kızla rsize bişey soracağım bunu almak istiyorum ama 3-6 mı alsam 6-9 mu alsam yardımcı olurmusunuzz ?
Eki Görüntüle 452859
günaydın bebiş iyiymiş kilo çanları benim içinde çaldı nihayet 5 kilo almışız ama akşam üstü gittim saymam walla dedim doktora bu midesindeki su istenilen miktarda olmasa bile fena değilmiş bir sonraki kontrolde radyolağu ararım ücret vermeden gidersin dedi bir de dua günümüz mü başlıyor ben unutulmuşum da küştüm
Günaydın şekercikler nasılsınız bakalımmmgünümüz aydın güzel bereketli huzur sağlık iman dolu olsun inşAllah
napıyonuz bebişlerrr haydi tekmeler havayaaaaaa
canımcım gunaydın nasıl oğluşun iyi mi annesi fotosu var mı ekle de sevelim onu
evet canım bende 7 yasına kadar ordaydım şimdi bursadayım sende antepli sayılırsın yahuuu
Günaydın kızlar ve mink bebişleri... nasılsınız biz ev taşıyorduk,telaşımız vardı.Kızlar dün dr a gittim plesanta asağıda dedi moralim çok bozuk benzer durum yasayan var mı ? Yukarı çekilöezse kesın sezeryan dedi bide kanama olmıyacak dikkat et tehlikeli dedi
Kızlar gunaydin herkese,
O kadar kotu bi durumdayim ki artik cildirma asamasina geldim,dayanamiyorum.icimde bi korku surekli uykusuzluk endise hissi beni mahvediyo.neden boyle oldum?hersey cok guzel yolundaydi bebegimde saglikli ama ben hic iyi degilim.napicami sasirdim yemek yiyemiyorum ben 5kilo almistim 3u gitti stersten.elim ayagim hep uyusuk hep bi tedirginlik hali.ilac almak istemiyorum ama artik dayanamiyorum..ptesi psikayatrise gidicem ama care olur mu artik onu da bilmiyorum.kizlar bana ne oluyo sizce nedir bu durum.lutfen biri bisey soylesin
günaydın bizde bugün erkenciyiz..babamızı izmire gönderdik..işlerini hallederse gelecek bu gece yoksa kalacak artık kaç gün kalır bilmem ..
neyse bizde kızımla oynuyoruz..allahtan şuan pepe başladıda bıraktı benibende takılıyorum burda..
fıstıklar kusura bakmayın akşam babamız araba ile almaya geldi yazamadan kapatmış olduk
canım bebişin nasıl kilosu boyu ne ne durumda
günaydın kuzucum
günaydın tatlı anneler ve melekleri nasılsınız bu sabah daha iiyi kalktım sabah babamız kahvaltı hazırladı bizi arabayla işe getirdi falan güzel bir sabahtı haava yağmurlu serin çok şükür işe başladık besmele ile bakalım umarım güzel geçer günününz oğlum daha tekmelemeye başlamadı umarım iyidir ve uyuyordur artık onun tekmesini duymadan rahat edemiyorum...
günaydınnn güzell anneler ve ısırmalık bebişleriiiiii.....
nasılsınız bakalım bugün??
biz çok iyiyiz elhamdülillah... dün annanemiz büyük ananamiz bi de büyük teyzemiz(30yaşında) bize ciciler almışlarrrrr, çok güzel pembiş beyaz hırkalar, tlum takımlar almışlar...
ananem de yavruağzı bir hırka patik örmüş o kadar güzel ki bi de pantolonunu yapıcakmış :):)
çok güzel bir gün olsun inşallahhh :)
günaydın canım unutmadık..dua gününe katılıyorsun demii?
aaaa ekledim hemen şekerim..hiç unuturmuyuzz..o liste başlangıç listesiydi..o anda burda oluptaa "tamam varım" diyen annişleri ekledim sadece..yarın akşama netleşecek inşallahh
canımm senin için bol bol dua edelim inşallah...:26:
ekledim kuzum...
buarada yesinler senin bal oğluşunu emii
kızlar geçmişi okuyup kimler dua gününe katılmak istemiş bulmaya çalıştım ama gözümden kaçan olduysa lütfen bana söyleyin...şimdilik (beklenen doğum tarihine göre bi sıraya koyacağım) liste bu:
annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
nillt
emaya** (emaya kardeşimizin acil duaya var...inşallah bu cuma lavinyam ve onun dua günü olsun)
hepiciğinizee günaydın...
