6-9 sanki ...kızla rsize bişey soracağım bunu almak istiyorum ama 3-6 mı alsam 6-9 mu alsam yardımcı olurmusunuzz ?
Eki Görüntüle 452859
ben sürekli dinliyorum bu programı canım.. çok verimli ve faydalı bilgiler veriyor... bir de sitesi var soru-cevap kısmından soru sorabiliyosun... bir çok soru cevabı var zaten .oku onları da... çok faydasını görürsün.
sağoalsın kuşummm evet valla temiz hava yorgunluğunu alıyor insanın hiç ayrılasım gelmiyor bahçedengünaydın tatlım artık ayrılmazsın bahçenden ne güzel :)
hadi bakalım güle güle sebze meyve yetiştirin:)
ne çok yazmışsınız zor okudum bazılarını okuyamadan geçtim aşkolun ya.... bu arada doktora tekrar gitmiştim kulağım için cumartesi günü yeniden temizlemişti bugüne tekrar çağırdı gittim geçmiş çok şükür ama damlalara devam dedi:)
bulamadım şekerim ama ya nasip olsun bakalımyani bence öyle al canım... küçükse 6 aylıkken büyükse 3-4 aylıkken giydirirsin.. her halukarda mevsiminde giydirmiş olursun
aaa konya buluşması mı yapıyoruzz????
ben de realin ordayım yaa... buluşuruz bi yerde ne güzel olur...
ama şimdi düşünüyorum da ben konyaya bi daha sadece taşınmaya gelirsem gelicem, belki ona bile gelmicem
çok güzel olurdu ama yaa....
buarada en benden bişey isticektin sonra vazgeçtin.. buldun mu onu??
lavinyam hoşgeldin canım dün keyfim yoktu yazılanlara çok katılamadım sıkma canını prensesm geçicek sabır
hayır söylemicemmmm
vipdükkanda hem kargonun bedava olduğunu hem de çok güzel bebek kampanyaları olduğunu söyleyemicem
canım sağol. iç ilacını bence bu mide bulantısından daha berbat bişi(( onu iç ardından bişiler ye, bastır bir şekilde etkisini. hamilelikte daha şidetti oluyormuş, eskiden bu kadar kötü olmuyordu.
canım olmaz mı, burnumdan ağzımdan heryerimden kan fışkırıyor((
bulemsu sağol canım. zaten o tarafa bir yolum düşse seni görmeye gelirim. bebiş gelmeseydi bu sene bir anadolu turu yapacaktık, ama seni tanımamış olacaktım :) kısmet bebiş geldi seni tanıdım. seneye inşallah :)
lavinya27 canım sağol sanada geçmiş olsun. inşallah geçecek sıkıntıların. hep beraber sana yardımcı olacağız.
sağoalsın kuşummm evet valla temiz hava yorgunluğunu alıyor insanın hiç ayrılasım gelmiyor bahçeden
dr dinleyeceksin ve tekrardan geçmiş olsun bir daha uğramasın inşşş
bulamadım şekerim ama ya nasip olsun bakalım
inşş gelirsin konyaya inşşş gelirsin canımmm
bizde bu sene karadeniz turu yapacaktık ama yapamadık maleseffffcanım sağol. iç ilacını bence bu mide bulantısından daha berbat bişi(( onu iç ardından bişiler ye, bastır bir şekilde etkisini. hamilelikte daha şidetti oluyormuş, eskiden bu kadar kötü olmuyordu.
canım olmaz mı, burnumdan ağzımdan heryerimden kan fışkırıyor((
bulemsu sağol canım. zaten o tarafa bir yolum düşse seni görmeye gelirim. bebiş gelmeseydi bu sene bir anadolu turu yapacaktık, ama seni tanımamış olacaktım :) kısmet bebiş geldi seni tanıdım. seneye inşallah :)
lavinya27 canım sağol sanada geçmiş olsun. inşallah geçecek sıkıntıların. hep beraber sana yardımcı olacağız.
