Ne iyi olur canim canim ya allah razi olsun.dua ya gercekten cok ihtiyacim var.cunu ben kendime ne kadar okusam da kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.cok tesekkur ederim
Aynenya bende bi ısık artık mutlaka acik birakiyirum,bazen bebegi icimden atmak istiyorum.su icerken kucuk kucuk yudumluyorum.ne kadar surdu sende bu durum sahinus acaba gecer mi ya?gecsin artik cok zorlaniyorum,dayanamiyorum artik.gucum kalmadi:
VERMEDİLER Kİ BANAAAA... GELİN ÇEYİZİ GİBİ BEBEK ÇEYİZİ YAPICAKLARMIŞ BOHÇALARDA
evet yaa çok şanslılar pıtırcıklar... biz de de ilk torun ben de ilk torunum. çok şanslı olucak o da benim gibi
babası anasına çekmemesi için baya uğraş vericek sanırım
nasıl yaaa yıllık iznini kullanamıyo musunn yuhhh artık
sen de her doktora gittiğinde bi kaç günlük rapor al.
ben hiç konusuyormuyum bak hep merwecik konusmusss
5 kilo alın alın zayıflarr baya alsın ancak bebiş beslenir bizim depolar yeteeerrrrr14 temmuzda gittiğimde doktor beni tartacak naparım bilmem artık bari 1 kilo alam
hayırlı sabahlar güzel anne adayları ne alemdesiniz bakımmmben iyiyim şükür rabbime akşam eşim eve geldi eşimle beraber hopp bahçeye bakmaya gittik suladık bahçeyi komsumuzuda götürdük yanımızda kadın hasta oldu bahçeye çok hasta edersiniz burdan satın diyor delüüü kız neden satalım diyom sat diyor hala bana
emaye sen okun canım veya korku için ayet taşı yanında tabiri caizse muska yani kaju80 bir sure demişti annesi yazdırmış korkusu için geldiğinde ona soralım veya sen özel mesaj at
sahinus nasılmış canım iyi haberlerini almışsındır inşşş
sonracıma mervecik,esracık,aysuncuk,hilalicik nasılsınız bakımmmmm
ve diğer kızlar hayatbanagüzell,lavinya ,milona ,kaju80 ve ismi aklıma gelmeyen diğer hamişler nasılsınız bakımmmm
burcuxxx çalışacakmıısn sen gene:26:
Canim dilimde hep zaten ayetel kürsi,nas ve felak dualari hic eksik etmiyorum.allah dualarimi kabul eder insallah,cok caresizim cunku.ne çok yazmışsınızzzzz, zor yetiştim vallahi
günaydın bitanemm... 5 kilo mu :) aysunnnnnnn duyyy bunu kızzz millet yetişti bizeeee
aa niye küsüyosun canım herkes özel mesaj atıcak listeyi yapana :)alınganlık yapma hemen
günaydın balımmmmmm
amin aminnnnn inşallahhh canımmm... güzel bir gün olsun inşallahhh
istanbulda acayip yağmur var bu arada
günaydın canım benim... evet bugün fazla erken başlamışlar
ben doktorda tartıldığım kiloyu hiç hesaba katmıyorum, evde aç karnına sabah ve kıyafetsiz kilomu kontrol ediyorum... gerçi bu ara kontrolsüzleştim ya neyse
günaydınnn yaprakcım... evi mi taşıyosunuzz?? bi ay sonra ben de taşınıyorum.. allahtan bi sürü kardeşim teyzem var, hiç bişeye dokunmıcam
canım plasentena yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de.. sen bol bol dinlen, yemene içmene ilaçlarına dikkat et. inşallah yukarı çıkar ama çıkmazsa da bebeğe bişey olmasında sezeryan olsun ne farkeder ki dimi...içini ferah tut sen.
canım bol bol tesbih çek... "ya rahman, ya rahim, ya allah...." selat-ü selam getir...
ve kesinlikle felak nas oku kendine sürekli. tek kalmamaya çalış, kafanı dağıtacak şeyler bul sürekli... güzel iyi şeyler düşün.