hayırlı sabahlar güzel anne adayları ne alemdesiniz bakımmmben iyiyim şükür rabbime akşam eşim eve geldi eşimle beraber hopp bahçeye bakmaya gittik suladık bahçeyi komsumuzuda götürdük yanımızda kadın hasta oldu bahçeye çok hasta edersiniz burdan satın diyor delüüü kız neden satalım diyom sat diyor hala bana
emaye sen okun canım veya korku için ayet taşı yanında tabiri caizse muska yani kaju80 bir sure demişti annesi yazdırmış korkusu için geldiğinde ona soralım veya sen özel mesaj at
sahinus nasılmış canım iyi haberlerini almışsındır inşşş
sonracıma mervecik,esracık,aysuncuk,hilalicik nasılsınız bakımmmmm
ve diğer kızlar hayatbanagüzell,lavinya ,milona ,kaju80 ve ismi aklıma gelmeyen diğer hamişler nasılsınız bakımmmm
burcuxxx çalışacakmıısn sen gene:26:
canlarım ayetelkürsinin hatimi 313 tanedir inşirah suresi hakkında bilgim yok ama yapacaksak tam yapalım sayısına dikkat edelim
emaye inşirah süresini bol bol oku canım inşirah suresi içi daralan insanın içini ferahlatır genişletir
veya salaten tüncina çekelim 1001 tane olacak toplamda ve geçende sahinusa dediğim gibi baştaki belayı alıyor dileği olanın dileğinin olmasını sağlıyor bu salevat
sonracıma dün 51 kevseri dediğim gibi ben bu salevatıda çok çektim kızlar öyle çekiyordum ki kendimi çekerken buluyordum ve şükür rabbime bana oynanan oyunları ters çevirdi hepp
bir arefe günü hem ev işi yapıyorum hem saleten tüncina okuyorum eşim geldi fırıldak almış kızlara kafamı kaldırmamla eşim fırıldağı bana attı yakın mesafe kaçamadım gözümün altını kesti fırıldak rabbim gözümü korudu ama bu sadece okuduğum salevat sayesinde oldu eminimm
canlarım şimdi şöyle yapalım diyorum:
Yarın akşama kadar hangi annişler düzenli olarakk dua günümüze katılabilecekse haber etsin bana...liste kesinleşşsin.12 ekime kadar bu cuma dahil 15 cuma günü var önümüzde...(12 ekimi son gün olarak seçmemin sebebi, hepimiz halen buralardayken her anne için duamız bitsin ve amin diyelim diye...olur yaa 19 ekimden itibaren doğumlar başlayabilir...veya bizler ağırlaşırız iyice topike gelemeyiz)
şuanda 13 kişi var listede (bu hafta lavinyam ve emaya kardeşimi öne çekiyoruz) daha sonraki haftalardada "beklenen doğum tarihine göre sıraladıgımız listemiz devam etsin inşallah...ben her cuma allahtan bi mani çıkmazsa listeyi yeniden eklerim...o gün kimin veya kalabalık olursak kimlerin dua günü oldugunu yeniden hatırlatırım...ismen ettiğimiz duamızı ( 1 tane ayetel kürsi 1 tanede inşirah suresini) gönderelim...sağlıklıhayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim dualarımız yüzü suyu hürmetine...
Hemde inşirah suresi doğumu kolaylaştıran bi sure allahın izniyle...bizlerde her hafta okudugumuz için ezbere alırız ve doğum sancısı çekerken, doğum anında sürekli okuruz inşallahh...
Aklınıza gelen başka bi yöntem varsa söyleyin canım...isme özel olmadan tüm topiğe okunsun denmiş ama bence isme okunması daha iyi olur...okuduktan sonra duamızı ederken tüm herkesi kalbimizden geçiririzz zatennn
kızlar ben kuran okumayı bilmiyorum
hep kurana geçtim okulum basladı ara verdim ve tamamlayamadım evde kendim öğrenebilirmiyim sizce bu zamana kadar hep tek basardım
Günaydınnnn
Yine yoğunluktan koptum sizlerden ama inanın hep aklımdasınız, şimdi bir de iki hafta sonraki sınav heyecanı eklendi , iyice strese girdikbunlar dışında bizde her şey yolunda canlarımmm umarım sizler de çook iyisinizdir
günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
ben güzel uyuyamadım, hem sıcaktan hem eşim tv yi açık unutmuş gürültüden. kabusta gördüm iyice gerildim. sabaha karşı bacağıma kramp girdi hala ağrıyor((
berbat haldeyim, okuduğumu anlamakta güçlük çekiyorum.
