2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gunaydın balımmm

şimdi mesela dogum tarihleri 1-2-3 kasım olanlar için bu cuma belirlenen dualardan okucak herkes ismen dua edecek bu sekılde

aa anladım aslında böle olunca zaman cabuk gecer her hafta cumayı beklerız cumalar gectıkce de bı bakmısız doğumdayız benıde ekle annesının bıtanesı:)) aysunn hatırlatmak gıbı olmasın da :))sen en sondasın

Ay dolu yazdm hepsi bende de oldu bir ara gece uyuyamıyordum kabus kabus ya doğumda bişey olursa bana diye pişman olduğum anlar bile oldu gebeliğimden aydınlıkta yatamayan ben karanlıktan korkar oldu m bir ara nefes alamıyormuşum gibi geldi bazen suiçerken bile daralıyordum sonradan geçti ama bu aylarda hamilelik depresyonu var ve yine başlayabilir biliyorum çoğumuzda olacakmış uykusuz durum korkma

gıcııkkkk biliyorummmm eger her cuma birini okusaaakkk benım bebis 5 aylık olur ancak bana sıra gelirrr

merveyi ekleme annesininbirtanesi

canım geçer inşAllah cuma gunu duaya baslıyoruz seni basa alalım diğer arkadaslarla annesinibirtanesiyle konusurum ben geçmiş olsun.

canım hamile kadını lohusa kadını ve bebeği yalnız bırakmamak lazımmış seytan ugrasırmış onun verdiği vesvese sıkıntı olabilir

euzubillahimineşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim...

günaydınnn güzell anneler ve ısırmalık bebişleriiiiii.....

nasılsınız bakalım bugün??

biz çok iyiyiz elhamdülillah... dün annanemiz büyük ananamiz bi de büyük teyzemiz(30yaşında ) bize ciciler almışlarrrrr, çok güzel pembiş beyaz hırkalar, tlum takımlar almışlar...

ananem de yavruağzı bir hırka patik örmüş o kadar güzel ki bi de pantolonunu yapıcakmış :):)

çok güzel bir gün olsun inşallahhh :)

şaka maka yolu yarıladık zaman hemencık gecer ınsallahh gercı benım önumde 2 doğum var bı akrabamız doğum yapcak benım yasımda oda ılk bebegı agustosta erkek, ekınde arkadasım doğurcak erkek,sonra ben doğurcam ıns erkek,benden bır-2 hafta sonra halamın kızı doğurcak onun cınsıyetı bellı degıl henuzİ::))yanı ben bılmıom. herkesın ılk bebegı cok heyecanlıı bı bekleyıs benım oğlum hepsını dövcek:))

günaydın canımcım

evet bizim mesailerde erken basladıgından buranında mesaisi erken baslıyor

sen çalısıyormusun :26:
öğretmenim canım son 2-3 gun seminer var sonra tatil...seminerde boş zaten 10-11 de gidip 12 de gelıyoz....ben evden başladım mesaiye..

ciciler sayfasına eklersin o zaman bizde bakarız....

resim isteriz resiiiimmm

Aynenya bende bi ısık artık mutlaka acik birakiyirum,bazen bebegi icimden atmak istiyorum.su icerken kucuk kucuk yudumluyorum.ne kadar surdu sende bu durum sahinus acaba gecer mi ya?gecsin artik cok zorlaniyorum,dayanamiyorum artik.gucum kalmadi:

ohh ne guzel bebıslerımız ne kaddannn şanslı mesela benımkı ıkı tarafında ılk torunu herkes bı heveslı bı heveslı hatta annem gecen gun cocugun ısmı nolcak be dedı napcan dedım lazım dıo kunye mı yaptrcan daha bellı deıl dedım aksama kaynanam sordu cocugun ısmı ne olcak ısımız var ona göre dıo bende dedım sen de mı kunye yaptırcan oğlumun ya 2 kunyesı olcak ya hıc:))) o o alır dıe almazmıs oda o alır dıe almazmıs pohahaha

bu arada benım annem oğlumu bal torunum dıe sevıyo tlfda hep bal torunum napıyo dıo:))