günaydın canım.inşallah hemen halleder işlerini gelir canım. pepe bizim çocuklarımız zamanında da olur inşallah olmazsa dvd lerini alıcam
günaydın canım... maşallah güzel başlamışsın.. inşallah tüm günün ve günlerin huzurlu mutlu geçer balım.çok ihtiyacın var senin buna...
canım kilodan hissetmiyor olabilirsin. rahat ol sıkma kendini.. sürekli karnını dinleme, o bilir ne zaman anneciğine hissettireceğini
günaydınnnn mervecimmmdua gününü ben de tam anlamadım, biri güzelce anlatsın pleaseeeee
KIZLAR NE ÇOK YAZMIŞSINIZZ YAAAAAAA ELİM KOPTUUUUUUUUU
evet ksum ekınde doğurcak arkadasımla aynı doktora gıdıyoruz aslında ıkımızde ayrı ayrı doktorlarda basladık sonra doum fıyatlarından sonra ortak hastanede karar kıldık tabı doktoru da begendık o ekımde doğurcak ben kasım bebekler gununde gelırse onunla aramızda 6 hafta var :)
ne çok yazmışsınızzzzz, zor yetiştim vallahi
günaydın bitanemm... 5 kilo mu :) aysunnnnnnn duyyy bunu kızzz millet yetişti bizeeee
aa niye küsüyosun canım herkes özel mesaj atıcak listeyi yapana :)alınganlık yapma hemen
günaydın balımmmmmm
ben doktorda tartıldığım kiloyu hiç hesaba katmıyorum, evde aç karnına sabah ve kıyafetsiz kilomu kontrol ediyorum... gerçi bu ara kontrolsüzleştim ya neyse
günaydınnn yaprakcım... evi mi taşıyosunuzz?? bi ay sonra ben de taşınıyorum.. allahtan bi sürü kardeşim teyzem var, hiç bişeye dokunmıcam
canım plasentena yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de.. sen bol bol dinlen, yemene içmene ilaçlarına dikkat et. inşallah yukarı çıkar ama çıkmazsa da bebeğe bişey olmasında sezeryan olsun ne farkeder ki dimi...içini ferah tut sen.
canım bol bol tesbih çek... "ya rahman, ya rahim, ya allah...." selat-ü selam getir...
ve kesinlikle felak nas oku kendine sürekli. tek kalmamaya çalış, kafanı dağıtacak şeyler bul sürekli... güzel iyi şeyler düşün.
günaydın canım.inşallah hemen halleder işlerini gelir canım. pepe bizim çocuklarımız zamanında da olur inşallah olmazsa dvd lerini alıcam
günaydın canım... maşallah güzel başlamışsın.. inşallah tüm günün ve günlerin huzurlu mutlu geçer balım.çok ihtiyacın var senin buna...
canım kilodan hissetmiyor olabilirsin. rahat ol sıkma kendini.. sürekli karnını dinleme, o bilir ne zaman anneciğine hissettireceğini
günaydınnnn mervecimmmdua gününü ben de tam anlamadım, biri güzelce anlatsın pleaseeeee
günaydın canım unutmadık..dua gününe katılıyorsun demii?
aaaa ekledim hemen şekerim..hiç unuturmuyuzz..o liste başlangıç listesiydi..o anda burda oluptaa "tamam varım" diyen annişleri ekledim sadece..yarın akşama netleşecek inşallahh
canımm senin için bol bol dua edelim inşallah...:26:
ekledim kuzum...
buarada yesinler senin bal oğluşunu emii
kızlar geçmişi okuyup kimler dua gününe katılmak istemiş bulmaya çalıştım ama gözümden kaçan olduysa lütfen bana söyleyin...şimdilik (beklenen doğum tarihine göre bi sıraya koyacağım) liste bu:
annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
nillt
emaya** (emaya kardeşimizin acil duaya var...inşallah bu cuma lavinyam ve onun dua günü olsun)
hepiciğinizee günaydın...