dün acil işim çıktı, diğer fabrikaya girdim baya bişi kaçırdım sanırım yalnız dua okumakla ilgili bişiler gördüm.
annesininbirtanesi canım bende okurum. ama ne zaman başlıcaz nasıl olacak yazar mısın ? üstteki mesajını anladım. en yakın doğuracaklara başlıcaz. kaç tane okucaz?
Eki Görüntüle 452852 Eki Görüntüle 452854 Eki Görüntüle 452855 Eki Görüntüle 452856
kızlar ben bahçenin resmini çekmemiştim ama eşim çekmiş faceye koymuş işte bizim bahçee çitleri eşim kendisi yaptı boyasınıda haftaya yapacak orda olan taşlı kısmada külübe yapacak
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119:
dedin dediiiin ben anladım ühüüüü :) (alınganlık diil naz anlasana yav naaz )
Canımm gün içinde fırsat buldukça soru çözüyorum, akşamları da çalışıyorum ama balık hafızalı oldum biraz, unutuyorum çabucak; çok fazla tekrar etmem gerekiyor. Baya da şartlarım zorlaştı, hamilelik, iş yeri stresi, evle ilgilen, kocacıkla ilgilen, ders çalış pufffffhayırlısı diyorumm
kızla rsize bişey soracağım bunu almak istiyorum ama 3-6 mı alsam 6-9 mu alsam yardımcı olurmusunuzz ?
Eki Görüntüle 452859
benim bebişiminde her şeyi tamamlandı valla :) yiyesim geliyor o minik kıyafetlerini.. senin bir de kız pembiş pembiş elbisesi vs ne güzeldir esram ya yerim o kuzuyu ben:) günaydın bu arada
günaydın tatlım bende alıyorum kilo 5 kilo olmuş aldığım geçecekde sanırım her gün biraz daha fazla çıkıyorum çünkü... bebişinde iyiymiş bak bişey olmaz o kadardan:)
günaydın kuzum benim:)
günaydın canım herşey netleşmeden canını sıkkma.. bebeğinde bir problem yok sonuçta en fazla sezeryan olacaksın annesi
canım benim günaydın... hamilelik stresi yaşıyor olabilirsin gevşemeye çalış.. panik ataka üniversite döneminde 3 yıl çektiğim bir hastalıktı... hep şunu söyle kendine 'brn güçlüyüm, yenilmem, her şeyin karşısında durabilirim'' bunu beynine yerleştir ve diren inan çok işe yarıyor. burnunun tıkanmaması için çabala.. panik atak krizi geldiğinde de hızlı nefes lıp veriyorsun ya o esnada bir kese kağıdının içine nefes al ver karbondioksitmiktarı ile hepsi normale döner..
oyna bakalım kuzunla, günaydın
günaydın kuzu
benim bebişiminde her şeyi tamamlandı valla :) yiyesim geliyor o minik kıyafetlerini.. senin bir de kız pembiş pembiş elbisesi vs ne güzeldir esram ya yerim o kuzuyu ben:) günaydın bu arada
günaydın canım...
günaydın tatlım artık ayrılmazsın bahçenden ne güzel :)
canım nasıl okumamız gerekiyorsa öyle okuyalım..
hem bunun için hem de özel olarak istediğimiz bişeyi ekleyelim duaların yanına kuzular
aynen bende evde öğrendim onuda unuttum eşekliğim
hoşgeldin kuzum, günaydın
günaydın canım.. kötü bir gece geçirmişsin tatlım dikkat et kendine uyuyamayınca insan saflaşıyor aman ... geçen ben uyuyamadım onun sabahına çaydanlığı elime boca ettim dikkat et kuzum...
hadi bakalım güle güle sebze meyve yetiştirin:)
günaydın canım...
ne çok yazmışsınız zor okudum bazılarını okuyamadan geçtim aşkolun ya.... bu arada doktora tekrar gitmiştim kulağım için cumartesi günü yeniden temizlemişti bugüne tekrar çağırdı gittim geçmiş çok şükür ama damlalara devam dedi:)
Günaydın kızlar....
