2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızla rsize bişey soracağım bunu almak istiyorum ama 3-6 mı alsam 6-9 mu alsam yardımcı olurmusunuzz ?

Eki Görüntüle 452859
6-9 sanki ...
ya dun üstteki komşuyu gördüm çocuk 1 yaşını geçti hala çıtçıtlı badiyle geziyo..hava o kadar bunaltıcı ve sıcakki....çocugun bez ve atletten başka bişeye ihtiyacı olmuyo...giyinmeye mecbur olmasam bende çıtçıyla gezmek isterim...inşallah kendi çocugumu da bunaltmıycam fazla gıydırmıycem...ablam yegenım 2 yaşına kadar nerdeyse yazları c& a da çok güzel çıtçıtlılar oluyo hem tişört hem şort havasında kolu yarım bacagı yarım tek parça çocuk yazın pıtır pıtır gezıyodu...şimdi onları ablam bana gönderdi ben giydiriecem kuzuma....

saol balım sen bilgi küpüsün ya....çocuklarımıza örnek anne olacaz inşallah....pedagog yardımları ıle...

sağoalsın kuşummm evet valla temiz hava yorgunluğunu alıyor insanın hiç ayrılasım gelmiyor bahçeden
dr dinleyeceksin ve tekrardan geçmiş olsun bir daha uğramasın inşşş

bulamadım şekerim ama ya nasip olsun bakalım
inşş gelirsin konyaya inşşş gelirsin canımmm

lavinyam hoşgeldin canım dün keyfim yoktu yazılanlara çok katılamadım sıkma canını prensesm geçicek sabır

saol kuzum iyi ki varsınız ya :) mutlu oluyorum siz varken

hayır söylemicemmmm

vipdükkanda hem kargonun bedava olduğunu hem de çok güzel bebek kampanyaları olduğunu söyleyemicem

bende dördüm onlarııı ama söylemedim askolllllll:26::26::26:

canlarım benim, hepiniz çokıkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aayyy ne çok konyalı var yaaa ne güzellll

bizde bu sene karadeniz turu yapacaktık ama yapamadık maleseffffama kızlarımız için herseye değerrsende seneye kızınla beraber gelirsin bırakırız toprağa emeklerler iki kız toprakla oynarlar işte

vipdukkandan 10 gün önce bir eşofman altı ve oatik aldım bebişe ayrı ayrı kampanyalardı önce eşofman gelecekti bilgi maili geldi, siparişiniz gecikti temin edemedik en kısa sürede halledilecektir gibi. 2 gün sonra da özür dileriz para iadesi yapıyoruz kartınıza diye. aynı gün patik içinde gecikti geldi bakalım ne zaman iptal olacak ya da gelecek? bu tarz aksaklıklar oluyor vipdukkanda size de rastladı mı?

sabah bende baktım ama kararlıyım bir süre daha almıycam bişey ama kendimide zor tutuyorum yahuuuuuuu üffffffffsssss

kk da bı topık buldum alıpta pişman olduğunuz ürünler diye onları okuyunca bende fazla almama taraftarıyım...orda zamanı gelınce alın dıyolar...doğuma kadar alacaklarımız 3-6 aya kadar götürürr...

6 aydan sonrada hem bizde gezmye çıkmak için bahne olur...hemde çocugun gelişimine göre alırız...çocuk şişman mı olacak zayıf mı bilmiyoruz ki...

1 arkadaşımın bebğin gelişimi yavaş gibi boyu kılosu çok az aldıkalrımız beklıyo gıydıırlmeyı genelde buyuk gelıyo....

başka arkadaşım anne sütü alıyo ek mama vs abartı yemıyo çocuk çok iri 1,5 yaşında felan 3 yaş kıyafeti zor oluyo....

heycandan almak istiyoruz da....dogduktan sonra inşallah bol bol alıcaz....hemde ihtıyaca göre alıcaz gereksiz olmuyacak..

bide eltıme bebek mevlutunde dunya kadar kıyafet gelmış hep aynı gruptan çogu gıydıırlmeden yepyeni kalacak....

