sanada gömürce olayım şekerim o zamn bennnbende konyaya gelinimm şekerrrrrr
kuzum internetten aldığım 6-9 aylar bile çok küçük çıkıyor... kışlık kumaşsa 6-9 ay al 4 aylıkken ancak giyilebilecek bir boyut geliyor.. annem bunlar elinde kalacak dedi aldığım tulumlara moralim bozuldu...
bencede çok mantıklı kuzum
vipdukkandan 10 gün önce bir eşofman altı ve oatik aldım bebişe ayrı ayrı kampanyalardı önce eşofman gelecekti bilgi maili geldi, siparişiniz gecikti temin edemedik en kısa sürede halledilecektir gibi. 2 gün sonra da özür dileriz para iadesi yapıyoruz kartınıza diye. aynı gün patik içinde gecikti geldi bakalım ne zaman iptal olacak ya da gelecek? bu tarz aksaklıklar oluyor vipdukkanda size de rastladı mı?
dayan dayanabilirsenn :)
est... araştırmayı öğrenmeyi çok seviyorum... bebeklerimiz doğmadan çok şey öğrenelim ki, onlar olunca pek vakit bulamıcaz okumaya:)
yaa bana mesaj çek neydi çok merak ettim :)
gelirim inşallah canım yaa... eşime diyorum bi daha gelmez miyiz konyaya diye... sanmıyorum belki gezmeye geliriz akşehire geldiğimizde diyor... önceden ankara yolundan gidip geliyorduk, şimdi eskişehir tarahından direk akşehire gelicez artık
ben çok seviyorum konyayı yaa zor olucak ordan ayrılmak benim için
bu kadan faydalı bilgileri öğrenip te paylaşmamak olur mu asıl sen aşkolllllllllll
biz de seni çok seviyoruzz bebeğim benimmmmmmm canım arkadaşımm:118: :118::118:
bana hiç rastlamadı böyle bişey balım.. markafonide olmuştu bi kere.. hiç söylemeden iptal edip para iadesi yapmışlardı.
canım bende bişiler almıştım battaniye falan bikaç parça aynı gün eşime ayakkabıda aldım..ayakkabı geldi diğerleri gelmedi muhtemelen benimde iade olcak gibi ya üffffffff sinir olurum ben şimcikkkkkkkkkk
kızlar ben buna bayıldım ama 28 lira kargoyla yaa çok mu :44:
sanada gömürce olayım şekerim o zamn bennn
kuzusu ama ama almayalım dedik ya paramızı çok harcamayalım dedik şimdi dayanamayıp bişeyler alicimmmmm
vipdukkanda böyle problemler oluyor diye arkadaşım söyledi o da bir tayt almış ve 40günde gelmiş
hadi yakötü olmuş kuzum
kalın duruyor bence değer.. al kuzum bişeyi olsun minişin.. benimkinin nevresimleri bile tamam o kadar oldu
Tünaydın kızlarrr, biz geldikkkk..
Dün akşam ilk defa rüzgar babasının sesine tepki verdi çok şaşırdıkçokda mutlu olduk
Tatlım çookkk tatlıymış bu 28 değil 48 verilir buna da tek soru işareti var baskısı nasıl acaba ? bazı bebek mağazalarına giriyorum baskılı t-shırtler badiler tulumlar resmen boya kokuyor burnuma bir ona dikkat et ama bayıldım ben buna
hoşgeldin şekerim nasılsınTünaydın kızlarrr, biz geldikkkk..
Dün akşam ilk defa rüzgar babasının sesine tepki verdi çok şaşırdıkçokda mutlu olduk
Tatlım çookkk tatlıymış bu 28 değil 48 verilir buna da tek soru işareti var baskısı nasıl acaba ? bazı bebek mağazalarına giriyorum baskılı t-shırtler badiler tulumlar resmen boya kokuyor burnuma bir ona dikkat et ama bayıldım ben buna
benim de gömürcem yok ama gömürceyimmmol ol şekerimmmmmm görümce bolluğunda görümce eksikliğim var zatenşöyle kafa dengi şeker görümcem olsun demi amaaa
kuzum internetten aldığım 6-9 aylar bile çok küçük çıkıyor... kışlık kumaşsa 6-9 ay al 4 aylıkken ancak giyilebilecek bir boyut geliyor.. annem bunlar elinde kalacak dedi aldığım tulumlara moralim bozuldu...
bencede çok mantıklı kuzum
vipdukkandan 10 gün önce bir eşofman altı ve oatik aldım bebişe ayrı ayrı kampanyalardı önce eşofman gelecekti bilgi maili geldi, siparişiniz gecikti temin edemedik en kısa sürede halledilecektir gibi. 2 gün sonra da özür dileriz para iadesi yapıyoruz kartınıza diye. aynı gün patik içinde gecikti geldi bakalım ne zaman iptal olacak ya da gelecek? bu tarz aksaklıklar oluyor vipdukkanda size de rastladı mı?
yaza denk gelecek diye 6-9 lar 3,-6 alsam diyordum kararsız kaldım, küçük mü olur dersin,
canım bende bir önünde araba olan t-şört almıştım çilek olan gelmişş ben çilek istememiştim ki madem yok neden çilek gönderiyon demi ? kızdım biraz aksaklık yaşanıyor gibi geliyor
mallarınıda bilmediğiniz marka almayın biraz dandik
hoşgeldin şekerim nasılsınyerim ben o oğlanı
benim de gömürcem yok ama gömürceyimmmseninde gömürcen olurum esranında olurum gelin gömürcenize canlarımmm
bebettonun ürünleri güzel canım bende bursaya geldiğimde uğrayacağım inş. mağazaya konyada bebetto yok yawssssaaa süper bebetto nilüferde bursada varmıs haftaya babişkoyla birlikte alırız kargo bedava hemm
önemli değil canım zaten vazgeçtim ondan
belli olmaz bitanem gelirsiniz eşin her ne kadar öyle söylesede kendide özler konyayı gezmeye gelirsiniz akşehiri görmeyle kalmazsın yani konyada uğrarsın
kuzusu ama ama almayalım dedik ya paramızı çok harcamayalım dedik şimdi dayanamayıp bişeyler alicimmmmm
vipdukkanda böyle problemler oluyor diye arkadaşım söyledi o da bir tayt almış ve 40günde gelmiş
Tünaydın kızlarrr, biz geldikkkk..
bebetonunmuş marka mı bilmiyorumm:26:
bebettonun ürünleri güzel canım bende bursaya geldiğimde uğrayacağım inş. mağazaya konyada bebetto yok yawssss
ohh kem gözlerden uzak ol inşş emii canım benimmmBen çok iyiyim... Bugün harikayım hatta... Yiyin benim oğluşumu teyzeler... Çok babacı olacak maşallah..
esraya aldım bu jileden kendi beğendicivil de elbise 4,5 tl Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com resim beceremiyorum bakın bir
tatlum zaten bursa merkez, nilüfer ve istanbulda varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?