Ben hiç uyuyamadım, kolumun üstüne yatınca kolum ağrıdı bende hep sola yatarım bütün gece uyandım, boğazlarım şişti ve başım aşırı ağrıyor
Burcuxx canım geçmiş olsun çok..
Annesininbirtanesi duaya beni de yaz
Eki Görüntüle 452859
Eki Görüntüle 452859
kızlar dua listesi için bi topic yapalım, çünkü sürekli foruma giremeyenler de katılmak istiyor anladığım kadarıyla... ordan takip edebilirler kime okunacağını... burda kaynayabilir çünkü.
annesininbirtanesi, sen yapabilirsin bence... listede sende zaten.
ayyy canım içim açıldı, çok güzel, çok şanslısın. Allah mutluluk huzurla ekmeyi biçmeyi yemeği nasip etsin.
herkes izinde bide ben teslim edemem işleri, riskli konular var, ben karar veriyorum. ben olmasam patron karar verebilir ancak. ee adamın gözüne batıyorum zaten koca göbekle dolanıyorum, idare edebileceğim kadar etmem lazım.
günaydın canım, evet daha öncede yaşamıştım takviye ile halletmiştim. hamileliktede ihtiyacım oldu demek ki bir daha ki randevuda görüşeceğim.
hee ağırdan alabilirim sanırım
çok şekerr :) şöyle hesapla 3-6da şubat-mayıs 6-9 da haz. eylül...
6-9 al bence tatlım
Canımm gün içinde fırsat buldukça soru çözüyorum, akşamları da çalışıyorum ama balık hafızalı oldum biraz, unutuyorum çabucak; çok fazla tekrar etmem gerekiyor. Baya da şartlarım zorlaştı, hamilelik, iş yeri stresi, evle ilgilen, kocacıkla ilgilen, ders çalış pufffffhayırlısı diyorumm
Alemler arası gidip geliyorum bugünlerde tatlımmm ama en sevdiğim ve kalmak istediğim alem burasıÇook teşekkür ederim bitanemmm inşş emeklerim boşa gitmez
Tatlımmm ben katılırımm hem de çoook iyi olurr ama şu iki hafta biraz uzak kalabilirim gibi burdan, sonrasında da tatile çıkıyorum,nasıl yaparız ki???
Çook güzelllgözün aydın datlummm ben size de bahçe çıktığını bilmiyordummm en son eşin gurur yapmıştı katılmamıştı, sonra kayınpedergilinin bahçesine gidiyordu tadilata. Offf ne çok şey kaçırmışımm Hayırlı olsun bahçeniz, Allahım yine senin gönlüne göresini vermiş canım arkadaşım benimmm
Benn de sizi özledim tatlımmmEvet kpss canım,son iki hafta kaldı ve hep eksikmişim gibi hissediyorum, biraz da unutkanlık var şu sıralar, hayırlısı bakalımm
canım bence 3-6 ay al. çünkü biraz kalın bi kumaşa benziyo yazın kullanmazsın. hem tam tulumlardan çıktığı vakit giydirirsin küçük adam olur.
ayyy çok cici buuu annesii yaaabencede 6-9 ay daha iyi olur gibi kuzum yaza geliyor piti piti giyer kısmetse bebiş
hoşgeldin canım esra istanbulda evi konyada ama tamamen istanbula taşınacak esra kestaneşekeride konyanın ilçesindeymiş oda gelir buluşmamızagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119:
hoşgeldin canım ohh sefan olsunnnkızlar herkese günaydınnnbiz geldikkk,
çok güzel bir gün sabah yağmur sesine uyandım heryer ne güzel sernn
evet canım şans geri geldiçocukalrın çok şanslı canım ...toprağa basa basa elektriklerini atıolar kuzuların....
aminn... sağolasın kuşum eşim çok özeniyor bahçesine vallaaaa ne güzelll inş. bizde o günleri göreceğizz Allahım sağlık sıhhat versin yeterkii
çok sağol canım aminnnn
aaa ne güzelmiş bahçenizz bayıldım, gayet düzenli, çitler harika, birde kulube yapacakmısınız ne güzel olur zaman geçermik Allah ektiğini yemeyi nasip etsin kuzum, bol bol mahsul versin inşallahhh bu tarla :)
işleri ağırdan al güzelim paralama kendiniayyy canım içim açıldı, çok güzel, çok şanslısın. Allah mutluluk huzurla ekmeyi biçmeyi yemeği nasip etsin.
