kızlar iyi akşamlar diliyorum dikkat edin kendinize yarın görüşmek dileğiyle :)
canım bence 32+1 yapmalısın. Ben ocak doğumluyum (1984) 2012 ocakta ben tam 28 yaşını doldurduğum için 28+2 yapıyorum.30 olarak bakıyorum çin takvimineeSen daha 33'ten gün alıyorsun.
tatlım banada baksana kız mı erkemi 26.12.1984 doğumluyum son adet 27.ocak 2012
ama bende bende 1986 sat 3 şubat annesininbirtanesiii benim neee :)
canım banada bakabilir misin 10 ekim 1987 :))
Evet cnm aynı anda verdi rabbim,aynı andada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim,dualarina gönülden 'amin'diyorum cnm,benim hamileliğim biraz sıkıntıli geçiyor,kan sulandirici kullanıyorum,bol bol dinleniyorum,ben elimden geleni yapıyorum,gerisi rabbimin takdiri,bu benim oğlundan sonraki 7. Hamileliğim insallah bu yavrum nasip olur duani eksik etme cnm olurmu,rabbim seninde yardimcin olsun...
tatlım sen şuanda 27 yaşındasın. 27+1 ekliyoruz 28 bu senin çin takvimi yaşın. şubat ayındaki cinsel beraberlik sonucu hamile kaldığına göre (allahın izniyle).senin bebiş erkek çıkıyor çin takvimine göre. bir de rus takvimine bakın kızlar. bende her ikisi de erkek çıkıyorrr:44: bakalımm hayırlısı
kızlar benim sağ kasığımda sancı oluyor oturup kalkarken ani bi hareket yapınca filan öylece kalıveriyorum geçene kadar. aniden canım yanıyor. hatta ardından lekelenme olmuştur filan diye korkup lavaboya gidiyorum. çok şükür birşey yok ama bu durum beni korkutuyor
bi fikriniz var mı
Allahım inşallah bu sefer yavruna kavuşturur oğlunada abilik duygusunu tattırır..
bende düşük önleyici progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim bizlere acısın sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah tüm arkadaşlarımızla bereber.........
canım benimde sağ kasık ağrım çok fazla .gebelikte sağ kasık ağrısı ve batmalar çok normalmiş.ani hareketlerde resmen kramp gibi ,böyle batma gibi ağrım oluyor.kızlar benim sağ kasığımda sancı oluyor oturup kalkarken ani bi hareket yapınca filan öylece kalıveriyorum geçene kadar. aniden canım yanıyor. hatta ardından lekelenme olmuştur filan diye korkup lavaboya gidiyorum. çok şükür birşey yok ama bu durum beni korkutuyor
bi fikriniz var mı
benım rus takviminde de kız cıktı
rus takvimi için..bu siteye girin..sağda çeviri kısmından çevirebilirsiniz..
çeviremezseniz; mavi alana babasının dogum tarıhı pembe sızın en sona sat tarıhı gırın..pe ıle baslayana tıklayın.
aeboyka kız demek manynk erkek demek
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
Allah razi olsun kizlar. Babam 2.5 aydir yanimdaydi o kadar alismistimki ona. Daha 52 yasindaydi. Ben nasil atlaticam bilmiyorum. Cok sukur Allah inancimiz var icimi tek rahatlatan bi gun hepimizin orda bulusacagi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?