canlarım şimdi şöyle yapalım diyorum:
Yarın akşama kadar hangi annişler düzenli olarakk dua günümüze katılabilecekse haber etsin bana...liste kesinleşşsin.12 ekime kadar bu cuma dahil 15 cuma günü var önümüzde...(12 ekimi son gün olarak seçmemin sebebi, hepimiz halen buralardayken her anne için duamız bitsin ve amin diyelim diye...olur yaa 19 ekimden itibaren doğumlar başlayabilir...veya bizler ağırlaşırız iyice topike gelemeyiz)
şuanda 13 kişi var listede (bu hafta lavinyam ve emaya kardeşimi öne çekiyoruz) daha sonraki haftalardada "beklenen doğum tarihine göre sıraladıgımız listemiz devam etsin inşallah...ben her cuma allahtan bi mani çıkmazsa listeyi yeniden eklerim...o gün kimin veya kalabalık olursak kimlerin dua günü oldugunu yeniden hatırlatırım...ismen ettiğimiz duamızı ( 1 tane ayetel kürsi 1 tanede inşirah suresini) gönderelim...sağlıklıhayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim dualarımız yüzü suyu hürmetine...
Hemde inşirah suresi doğumu kolaylaştıran bi sure allahın izniyle...bizlerde her hafta okudugumuz için ezbere alırız ve doğum sancısı çekerken, doğum anında sürekli okuruz inşallahh...
Aklınıza gelen başka bi yöntem varsa söyleyin canım...isme özel olmadan tüm topiğe okunsun denmiş ama bence isme okunması daha iyi olur...okuduktan sonra duamızı ederken tüm herkesi kalbimizden geçiririzz zatennn
tabı herkes kendı ısmını sölıcek nıcklere okumıcaz heralde dımı:))) bırde eger olabılıyorsa bulemsu okunacak duaları ılk sayfaya eklesın kı aradıgımızda kolayca bulabılelım zırtpırt ne okuncaktı dıe sormayalım ara sayfalarda olunca bulmakta zorlanırız bulemsu hosgeldın bu arada ıyıyız anacım
aptal patron doğum iznine zevkimden çıkmıyorum deseydin yaa...
canım hamileler herşeyi tabiki de yiyemez... dengeli beslenmek zorundayız biz.daha çok dikkat etmek zorundayız... demek ki vücudunun ihtiyacı olan bir kilo, çok kafana takma bence.. ben de çok yemiyorum, düzenlibesleniyorum ve kilo alıyorum ama sorun etmiyorum bunu. bence sende takma kafana... en güzel zamanları yaşıyoruz bi de ayy çok kilo aldım diye üzülecek miyiz.. ne gerek var dimi[/B
nalçakkkkk... aramızda fark var ama aynı kiloyu alıyoruz sonuç itibariyle
kuşum benim kocam da zayıf... benim almamam lazım çok fazla
gayet güzel düşünmüşsün canım. bana uyar.
canım hemşom senden bahsetttim biraz once nerdesin sen yaaa stres olma bakim Allahın dediği olacak şüphesizzzGünaydınnnn
Yine yoğunluktan koptum sizlerden ama inanın hep aklımdasınız, şimdi bir de iki hafta sonraki sınav heyecanı eklendi , iyice strese girdikbunlar dışında bizde her şey yolunda canlarımmm umarım sizler de çook iyisinizdir
yaa nick olsa olmamı....ben 2 senedır kk da hiç adımı kullanmadım...bide zaten beni bulmaya çalışan tipler vardı.....zayıflama topiğinde bulamazdı bulamadıda...artık ne zaman doğuracağımı da biliyo...anneler kulubünden bulma imkanı var ...napıcaz???????...o yüzden ilk sayfada bile bilgilerim yok........sinir oluyorum böyle tiplere ya insanın hiç özeli olmayacak mı ya....
kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum
hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım
allah allah senin izne ihtıyacın mı yok...sende doğumdan sonra yada doğuma yakın kullan..
esra ya bu ay senin geçersem kılo almada dıye korkuyorum...meyveye abanmış durumdayım sabah berı 2 tane koca meyve yedim...