herkes izinde bide ben teslim edemem işleri, riskli konular var, ben karar veriyorum. ben olmasam patron karar verebilir ancak. ee adamın gözüne batıyorum zaten koca göbekle dolanıyorum, idare edebileceğim kadar etmem lazım.
günaydın canım, evet daha öncede yaşamıştım takviye ile halletmiştim. hamileliktede ihtiyacım oldu demek ki bir daha ki randevuda görüşeceğim.
hee ağırdan alabilirim sanırım
evet canım eli yatkındır kaynanam eşimi çok amaçlı doğurmuş her bir işi beceriyoroo canım süper olmuş maşallahh...
eşinin eli yatkın ve çok severek yapmış bahçeyi, belli. bi kaç hafta sonra kim bilir ne kadar güzel olur....
iyiyiz tatlım sen nasılsın.. hayır ben istanbuldayım canım. eşim konyada ama bi kaç haftaya istanbula geliyor o da tayinini alıp.
sağolasın şekerimm evet gurur yaptı ama sonra sözüme döndü geneAlemler arası gidip geliyorum bugünlerde tatlımmm ama en sevdiğim ve kalmak istediğim alem burasıÇook teşekkür ederim bitanemmm inşş emeklerim boşa gitmez
Çook güzelllgözün aydın datlummm ben size de bahçe çıktığını bilmiyordummm en son eşin gurur yapmıştı katılmamıştı, sonra kayınpedergilinin bahçesine gidiyordu tadilata. Offf ne çok şey kaçırmışımm Hayırlı olsun bahçeniz, Allahım yine senin gönlüne göresini vermiş canım arkadaşım benimmm
kızlar işte olanlar için zor ama benım gibi evden mesai yapanlar için çok uygun.....
ben radyo programından pedagog dinlemey başladım 1 haftadır felan çokta memnunum....bazen indirerek bazen indirmeden dinliyorum ses dosyası zaten çok hızlı iniyo...indiirp mp3 yapıp telefondan vs de dınleyebilirsiniz...
evde hem sizle yazışıyorum hemde açıyorum pedagogu dinliyorum...şiddetle tavsiye ediyorum...1 bölüm dinleyin karar verin...ADEM GÜNEŞ ...pedagogun adı...geçmiş programları sırayla ındırıyorum...
musait olanlar netten açsın hem dinlesin hem nette takılsın...linke bakın
Adem Güneş ile Çocuk Deyip Geçmeyin programının tüm bölümleri - Burç FM
sağol teyzesii
o zaman bu uzun kalın ya 3-6 mı alsam ?
hoşgeldin canım esra istanbulda evi konyada ama tamamen istanbula taşınacak esra kestaneşekeride konyanın ilçesindeymiş oda gelir buluşmamıza
evet canım eli yatkındır kaynanam eşimi çok amaçlı doğurmuş her bir işi beceriyor
esracım ketenhelva konyada reailn orda oturuyormuş konyada sen ben o kestaneşekeride gelebilir ve buluşuruz ne güzel olur kızzzz
hayır söylemicemmmm
vipdükkanda hem kargonun bedava olduğunu hem de çok güzel bebek kampanyaları olduğunu söyleyemicem
Burcuxxx tatlımmm geçmiş olsunn bu bebişler iyice sömürüyor bizi, kalsiyum magnezyum neyimiz varsa alıyorlar anacımmmKramplar nerdeyse her gece bende de oluyor, doktor magnezyum vermişti ama mideme ağır geldiği için inatla içmiyorum Her gün sabaha karşı bacağımda alt baldırıma kramp giriyor, böyle baldır kasım yumru gibi kalakalıyor, uykumdan çığlıkla uyanıyorum ve gün boyu sürüyor acısı En son bu sabah azar işittim kocacıktan ilacını iç diye, ama ne yapayımm mide ağrısı daha kötü oluyo ki
Kızlarr bir de diş etlerinizde kanama oluyor mu? Bende oluyor da :44:
esra bunu bna neden yapıyorsunnn kocişim kredi kartını acık bırakmıs bu oluyorki alabilirimmmm
hayır söylemicemmmm
vipdükkanda hem kargonun bedava olduğunu hem de çok güzel bebek kampanyaları olduğunu söyleyemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?