2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tabı herkes kendı ısmını sölıcek nıcklere okumıcaz heralde dımı:))) bırde eger olabılıyorsa bulemsu okunacak duaları ılk sayfaya eklesın kı aradıgımızda kolayca bulabılelım zırtpırt ne okuncaktı dıe sormayalım ara sayfalarda olunca bulmakta zorlanırız bulemsu hosgeldın bu arada ıyıyız anacım

Günaydınnnn
Yine yoğunluktan koptum sizlerden ama inanın hep aklımdasınız, şimdi bir de iki hafta sonraki sınav heyecanı eklendi , iyice strese girdik bunlar dışında bizde her şey yolunda canlarımmm umarım sizler de çook iyisinizdir

yaa nick olsa olmamı....ben 2 senedır kk da hiç adımı kullanmadım...bide zaten beni bulmaya çalışan tipler vardı.....zayıflama topiğinde bulamazdı bulamadıda...artık ne zaman doğuracağımı da biliyo...anneler kulubünden bulma imkanı var ...napıcaz???????...o yüzden ilk sayfada bile bilgilerim yok........sinir oluyorum böyle tiplere ya insanın hiç özeli olmayacak mı ya....

herkesin içinde diyince cevap veremedim birde benden onceki hamiş almadı ya ondan

hadi ya benimki yapılı maşAllah o yuzden sorun olmuyor şekerim sen düşünnn :89::89::89::82:

canım hemşom senden bahsetttim biraz once nerdesin sen yaaa stres olma bakim Allahın dediği olacak şüphesizzz

senin nickle dua edelim o zaman canım.. amacları neymişş onların ne garip insanlar var yaaa

kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum

hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım

canım öğrenirsin tabiki de... cüzü bitirdiysen zaten sorun olmaz. bi kaç alıştırma yaparak çok rahat başlayabilirsin okumaya...

yok canım yaa sanmıyorum geçeceğini.. ben baya baya alıyorum çünkü. meyve pek yemiyorum, bir kaç dilim karpuz o kadar... ama hergün kurukayısı, fındık badem mutlaka yiyorum...

aa canım dün akşam aklıma geldin eve giderken.. dedim nerde bu kız acaba.... çalışabiliyo musun peki sınava canım?? stres yapma hiç. rahat ol. stres tüm bildiklerini unutturur insana.

Kizlar simdiden allah hepinizden razi olsun,allah hepinize saglikli sihhatli hamilelikler ve bebekler versin.

Evt canim bende birazdan anneme gidicem de artik dua mi muska mi denir korku icin onu yazdircaz.sifa allahtan nerden gelecegi belli olmaz.

dunya dua üzerine kurulu canım Allahın izniyle sende şifa bulacaksın bu cuma lavinyamla seninkini okucaz inşAllah ne demek biz ne için varız
sagol canim cok tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun.
Of ya aynisi bendeki de iste belki daha beteri.allah yardimcimiz olsun

İnsirahi bilmiyodum canim onu da okuyim bari bol bol.artik ne olursa yapmaya raziyim...

Kizlar hepinize cok tesekku ediyorum,simdi cikmak durumundayim su annemle dua yazdirmaya gidicez.hepinize saglikli hayirli gunler diliyorum

kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum

hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım
canım azimle yapan her işi becerir ama zor olur senin için annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda beni kucağına alıp alıp gitmiş camiye öğrenmiş kuranı

günaydın tatlım ne alemdesin sen bakımmmözlettin kendini şekerimmmsınavdan iyi sonuç alırsın inşşşş

bende nasıl yaparım bilemedim eylul sonu gıbı kurs acılıyor ama cok kalabalık 7.5 aylık olucam nasıl gıdeceksem evıme cok uzak

günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.

ben güzel uyuyamadım, hem sıcaktan hem eşim tv yi açık unutmuş gürültüden. kabusta gördüm iyice gerildim. sabaha karşı bacağıma kramp girdi hala ağrıyor ((

berbat haldeyim, okuduğumu anlamakta güçlük çekiyorum.

