2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın tatlım bende alıyorum kilo 5 kilo olmuş aldığım geçecekde sanırım her gün biraz daha fazla çıkıyorum çünkü... bebişinde iyiymiş bak bişey olmaz o kadardan:)

günaydın kuzum benim:)

günaydın canım her şey netleşmeden canını sıkkma.. bebeğinde bir problem yok sonuçta en fazla sezeryan olacaksın annesi

canım benim günaydın... hamilelik stresi yaşıyor olabilirsin gevşemeye çalış.. panik ataka üniversite döneminde 3 yıl çektiğim bir hastalıktı... hep şunu söyle kendine 'brn güçlüyüm, yenilmem, her şeyin karşısında durabilirim'' bunu beynine yerleştir ve diren inan çok işe yarıyor. burnunun tıkanmaması için çabala.. panik atak krizi geldiğinde de hızlı nefes lıp veriyorsun ya o esnada bir kese kağıdının içine nefes al ver karbondioksitmiktarı ile hepsi normale döner..

oyna bakalım kuzunla, günaydın

günaydın kuzu

benim bebişiminde her şeyi tamamlandı valla :) yiyesim geliyor o minik kıyafetlerini.. senin bir de kız pembiş pembiş elbisesi vs ne güzeldir esram ya yerim o kuzuyu ben:) günaydın bu arada

günaydın canım...

günaydın tatlım artık ayrılmazsın bahçenden ne güzel :)

canım nasıl okumamız gerekiyorsa öyle okuyalım..

hem bunun için hem de özel olarak istediğimiz bişeyi ekleyelim duaların yanına kuzular

kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum

hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım

aynen bende evde öğrendim onuda unuttum eşekliğim

hoşgeldin kuzum, günaydın

günaydın canım.. kötü bir gece geçirmişsin tatlım dikkat et kendine uyuyamayınca insan saflaşıyor aman ... geçen ben uyuyamadım onun sabahına çaydanlığı elime boca ettim dikkat et kuzum...

hadi bakalım güle güle sebze meyve yetiştirin:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119:

günaydın canım...

ne çok yazmışsınız zor okudum bazılarını okuyamadan geçtim aşkolun ya.... bu arada doktora tekrar gitmiştim kulağım için cumartesi günü yeniden temizlemişti bugüne tekrar çağırdı gittim geçmiş çok şükür ama damlalara devam dedi:)

dedin dediiiin ben anladım ühüüüü :) (alınganlık diil naz anlasana yav naaz )

Allahımmmm bu kızlar beni öldürücek bi günnn

canım yorma kendini... sen iyice strese bindin şimdi. ama çok zorlama kendini.. sınavı bence şu dönemde çok düşünme.. ne mezunusun? düz memurluk için mi giriyosun??

benim bebişiminde her şeyi tamamlandı valla :) yiyesim geliyor o minik kıyafetlerini.. senin bir de kız pembiş pembiş elbisesi vs ne güzeldir esram ya yerim o kuzuyu ben:) günaydın bu arada

evet yaa sorma pembişler fırfırlar o kadar tatlılar ki hepsi....
sana da günaydınnn

günaydın şekerim ne çok konusuyoruz dimiii nasılsınız oğlusunlaaaa ay inşAllah bennimde 2. ye hayırlıysa sağlıklı hayırlı bir oglum olursa eşime okadar aşığım ki onun adını koyucam sülüman koymucam ama

canım sağol. sanada geçmiş olsun.

kolun geçer 2 güne, ama klima işine çözüm bulmak lazım

kızla rsize bişey soracağım bunu almak istiyorum ama 3-6 mı alsam 6-9 mu alsam yardımcı olurmusunuzz ?

Eki Görüntüle 452859

6-9 al bence canım.

kızla rsize bişey soracağım bunu almak istiyorum ama 3-6 mı alsam 6-9 mu alsam yardımcı olurmusunuzz ?

Eki Görüntüle 452859

kuzum internetten aldığım 6-9 aylar bile çok küçük çıkıyor... kışlık kumaşsa 6-9 ay al 4 aylıkken ancak giyilebilecek bir boyut geliyor.. annem bunlar elinde kalacak dedi aldığım tulumlara moralim bozuldu...

bencede çok mantıklı kuzum

lavinyam hoşgeldin canım dün keyfim yoktu yazılanlara çok katılamadım sıkma canını prensesm geçicek sabır

kızlar işte olanlar için zor ama benım gibi evden mesai yapanlar için çok uygun.....

ben radyo programından pedagog dinlemey başladım 1 haftadır felan çokta memnunum....bazen indirerek bazen indirmeden dinliyorum ses dosyası zaten çok hızlı iniyo...indiirp mp3 yapıp telefondan vs de dınleyebilirsiniz...

evde hem sizle yazışıyorum hemde açıyorum pedagogu dinliyorum...şiddetle tavsiye ediyorum...1 bölüm dinleyin karar verin...ADEM GÜNEŞ ...pedagogun adı...geçmiş programları sırayla ındırıyorum...

musait olanlar netten açsın hem dinlesin hem nette takılsın...linke bakın

Adem Güneş ile Çocuk Deyip Geçmeyin programının tüm bölümleri - Burç FM

hayır söylemicemmmm

vipdükkanda hem kargonun bedava olduğunu hem de çok güzel bebek kampanyaları olduğunu söyleyemicem

bana verdi doktorum akşamları yutuyorum dün başladım zaten seninde geçer kuzum merak etme

çok şekerr :) şöyle hesapla 3-6da şubat-mayıs 6-9 da haz. eylül...

sağol teyzesii
o zaman bu uzun kalın ya 3-6 mı alsam ?