ben hiç konusuyormuyum bak hep merwecik konusmusss
5 kilo alın alın zayıflarr baya alsın ancak bebiş beslenir bizim depolar yeteeerrrrr14 temmuzda gittiğimde doktor beni tartacak naparım bilmem artık bari 1 kilo alam
hiç konuşmazsın sen bilirim ben seniiiiiii
ben 12 temmzuda 2 kiloya razıyım şimdiden
günaydın canım hoşgeldin. resimlerini çeksene bahçenin yaa merak ettim çokk.
hayırlı sabahlar güzel anne adayları ne alemdesiniz bakımmmben iyiyim şükür rabbime akşam eşim eve geldi eşimle beraber hopp bahçeye bakmaya gittik suladık bahçeyi komsumuzuda götürdük yanımızda kadın hasta oldu bahçeye çok hasta edersiniz burdan satın diyor delüüü kız neden satalım diyom sat diyor hala bana
emaye sen okun canım veya korku için ayet taşı yanında tabiri caizse muska yani kaju80 bir sure demişti annesi yazdırmış korkusu için geldiğinde ona soralım veya sen özel mesaj at
sahinus nasılmış canım iyi haberlerini almışsındır inşşş
sonracıma mervecik,esracık,aysuncuk,hilalicik nasılsınız bakımmmmm
ve diğer kızlar hayatbanagüzell,lavinya ,milona ,kaju80 ve ismi aklıma gelmeyen diğer hamişler nasılsınız bakımmmm
burcuxxx çalışacakmıısn sen gene:26:
kızım sen aksama kadar konusuyon ben konusup konusup gıdıyorum ınsanlara bıraz nefes alma fırsatı verıyorum:))) internetı kayananmlardan kullanıyoruz da sınyaller dusuyo bazen net gıdıo v.s. bıde evde olunca sureklı durup konusamıyorum o yuzden gırdıgımde hep ben konuscam en cok ben konuscam saksı degılım
Saksı Değilim Ben - Video Vidivodo
günaydınnnn mervecimmmDua gününü ben de tam anlamadım, biri güzelce anlatsın pleaseeeee :d
güzel hemşom gelmişş hoşgelmişşşMilano nerelerde acaba yaaa oda bızım hemso :44:
Umarım hersey yolundadır.. Evet canım emaya yı öne alalım canım istersen bugun duuyuru yapalım kesin her hafta okuyacakları listeye ekleyelim buugn yarında yayınlarız
Canım birde kaç tane ayetel kursi kaç tane inşirah suresi okucaz :26:
canlarım ayetelkürsinin hatimi 313 tanedir inşirah suresi hakkında bilgim yok ama yapacaksak tam yapalım sayısına dikkat edelim
emaye inşirah süresini bol bol oku canım inşirah suresi içi daralan insanın içini ferahlatır genişletir
veya salaten tüncina çekelim 1001 tane olacak toplamda ve geçende sahinusa dediğim gibi baştaki belayı alıyor dileği olanın dileğinin olmasını sağlıyor bu salevat
sonracıma dün 51 kevseri dediğim gibi ben bu salevatıda çok çektim kızlar öyle çekiyordum ki kendimi çekerken buluyordum ve şükür rabbime bana oynanan oyunları ters çevirdi hepp
bir arefe günü hem ev işi yapıyorum hem saleten tüncina okuyorum eşim geldi fırıldak almış kızlara kafamı kaldırmamla eşim fırıldağı bana attı yakın mesafe kaçamadım gözümün altını kesti fırıldak rabbim gözümü korudu ama bu sadece okuduğum salevat sayesinde oldu eminimm
hoşbuldum şekerimm akşam çekecektimde az biraz yeşillensin çekeceğim canım resminihiç konuşmazsın sen bilirim ben seniiiiiii
ben 12 temmzuda 2 kiloya razıyım şimdiden
günaydın canım hoşgeldin. resimlerini çeksene bahçenin yaa merak ettim çokk.
