2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın bebiş iyiymiş kilo çanları benim içinde çaldı nihayet 5 kilo almışız ama akşam üstü gittim saymam walla dedim doktora bu midesindeki su istenilen miktarda olmasa bile fena değilmiş bir sonraki kontrolde radyolağu ararım ücret vermeden gidersin dedi bir de dua günümüz mü başlıyor ben unutulmuşum da küştüm

Son düzenleme:
Günaydın şekercikler nasılsınız bakalımmm günümüz aydın güzel bereketli huzur sağlık iman dolu olsun inşAllah

napıyonuz bebişlerrr haydi tekmeler havayaaaaaa

Aşk olsun beni unutmuşunuz dua için dr gitmiştim

canımcım gunaydın nasıl oğluşun iyi mi annesi fotosu var mı ekle de sevelim onu

Sende mi anteplisin cnm?bende urfa kokenliyim antepte dogdum buyudum..ama orda oturmuyosun galiba ben gibi...

evet canım bende 7 yasına kadar ordaydım şimdi bursadayım sende antepli sayılırsın yahuuu

günaydın kızlar..

mesai böyle erken mi başlıyo bizim topic te...maşş. diyorum ne diyim..
aman dr. da ölçüln kılo ya ben ınanmıyonm sonuçta kıyafetli ve tok karnına takıyo..

yok canım daha baslayan yok isteyenler söylucek annesininbirtanesine özel mesaj atıcak liste olusturulacak dogum tarihine göre 2-3 kişi haftalık dua edıcez

günaydın kızlar..

mesai böyle erken mi başlıyo bizim topic te...maşş. diyorum ne diyim..

aman dr. da ölçüln kılo ya ben ınanmıyonm sonuçta kıyafetli ve tok karnına takıyo..

günaydın canımcım

evet bizim mesailerde erken basladıgından buranında mesaisi erken baslıyor

sen çalısıyormusun :26:

Günaydın kızlar ve mink bebişleri... nasılsınız biz ev taşıyorduk,telaşımız vardı.Kızlar dün dr a gittim plesanta asağıda dedi moralim çok bozuk benzer durum yasayan var mı ? Yukarı çekilöezse kesın sezeryan dedi bide kanama olmıyacak dikkat et tehlikeli dedi

canım hoşgeldin hayırlara cıksın inşAllah kendini çok mu yordun bakimm sennn esya filan mı taşıdın da böyle oldu geçmiş olsun canım Allah sana bagıslasın evladını bol bol dınlen o zaman calısıyormusun :26:

Kızlar gunaydin herkese,
O kadar kotu bi durumdayim ki artik cildirma asamasina geldim,dayanamiyorum.icimde bi korku surekli uykusuzluk endise hissi beni mahvediyo.neden boyle oldum?hersey cok guzel yolundaydi bebegimde saglikli ama ben hic iyi degilim.napicami sasirdim yemek yiyemiyorum ben 5kilo almistim 3u gitti stersten.elim ayagim hep uyusuk hep bi tedirginlik hali.ilac almak istemiyorum ama artik dayanamiyorum..ptesi psikayatrise gidicem ama care olur mu artik onu da bilmiyorum.kizlar bana ne oluyo sizce nedir bu durum.lutfen biri bisey soylesin

günaydın bizde bugün erkenciyiz..babamızı izmire gönderdik.. işlerini hallederse gelecek bu gece yoksa kalacak artık kaç gün kalır bilmem..
neyse bizde kızımla oynuyoruz..allahtan şuan pepe başladıda bıraktı beni bende takılıyorum burda..

Ya bebişler büyüdükçe net fato almayı beceremeyorlarmış öyle dedi dr ama bir foto yakaladı net olmamakla beraber yayvak ağızlı gözünü açmış yana doğru bakıyor tek foto ama o da net değil artık tüm hatlarını kuş bakışı göremiyoruz parça parça gördüğümüzden siz eskisi gibi anlamıyorsunuz dedi dr bu arada 2 günde 20 gr almış çok hızlı büyüme dönemindeyiz dedi

günaydın canım öncelikle sakin ol neden uyuyamıyorsun neyden korkuyorsun ??

bir tartısma vs yasadın mı son zamanlarda :26: konus bizimle içini dök rahatla bitanem buranın psikologla hiçbir farkı yok inan...