6-9 al bence tatlım

yazın pişmez mi kiş bunla ?

yaparsınnn merak etme rahat olmaya çalışşş

canım bence 3-6 ay al. çünkü biraz kalın bi kumaşa benziyo yazın kullanmazsın. hem tam tulumlardan çıktığı vakit giydirirsin küçük adam olur.

evet kalın gibi görünüyor kadife gibi küçük adam yerm onu

ayyy çok cici buuu annesii yaaa bencede 6-9 ay daha iyi olur gibi kuzum yaza geliyor piti piti giyer kısmetse bebiş

oyy teyzesii sağol, 6-9 ta tam yakışacak gibi hareketli olacak ama bu kış giyeceği gibide geldi bilemedim yahu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119:
hoşgeldin canım esra istanbulda evi konyada ama tamamen istanbula taşınacak esra kestaneşekeride konyanın ilçesindeymiş oda gelir buluşmamıza

kızlar herkese günaydınnn biz geldikkk,

çok güzel bir gün sabah yağmur sesine uyandım heryer ne güzel sernn
hoşgeldin canım ohh sefan olsunnn

çocukalrın çok şanslı canım ...toprağa basa basa elektriklerini atıolar kuzuların....
evet canım şans geri geldi evet esra toprakla haşır neşir oldu

aminn... sağolasın kuşum eşim çok özeniyor bahçesine valla

işleri ağırdan al güzelim paralama kendini aminnn canım konyaya gelirsen bahçeden kendin toplar kendin yersin şekerimmm

evet canım eli yatkındır kaynanam eşimi çok amaçlı doğurmuş her bir işi beceriyor
esracım ketenhelva konyada reailn orda oturuyormuş konyada sen ben o kestaneşekeride gelebilir ve buluşuruz ne güzel olur kızzzz

sağolasın şekerimm evet gurur yaptı ama sonra sözüme döndü geneve bizim bahçe diğerlerinden büyük oldu kısmetimizedualarım seninle canım inşş iyi sonuç alırsın sınavından

ben sürekli dinliyorum bu programı canım.. çok verimli ve faydalı bilgiler veriyor... bir de sitesi var soru-cevap kısmından soru sorabiliyosun... bir çok soru cevabı var zaten .oku onları da... çok faydasını görürsün.

Burcuxxx tatlımmm geçmiş olsunn bu bebişler iyice sömürüyor bizi, kalsiyum magnezyum neyimiz varsa alıyorlar anacımmm Kramplar nerdeyse her gece bende de oluyor, doktor magnezyum vermişti ama mideme ağır geldiği için inatla içmiyorum Her gün sabaha karşı bacağımda alt baldırıma kramp giriyor, böyle baldır kasım yumru gibi kalakalıyor, uykumdan çığlıkla uyanıyorum ve gün boyu sürüyor acısı En son bu sabah azar işittim kocacıktan ilacını iç diye, ama ne yapayımm mide ağrısı daha kötü oluyo ki

Kızlarr bir de diş etlerinizde kanama oluyor mu? Bende oluyor da :44:

sağol teyzesii
o zaman bu uzun kalın ya 3-6 mı alsam ?

yani bence öyle al canım... küçükse 6 aylıkken büyükse 3-4 aylıkken giydirirsin.. her halukarda mevsiminde giydirmiş olursun

aaa konya buluşması mı yapıyoruzz????

ben de realin ordayım yaa... buluşuruz bi yerde ne güzel olur...
ama şimdi düşünüyorum da ben konyaya bi daha sadece taşınmaya gelirsem gelicem, belki ona bile gelmicem
çok güzel olurdu ama yaa....

buarada en benden bişey isticektin sonra vazgeçtin.. buldun mu onu??

canım sağol. iç ilacını bence bu mide bulantısından daha berbat bişi (( onu iç ardından bişiler ye, bastır bir şekilde etkisini. hamilelikte daha şidetti oluyormuş, eskiden bu kadar kötü olmuyordu.

canım olmaz mı, burnumdan ağzımdan heryerimden kan fışkırıyor ((

bulemsu sağol canım. zaten o tarafa bir yolum düşse seni görmeye gelirim. bebiş gelmeseydi bu sene bir anadolu turu yapacaktık, ama seni tanımamış olacaktım :) kısmet bebiş geldi seni tanıdım. seneye inşallah :)

lavinya27 canım sağol sanada geçmiş olsun. inşallah geçecek sıkıntıların. hep beraber sana yardımcı olacağız.

milona

ben de magnezyuma daha başlamadım.. kramp ta yok çok şükür.. annem çok su içmeme bağlıyor kramp olmamasını... tabii eğer kramplar başlarsa mecbruen magnezyumu içeceğim ki acayip midemi bulandırıyor benim de...

esra bunu bna neden yapıyorsunnn kocişim kredi kartını acık bırakmıs bu oluyorki alabilirimmmm

ben ne yaptım ki ama bebişimmmm

butikbebe.com a bak bi... çok çok güzel şeyler var... bi kaç tane resmi eşime göndericem, beğenirse alıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…