şekerim hoşgeldinnnnn anam yesinler onun cicileriniiii güle güle gıysın kuzummm anasına cekerse yandık ama neyseee çeksin tatlı olsun

evet inşAllah sonunu getirirz canımm
hadi yaa sen onden yasayacaksın tecrubeleri aynı doktora gittiğin var mı

öğretmenim canım son 2-3 gun seminer var sonra tatil...seminerde boş zaten 10-11 de gidip 12 de gelıyoz....ben evden başladım mesaiye..

aa ne guzel canım rahat bir meslegin var ben yıllık ızın alayım dedimde patron zaten dogum iznine cıkacaksın izin yok dedi

Sanirim benim ki panik atak ama ilk benimde baslarda oyle tansiyon dusmesi falan oluyodu,hamilelikten diye onemsemedim.ama arkasindan bu ataklar geldi tansiyon dusmesi gibi anlik degil bunlar cok uzun suruyo.doktora gidicem zaten.ilac verirsede artik mecburen kullanicam cunku bu sekilde bebege daha zararli oldugumu dusuyorum:26:

ne çok yazmışsınızzzzz, zor yetiştim vallahi

günaydın bitanemm... 5 kilo mu :) aysunnnnnnn duyyy bunu kızzz millet yetişti bizeeee

aa niye küsüyosun canım herkes özel mesaj atıcak listeyi yapana :)alınganlık yapma hemen

Günaydın şekercikler nasılsınız bakalımmm günümüz aydın güzel bereketli huzur sağlık iman dolu olsun inşAllah

günaydın balımmmmmm

amin aminnnnn inşallahhh canımmm... güzel bir gün olsun inşallahhh

istanbulda acayip yağmur var bu arada

günaydın kızlar..

mesai böyle erken mi başlıyo bizim topic te...maşş. diyorum ne diyim..

aman dr. da ölçüln kılo ya ben ınanmıyonm sonuçta kıyafetli ve tok karnına takıyo..

günaydın canım benim... evet bugün fazla erken başlamışlar

ben doktorda tartıldığım kiloyu hiç hesaba katmıyorum, evde aç karnına sabah ve kıyafetsiz kilomu kontrol ediyorum... gerçi bu ara kontrolsüzleştim ya neyse

günaydınnn yaprakcım... evi mi taşıyosunuzz?? bi ay sonra ben de taşınıyorum.. allahtan bi sürü kardeşim teyzem var, hiç bişeye dokunmıcam

canım plasentena yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de.. sen bol bol dinlen, yemene içmene ilaçlarına dikkat et. inşallah yukarı çıkar ama çıkmazsa da bebeğe bişey olmasında sezeryan olsun ne farkeder ki dimi...içini ferah tut sen.

canım bol bol tesbih çek... "ya rahman, ya rahim, ya allah...." selat-ü selam getir...

ve kesinlikle felak nas oku kendine sürekli. tek kalmamaya çalış, kafanı dağıtacak şeyler bul sürekli... güzel iyi şeyler düşün.

günaydın canım.inşallah hemen halleder işlerini gelir canım. pepe bizim çocuklarımız zamanında da olur inşallah olmazsa dvd lerini alıcam

günaydın canım... maşallah güzel başlamışsın.. inşallah tüm günün ve günlerin huzurlu mutlu geçer balım.çok ihtiyacın var senin buna...
canım kilodan hissetmiyor olabilirsin. rahat ol sıkma kendini.. sürekli karnını dinleme, o bilir ne zaman anneciğine hissettireceğini

yağmurlu bır ıstanbul sabahından herkese gunaydın

ya ben dua gununu anlamadım nasıl yapılcak 2 dua var her cuma o dua bıkac arkadasımız ıcın okunacak ölemı

günaydınnnn mervecimmm dua gününü ben de tam anlamadım, biri güzelce anlatsın pleaseeeee