Günaydın sanırım erca da böyle bir problem vardı yanılmıyorsam

günaydın

Allah kavustursun canım sende kafanı dınlersın 2 gun bosver özlem olur iyi yapmıssın cok gelmıyorsun sen calısıyormusun canım :26:

evet yaa yerim ben onları yerimmmmm yesin buyusun annesiiii sen yınede yukleede sevelim

beysal kaç kez adın geçti yazdıklarımda ne unutması qııı nerdesin sen bakim burcu sen annesinibirtanesi yoksunuz

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...... nasılsınız tatlılar?

hürrem olsak daha ne isteriz kuzum ya :)

seni merak etmeyiz balım

esranın evinin ordasın demek esrada realin ordayım demişti

beysalım neden yazmıyorsun kuzum yaaa

moonsun kaldık başbaşa beysalım takip ediyor bizi diğerleri terk ediyorlar

fıstıklar kusura bakmayın akşam babamız araba ile almaya geldi yazamadan kapatmış olduk

Aşk olsun beni unutmuşunuz dua için dr gitmiştim

canım bebişin nasıl kilosu boyu ne ne durumda

günaydın kuzucum

günaydın tatlı anneler ve melekleri nasılsınız bu sabah daha iiyi kalktım sabah babamız kahvaltı hazırladı bizi arabayla işe getirdi falan güzel bir sabahtı haava yağmurlu serin çok şükür işe başladık besmele ile bakalım umarım güzel geçer günününz oğlum daha tekmelemeye başlamadı umarım iyidir ve uyuyordur artık onun tekmesini duymadan rahat edemiyorum...

günaydın canım öncelikle sakin ol neden uyuyamıyorsun neyden korkuyorsun ??

bir tartısma vs yasadın mı son zamanlarda :26: konus bizimle içini dök rahatla bitanem buranın psikologla hiçbir farkı yok inan...

Yok canim tartisma bisey yok.ama 20 gundur falan burun tikanikligi ile beraber basladi bu durum 2kere panik atak krizine girdim yada ben oyle oldugunu dusunuyorum.yuregimi sikistiriyolar sanki nefes alaniyorum.hafif bi titreme bulundugum ortamdan kacma istegi.boyle delircek gibi oluyorum o an gozum ne esimi ne bebegi hicbiseyi hickimseyi gormuyo her an olcekmisiim bayilcakmisim gibi gelio.cok yoruldum artik ya.inan aklima hersey gelio artik

neeee sen bize okadar kızzzz sonrada yazmadan kaççç

hihoohohoho

günaydın canımmm ısırırım seniiii

daha onceden panik atak filan varmıydı canım geçmiş olsun Allahım şifa versin dua edelim senin için..

yağmurlu bır ıstanbul sabahından herkese gunaydın

ya ben dua gununu anlamadım nasıl yapılcak 2 dua var her cuma o dua bıkac arkadasımız ıcın okunacak ölemı

yağmurlu bır ıstanbul sabahından herkese gunaydın

ya ben dua gununu anlamadım nasıl yapılcak 2 dua var her cuma o dua bıkac arkadasımız ıcın okunacak ölemı

gunaydın balımmm

şimdi mesela dogum tarihleri 1-2-3 kasım olanlar için bu cuma belirlenen dualardan okucak herkes ismen dua edecek bu sekılde

canım 2-3 kere bana da öle oldu hatta anlatmıstım ılkını ptt de tansıyonum dusmustu baya bı dusuyo o anda tansıyon dun yıne farkettım kayınvalıdemlerdeydım hıc nefes alamıcak gıbı oldumm hanı vucudumda bı sıkıntı yok ama nefes alıp vermede zorlandım böle göğsumde sankı bısı tıkalı gıbı oluyo sankı saunadaymıssın gıbı nefes alıyosun ama nefes alıyomus gıbı rahatlamıyosun kafana takma bu durumu sıcaklarla ve yorgunlukla alakalı bıde tansıyon.eger bunu panık atak dıe yorumlarsan allah korusun kalıcı panık atak hastası olabılırsın aşmaya calısmalısın

Aslinda bi kac kere boyle endiselenince carpinti falan olmustu ama sakinlestirmistim kendimi o zaman.simdi olmuyo surekli dua ediyorum bende belki nazardir falan die ama gecmio.kizlar walla akliniza gelirse benim icinde dua edin nolurO kadar zor bi durum ki dusunsenize bebegimi bile onemseyemiyorum.ona uzuluyorum sonra ben ne bicim bi anneyim dieAllah kimsesnin basina vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…