Günaydınnnn
Yine yoğunluktan koptum sizlerden ama inanın hep aklımdasınız, şimdi bir de iki hafta sonraki sınav heyecanı eklendi , iyice strese girdikbunlar dışında bizde her şey yolunda canlarımmm umarım sizler de çook iyisinizdir
Kizlar simdiden allah hepinizden razi olsun,allah hepinize saglikli sihhatli hamilelikler ve bebekler versin.günaydın canım unutmadık..dua gününe katılıyorsun demii?
aaaa ekledim hemen şekerim..hiç unuturmuyuzz..o liste başlangıç listesiydi..o anda burda oluptaa "tamam varım" diyen annişleri ekledim sadece..yarın akşama netleşecek inşallahh
canımm senin için bol bol dua edelim inşallah...:26:
ekledim kuzum...
buarada yesinler senin bal oğluşunu emii
kızlar geçmişi okuyup kimler dua gününe katılmak istemiş bulmaya çalıştım ama gözümden kaçan olduysa lütfen bana söyleyin...şimdilik (beklenen doğum tarihine göre bi sıraya koyacağım) liste bu:
annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
nillt
emaya** (emaya kardeşimizin acil duaya var...inşallah bu cuma lavinyam ve onun dua günü olsun)
hepiciğinizee günaydın...
Evt canim bende birazdan anneme gidicem de artik dua mi muska mi denir korku icin onu yazdircaz.sifa allahtan nerden gelecegi belli olmaz.hayırlı sabahlar güzel anne adayları ne alemdesiniz bakımmmben iyiyim şükür rabbime akşam eşim eve geldi eşimle beraber hopp bahçeye bakmaya gittik suladık bahçeyi komsumuzuda götürdük yanımızda kadın hasta oldu bahçeye çok hasta edersiniz burdan satın diyor delüüü kız neden satalım diyom sat diyor hala bana
emaye sen okun canım veya korku için ayet taşı yanında tabiri caizse muska yani kaju80 bir sure demişti annesi yazdırmış korkusu için geldiğinde ona soralım veya sen özel mesaj at
sahinus nasılmış canım iyi haberlerini almışsındır inşşş
sonracıma mervecik,esracık,aysuncuk,hilalicik nasılsınız bakımmmmm
ve diğer kızlar hayatbanagüzell,lavinya ,milona ,kaju80 ve ismi aklıma gelmeyen diğer hamişler nasılsınız bakımmmm
burcuxxx çalışacakmıısn sen gene:26:
sagol canim cok tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun.dunya dua üzerine kurulu canım Allahın izniyle sende şifa bulacaksın bu cuma lavinyamla seninkini okucaz inşAllahne demek biz ne için varız
Of ya aynisi bendeki de iste belki daha beteri.allah yardimcimiz olsundaha uzun yazmıştım da silindi önceden şişeyle içerdim sonra bardakla bile nefesim yetmemeye başladı sonra yudumlara döndüm sonra da bu böyle olmayacak dedim derin bir nefes aldım su içerken yavaş yavaş vererek içiyordum ve çok mutlu oluyordum bir dikişte içtim diye sonra hiç biryere sığmıyo ve nefesim daralıyordu camları açtırıyordum şimdi havalarda sıcak serin yerlere geç havadar olsun gündüzleri çok yorul akşamları uykum geldi diye yatma bir süre gece kalkınca çok kötü oluyor adam mümkün olduğunca ayık dur geç yat ki gece kalkmayasın ben öyle yapmaya çalıştım ben küçükken yengem vardı doğum sırasında ölmüştü o aklıma gelşyordu ya bana bişey olursa biz zaten mutluyduk ne rden çıktı bu bebek diye düşünüyorsun sonra da pişman oluyo insan kendinden utanıyor yaklaşık bir ay sürdü
İnsirahi bilmiyodum canim onu da okuyim bari bol bol.artik ne olursa yapmaya raziyim...canlarım ayetelkürsinin hatimi 313 tanedir inşirah suresi hakkında bilgim yok ama yapacaksak tam yapalım sayısına dikkat edelim
emaye inşirah süresini bol bol oku canım inşirah suresi içi daralan insanın içini ferahlatır genişletir
veya salaten tüncina çekelim 1001 tane olacak toplamda ve geçende sahinusa dediğim gibi baştaki belayı alıyor dileği olanın dileğinin olmasını sağlıyor bu salevat