sabah bende baktım ama kararlıyım bir süre daha almıycam bişey ama kendimide zor tutuyorum yahuuuuuuu üffffffffsssss
milona
ben de magnezyuma daha başlamadım.. kramp ta yok çok şükür.. annem çok su içmeme bağlıyor kramp olmamasını... tabii eğer kramplar başlarsa mecbruen magnezyumu içeceğim ki acayip midemi bulandırıyor benim de...
ben ne yaptım ki ama bebişimmmm
butikbebe.com a bak bi... çok çok güzel şeyler var... bi kaç tane resmi eşime göndericem, beğenirse alıcaz :)
sabah bende baktım ama kararlıyım bir süre daha almıycam bişey ama kendimide zor tutuyorum yahuuuuuuu üffffffffsssss
saol balım sen bilgi küpüsün ya....çocuklarımıza örnek anne olacaz inşallah....pedagog yardımları ıle...
bulamadım şekerim ama ya nasip olsun bakalım
inşş gelirsin konyaya inşşş gelirsin canımmm
bende dördüm onlarııı ama söylemedim askolllllll:26::26::26:
canlarım benim, hepiniz çokıkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canım konyalı var konyalıya gelin olan var var da var yaniiiaayyy ne çok konyalı var yaaa ne güzellll
vipdukkandan 10 gün önce bir eşofman altı ve oatik aldım bebişe ayrı ayrı kampanyalardı önce eşofman gelecekti bilgi maili geldi, siparişiniz gecikti temin edemedik en kısa sürede halledilecektir gibi. 2 gün sonra da özür dileriz para iadesi yapıyoruz kartınıza diye. aynı gün patik içinde gecikti geldi bakalım ne zaman iptal olacak ya da gelecek? bu tarz aksaklıklar oluyor vipdukkanda size de rastladı mı?
saol kuzum iyi ki varsınız ya :) mutlu oluyorum siz varken
canlarım benim, hepiniz çokıkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizde bu sene karadeniz turu yapacaktık ama yapamadık maleseffffama kızlarımız için herseye değerr sende seneye kızınla beraber gelirsin bırakırız toprağa emeklerler iki kız toprakla oynarlar işte
vipdukkandan 10 gün önce bir eşofman altı ve oatik aldım bebişe ayrı ayrı kampanyalardı önce eşofman gelecekti bilgi maili geldi, siparişiniz gecikti temin edemedik en kısa sürede halledilecektir gibi. 2 gün sonra da özür dileriz para iadesi yapıyoruz kartınıza diye. aynı gün patik içinde gecikti geldi bakalım ne zaman iptal olacak ya da gelecek? bu tarz aksaklıklar oluyor vipdukkanda size de rastladı mı?
evet canım konyalı var konyalıya gelin olan var var da var yaniii
kızlar ben buna bayıldım ama 28 lira kargoyla yaa çok mu :44:
önemli değil canım zaten vazgeçtim ondandayan dayanabilirsenn :)
est... araştırmayı öğrenmeyi çok seviyorum... bebeklerimiz doğmadan çok şey öğrenelim ki, onlar olunca pek vakit bulamıcaz okumaya:)
yaa bana mesaj çek neydi çok merak ettim :)
gelirim inşallah canım yaa... eşime diyorum bi daha gelmez miyiz konyaya diye... sanmıyorum belki gezmeye geliriz akşehire geldiğimizde diyor... önceden ankara yolundan gidip geliyorduk, şimdi eskişehir tarahından direk akşehire gelicez artık
ben çok seviyorum konyayı yaa zor olucak ordan ayrılmak benim için
bu kadan faydalı bilgileri öğrenip te paylaşmamak olur mu asıl sen aşkolllllllllll
biz de seni çok seviyoruzz bebeğim benimmmmmmm canım arkadaşımm:118: :118::118:
evet hayali bile güzell bakalım benim kızım kime benziyecekcanımmmm bizde seni çok seviyoruz
ayyy ne güzel bir hayal bu. inşallah gerçek olur. benim kız senin ufaklığa benzeyecek anası :)))) bakarlar birbirlerine şaşırırlar :)))))))
ben de çok beğendim ama hem piraz pahalı hem de minicik bebelere bu çok koyu renk olabilir canım, boğabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?