2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
şimcik ben 79 ağustos doğumluyum. 33 yaşımı doldurmadım. ben şimdi 32+1 mi yapcam 33+1 mi yapcam?

hımmmm şimdi canım hamile kaldığınız miladi yıl diyor kendilerii ben 32 aldım senin için.. ama tam bilemedim şimdi benim ocak olunca ilk ay direkt yaşımı dolduruyom:)) dedim ya canımm eğlence bizimkisi iki seçenek varr ama kız sanki senin gibi geldi bana:))))

şimcik ben 79 ağustos doğumluyum. 33 yaşımı doldurmadım. Ben şimdi 32+1 mi yapcam 33+1 mi yapcam?

canım bence 32+1 yapmalısın. Ben ocak doğumluyum (1984) 2012 ocakta ben tam 28 yaşını doldurduğum için 28+2 yapıyorum.30 olarak bakıyorum çin takviminee Sen daha 33'ten gün alıyorsun.

canım bence 32+1 yapmalısın. Ben ocak doğumluyum (1984) 2012 ocakta ben tam 28 yaşını doldurduğum için 28+2 yapıyorum.30 olarak bakıyorum çin takviminee Sen daha 33'ten gün alıyorsun.

canım bende 1984 ocak doğumluyumm aynen senin dediğin gibi 28 yaşını baz aldım.. o duruma göre erkek çıkıyo.. ama ben Allahın izniyle o takvimi çürüteceğimmm:)

cinsiyeti gerçekten farketmez bende eğlence için meraklanıyorum. bana yapılan tahminlerin %99 u kız diyor. o yüzden haklı olabilirsin :) ben henüz bişi hissetmedim. bir gece rüyamda kız doğurmuş görüyorum kendimi bir gece erkek görüyorum.

biraz karışık gerçekten. ha birde kasım başı gibi benim 40. haftam doluyor. olurda ekimde doğarsa cinsiyeti değişiyor. buda yüksek bir ihtimal. inşallah o güne kadar buralarda yazışırızda aaa bak senin kız çıkmıştı kız oldu felan diye muhabbetlerde ederiz.

canım bende anlayamadım bu çin takvimini eylül 84 dogumluyum ne çıkıo benım bakabılırmısın?

kuzum bende çok iyi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla. Sen şimdi 27 yaşındasın.ekle +1. 28 senin çin takvimine göre yaşın. şubatta hamile kaldığına göre. Erkek çıkıyor.

Ben bu kadar biliyorum çin takvimine. Yanlışsa kusura bakmaa

ama bende bende 1986 sat 3 şubat annesininbirtanesiii benim neee :)

amanınn o aylar bebeğin doğacağı ay değilmiş. ne kadar cahilim ya. benim 33 tede 34 tede erkek çıkıyor. ne yani 100 kişiden 99 u yanıldı mı şimdi

kız hesaplayınca benimde öyle çıkıyor bakalım doğru çıkacak mı benim bir arkadaştada erkek görünüyordu kız oldu :) ben erkekte severim kızda hayırlısı :)

kızlar en son çarşamba günü girebildim, babam kalp krizi geçirdi ve anjio oldu bende giremediğimde neler olmuş diye okuyayım dedim, öncelikle merveömer arkadaşımıza başsağlığı ve bol sabır diliyorum. bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun ve sabırlar diliyorum. kendinize dikkat edin, moralinizi yüksek tutun. yeni katılan annelerimiz hoşgeldiniz, bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah. kalp atışlarını duyani keselerini görenler de sonuna kadar iyi bir hamilelik geçirsinler inşallah :)

amanınn o aylar bebeğin doğacağı ay değilmiş. ne kadar cahilim ya. benim 33 tede 34 tede erkek çıkıyor. ne yani 100 kişiden 99 u yanıldı mı şimdi

benim anlamadığımda çin takvimine herkes hamile kaldığın yaş ve ayı çarpıştır orda çıkan cinsiyet diyor, şimdi de çin takvimine göre yaş hesaplama çıktı. ben anlamadım gitti:S

kızlar sımdı 2012-dogum yılınız yapın +1 ekleyın..ocak subat dogumlular 2 eklesın..cıkan sayının karsına hamıle kaldıgınız ayı yazın ama sat tarıhı degıl.yumurtlama tarıhı.benımkı kız bu durumda martta hamıle kaldım cunku allah herkesın gonlune gore versın saglıklı olsunlarda erkekde cok ısterım kızda ama esım kız ıstıyor..

benim anlamadığımda çin takvimine herkes hamile kaldığın yaş ve ayı çarpıştır orda çıkan cinsiyet diyor, şimdi de çin takvimine göre yaş hesaplama çıktı. ben anlamadım gitti:S

lavinya baban için geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda iyileşir. çin takvimine gelince çin yaşı hesaplamak gerekiyor. yukarıda arkadaş açıklamış. 2012 den doğum yılını çıkar. eğer ocak şubatta doğmuş isen 2 ekle diğer aylar için 1 ekle, hamile kaldığın ayı çakıştır. hadi bak bakalım.

saol canım. erkek çıkıyor buna göre normal bakarsak 1 eklemeden kız çıkıyor, daha önce hep bu şkeilde söylendiği için ben de ona göre hesapladım. kız istiyorum normalde ben bakalım hayırlısı. buradaki çin takvimiyle ilgili forumu da takip ettiğinde benim dediğim gibi bakılıyor bunu şimdi siz söyleyince tesadüf internetten bakıp gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…