çık vipdukkanda bana göre bişiler yok birde butik bebeye bakayım

sabah bende baktım ama kararlıyım bir süre daha almıycam bişey ama kendimide zor tutuyorum yahuuuuuuu üffffffffsssss

dayan dayanabilirsenn :)

saol balım sen bilgi küpüsün ya....çocuklarımıza örnek anne olacaz inşallah....pedagog yardımları ıle...

est... araştırmayı öğrenmeyi çok seviyorum... bebeklerimiz doğmadan çok şey öğrenelim ki, onlar olunca pek vakit bulamıcaz okumaya:)

bulamadım şekerim ama ya nasip olsun bakalım
inşş gelirsin konyaya inşşş gelirsin canımmm

yaa bana mesaj çek neydi çok merak ettim :)
gelirim inşallah canım yaa... eşime diyorum bi daha gelmez miyiz konyaya diye... sanmıyorum belki gezmeye geliriz akşehire geldiğimizde diyor... önceden ankara yolundan gidip geliyorduk, şimdi eskişehir tarahından direk akşehire gelicez artık
ben çok seviyorum konyayı yaa zor olucak ordan ayrılmak benim için

bende dördüm onlarııı ama söylemedim askolllllll:26::26::26:

bu kadan faydalı bilgileri öğrenip te paylaşmamak olur mu asıl sen aşkolllllllllll

biz de seni çok seviyoruzz bebeğim benimmmmmmm canım arkadaşımm :118: :118::118:

bana hiç rastlamadı böyle bişey balım.. markafonide olmuştu bi kere.. hiç söylemeden iptal edip para iadesi yapmışlardı.

Duaya ben de katılmak isterim ancak temmuz başından eylül bşaına kadar yokum ve internete giremem yani haberdar edemem...
Beni de dualarınıza eklerseniz sevinirim....

saol kuzum iyi ki varsınız ya :) mutlu oluyorum siz varken

canımmmm bizde seni çok seviyoruz

bizde bu sene karadeniz turu yapacaktık ama yapamadık maleseffffama kızlarımız için herseye değerrsende seneye kızınla beraber gelirsin bırakırız toprağa emeklerler iki kız toprakla oynarlar işte

ayyy ne güzel bir hayal bu. inşallah gerçek olur. benim kız senin ufaklığa benzeyecek anası :)))) bakarlar birbirlerine şaşırırlar :)))))))

canım bende bişiler almıştım battaniye falan bikaç parça aynı gün eşime ayakkabıda aldım..ayakkabı geldi diğerleri gelmedi muhtemelen benimde iade olcak gibi ya üffffffff sinir olurum ben şimcikkkkkkkkkk

kızlar ben buna bayıldım ama 28 lira kargoyla yaa çok mu :44:

Eklentiler

• $5fiurun1340709038.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
kızlar aldığınız cicileri buraya eklediğinizde sayfalar arasında kalabiliyo.....her zaman geçmiş yetişmiyo okuyamıyoruz...ciciler topiğine ekleyin...ordan bizde fikşr edinelim hem fiyat hem nerden aldığımzıda yazarız....bebek arabası beşiği patiği hiç farketmez ne alırsanız alın ekleyın mutlaka...

ben okula gidiyorum ...öpüyorum hepinizi....

önemli değil canım zaten vazgeçtim ondan
belli olmaz bitanem gelirsiniz eşin her ne kadar öyle söylesede kendide özler konyayı gezmeye gelirsiniz akşehiri görmeyle kalmazsın yani konyada uğrarsın

canımmmm bizde seni çok seviyoruz

ayyy ne güzel bir hayal bu. inşallah gerçek olur. benim kız senin ufaklığa benzeyecek anası :)))) bakarlar birbirlerine şaşırırlar :)))))))
evet hayali bile güzell bakalım benim kızım kime benziyecekbebek bebek derler birbirlerine kendileri çok büyükmüş gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…