sonracıma dün 51 kevseri dediğim gibi ben bu salevatıda çok çektim kızlar öyle çekiyordum ki kendimi çekerken buluyordum ve şükür rabbime bana oynanan oyunları ters çevirdi hepp
bir arefe günü hem ev işi yapıyorum hem saleten tüncina okuyorum eşim geldi fırıldak almış kızlara kafamı kaldırmamla eşim fırıldağı bana attı yakın mesafe kaçamadım gözümün altını kesti fırıldak rabbim gözümü korudu ama bu sadece okuduğum salevat sayesinde oldu eminimm
canım azimle yapan her işi becerir ama zor olur senin için annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda beni kucağına alıp alıp gitmiş camiye öğrenmiş kuranıkızlar ben kuran okumayı bilmiyorum
hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım
günaydın tatlım ne alemdesin sen bakımmmGünaydınnnn
canım azimle yapan her işi becerir ama zor olur senin için annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda beni kucağına alıp alıp gitmiş camiye öğrenmiş kuranı
günaydın tatlım ne alemdesin sen bakımmmözlettin kendini şekerimmm sınavdan iyi sonuç alırsın inşşşş
günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
ben güzel uyuyamadım, hem sıcaktan hem eşim tv yi açık unutmuş gürültüden. kabusta gördüm iyice gerildim. sabaha karşı bacağıma kramp girdi hala ağrıyor((
berbat haldeyim, okuduğumu anlamakta güçlük çekiyorum.
dün acil işim çıktı, diğer fabrikaya girdim baya bişi kaçırdım sanırım yalnız dua okumakla ilgili bişiler gördüm.
annesininbirtanesi canım bende okurum. ama ne zaman başlıcaz nasıl olacak yazar mısın ? üstteki mesajını anladım. en yakın doğuracaklara başlıcaz. kaç tane okucaz?
yaaaa sen severdın elbıselerı ...barı bohça yapınca yıkayıp ütülesinler bide söyle...madem vermiyolar...
ayy rabbim korumuş ya...
herkesin içinde diyince cevap veremedim birde benden onceki hamiş almadı ya ondan
hadi ya benimki yapılı maşAllah o yuzden sorun olmuyor şekerim sen düşünnn :89::89::89::82:
sen iste yeter ki canım uzaklar yakın olurbende nasıl yaparım bilemedimeylul sonu gıbı kurs acılıyor ama cok kalabalık 7.5 aylık olucam nasıl gıdeceksem evıme cok uzak
hoşgeldin balımmm yorgunluktan uyuyamıyorsun paralıyorsun kendi çalışacağım diye canım hamilesin sen ya en güzel günler bunlar kendine az biraz önem ver ve bırak işleri artıkgünaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
ben güzel uyuyamadım, hem sıcaktan hem eşim tv yi açık unutmuş gürültüden. kabusta gördüm iyice gerildim. sabaha karşı bacağıma kramp girdi hala ağrıyor((
berbat haldeyim, okuduğumu anlamakta güçlük çekiyorum.
dün acil işim çıktı, diğer fabrikaya girdim baya bişi kaçırdım sanırım yalnız dua okumakla ilgili bişiler gördüm.
annesininbirtanesi canım bende okurum. ama ne zaman başlıcaz nasıl olacak yazar mısın ? üstteki mesajını anladım. en yakın doğuracaklara başlıcaz. kaç tane okucaz?
ayy canım onlar tertemiz yapıp öyle getirirler zaten,sorun yok yani...
gıcıkkkkkkkk!!!!! adam bi de hergün spora gidiyo yaaa daha fit olmak için
yaa nick olsa olmamı....ben 2 senedır kk da hiç adımı kullanmadım...bide zaten beni bulmaya çalışan tipler vardı.....zayıflama topiğinde bulamazdı bulamadıda...artık ne zaman doğuracağımı da biliyo...anneler kulubünden bulma imkanı var ...napıcaz???????...o yüzden ilk sayfada bile bilgilerim yok........sinir oluyorum böyle tiplere ya insanın hiç özeli olmayacak mı ya....
kızım ben ne yapar ne eder aklına girerdim forma girmemesi için sen şişiceksin sonra kilolarına laf edicek vs azcık hurrem kılıklı olll aşkım dogumdan sonra beraber gideriz de sen gidiyorsun ben gidemiyorum kendimi kötü hissediyorum de
günaydın canım unutmadık..dua gününe katılıyorsun demii?