çatlasın değil mi valla kız nazarıda çok geçer gözü benim bahçede olacak kesinnnkızım aramızda baya fark var 2 kilo fazla cık bencedeee
canım hoşgeldinn ohh sefanız olsunnnnn catlasın kaynanan
şekercim inşigag süresini okuyanın doğumu kolay olur sure isimleri benziyor bu yüzden yanlışlık olmasıncanlarım şimdi şöyle yapalım diyorum:
Yarın akşama kadar hangi annişler düzenli olarakk dua günümüze katılabilecekse haber etsin bana...liste kesinleşşsin.12 ekime kadar bu cuma dahil 15 cuma günü var önümüzde...(12 ekimi son gün olarak seçmemin sebebi, hepimiz halen buralardayken her anne için duamız bitsin ve amin diyelim diye...olur yaa 19 ekimden itibaren doğumlar başlayabilir...veya bizler ağırlaşırız iyice topike gelemeyiz)
şuanda 13 kişi var listede (bu hafta lavinyam ve emaya kardeşimi öne çekiyoruz) daha sonraki haftalardada "beklenen doğum tarihine göre sıraladıgımız listemiz devam etsin inşallah...ben her cuma allahtan bi mani çıkmazsa listeyi yeniden eklerim...o gün kimin veya kalabalık olursak kimlerin dua günü oldugunu yeniden hatırlatırım...ismen ettiğimiz duamızı ( 1 tane ayetel kürsi 1 tanede inşirah suresini) gönderelim...sağlıklıhayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim dualarımız yüzü suyu hürmetine...
Hemde inşirah suresi doğumu kolaylaştıran bi sure allahın izniyle...bizlerde her hafta okudugumuz için ezbere alırız ve doğum sancısı çekerken, doğum anında sürekli okuruz inşallahh...
Aklınıza gelen başka bi yöntem varsa söyleyin canım...isme özel olmadan tüm topiğe okunsun denmiş ama bence isme okunması daha iyi olur...okuduktan sonra duamızı ederken tüm herkesi kalbimizden geçiririzz zatennn
canlarım şimdi şöyle yapalım diyorum:
Yarın akşama kadar hangi annişler düzenli olarakk dua günümüze katılabilecekse haber etsin bana...liste kesinleşşsin.12 ekime kadar bu cuma dahil 15 cuma günü var önümüzde...(12 ekimi son gün olarak seçmemin sebebi, hepimiz halen buralardayken her anne için duamız bitsin ve amin diyelim diye...olur yaa 19 ekimden itibaren doğumlar başlayabilir...veya bizler ağırlaşırız iyice topike gelemeyiz)
şuanda 13 kişi var listede (bu hafta lavinyam ve emaya kardeşimi öne çekiyoruz) daha sonraki haftalardada "beklenen doğum tarihine göre sıraladıgımız listemiz devam etsin inşallah...ben her cuma allahtan bi mani çıkmazsa listeyi yeniden eklerim...o gün kimin veya kalabalık olursak kimlerin dua günü oldugunu yeniden hatırlatırım...ismen ettiğimiz duamızı ( 1 tane ayetel kürsi 1 tanede inşirah suresini) gönderelim...sağlıklıhayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim dualarımız yüzü suyu hürmetine...
Hemde inşirah suresi doğumu kolaylaştıran bi sure allahın izniyle...bizlerde her hafta okudugumuz için ezbere alırız ve doğum sancısı çekerken, doğum anında sürekli okuruz inşallahh...
