2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ne iyi olur canim canim ya allah razi olsun.dua ya gercekten cok ihtiyacim var.cunu ben kendime ne kadar okusam da kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.cok tesekkur ederim

dunya dua üzerine kurulu canım Allahın izniyle sende şifa bulacaksın bu cuma lavinyamla seninkini okucaz inşAllah ne demek biz ne için varız

daha uzun yazmıştım da silindi önceden şişeyle içerdim sonra bardakla bile nefesim yetmemeye başladı sonra yudumlara döndüm sonra da bu böyle olmayacak dedim derin bir nefes aldım su içerken yavaş yavaş vererek içiyordum ve çok mutlu oluyordum bir dikişte içtim diye sonra hiç biryere sığmıyo ve nefesim daralıyordu camları açtırıyordum şimdi havalarda sıcak serin yerlere geç havadar olsun gündüzleri çok yorul akşamları uykum geldi diye yatma bir süre gece kalkınca çok kötü oluyor adam mümkün olduğunca ayık dur geç yat ki gece kalkmayasın ben öyle yapmaya çalıştım ben küçükken yengem vardı doğum sırasında ölmüştü o aklıma gelşyordu ya bana bişey olursa biz zaten mutluyduk ne rden çıktı bu bebek diye düşünüyorsun sonra da pişman oluyo insan kendinden utanıyor yaklaşık bir ay sürdü

evet canım yaa yıllık izin dedimde herkesin konusuluyordu bana sen isteme zaten doguma cıkacaksın dedi bende napıcam eylulun basında 15 gun rapor alıcam inşAlllah 15 gunde yıllık izin kullanıcam ekım basında dogum iznine cıkıyorum zaten inşAllah tabi nasip olmazsa burdayım

SENİ ANDIM DÜN GECE! - YouTube

kızlar dinleyebilenler dinletsin bu iilahiyi bebişlerinee çok guzel

hiç konuşmazsın sen bilirim ben seniiiiiii

ben 12 temmzuda 2 kiloya razıyım şimdiden

günaydın canım hoşgeldin. resimlerini çeksene bahçenin yaa merak ettim çokk.

Canim dilimde hep zaten ayetel kürsi,nas ve felak dualari hic eksik etmiyorum.allah dualarimi kabul eder insallah,cok caresizim cunku.

hadi bakalım hepimizde " fııııırrrrrtttt" diyee doguruuruzz inşAllah

abur cubur yeme dedi bana ben abur cubur yemiyorum ki bir dondurma tüketiyorum walla bişey anlamadım ben ne yiycem ki kilo almayım için kıyılır gibi oluncada bir lokma peynir yiyorum akşamları bile yemek değil karpuz yiyorum hani hamileler herşeyi yiyebilirdi

kızım sen aksama kadar konusuyon ben konusup konusup gıdıyorum ınsanlara bıraz nefes alma fırsatı verıyorum:))) internetı kayananmlardan kullanıyoruz da sınyaller dusuyo bazen net gıdıo v.s. bıde evde olunca sureklı durup konusamıyorum o yuzden gırdıgımde hep ben konuscam en cok ben konuscam saksı degılım

Saksı Değilim Ben - Video Vidivodo

kızım aramızda baya fark var 2 kilo fazla cık bencedeee

canım hoşgeldinn ohh sefanız olsunnnnn catlasın kaynanan

canlarım ayetelkürsinin hatimi 313 tanedir inşirah suresi hakkında bilgim yok ama yapacaksak tam yapalım sayısına dikkat edelim
emaye inşirah süresini bol bol oku canım inşirah suresi içi daralan insanın içini ferahlatır genişletir
veya salaten tüncina çekelim 1001 tane olacak toplamda ve geçende sahinusa dediğim gibi baştaki belayı alıyor dileği olanın dileğinin olmasını sağlıyor bu salevat
sonracıma dün 51 kevseri dediğim gibi ben bu salevatıda çok çektim kızlar öyle çekiyordum ki kendimi çekerken buluyordum ve şükür rabbime bana oynanan oyunları ters çevirdi hepp
bir arefe günü hem ev işi yapıyorum hem saleten tüncina okuyorum eşim geldi fırıldak almış kızlara kafamı kaldırmamla eşim fırıldağı bana attı yakın mesafe kaçamadım gözümün altını kesti fırıldak rabbim gözümü korudu ama bu sadece okuduğum salevat sayesinde oldu eminimm

saksı değilim ben saksı değilimmm ben merwecik 20 yimmmm

günaydınnnn mervecimmm Dua gününü ben de tam anlamadım, biri güzelce anlatsın pleaseeeee :d

canlarım şimdi şöyle yapalım diyorum:

