2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar iyi akşamlar diliyorum dikkat edin kendinize yarın görüşmek dileğiyle :)

iyi akşamlar canım. bende birazdan çıkıyorum. herkese rahat geceler diliyorum. bebişler kimse anasını üzmesin bakayım, bulandırmak yok. cızzzzzz yaparım sonra bye byeee

Kızlar selam

bizde keseyi gördük niyahet ama kalp atışlarını duymadık iki haftasonra dedi progestan ve folik plus verdi doktorum ama biraz moralim bozuldu keşke fiyorum önceden folik asit kullansaydım. en ufak bir şeyde vicdan azabı çekeceğim ((

canım bence 32+1 yapmalısın. Ben ocak doğumluyum (1984) 2012 ocakta ben tam 28 yaşını doldurduğum için 28+2 yapıyorum.30 olarak bakıyorum çin takviminee Sen daha 33'ten gün alıyorsun.

canım nasıl hesaplanıyor benim içinde yapar mısın zahmet olmazsa 84 şubat doğumluyum bende.

tatlım banada baksana kız mı erkemi 26.12.1984 doğumluyum son adet 27.ocak 2012

tatlım sen şuanda 27 yaşındasın. 27+1 ekliyoruz 28 bu senin çin takvimi yaşın. şubat ayındaki cinsel beraberlik sonucu hamile kaldığına göre (allahın izniyle).senin bebiş erkek çıkıyor çin takvimine göre. bir de rus takvimine bakın kızlar. bende her ikisi de erkek çıkıyorrr:44: bakalımm hayırlısı

mrb kızlar ben sabahları hiçbirşey yiyemiyorum midem tuhaf oluyo ağrıyo gibi bulanıo gibi anlamıyorum bende öğleyin anca yiyebiliyorum bide çok su içemiyorum ayy kötü besleniyorum ben Allah'tan yemek yaparken şükür sıkıntım yok pek yoksa hepimiz aç kalacağız :))

canım banada bakabilir misin 10 ekim 1987 :))

canım sen miladi olarak 24 yaşındasın ve 25'inden gün alıyorsun. ekim doğumlu olduğun için senin yaşına +1 ekliycez. 24+1=25 şubatta hamile kalmışın o da ERKEK BEBEK'e denk geliyor...hadi bakalımm hayırlısı...hangi annelerin ki tutacak bakalımm

tşk ederim tatlım rus takvimindede kız çıkıyo bakalım önce sağlıklı hayırlı olsun önemli olan o :)

oğlumda kız çıkıyodu tutmamıştı bakalım bunda ne olacak bundada tutmayıp kız olur belki :)))

Allahım inşallah bu sefer yavruna kavuşturur oğlunada abilik duygusunu tattırır..
bende düşük önleyici progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim bizlere acısın sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah tüm arkadaşlarımızla bereber.........

kızlar benim sağ kasığımda sancı oluyor oturup kalkarken ani bi hareket yapınca filan öylece kalıveriyorum geçene kadar. aniden canım yanıyor. hatta ardından lekelenme olmuştur filan diye korkup lavaboya gidiyorum. çok şükür birşey yok ama bu durum beni korkutuyor
bi fikriniz var mı

benım rus takviminde de kız cıktı
rus takvimi için..bu siteye girin..sağda çeviri kısmından çevirebilirsiniz..
çeviremezseniz; mavi alana babasının dogum tarıhı pembe sızın en sona sat tarıhı gırın..pe ıle baslayana tıklayın.
aeboyka kız demek manynk erkek demek

Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi

aynı durum bazen bende de oluyor.ama kasılmalar normal diye biliyorum.ilk 3 ay özellikle ani hareketlerden kaçınmalı.ben bazen uykumdan bile aynı kasılmayla uyanıyorum.netten araştırdım olağan bir durummuş.ama dr gidince bi sorucam.

Amin cnm insallah...
Cnm kasık ağrıların kan sulandirici iğnelerle alakalı olabilir,bendede oluyor zaman zaman,iğneleri göbek deliğinin hizasında vurduğunda hem cok canin yanmiyor hemde kasilmalar azalıyor,insallah sendede ise yarar,bende hem progeston iğne,hem fitil şeklinde kullanıyorum cnm,dilerim sorunsuz geçer bundan sonraki aylarimiz, rabbim korltugumuza ugratmasin insallah...

Son düzenleme:
canım benimde sağ kasık ağrım çok fazla .gebelikte sağ kasık ağrısı ve batmalar çok normalmiş.ani hareketlerde resmen kramp gibi ,böyle batma gibi ağrım oluyor.

benimki erkek çıktı, çin takvimine görede erkek çıkıyor Allah tan hayırlısı olsun, sağlıklı eli ayağı düzgün, akıl sağlığı yerinde , inşallah kızımın huyunda bir bebek nasip eder Rabbim, kızım kolay bir bebekti emer uyurdu beni hiç üzmedi

Allah razi olsun kizlar. Babam 2.5 aydir yanimdaydi o kadar alismistimki ona. Daha 52 yasindaydi. Ben nasil atlaticam bilmiyorum. Cok sukur Allah inancimiz var icimi tek rahatlatan bi gun hepimizin orda bulusacagi.

canım başın sağolsun bu acının nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum allah sana sabırlar versin babacığında nur içinde yatsın mekanı cennet olsun canım...

iyi akşamlar kızlar

merve ömer başın saolsun canım...11 sene önce bende babamı kaybettim 16 yaşında lisede öğrenciydim çok zor bilirim...rabbim size dayanma gücü versin....mekanını cennet etsin inş...senın gıbı hayırlı bı evladı var buna şükür bol bol dua eder babanı huzur içinde yatmasına vesile olursun....

kızlar kabızlık sizde de oluyor mu?

bir de maden suyu meyveli sodan içmenize dr. izin veriyo mu,soran var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…