2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yaza denk gelecek diye 6-9 lar 3,-6 alsam diyordum kararsız kaldım, küçük mü olur dersin,

canım bende bir önünde araba olan t-şört almıştım çilek olan gelmişş ben çilek istememiştim ki madem yok neden çilek gönderiyon demi ? kızdım biraz aksaklık yaşanıyor gibi geliyor
mallarınıda bilmediğiniz marka almayın biraz dandik

kuzusu ama ama almayalım dedik ya paramızı çok harcamayalım dedik şimdi dayanamayıp bişeyler alicimmmmm

bana hiç rastlamadı böyle bişey balım.. markafonide olmuştu bi kere.. hiç söylemeden iptal edip para iadesi yapmışlardı.

vipdukkanda böyle problemler oluyor diye arkadaşım söyledi o da bir tayt almış ve 40günde gelmiş

hadi ya kötü olmuş kuzum

kızlar ben buna bayıldım ama 28 lira kargoyla yaa çok mu :44:

kalın duruyor bence değer.. al kuzum bişeyi olsun minişin.. benimkinin nevresimleri bile tamam o kadar oldu

Tünaydın kızlarrr, biz geldikkkk..
Dün akşam ilk defa rüzgar babasının sesine tepki verdi çok şaşırdık çokda mutlu olduk

Tatlım çookkk tatlıymış bu 28 değil 48 verilir buna da tek soru işareti var baskısı nasıl acaba ? bazı bebek mağazalarına giriyorum baskılı t-shırtler badiler tulumlar resmen boya kokuyor burnuma bir ona dikkat et ama bayıldım ben buna

Tünaydın kızlarrr, biz geldikkkk..
Dün akşam ilk defa rüzgar babasının sesine tepki verdi çok şaşırdık çokda mutlu olduk

Tatlım çookkk tatlıymış bu 28 değil 48 verilir buna da tek soru işareti var baskısı nasıl acaba ? bazı bebek mağazalarına giriyorum baskılı t-shırtler badiler tulumlar resmen boya kokuyor burnuma bir ona dikkat et ama bayıldım ben buna

maşAllah canımmmmm nevresim of

pahalı geldi canım yaa babamız görerek alırız dedi almıcam

bebetonunmuş marka mı bilmiyorumm:26:

hoşgeldin şekerim nasılsın yerim ben o oğlanı
ol ol şekerimmmmmm görümce bolluğunda görümce eksikliğim var zaten şöyle kafa dengi şeker görümcem olsun demi amaaa
benim de gömürcem yok ama gömürceyimmm seninde gömürcen olurum esranında olurum gelin gömürcenize canlarımmm

yaza denk gelecek diye 6-9 lar 3,-6 alsam diyordum kararsız kaldım, küçük mü olur dersin,

canım bende bir önünde araba olan t-şört almıştım çilek olan gelmişş ben çilek istememiştim ki madem yok neden çilek gönderiyon demi ? kızdım biraz aksaklık yaşanıyor gibi geliyor
mallarınıda bilmediğiniz marka almayın biraz dandik

canım işte onların 6-9 ay yazdıkları ebat olarak küçük içine de bişeyler giyecek onu düşünerek dedim tam kış dönemi bunu giyer ama sen bilirsin tabi...

hoşgeldin şekerim nasılsın yerim ben o oğlanı

benim de gömürcem yok ama gömürceyimmm seninde gömürcen olurum esranında olurum gelin gömürcenize canlarımmm

Ben çok iyiyim... Bugün harikayım hatta... Yiyin benim oğluşumu teyzeler... Çok babacı olacak maşallah..

önemli değil canım zaten vazgeçtim ondan
belli olmaz bitanem gelirsiniz eşin her ne kadar öyle söylesede kendide özler konyayı gezmeye gelirsiniz akşehiri görmeyle kalmazsın yani konyada uğrarsın

inşallah canım....

evet almayalım... eşim gelsin de beraber alırız biz hem

günaydın canımm...

bebetonunmuş marka mı bilmiyorumm:26:

bebetto nun malı iyi oluyor canım...

Son düzenleme:
tatlum zaten bursa merkez, nilüfer ve istanbulda varmış

evet canım bende geçenlerde bakmıştım sadece bursa ve istanbulda vardı park yatakları falanda çok güzel sevgili anneciğim almak istedi yatağı bende bursaya geldiğimde beğeniriz demiştim ben gelesiye nasipse 6,5 aylık falan oluruz ozaman başlaya bilirim ufaktan ufaktan alışverişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…