Yarın akşama kadar hangi annişler düzenli olarakk dua günümüze katılabilecekse haber etsin bana...liste kesinleşşsin.12 ekime kadar bu cuma dahil 15 cuma günü var önümüzde...(12 ekimi son gün olarak seçmemin sebebi, hepimiz halen buralardayken her anne için duamız bitsin ve amin diyelim diye...olur yaa 19 ekimden itibaren doğumlar başlayabilir...veya bizler ağırlaşırız iyice topike gelemeyiz)

şuanda 13 kişi var listede (bu hafta lavinyam ve emaya kardeşimi öne çekiyoruz) daha sonraki haftalardada "beklenen doğum tarihine göre sıraladıgımız listemiz devam etsin inşallah...ben her cuma allahtan bi mani çıkmazsa listeyi yeniden eklerim...o gün kimin veya kalabalık olursak kimlerin dua günü oldugunu yeniden hatırlatırım...ismen ettiğimiz duamızı ( 1 tane ayetel kürsi 1 tanede inşirah suresini) gönderelim...sağlıklıhayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim dualarımız yüzü suyu hürmetine...

Hemde inşirah suresi doğumu kolaylaştıran bi sure allahın izniyle...bizlerde her hafta okudugumuz için ezbere alırız ve doğum sancısı çekerken, doğum anında sürekli okuruz inşallahh...

Aklınıza gelen başka bi yöntem varsa söyleyin canım...isme özel olmadan tüm topiğe okunsun denmiş ama bence isme okunması daha iyi olur...okuduktan sonra duamızı ederken tüm herkesi kalbimizden geçiririzz zatennn

dua korur canım şüphesiz inanıyorumm :49:

bir arkadasım vardı yurtta oda arkadasımdı ben dua kitaplarından dua okurdum hep bana dediki sen bunların dogru oldugunu nerden bılıyorsun ben dedimki diyanet vakfı arastırıyor duzenliyor onay verdikten sonra basılıyor ama farz edelim uydurma, öyle bile olsa ben temiz kalple Allaha dua ediyorum bunlar aracı Rabbim yinede karsılıksız bırakmaz duamı.. Sonra arkadasım namaza basladı aynı kitaptan onada almıştık... Dua kulu Rabbine yakınlaştırır..

hoşbuldum şekerimm akşam çekecektimde az biraz yeşillensin çekeceğim canım resmini

çatlasın değil mi valla kız nazarıda çok geçer gözü benim bahçede olacak kesinnn
biizm bahçe şansımıza büyük çıktı eşime soruyor kaynanam neden bizim bahçe küçük dedi eşim de benim gönlüm zengin ya ondan benim bahçem büyük dedi

şekercim inşigag süresini okuyanın doğumu kolay olur sure isimleri benziyor bu yüzden yanlışlık olmasın

kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum

hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım

ben varım canım ama bugün aranızda olamıycam masam iş yığılmış bilginize

ohhh kapak olmuşş resmen Allah dagına göre kar yagdırır

allah allah senin izne ihtıyacın mı yok...sende doğumdan sonra yada doğuma yakın kullan..

esra ya bu ay senin geçersem kılo almada dıye korkuyorum...meyveye abanmış durumdayım sabah berı 2 tane koca meyve yedim..

yaaaa sen severdın elbıselerı ...barı bohça yapınca yıkayıp ütülesinler bide söyle...madem vermiyolar...
ayy rabbim korumuş ya...

canım bencede ısme özel dua daha makbul olur...ankete 160 kışı felan katılmış hangi bi kişiyi aklımızda tutacaz...genel duamızı yaparız kasım annesleri diye...yada aklımızdan geçiririz...

aptal patron doğum iznine zevkimden çıkmıyorum deseydin yaa...

canım hamileler herşeyi tabiki de yiyemez... dengeli beslenmek zorundayız biz.daha çok dikkat etmek zorundayız... demek ki vücudunun ihtiyacı olan bir kilo, çok kafana takma bence.. ben de çok yemiyorum, düzenlibesleniyorum ve kilo alıyorum ama sorun etmiyorum bunu. bence sende takma kafana... en güzel zamanları yaşıyoruz bi de ayy çok kilo aldım diye üzülecek miyiz.. ne gerek var dimi

nalçakkkkk... aramızda fark var ama aynı kiloyu alıyoruz sonuç itibariyle
kuşum benim kocam da zayıf... benim almamam lazım çok fazla

gayet güzel düşünmüşsün canım. bana uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…