aaaa ekledim hemen şekerim..hiç unuturmuyuzz..o liste başlangıç listesiydi..o anda burda oluptaa "tamam varım" diyen annişleri ekledim sadece..yarın akşama netleşecek inşallahh
canımm senin için bol bol dua edelim inşallah...:26:
ekledim kuzum...
buarada yesinler senin bal oğluşunu emii
kızlar geçmişi okuyup kimler dua gününe katılmak istemiş bulmaya çalıştım ama gözümden kaçan olduysa lütfen bana söyleyin...şimdilik (beklenen doğum tarihine göre bi sıraya koyacağım) liste bu:
annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
nillt
emaya** (emaya kardeşimizin acil duaya var...inşallah bu cuma lavinyam ve onun dua günü olsun)
hepiciğinizee günaydın...
ne çok yazmışsınızzzzz, zor yetiştim vallahi
günaydın bitanemm... 5 kilo mu :) aysunnnnnnn duyyy bunu kızzz millet yetişti bizeeee
aa niye küsüyosun canım herkes özel mesaj atıcak listeyi yapana :)alınganlık yapma hemen
günaydın balımmmmmm
amin aminnnnn inşallahhh canımmm... güzel bir gün olsun inşallahhh
istanbulda acayip yağmur var bu arada
günaydın canım benim... evet bugün fazla erken başlamışlar
ben doktorda tartıldığım kiloyu hiç hesaba katmıyorum, evde aç karnına sabah ve kıyafetsiz kilomu kontrol ediyorum... gerçi bu ara kontrolsüzleştim ya neyse
günaydınnn yaprakcım... evi mi taşıyosunuzz?? bi ay sonra ben de taşınıyorum.. allahtan bi sürü kardeşim teyzem var, hiç bişeye dokunmıcam
canım plasentena yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de.. sen bol bol dinlen, yemene içmene ilaçlarına dikkat et. inşallah yukarı çıkar ama çıkmazsa da bebeğe bişey olmasında sezeryan olsun ne farkeder ki dimi...içini ferah tut sen.
canım bol bol tesbih çek... "ya rahman, ya rahim, ya allah...." selat-ü selam getir...
ve kesinlikle felak nas oku kendine sürekli. tek kalmamaya çalış, kafanı dağıtacak şeyler bul sürekli... güzel iyi şeyler düşün.
günaydın canım.inşallah hemen halleder işlerini gelir canım. pepe bizim çocuklarımız zamanında da olur inşallah olmazsa dvd lerini alıcam
günaydın canım... maşallah güzel başlamışsın.. inşallah tüm günün ve günlerin huzurlu mutlu geçer balım.çok ihtiyacın var senin buna...
canım kilodan hissetmiyor olabilirsin. rahat ol sıkma kendini.. sürekli karnını dinleme, o bilir ne zaman anneciğine hissettireceğini
günaydınnnn mervecimmmdua gününü ben de tam anlamadım, biri güzelce anlatsın pleaseeeee
KIZLAR NE ÇOK YAZMIŞSINIZZ YAAAAAAA ELİM KOPTUUUUUUUUU
hayırlı sabahlar güzel anne adayları ne alemdesiniz bakımmmben iyiyim şükür rabbime akşam eşim eve geldi eşimle beraber hopp bahçeye bakmaya gittik suladık bahçeyi komsumuzuda götürdük yanımızda kadın hasta oldu bahçeye çok hasta edersiniz burdan satın diyor delüüü kız neden satalım diyom sat diyor hala bana
emaye sen okun canım veya korku için ayet taşı yanında tabiri caizse muska yani kaju80 bir sure demişti annesi yazdırmış korkusu için geldiğinde ona soralım veya sen özel mesaj at
sahinus nasılmış canım iyi haberlerini almışsındır inşşş
sonracıma mervecik,esracık,aysuncuk,hilalicik nasılsınız bakımmmmm
ve diğer kızlar hayatbanagüzell,lavinya ,milona ,kaju80 ve ismi aklıma gelmeyen diğer hamişler nasılsınız bakımmmm
burcuxxx çalışacakmıısn sen gene:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?