aaaaaaaaaaaaaaaa aşkolsun sanabak kızıcam sana olurmu öyle şeey..herşey yolunda olucak merak etme
doktorda bulucaksın herşey tereyagdan kıl ceker gibi olucak..
ama sana sölüyorum bende hep panikim..olmamalıyızsende artık sakın aglamaaaa... o cok mutlu orda.
şunu düşünelim hadi konu değişsin bebişler yay olucak muhtemelen yay nasıl bir burç kızlar bilenler yazsın..
aaaaaaaaaaaaaaaa aşkolsun sanabak kızıcam sana olurmu öyle şeey..herşey yolunda olucak merak etme
ama sana sölüyorum bende hep panikim..olmamalıyızsende artık sakın aglamaaaa... o cok mutlu orda.
şunu düşünelim hadi konu değişsin bebişler yay olucak muhtemelen yay nasıl bir burç kızlar bilenler yazsın..
[/QUOTE=esraa86;23779038]canım ya senin işinde zor. Allah sana sabır sağlık sıhhat versin. o kadar çok ağlama, mutlu ol. eşinden bir parça ile yaşıyorsun. eşin yok tabi tüm heyecanı tek başına yaşıyorsun. eşin ne zaman gelecek peki? nereye gitti?
canım ya senin işinde zor. Allah sana sabır sağlık sıhhat versin. o kadar çok ağlama, mutlu ol. eşinden bir parça ile yaşıyorsun. eşin yok tabi tüm heyecanı tek başına yaşıyorsun. eşin ne zaman gelecek peki? nereye gitti?
benim bebiş akrep olabilir. biraz tehlikeli bir burç ama napalım Allah böyle uygun görmüş. Yay burcu iyidir. canım kardeşim yay burcu. bazen çok karamsar oluyorlar bence tek kötü özellikleri bu. onun dışınca insancıl , sevecen, dost canlısı, merhametli harika insanlar. hayırlısı olur inşallah
Kızlarrrr ben geldimmmmm...
Sabahki moral bozukluğunun ardından anladım ki hamile psikolojisindeyim. E bir de tabi eşimin yanında olmamak ta var.:26::26:
Oturdum ağladım ağladımmm. Bebeğin de bu durumdan etkileneceğini düşünerek "bebeğim, yok bişey. sen üzülme sakın" diye diye ağladım :26:
Sabahtan beri hiç bir şey yememiştim. Midem sanki koca bir kuzu yemişim gibi doluydu. Bir çikolata bir de sahlep içebildim şu saate kadar.
Kızlar iyi hissedin kendinizi, ben eminim ki bebişler de çok etkileniyorlar bu durumdan. Bugün uzun zamandır olmayan kramplarım başlayınca bunu çok iyi anladım :44::44:
Dikkat edin bebişlerinize de kendinize de. Her şey olacağına varıyor sonuçta.
Bir de... İyi ki varsınız
Canım, sağol. Benimki akrep. "Dediğim dedik" diyen ben teraziye karşı, "çaldığım düdük" diyen bir akrep bekliyor beni
canım ayrı şehirlerdeyiz. iki haftada bir görüşüyoruz ancak. dua edin nolur bir iki ay sonra tayinimiz çıkıp kavuşabiliriz. Nolru dua dua dua..
ayy benimki de akrep canım. akreplerin de çok iyi yanları var: Örneğin; çok zekidirler, istedikleri yere ulaşırlar, azimlidirler. Bir de gözleri güzel olur
Kızlarrrr ben geldimmmmm...
Sabahki moral bozukluğunun ardından anladım ki hamile psikolojisindeyim. E bir de tabi eşimin yanında olmamak ta var.:26::26:
Oturdum ağladım ağladımmm. Bebeğin de bu durumdan etkileneceğini düşünerek "bebeğim, yok bişey. sen üzülme sakın" diye diye ağladım :26:
Sabahtan beri hiç bir şey yememiştim. Midem sanki koca bir kuzu yemişim gibi doluydu. Bir çikolata bir de sahlep içebildim şu saate kadar.