Aklınıza gelen başka bi yöntem varsa söyleyin canım...isme özel olmadan tüm topiğe okunsun denmiş ama bence isme okunması daha iyi olur...okuduktan sonra duamızı ederken tüm herkesi kalbimizden geçiririzz zatennn
hoşbuldum şekerimm akşam çekecektimde az biraz yeşillensin çekeceğim canım resmini
çatlasın değil mi valla kız nazarıda çok geçer gözü benim bahçede olacak kesinnn
biizm bahçe şansımıza büyük çıktı eşime soruyor kaynanam neden bizim bahçe küçük dedi eşim de benim gönlüm zengin ya ondan benim bahçem büyük dedi
şekercim inşigag süresini okuyanın doğumu kolay olur sure isimleri benziyor bu yüzden yanlışlık olmasın
çok güzel kapak yapar eşimohhh kapak olmuşş resmen Allah dagına göre kar yagdırır
allah allah senin izne ihtıyacın mı yok...sende doğumdan sonra yada doğuma yakın kullan..şekerim hoşgeldinnnnnanam yesinler onun cicileriniiii güle güle gıysın kuzummm anasına cekerse yandık ama neyseee çeksin tatlı olsun
evet inşAllah sonunu getirirz canımm
hadi yaa sen onden yasayacaksın tecrubeleri aynı doktora gittiğin var mı
aa ne guzel canım rahat bir meslegin var ben yıllık ızın alayım dedimde patron zaten dogum iznine cıkacaksın izin yok dedi
esra ya bu ay senin geçersem kılo almada dıye korkuyorum...meyveye abanmış durumdayım sabah berı 2 tane koca meyve yedim..ne çok yazmışsınızzzzz, zor yetiştim vallahi
günaydın balımmmmmm
yaaaa sen severdın elbıselerı ...barı bohça yapınca yıkayıp ütülesinler bide söyle...madem vermiyolar...VERMEDİLER Kİ BANAAAA... GELİN ÇEYİZİ GİBİ BEBEK ÇEYİZİ YAPICAKLARMIŞ BOHÇALARDA
evet yaa çok şanslılar pıtırcıklar... biz de de ilk torun ben de ilk torunum. çok şanslı olucak o da benim gibi
babası anasına çekmemesi için baya uğraş vericek sanırım
nasıl yaaa yıllık iznini kullanamıyo musunn yuhhh artık
sen de her doktora gittiğinde bi kaç günlük rapor al.
ayy rabbim korumuş ya...canlarım ayetelkürsinin hatimi 313 tanedir inşirah suresi hakkında bilgim yok ama yapacaksak tam yapalım sayısına dikkat edelim
emaye inşirah süresini bol bol oku canım inşirah suresi içi daralan insanın içini ferahlatır genişletir
veya salaten tüncina çekelim 1001 tane olacak toplamda ve geçende sahinusa dediğim gibi baştaki belayı alıyor dileği olanın dileğinin olmasını sağlıyor bu salevat
sonracıma dün 51 kevseri dediğim gibi ben bu salevatıda çok çektim kızlar öyle çekiyordum ki kendimi çekerken buluyordum ve şükür rabbime bana oynanan oyunları ters çevirdi hepp
bir arefe günü hem ev işi yapıyorum hem saleten tüncina okuyorum eşim geldi fırıldak almış kızlara kafamı kaldırmamla eşim fırıldağı bana attı yakın mesafe kaçamadım gözümün altını kesti fırıldak rabbim gözümü korudu ama bu sadece okuduğum salevat sayesinde oldu eminimm
evet canım yaa yıllık izin dedimde herkesin konusuluyordu bana sen isteme zaten doguma cıkacaksın dedi bende napıcam eylulun basında 15 gun rapor alıcam inşAlllah 15 gunde yıllık izin kullanıcam ekım basında dogum iznine cıkıyorum zateninşAllah tabi nasip olmazsa burdayım
SENİ ANDIM DÜN GECE! - YouTube
kızlar dinleyebilenler dinletsin bu iilahiyi bebişlerinee çok guzel
abur cubur yeme dedi bana ben abur cubur yemiyorum ki bir dondurma tüketiyorum walla bişey anlamadım ben ne yiycem ki kilo almayım için kıyılır gibi oluncada bir lokma peynir yiyorum akşamları bile yemek değil karpuz yiyorum hani hamileler herşeyi yiyebilirdi
kızım aramızda baya fark var 2 kilo fazla cık bencedeee
canım hoşgeldinn ohh sefanız olsunnnnn catlasın kaynanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?