dün acil işim çıktı, diğer fabrikaya girdim baya bişi kaçırdım sanırım yalnız dua okumakla ilgili bişiler gördüm.

annesininbirtanesi
canım bende okurum. ama ne zaman başlıcaz nasıl olacak yazar mısın ? üstteki mesajını anladım. en yakın doğuracaklara başlıcaz. kaç tane okucaz?

canım hoşgeldin kıyamamm sana yaa bugun ögleden sonra iizin alsanda eve gidip uyusan ne guzel olur

yaaaa sen severdın elbıselerı ...barı bohça yapınca yıkayıp ütülesinler bide söyle...madem vermiyolar...
ayy rabbim korumuş ya...

ayy canım onlar tertemiz yapıp öyle getirirler zaten,sorun yok yani...

herkesin içinde diyince cevap veremedim birde benden onceki hamiş almadı ya ondan

hadi ya benimki yapılı maşAllah o yuzden sorun olmuyor şekerim sen düşünnn :89::89::89::82:

gıcıkkkkkkkk!!!!! adam bi de hergün spora gidiyo yaaa daha fit olmak için

bende nasıl yaparım bilemedim eylul sonu gıbı kurs acılıyor ama cok kalabalık 7.5 aylık olucam nasıl gıdeceksem evıme cok uzak
sen iste yeter ki canım uzaklar yakın olur

hoşgeldin balımmm yorgunluktan uyuyamıyorsun paralıyorsun kendi çalışacağım diye canım hamilesin sen ya en güzel günler bunlar kendine az biraz önem ver ve bırak işleri artık

ayy canım onlar tertemiz yapıp öyle getirirler zaten,sorun yok yani...

gıcıkkkkkkkk!!!!! adam bi de hergün spora gidiyo yaaa daha fit olmak için

kızım ben ne yapar ne eder aklına girerdim forma girmemesi için sen şişiceksin sonra kilolarına laf edicek vs azcık hurrem kılıklı olll aşkım dogumdan sonra beraber gideriz de sen gidiyorsun ben gidemiyorum kendimi kötü hissediyorum de

bılmıyorumkı canım nasıl olur bende bılgı alayım dıe yazmıstım

ben deli olurum zatennn.. tamam o da hoş görünsün ama ben de kötü görünmeyeyim onun yanında anacım
sevgilim bak güzel yemek ye, spor yapıyosun sonuçta sağlıklı beslen diyorum ama evde hiç bişey yemiyor ki ben yokum diye. hem de 15 aydır. neyse ki az kaldı gelsin ona ben güzel mamalar yaparım birlikte yeriz o da kilo alır

Ben de katılmak isterim ancak temmuz başından itibaren yokum burada internet de yok oyüzden sorun olur mu bilmem

Kızlarr Allah sizden razı olsun okudugunuz ve bu güzel sevaba ortak oldugunuz için Rabbim dualarımızı kabul etsin ve ablama hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıylaaa aminnnnn

Selamlar herekse,
Ben az önce şöyle bi topikleri gezerken bu topikle karşılaştım bende 2011 kasım annesi olacaktımki kızım yaramazlık yaptı 10 ekimde dünyaya geldi, başlığı görmem yatti ağladım resmen geçen sene bu zamanlar aynı duyguları bende yaşıyodum o kadar güzel bi duyguki rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Benim kızım kocanman oldu 9 aylık artık emekliyo kenardan tutunup ayağa kalkıyo oturuyo ve herşeyi yiyebiliyo,ama 9 ay gerçekten çok emek harcayan zor bir süreçten geçtim,demem o ki zor bir yol sizleri bekliyo tecrübeli anneler bilir çok güzel, çok muhteşem ama çok zor bir yol,uykusuzluk yorgunluk tek ilacı evlat kokusu onun gülümsemesi dünyanın en meşakatli işi annelik maratonunda sizlerede kolaylıklar dilerim rabbim kuzularınızı sağlıklı bir biçimde kucağınıza almayı nasip etsin hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anneler

aaaa bana şişko demiiişşş aaaaa

hoşgeldin bulemsu biz iyiyiz sen nasılsın

annesinin birtanesi benide ekle dua olayınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…