudum..ama orda oturmuyosun galiba ben gibi...
günaydın bebiş iyiymiş kilo çanları benim içinde çaldı nihayet 5 kilo almışız ama akşam üstü gittim saymam walla dedim doktora bu midesindeki su istenilen miktarda olmasa bile fena değilmiş bir sonraki kontrolde radyolağu ararım ücret vermeden gidersin dedi bir de dua günümüz mü başlıyor ben unutulmuşum da küştüm
günaydın bebiş iyiymiş kilo çanları benim içinde çaldı nihayet 5 kilo almışız ama akşam üstü gittim saymam walla dedim doktora bu midesindeki su istenilen miktarda olmasa bile fena değilmiş bir sonraki kontrolde radyolağu ararım ücret vermeden gidersin dedi bir de dua günümüz mü başlıyor ben unutulmuşum da küştüm
günaydın kızlar..
mesai böyle erken mi başlıyo bizim topic te...maşş. diyorum ne diyim..
aman dr. da ölçüln kılo ya ben ınanmıyonm sonuçta kıyafetli ve tok karnına takıyo..
Günaydın kızlar ve mink bebişleri... nasılsınız biz ev taşıyorduk,telaşımız vardı.Kızlar dün dr a gittim plesanta asağıda dedi moralim çok bozuk benzer durum yasayan var mı ? Yukarı çekilöezse kesın sezeryan dedi bide kanama olmıyacak dikkat et tehlikeli dedi
Günaydın şekercikler nasılsınız bakalımmmgünümüz aydın güzel bereketli huzur sağlık iman dolu olsun inşAllah
napıyonuz bebişlerrr haydi tekmeler havayaaaaaa
canımcım gunaydın nasıl oğluşun iyi mi annesi fotosu var mı ekle de sevelim onu
evet canım bende 7 yasına kadar ordaydım şimdi bursadayım sende antepli sayılırsın yahuuu
Kızlar gunaydin herkese,
O kadar kotu bi durumdayim ki artik cildirma asamasina geldim,dayanamiyorum.icimde bi korku surekli uykusuzluk endise hissi beni mahvediyo.neden boyle oldum?hersey cok guzel yolundaydi bebegimde saglikli ama ben hic iyi degilim.napicami sasirdim yemek yiyemiyorum ben 5kilo almistim 3u gitti stersten.elim ayagim hep uyusuk hep bi tedirginlik hali.ilac almak istemiyorum ama artik dayanamiyorum..ptesi psikayatrise gidicem ama care olur mu artik onu da bilmiyorum.kizlar bana ne oluyo sizce nedir bu durum.lutfen biri bisey soylesin
Günaydın kızlar ve mink bebişleri... nasılsınız biz ev taşıyorduk,telaşımız vardı.Kızlar dün dr a gittim plesanta asağıda dedi moralim çok bozuk benzer durum yasayan var mı ? Yukarı çekilöezse kesın sezeryan dedi bide kanama olmıyacak dikkat et tehlikeli dedi
günaydın bizde bugün erkenciyiz..babamızı izmire gönderdik..işlerini hallederse gelecek bu gece yoksa kalacak artık kaç gün kalır bilmem ..
neyse bizde kızımla oynuyoruz..allahtan şuan pepe başladıda bıraktı benibende takılıyorum burda..
Ya bebişler büyüdükçe net fato almayı beceremeyorlarmış öyle dedi dr ama bir foto yakaladı net olmamakla beraber yayvak ağızlı gözünü açmış yana doğru bakıyor tek foto ama o da net değil artık tüm hatlarını kuş bakışı göremiyoruz parça parça gördüğümüzden siz eskisi gibi anlamıyorsunuz dedi dr bu arada 2 günde 20 gr almış çok hızlı büyüme dönemindeyiz dedi
beysal kaç kez adın geçti yazdıklarımda ne unutması qııı nerdesin sen bakim burcu sen annesinibirtanesi yoksunuz
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...... nasılsınız tatlılar?
hürrem olsak daha ne isteriz kuzum ya :)
seni merak etmeyiz balım
esranın evinin ordasın demek esrada realin ordayım demişti
beysalım neden yazmıyorsun kuzum yaaa
moonsun kaldık başbaşabeysalım takip ediyor bizi diğerleri terk ediyorlar
Aşk olsun beni unutmuşunuz dua için dr gitmiştim
Günaydın şekercikler nasılsınız bakalımmmgünümüz aydın güzel bereketli huzur sağlık iman dolu olsun inşAllah
napıyonuz bebişlerrr haydi tekmeler havayaaaaaa
canımcım gunaydın nasıl oğluşun iyi mi annesi fotosu var mı ekle de sevelim onu
evet canım bende 7 yasına kadar ordaydım şimdi bursadayım sende antepli sayılırsın yahuuu
günaydın canım öncelikle sakin ol neden uyuyamıyorsun neyden korkuyorsun ??
bir tartısma vs yasadın mı son zamanlarda :26: konus bizimle içini dök rahatla bitanem buranın psikologla hiçbir farkı yok inan...
fıstıklar kusura bakmayın akşam babamız araba ile almaya geldi yazamadan kapatmış olduk
canım bebişin nasıl kilosu boyu ne ne durumda
günaydın kuzucum
günaydın tatlı anneler ve melekleri nasılsınız bu sabah daha iiyi kalktım sabah babamız kahvaltı hazırladı bizi arabayla işe getirdi falan güzel bir sabahtı haava yağmurlu serin çok şükür işe başladık besmele ile bakalım umarım güzel geçer günününz oğlum daha tekmelemeye başlamadı umarım iyidir ve uyuyordur artık onun tekmesini duymadan rahat edemiyorum...
Yok canim tartisma bisey yok.ama 20 gundur falan burun tikanikligi ile beraber basladi bu durum 2kere panik atak krizine girdim yada ben oyle oldugunu dusunuyorum.yuregimi sikistiriyolar sanki nefes alaniyorum.hafif bi titreme bulundugum ortamdan kacma istegi.boyle delircek gibi oluyorum o an gozum ne esimi ne bebegi hicbiseyi hickimseyi gormuyo her an olcekmisiim bayilcakmisim gibi gelio.cok yoruldum artik ya.inan aklima hersey gelio artik
yağmurlu bır ıstanbul sabahından herkese gunaydın
ya ben dua gununu anlamadım nasıl yapılcak 2 dua var her cuma o dua bıkac arkadasımız ıcın okunacak ölemı
Yok canim tartisma bisey yok.ama 20 gundur falan burun tikanikligi ile beraber basladi bu durum 2kere panik atak krizine girdim yada ben oyle oldugunu dusunuyorum.yuregimi sikistiriyolar sanki nefes alaniyorum.hafif bi titreme bulundugum ortamdan kacma istegi.boyle delircek gibi oluyorum o an gozum ne esimi ne bebegi hicbiseyi hickimseyi gormuyo her an olcekmisiim bayilcakmisim gibi gelio.cok yoruldum artik ya.inan aklima hersey gelio artik
neeee sen bize okadar kızzzz sonrada yazmadan kaççç
hihoohohoho
günaydın canımmm ısırırım seniiii
daha onceden panik atak filan varmıydı canım geçmiş olsun Allahım şifa versin dua edelim senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?