Kızlar iyi hissedin kendinizi, ben eminim ki bebişler de çok etkileniyorlar bu durumdan. Bugün uzun zamandır olmayan kramplarım başlayınca bunu çok iyi anladım :44::44:
Dikkat edin bebişlerinize de kendinize de. Her şey olacağına varıyor sonuçta.
Bir de... İyi ki varsınız
ayy benimki de akrep canım. akreplerin de çok iyi yanları var: Örneğin; çok zekidirler, istedikleri yere ulaşırlar, azimlidirler. Bir de gözleri güzel olur
Canım bende ilk hafta öyle deli gibi ağlamıştım nedenini bile bilmeden..Ama sonra herşey normale döndü şükür...
Sakın bişey yiyemedim deme zorla da olsa tıkıştır bişeyler..Hamile olmasam saatlerce aç kalabilirim ama miniklerimizi düşünmek zorundayız değil mi..
öyle canım haklısın. şimdilik bişeyler atıştırıyorum. eve gidince güzel bir yemek yiyip, eskisi gibi düzenli yemek yemeye devam etmem lazım.
Çikolataya da fazla yüklenme malum kafein var içinde,rahatsız eder seni de bebişini de...
inşallah kavuşursunuz canım. Allah dualarını kabul etsin.
evet biliyorum, o iyi yanları yüzünden zaten etraftakilerini görmeden ezip geçiyorler sırf kendi istekleri için. çok akrep arkadaşım oldu, biraz canımı yaktılarda ordan biliyorum
canım yaa hamilelik gerçekten psikolojiyi çok etkiliyoo ama biz en az hasarla atlatalım. üzülme sen sakın tamam mı hissediyo herşeyi minikler.. Biliyorum canın hiçbişey istemiyorr kendimden biliyorum ama sadece ve sadece onlar için yemeliyiz...
sıkma anını seninde dediğin gibi herşey olacağına varır bol bol dua edelim birbirimize...
sende iyi varsınn canım:))
ayy benimki de akrep olacakk en çok korktuğum burç idi.. Ama napalım Rabbim nasip etmişş:)) hem erkek hem de akrepp işim çok zoor çoook:))
ben de hem kız hem akrep işim çok zor diyordum nedense
yahu siz bebeklerinizin cinsiyetini nerden biliyorsunuz?
yahu siz bebeklerinizin cinsiyetini nerden biliyorsunuz?
Doğru canım haklısın. şekerim düşmesin diye yedim, yoksa bu ara çok yemek istediğim bişey değil çikolata ve şekerler
İnşallah bizim akreplerimiz öyle olmaz canım yaa. önemli olan iyi yetiştirmek.
yetiştirmekle karakterler çok fazla etkilenmiyor bence, öyle olsaydı kardeşlerin yada ikizlerin karakterleri aynı olurdu. burcunun ne olduğu önemli değil açıkcası umarım anlaşabilirim çocuğumla. ne annemle ne babamla nede ablamla anlaşamadım. ikisinin burcu aynı ötekide aynı gruptan. isterim kardeşim gibi anlaşayım. biz kardeşimle telepati kurar ne istediğimizi anlardık birbirimizden. inşallah böyle anlaşırız.
canım çin takvimi diye bişey varr yaaa oradan baktım ben... Hani Allah biliyo gerçii nasip belli olmaz ama tutuyormuşş arkadaşlarımda da tuttu cinsiyetler... Ben bu takvimi çürütmek istiyorum inşş Rabbim bakalım:))))
bende baktımda yaş kısmı çin yaşı olacakmış. onuda hesapladın mı?
evet canım ocak ve şubat ayında doğanlar 2 yaş ekliyormuş .ben ocak doğumluyum.. ayrıca doğduğum yıl çin yılına göre şubatta başlamış benim iki yaş eklemem gerekiyomuş falan filan ..eğer ocak veya şubat ayında doğmadıysan kolay hamile kaldığın yaşa +1 ekliyorsun canım..Gerçi Allah bilirr ne olduğunu nasip eğlence benimkisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?