KIZLAR NE ÇOK YAZMIŞSINIZZ YAAAAAAA ELİM KOPTUUUUUUUUU

bakıyorumda kimseler beni merak etmiyor unutulduk mu oğluşum biz bu teyzeler bizi unuttumu yoksa??
günaydın canım unutmadık..dua gününe katılıyorsun demii?
Aşk olsun beni unutmuşunuz dua için dr gitmiştim
aaaa ekledim hemen şekerim..hiç unuturmuyuzz..o liste başlangıç listesiydi..o anda burda oluptaa "tamam varım" diyen annişleri ekledim sadece..yarın akşama netleşecek inşallahh

canımm senin için bol bol dua edelim inşallah...:26:

ekledim kuzum...

buarada yesinler senin bal oğluşunu emii

kızlar geçmişi okuyup kimler dua gününe katılmak istemiş bulmaya çalıştım ama gözümden kaçan olduysa lütfen bana söyleyin...şimdilik (beklenen doğum tarihine göre bi sıraya koyacağım) liste bu:

annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
nillt
emaya** (emaya kardeşimizin acil duaya var...inşallah bu cuma lavinyam ve onun dua günü olsun)

hepiciğinizee günaydın...

ben hiç konusuyormuyum bak hep merwecik konusmusss

5 kilo alın alın zayıflarr baya alsın ancak bebiş beslenir bizim depolar yeteeerrrrr 14 temmuzda gittiğimde doktor beni tartacak naparım bilmem artık bari 1 kilo alam

Ne iyi olur canim canim ya allah razi olsun.dua ya gercekten cok ihtiyacim var.cunu ben kendime ne kadar okusam da kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.cok tesekkur ederim

hayırlı sabahlar güzel anne adayları ne alemdesiniz bakımmmben iyiyim şükür rabbime akşam eşim eve geldi eşimle beraber hopp bahçeye bakmaya gittik suladık bahçeyi komsumuzuda götürdük yanımızda kadın hasta oldu bahçeyeçok hasta edersiniz burdan satın diyor delüüükız neden satalım diyom sat diyor hala bana
emaye sen okun canım veya korku için ayet taşı yanında tabiri caizse muska yani kaju80 bir sure demişti annesi yazdırmış korkusu için geldiğinde ona soralım veya sen özel mesaj at
sahinus nasılmış canım iyi haberlerini almışsındır inşşş
sonracıma mervecik,esracık,aysuncuk,hilalicik nasılsınız bakımmmmm
ve diğer kızlar hayatbanagüzell,lavinya ,milona ,kaju80 ve ismi aklıma gelmeyen diğer hamişler nasılsınız bakımmmm
burcuxxx çalışacakmıısn sen gene:26:

güzel hemşom gelmişş hoşgelmişşş milano nerelerde acaba yaaa oda bızım hemso :44:

umarım hersey yolundadır.. Evet canım emaya yı öne alalım canım istersen bugun duuyuru yapalım kesin her hafta okuyacakları listeye ekleyelim buugn yarında yayınlarız

canım birde kaç tane ayetel kursi kaç tane inşirah suresi okucaz :26:

evet ksum ekınde doğurcak arkadasımla aynı doktora gıdıyoruz aslında ıkımızde ayrı ayrı doktorlarda basladık sonra doum fıyatlarından sonra ortak hastanede karar kıldık tabı doktoru da begendık o ekımde doğurcak ben kasım bebekler gununde gelırse onunla aramızda 6 hafta var :)

resim isteriz resiiiimmm

VERMEDİLER Kİ BANAAAA... GELİN ÇEYİZİ GİBİ BEBEK ÇEYİZİ YAPICAKLARMIŞ BOHÇALARDA

evet yaa çok şanslılar pıtırcıklar... biz de de ilk torun ben de ilk torunum. çok şanslı olucak o da benim gibi

babası anasına çekmemesi için baya uğraş vericek sanırım

nasıl yaaa yıllık iznini kullanamıyo musunn yuhhh artık
sen de her doktora gittiğinde bi kaç günlük rapor al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…