2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

haklısın canım gözumu acıcam artık ben her gitmeye 300 lira para harcıyorum onlara değmez ki 130 milyarlık ev alırken senın takı bileziğini bozdurup tapu parası yapan insanlarden ne bekklersin ki niye yaparsı e saf moosnunnnn bugün dönüş noktası oldu artık cok arıcak eşim eski moonsunu

Söylecek kelime bulamıyorum canım... Bence maaşı alınca direkt ver... Soruncada düğünde o kadar parçalanmışlardı bizimkilerde dersin dicem ama hır çıkar... Bende çıkmaz ama senin durumunda çıkar tatlım

yapma canım benim böyle kararlar alma birden kendini kızdırma durduk yerde şimdi dua oku sakinleş ilahi dinle kafanı dağıt sonra düşün öyle karar ver ne olur kuşum....

inşAllah canım Rabbim emeklerini bosa cıkarmasınn

önceden ev hanımıyken pazar alısveris vs 30 50 60 lira biriktiriyordum ama şimdi olmuyor canım onun maaş kartı bende benımkı onda yanı herkes herseyi biliyor

aynen canım öyle yapıcam annem ne de olsa..
tamam canım,çok iyi oldu bu dua olayı..

yalnız inşirah mı okuyacağız,inşikak mı?

inşirah tatlım...

canım sakin ol bi... sinirlenme bu kadar.. bundan sonra ayakların daha sağlam bassın yere.ailenden birinin hitiyacı olsa eşin vermek istemicek yani bundan sonrada.hesaplarınız ayrı olsa kendi parandan ayda 100-200 ayırmaya çalış.50lira bile kenara atsan yeter.bunun günahı olmaz. senin yaptıklarını fedakarlıklarını da eşin biliyor ama bencil davranıyor. yoksa eminim herşeyin farkında.

Yok canım yok kimseye yaranılmıyo bu devirde,sen yine de saygı kuralları içinde kendini ezdirme yeter ki...Eşinle sakın kötü olma ama..

Son düzenleme:
yapma canım benim böyle kararlar alma birden kendini kızdırma durduk yerde şimdi dua oku sakinleş ilahi dinle kafanı dağıt sonra düşün öyle karar ver ne olur kuşum....

iyi oldumda noldu canım yaa daha kusur bulup kavga cıkarmaya calıstılar laf soktular aileme kadar dil uzattılar biraz kötü olayımda deger anlarlar belki

canım çok kolay ama programı yaptık şimdi bi daha bozmayalım....

kaç tane ayetelkürsi okuyacağını sen de http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html topicimize ekle istersen canım...
eklemeyenleri 1 diye sayıcaz.

canım şimdi sakinleş gerekirse ikna edene kadar çabala, olmazsa sus ve vakti gelince dediğini yap....

iyi oldumda noldu canım yaa daha kusur bulup kavga cıkarmaya calıstılar laf soktular aileme kadar dil uzattılar biraz kötü olayımda deger anlarlar belki

sen yine sakinliğini ahlakını koru canım... bırak onlar seviyelerini düşürebildiği kadar düşürsünler. sen hep dimdik ol.

inşallah eşin izin verir canım yaa ben hala izin verebileceğini sanıyorum nedense.

canım inşirah suresini ezbere bilmiyorum her zaman dua kitabına ulaşamayabilirim, tatile gideceğim 10-15 gün ondan ayetelkürsiyi ezberden okurum da inşirah suresi için sayı veremeyebilirim ama onu da en kısa zamanda ezberleyeceğim....

Sakin sakin la havle çek bol bol....
Haksız olduğunu aklı başında kimse söyleyemez....
Hepimiz evliğimizin bir döneminde sıkıntı çekmişizdir bizimle alakalı olmayan durumlar yüzünden, sırf huzurumuz için susup yutmuşuzdur, ancak bunun bilinmemesi bizi çok örseler ama sabır.....
Mükafatı vardır elbet....

canım bende ezbere bilmiyorum ama ezberleyeceğim bu sayede ezberimize bi dua katmış oluruz rabbimin izniyle inşallahh

ben hep aile bütünlüğü bozulsun istemedim canım bu tip seylerde benim gibi olmasını istiyorum ben babamın cebine düğünde ortalıga harcadıgı parayı koymuyyorum ki onun gibi

valla kızdım kendime çok saygı duymusum sevmişim hep susmusum hakkını savunmak saygısızlık olmasa gerek..

bu ay alıcam bir kısmını yok inada bindi bu iş ne derse desin ben şimdi beddua etsem ailen muhtaç olsun diye tutar bilirim ama demicem ucu bana dokuncak cunku

ya kızlar saolun iyiki varsınızz şimdi kızdım yaa aklıma eski konular geliyor...

hani kayınvalidemler bizim altınları satın almak istediler çarsıyı okadar dolandırdılar bize sonra kpeder hadi bankaya altınlarınızı biz alıyoruz demesin mi bende söylendim neyse kvalidem intikam alıcak ya benden

benim babam 1 tane bilezik taktı 16000 TL de eve harcadı hersey yaptı robotundan taç masa örtuleri nevresim tum beyaz esyasına halıların perdelerin yarısına kadar burdada dugun yaptı bana vs vs
kadının dediği lafa bakın bankadayız benden ıntıkam alıcak aklınca " mmooonsunnn ayşe ablana ( eltim) babası tam 10 tane bilezik taktı senin baban hiç bişey yapmadı" dedi

benim kan beynime sıcradı " evet benim babam 1 tane taktı ama karacalardan taçlardan herseyımı yaptı beyaz esyalarıma kadar 16000 TL para harcadı 16 bilezik parası.. Ayse ablanın eviini gördum ben . annesinin evinden getirdiği mikseri catal bıcağı bardağı kullanıyor ikinci el yani" dedim bu bir bozardııı sustu çakıldıı terbiyesiz ukalaa haram olsun haklarım sizeeee

düşünebiliyormusunuz terbiyesizliğee bakınn

neyse canlarım iyiki varsınız Allah buyukkk

sen bu konuları açtıkça benim sinirlerimde gerildi ya bak şimdi benimde eskiler aklıma geldi....

bende ezbere bilmiyorum. bu sayede ezberleriz tatlım :)
inşirahta sayı yok zaten. birer tane dedik.

çok terbiyesizler sizinkiler.. neyse sen düşünme bunları canım şimdi bol bol dua et.

ayy bu bebek napıyo içerde yaaa gaz çıkarıyomuş gibi sesler çıkarıyo, resmen duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…